Qualcomm SM8250-AC Snapdragon 870 5G (7 nm)
/ هشت هستهی - یک هسته 3.2 گیگاهرتزی Kryo 585 و سه هسته 2.42 گیگاهرتزی Kryo 585 به همراه چهار هسته 1.80 گیگاهرتزی Kryo 585
تعداد هسته پردازشگر :
هشت هسته
پردازنده گرافیکی - GPU :
Adreno 650
تعداد سیم کارت :
دو سیم کارت (نانو سیم - همزمان فعال)
کیفیت دوربین :
سه گانه 48 مگاپیکسل + 8 مگاپیکسل + 5 مگاپیکسل
سیستم عامل :
Android 11 - این نسخه برای زمانی است که این گوشی معرفی شده است و ممکن است در هنگام خرید شما، آپدیت جدیدتری برای آن آمده باشد و به اندروید ورژن بالاتر ارتقا پیدا کند. / رابط کاربری Joy UI 12.5
قابلیت فیلمبرداری 4K با سرعت 30 و 60 فریم بر ثانیه / قابلیت فیلمبرداریFull HD با سرعت 30/60/240 فریم بر ثانیه / قابلیت فیلمبرداریFull HD با سرعت 960 فریم بر ثانیه
Qualcomm SM8250-AC Snapdragon 870 5G (7 nm)
/ هشت هستهی - یک هسته 3.2 گیگاهرتزی Kryo 585 و سه هسته 2.42 گیگاهرتزی Kryo 585 به همراه چهار هسته 1.80 گیگاهرتزی Kryo 585
Mediatek Dimensity 8300 Ultra (4 نانومتری)
Qualcomm SM7435-AB Snapdragon 7s Gen 2 (4 نانومتری)
Exynos 1380 (5 نانومتری)
نقد و بررسی
بررسی بلک شارک ۴
در میان تمام گوشیهای گیمینگ بازار نام بلک شارک نسبتا شناخته شده است و علاقهمندان خاص خود را دارد. بلک شارک نام گوشیهای گیمینگ شیائومی است که ویژگیهای جذابی را پیش روی گیمرها قرار میدهند. اگر به دنبال یک گوشی گیمینگ جذاب میگردید، بلک شارک ۴ قطعا انتخاب مناسبی خواهد بود. گوشیای که برای بازی کردن ساخته شده و ویژگیهای قابل توجهی هم در اختیار شما قرار میدهند. با محصولی سروکار داریم که از اسنپدراگون ۸۷۰ استفاده میکند و دوربین اصلی آن هم حسگر ۴۸ مگاپیکسلی بهره میبرد. از طرف دیگر روی این گوشی صفحه نمایشی با نرخ نوسازی بالا را مشاهده میکنید که برای بازی کردن عالی خواهد بود. همچنین این گوشی تریگر یا ماشههای مخصوص بازی کردن دارد که در اجرای بازیهای اکشن مناسب خواهد بود. این گوشی مجموعهای کامل برای بازی کردن خواهد بود و لذت بازی کردن را برای شما چند برابر خواهد کرد. در ادامه با بررسی Black Shark 4 همراه ما باشید.
نقاط قوت
ظاهری گیمر پسند!
تریگرهایی که تجربه بازیکردن را چندبرابر کردهاند.
دوربینهایی که عملکرد مناسبی روی یک گوشی گیمینگ ارائه میدهند.
ویژگیهای نرمافزاری مناسب بازی.
بلندگوهای استریو
نقاط ضعف
وزن و ضخامت زیاد گوشی
قاب پشتی اثر انگشت را به خود جذب میکند
عدم پشتیبانی از کارت حافظه
طراحی و کیفیت ساخت بلک شارک 4
ظاهری جذاب که گیمرها را به خود جلب میکند.
فریم آلومینیومی که مقاومت بالایی به گوشی بخشیده است.
تریگرهای مخصوص بازی که باعث شدهاند تجربه گیمینگ روی این گوشی چندبرابر بیشتر شود.
از نمای کلی بلک شارک ۴ شبیه به سایر گوشیهای هوشمند موجود در بازار طراحی شده است. زمانی که گوشی را به دست میگیرید متوجه وزن نسبتا زیاد و ضخامت بالای آن خواهید شد. هر دو روی گوشی را یک لایه شیشهای به خود اختصاص داده که کمی اثر انگشت را به خود جلب میکند. با این حال فریم آلومینیومی این گوشی استحکام خوبی به آن بخشیده و باعث شده در زمانی که گوشی را به دست گرفتهاید، احساس خوبی داشته باشید.
همانطور که گفتیم بلک شارک ۴ وزن زیادی دارد. وزن این گوشی به ۲۱۰ گرم میرسد. این در حالی است که گوشی تماماً فلزی ساخته نشده و ترکیبی از فلز و شیشه در ساخت آن بهکاررفته است. از طرف دیگر باتری این گوشی هم خیلی پرظرفیت نیست و یک باتری ۴۵۰۰ میلیآمپر ساعتی روی این محصول دیده میشود. بااینحال سیستم خنککنندهای که برای این گوشی در نظر گرفته شده میتواند باعث ضخامت زیاد این گوشی باشد. بد نیست به این موضوع اشاره کنیم که بلک شارک ۴ در ابعاد ۱۶۳.۸ در ۷۶.۴ در ۹.۹ میلیمتر ساخته شده است. ضخامت ۹.۹ میلیمتری این گوشی هم به شدت جلب توجه میکند.
صفحه نمایشی بزرگ با حاشیههای بسیار باریک برای این محصول در نظر گرفته شده است. تنها یک دوربین سلفی به صورت حفرهای روی صفحه نمایش این گوشی دیده میشود. صفحه نمایش این گوشی در اندازه ۶.۶۷ اینچ خواهد بود که برای بازی کردن و تماشای هرگونه محتوایی مناسب خواهد بود.
روی قاب پشتی گوشی طراحی جالبی را مشاهده میکنید. المانهای بلک شارک روی قاب پشتی دیده میشود و حرف S که بسیار خودنمایی میکند. همچنین قاب پشتی به صورت ساخته شده که بازتاب نور روی آن باعث شده که از هر زاویهای به یک صورت دیده شود. این طراحی باعث شده که اثر انگشتی که روی قاب پشتی میافتد به سختی دیده شود.
قاب پشتی کاملا مسطح ساخته شده و حتی دوربین پشتی هم برآمدگی بسیار کمی روی قاب پشتی ایجاد کرده است. قاب پشتی کمی خمیده هم طراحی شده تا گوشی راحتتر در دست کاربران قرار بگیرد.
روی لبه سمت چپ گوشی دکمههای تنظیم صدا و محل قرار گرفتن سیمکارت را مشاهده میکنید. این گوشی از کارت حافظه پشتیبانی نمیکند. روی لبه سمت راست گوشی هم دکمه پاور را مشاهده میکنید که با حسگر تشخیص اثر انگشت ترکیب شده است.
دکمه پاور در وسط لبه سمت راست قرار گرفته تا در زمان بازی کردن انگشتتان به این دکمه برخورد نکند. در کنار دکمه پاور دو دکمه دیگر خودنمایی میکنند. این دو دکمه را قفلهایی هستند که برای تریگرها یا دکمههای ماشه در نظر گرفته شدهاند. با باز کردن آنها تریگرها از جایی که در آن پنهان شدهاند بیرون میآیند. تریگرها در زمان تجربه بازیهای اکشن مثل کال اف دیوتی عملکرد خود را نشان میدهند. تریگرها واقعا خوب عمل میکنند و حس بسیار خوبی به شما انتقال خواهند داد.
روی لبه بالای گوشی یک بلندگو و میکروفن را مشاهده میکنید و روی لبه پایین هم بلندگوی دیگر، پورت USB-C، جک ۳.۵ میلیمتری خروجی صدا و میکرون دیده میشوند.
اگر وزن و ضخامت گوشی را کنار بگذارید که البته برای یک گوشی مخصوص بازی طبیعی است، این محصول ظاهری هیجانانگیز و زیبا دارد که قطعا نظر گیمرها را به خود جلب میکند.
صفحهنمایش Black Shark 4
نرخ نوسازی ۱۴۴ هرتز
نرخ نمونهبرداری اثر انگشت تا ۷۲۰ هرتز
روشنایی مناسب صفحهنمایش و دقت خوب رنگها
صفحهنمایش بزرگ با حاشیههای باریک
گوشی بلک شارک ۴ از صفحه نمایش ۶.۶۷ اینچی OLED استفاده میکند. وضوح تصویر صفحه نمایش ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل را پیش روی کاربران قرار میدهد. نسبت تصویر گوشی هم ۲۰:۹ خواهد بود. شیائومی در تبلیغات این گوشی اعلام کرده که صفحه نمایش از ۱۰۵ درصد رنگهای DCI-P3 پشتیبانی میکند. نرخ نوسازی صفحه نمایش هم ۱۴۴ هرتز خواهد بود و نرخ نمونه برداری اثر انگشت آن ۷۲۰ هرتز است. چنین نرخ نمونه برداری اثر انگشتی بسیار فوقالعاده است و باعث میشود که تجربه بازی کردن شما چند برابر بهتر شود. موضوع جالب اینجاست که در تنظیمات صفحه نمایش میتوانید نرخ نوسازی را روی Standard، Ultrahight و Ultimate قرار دهید. نرخ نوسازی استاندارد همان ۶۰ هرتز است. حالت Ultrahigh به معنای نرخ نوسازی ۹۰ هرتز و Ultimate هم نرخ نوسازی ۱۴۴ هرتز را پیش روی شما قرار میدهد.
صفحه نمایش بلک شارک ۴ در حالت معمول ۴۹۸ نیت روشنایی تولید میکند. اگر در زیر نور خورشید قرار بگیرید حداکثر میزان روشنایی صفحه نمایش به ۶۹۴ نیت میرسد. صفحه نمایش بلک شارک ۴ رنگها را بادقت خوبی نشان میدهد بهشرط اینکه تنظیمات رنگها را روی حالت استاندارد قرار دهید.
اسپیکر بلک شارک 4
بلندگوهای استریو
حجم صدا مناسب بلندگوها
تعادل صدای مناسب و قابل قبول هر دو بلندگو
بلک شارک ۴ از دو بلندگوی استریو استفاده میکند که هر دو بلندگو هم عملکرد فوقالعادهای از خود نشان میدهند. یک بلندگو روی لبه بالا و یک بلندگو هم روی لبه پایینی قرار گرفته است. این دو بلندگو صدای کاملا متعادلی تولید میکنند و هر دو بلندگو عملکرد یکسانی را از خود نشان میدهند.
بلندگوهای بلک شارک ۴ حجم صدای مناسبی تولید میکنند. صدایی که به راحتی محیط یک اتفاق را پر میکند. البته که بلندگوها صدای باس خیلی زیادی تولید نمیکنند؛ اما کیفیت خوبی دارند و برای بازی کردن و گوش کردن به موسیقی مناسب خواهند بود.
نرمافزار و رابط کاربری بلک شارک ۴
ویژگیهای نرمافزاری مخصوص بازی
امکان مدیریت حافظه رم و CPU
شیائومی از رابط کاربری مخصوصی برای این گوشی استفاده کرده که JoyUI 12.5 نام دارد. این رابط کاربری بر اساس اندروید ۱۱ توسعه پیدا کرده و ویژگیهای بسیار خوبی برای بازی کردن اختیار کاربران قرار میدهد. البته باید به این موضوع هم اشاره کنیم که این رابط کاربری خیلی به رابط کاربری گوشیهای شیائومی پوکو شباهت دارد و بهجز ویژگیهای مربوط به بازی دقیقا همان ویژگیها را هم دارد. گوشی بلک شارک ۴ از ویژگی صفحه نمایش همیشه روشن استفاده میکند. این امکان را خواهید داشت که صفحه نمایش همیشه روشن را به شکلهای مختلف شخصیسازی کنید. این امکان را خواهید داشت که تصویر صفحه نمایش همیشه روشن را تغییر دهید و انیمیشنهای ان را تغییر دهید.
رابط کاربری بلک شارک ۴ از حالت تاریک هم استفاده میکند. در این حالت میتوانید پوسته محیط رابط کاربری را سیاه رنگ کنید. این حالت داخل اپلیکیشنها هم فعال میشود و کل محیط کاربری رنگ تیره به خود میگیرد.
یکی از ویژگیهای جالبی که روی گوشی بلک شارک ۴ مشاهده میکنید بخشهای مدیریتی خاص از جمله مدیریت CPU و RAN و شبکه است. در گوشیهای دیگر شیائومی بخش مدیریت باتری را مشاهده میکردیم، اما روی این گوشی قسمتهای مدیریتی بیشتری برای این گوشی در نظر گرفته شده است. در این قسمتها به خوبی متوجه میشوید که چند درصد از حافظه رم اشغال شده و چند درصد CPU در حال پردازش است. قدرت شبکه وای-فای که به آن متصل شدهاید را در این قسمت متوجه خواهید شد.
در رابط کاربری بلک شارک ۴ امکان کنترل گوشی با یک دست هم دیده میشود. از آنجایی که صفحه نمایش گوشی بزرگ است و این ویژگی میتواند برای برخی کاربران کارآمد باشد. با فعال کردن این ویژگی بهراحتی میتوانید با یک دست از گوشی استفاده کنید.
همانطور که گفتیم این گوشی به درد بازی کردن میخورد و به همین دلیل یکسری ویژگیهای مخصوص بازی هم در رابط کاربری آن دیده میشود. ویژگیهای نرمافزاری این گوشی برای بازی کردن در قالب پلتفرمی به نام Shark Space قرار گرفته است. تنها کافی است وارد اپلیکیشن Shark Space شوید تا با جادوی مخصوصی این گوشی آشنا شوید. در این محیط تمام بازیهایی که روی گوشی نصب شدهاند را مشاهده میکنید و خیلی راحت میتوانید وسیلههای بیسیم مختلف از جمله هدفون به گوشی متصل کنید. در این حالت تماسهای دریافتی و اعلانها به شکل خودکار رد میشوند و به همین دلیل در جریان بازی کردن مشکلی پیش نمیآید.
یکی از بهترین ویژگیهای این گوشی مخصوص بازی داشتن دو عدد تریگر یا دکمه ماشه است. دکمههایی که روی لبه گوشی قرار گرفتهاند و در زمان بازی کردن به کارتان میآیند. این دو دکمه فیزیکی در جریان بازیها بسیار کارآمد هستند و حس خوبی در زمان بازی کردن به شما منتقل خواهند کرد.
عملکرد سختافزار بک شارک ۴
سختافزار نسبتا بهروز و مناسب بازی
عملکرد نرم و روان گوشی در هر شرایطی
دکمههای مخصوص برای بازی کردن
گوشی بلک شارک ۴ با تراشه اسنپدراگون 870 راهی بازار شده که قدرت مناسبی را ارائه میدهد. این تراشه بر پایه معماری ۷ نانومتری ساخته شده و یک پردازنده هشت هستهای استفاده میکند. این پردازنده از یک هسته Kryo 585 با فرکانس ۳.۲ گیگاهرتز، سه هسته Kryo 585 با فرکانس ۲.۴۲ گیگاهرتز و چهار هسته Kryo 585 با فرکانس ۱.۸ گیگاهرتز تشکیل شده است. در کنار پردازندهای روی اسنپدراگون 870 مشاهده میکنید، پردازنده گرافیکی Adreno 650 با فرکانس ۶۷۰ هرتز را هم مشاهده میکنید.
مدلی که ما برای بررسی در اختیار داشتیم از ۱۲ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی استفاده میکرد. مدل حافظه داخلی این گوشی USF 3.1 خواهد بود که سرعت خوبی در خواندن و نوشتن اطلاعات دارد. در ابتدا برای اینکه عملکرد این گوشی را با چالش بکشیم از بنچمارکهای Antutu، 3D Mark، GeekBnech و GFX Bench استفاده کردیم. در ادامه میتوانید نتایج این بنچمارکها را مشاهده کنید.
عملکرد این گوشی در اجرای بازیهای جدید و سنگین هم مثالزدنی است. همه بازیهای روز مانند Call of Duty Mobile و Genshin Impact را میتوانید روی بالاترین تنظیمات گرافیکی اجرا کنید. البته ما بازیهای بیشتری را روی این گوشی آزمایش کردیم که میتوانید اطلاعات کامل آنها را در مطلبی که در مورد عملکرد بلک شارک ۴ در اجرای بازیهای سنگین نوشتیم، مطالعه کنید.
البته باید به این موضوع اشاره کنیم که در زمان بازی کردن گوشی بلک شارک ۴ گرمای زیادی از خودش تولید میکند و این گرما کاملا قابل حس خواهد بود.
تست بازی shadow Fight 3
تست بازی Marvel Future Revolution
تست بازی Genshin Impact
تست بازی FIFA Mobile
تست بازی Call of Duty Mobile
تست بازی Asphalt 9
باتری بلک شارک ۴
سرعت شارژ بالای باتری
عملکرد خوب باتری در طول فعالیتهای روزانه
باتری ۴۵۰۰ میلیآمپر ساعتی گوشی بلک شارک ۴ برای یک گوشی مخصوص بازی چندان خیره کننده نیست. از طرف دیگر عملکرد بدی هم از خود ارائه نمیکند. برای تست باتری این گوشی یک ویدیو Full HD به مدت یک ساعت تماشا کردیم. در این حالت گوشی به اینترنت دسترسی نداشت. پس این یک ساعت تنها ۲ درصد از ظرفیت باتری کم شد. میتوانیم به گوییم که با این گوشی میتوانید نزدیک به ۵۰ ساعت ویدیو آفلاین تماشا کنید. البته شرایط آزمایشگاهی همیشه خطاهایی هم دارد و این مدت زمان میتوانید کمی کمتر هم باشد. با این حال باتری بلک شارک ۴ در حالت پخش ویدیو آفلاین عملکرد بسیار خوبی از خودش نشان داد. باید بگوییم که نرخ نوسازی صفحه نمایش در زمان پخش ویدیو به ۶۰ هرتز میرسد.
باتری این گوشی برای وب گردی و کار با شبکههای اجتماعی و اپلیکیشنهای مرسوم مناسب خواهد بود و میتواند در طول روز شما را همراهی کند. با این حال در زمان بازی کردن مصرف باتری به اوج خود میرسد. در زمان تجربه بازی Call of Duty Mobile در هر نیم ساعت هشت درصد از ظرفیت باتری کم میشود. تقریبا میتوانیم بگوییم که در صورتی که باتری کاملا شارژ باشد نردیک هشت ساعت میتوانید با گوشی بازی کنید. البته بازی سنیگینی مانند Call of Duty Mobile.
گوشی بلک شارک ۴ با یک شارژر ۱۲۰ وات راهی بازار شده که با سرعت بالایی میتواند باطری ۴۵۰۰ میلیآمپر ساعتی گوشی را شارژ کند. در واقع باید به این موضوع اشاره کنیم که شارژ کامل باتری این گوشی نزدیک به ۲۰ دقیقه طول میکشد.
دوربین بلک شارک ۴
سه دوربین پشت برای گوشی بلک شارک ۴ در نظر گرفته شده است. دوربین اصلی از حسگر ۴۸ مگاپیکسلی در ابعاد 1/2.0" اینچ استفاده میکند که اندازه پیکسلهای آن هم به ۰.۸ میکرومتر میرسد. این حسگر پشت یک لنزی با دیافراگم f/1.8 قرار گرفته است.
دوربین اولتراواید این گوشی هم حسگر ۸ مگاپیکسلی در اندازه 1/4.0" دارد که اندازه دیافراگم آن ۱.۱۲ میکرومتر خواهد بود. این حسگر هم پشت لنزی با دیافراگم f/2.2 قرار گرفته که زاویه دید آن به ۱۲۰ درجه میرسد. دوربین سوم هم برای عکاسی ماکرو بهکار میرود. حسگر ۵ مگاپیکسلی با f/2.4 که از فوکوس خودکار هم استفاده میکند.
رابط کاربری دوربین:
رابط کاربری دوربین گوشی بلک شارک مانند دیگر گوشیهای شیائومی میماند. را سوایپ کردن داخل رابط کاربری این گوشی میتوانید به حالتهای مختلف عکاسی و فیلمبرداری دسترسی داشته باشید. البته که حالت عکاسی با دوربین ماکرو در منوی همبرگری که در رابط کاربری دوربین دیده میشود، قرار گرفته است.
در رابط کاربری دوربین این گوشی حالت عکاسی پرو هم دیده میشود. در این قسمت میتوانید میزان وایت بالانس را تغییر دهید، بهصورت دستی فوکوس کنید، سرعت شاتر را تغییر دهید و یا میزان ISO را به مقدار مورد خود در بیاورید.
عکاسی در روز روشن:
با دوربین اصلی این گوشی میتوانید عکسهای باکیفیتی ثبت کنید. عکسهایی که میتوانند رنگها را با دقت کافی ثبت کنند و میزان جزئیات مناسبی را هم پیش روی شما قرار دهند. البته عملکرد دوربین اصلی به دیگر گوشیهای پرچمدار بازار که برای گیم ساخته نشدهاند، نمیرسد، اما قطعا مورد توجه شما قرار خواهد گرفت. دوربین ۴۸ مگاپیکسلی میتواند عکسهایی با کیفیت ۱۲ مگاپیکسل را پیش روی شما قرار دهد، با این حال میتوانید عکسهایی با وضوح ۴۸ مگاپیکسل هم ثبت کنید.
عکاسی با دوربین اولتراواید:
دوربین اولتراواید گوشی بلک شارک ۴ عملکردی کاملا معمولی و میانرده دارد. همین موضوع باعث شده که عکسهای دوربین اولتراواید کمی نویز داشته باشد. همچنین این عکسها داینامیک رنج مناسبی هم ندارند و مقدار آن کمتر از دوربین اصلی است.
عکاسی با دوربین ماکرو:
دوربین ماکرو این گوشی حسگر ۵ مگاپیکسلی دارد که از فوکوس خودکار هم استفاده میکند. به همین دلیل با دوربین ماکرو این گوشی میتوانید عکسهای ماکرو باکیفیتی ثبت کنید. عکسهای ماکرو هم کیفیت و شفافیت خوبی دارند و هم جزییات بسیار خوبی را ثبت میکنند. دوربین ماکرو توانسته جزییات خوبی را ثبت کند و رنگها مناسب به نمایش در میآیند.
عکاسی پرتره:
بلک شارک ۴ عکسهای پرتره باکیفیتی هم ثبت میکند. عکسهایی که شفافیت مناسبی دارند و میتوانند رنگها را طبیعی ثبت کنند. در عکسهای پرتره به خوبی مشاهده میکنید که سوژه اصلی از سوژه پس زمینه جدا میشود و محیط پسزمینه به خوبی تار میشود.
عکاسی با دوربین سلفی:
برای دوربین سلفی از یک حسگر ۲۰ مگاپیکسلی استفاده شده که هم برای تماسهای تصویری مناسب است و هم عکسهای نسبتا باکیفیتی در اختیارتان قرار میدهد. عکسهای سلفی بلک شارک ۴ از داینامیک رنج مناسبی برخوردار است و نویز نسبتا کمی هم دارد. با دوربین سلفی میتوانید در اکثر مواقع عکسهای مناسبی در اختیار داشته باشید.
عکاسی در شب:
عکسهایی که با دوربین اصلی ثبت میکنید، جزییات کمی دارند و با اندکی نویز همراه خواهند بود. با این حال در حالت پیش فرض، عکسهای در شب نظر شما به خود جلب میکنند. عکاسی در شب در حالی که Night Mode فعال باشد هم تجربه مناسبی را در اختیارتان قرار میدهند. در حالتی که Night Mode فعال باشد، جزییات عکسهای بیشتر خواهد شد و عکسهای درخشانتر به نظر میرسند.
جمع بندی
گوشی بلک شارک ۴ به شکل خاص برای بازی کردن ساخته شده و به همین دلیل از پس هر نوع فعالیت سنگینی بر میآید. هم از نظر نرمافزار ویژگیهای بسیار خوبی برای بازی کردن دارد و هم از نظر سختافزاری از دکمههای بیشتری برای بازی کردن برخوردار خواهد بود. به راحتی میتوانید بازیهای سنگین را روی این گوشی اجرا کنید و تجربه خوبی از بازی کردن داشته باشید. با این حال شاید گرمایی که گوشی تولید میکند شما را اذیت کند. دوربینهای بلک شارک ۴ شاید برای عکاسی حرفهای مناسب نباشند، اما قطعا عکسهای باکیفیتی را در اختیارتان قرار میدهند. بلندگوهای باکیفیت و صفحه نمایش AMOLED هم از دیگر ویژگیهای جذاب این گوشی هوشمند خواهد بود.
سوالات متداول:
تریگرهای بلک شارک ۴ چگونه فعال میشوند؟ روی لبه گوشی دکمههایی برای باز کردن تریگرها در نظر گرفته شده است. کافی است آن دکمهها را فشار دهید تا تریگرها از جای مخصوص خود خارج شوند.
کیفیت دوربین بلک شارک ۴ چطور است؟ سه دوربین پشت برای این گوشی در نظر گرفته شده که البته کیفیتی در اندازه گوشیهای پرچمدار ندارد، اما برای عکاسی مناسب خواهند بود.
باتری بلک شارک ۴ چطور عمل میکند؟ یک باتری ۴۵۰۰ میلیآمپر ساعتی برای این گوشی در نظر گرفته شده که برای کارهای معمولی در طول روز مناسب خواهد بود.