MediaTek MT6891Z Dimensity 1100 5G (6 nm) - هشت هسته ای - چهار هسته ای 2.6 گیگاهرتزی Cortex-A78 به همراه چهار هسته 2.0 گیگاهرتزی Cortex-A55
تعداد هسته پردازشگر :
هشت هسته
پردازنده گرافیکی - GPU :
Mali-G77 MC9
تعداد سیم کارت :
دو سیم کارت (نانو سیم - همزمان فعال)
کیفیت دوربین :
سه گانه 64 مگاپیکسل + 8 مگاپیکسل + 2 مگاپیکسل
سیستم عامل :
Android 11 - این نسخه برای زمانی است که این گوشی معرفی شده است و ممکن است در هنگام خرید شما، آپدیت جدیدتری برای آن آمده باشد و به اندروید ورژن بالاتر ارتقا پیدا کند
ابعاد/ وزن :
163.3 × 75.9 × 8.9 میلی متر / 193 گرم
ساختار بدنه :
جلو شیشه ای (Gorilla Glass Victus) و پشت پلاستیکی
تاریخ معرفی :
مرداد 1400
حافظه داخلی :
128 گیگابایت
حافظه RAM :
8 گیگابایت
امکان افزایش حافظه/ نوع کارت حافظه :
ندارد
نوع صفحه نمایش :
IPS LCD | لمسی خازنی
سایز صفحه نمایش :
6.6 اینچ
تعداد رنگ/ رزولوشن :
16 میلیون رنگ، 2400×1080 پیکسل
مولتی تاچ (لمس همزمان)/ تعداد لمس همزمان :
دارد
درصد نسبت صفحه نمایش به بدنه :
84.9 درصد
نسبت صفحه نمایش :
20:9
تراکم پیکسل :
399 ppi
ویژگی های مهم صفحه نمایش :
مقاوم در برابر خط و خش و شکستن و Corning Gorilla Glass Victus | رابط کاربری MIUI 12.5 | صفحه نمایش HDR10 | نرخ نوسازی تصویر 120 هرتز | روشنایی 450 نیت
گوشی پوکو ایکس 3 جی تی با قابلیتهای جدید در کنار دو گوشی پوکو X3 پرو و پوکو F3 GT قرار میگیرد. البته باید به این موضوع اشاره کنیم که گوشی Poco X3 GT به شکل خاص برای عرضه در خاورمیانه، هند و کشورهای آسیایی ساخته شده است. در همین ابتدا باید به این موضوع اشاره کنیم که GT قرار گرفته در انتهای نام این گوشی پوکو به معنای ارائه سرعت بیشتر روی یک گوشی ارزان قیمت که قطعا نظر خیلیها را به خود جذب میکند. از طرف دیگر پوکو و شیائومی که قرار بود به شکل مستقل از هم فعالیت کنند، گوشیهای بسیار شبیه به همی هم عرضه میکنند. به همین دلیل میتوانیم بگوییم که گوشی پوکو X3 GT گوشی جدیدی به حساب نمیآید و مدل ریبرند شده گوشی ردمی نوت 10 پرو خواهد بود که در کشور چین عرضه شد. حالا بماند که گوشی Poco F3 GT هم مدل ریبرند شده Redmi K40 Gaming Edition بود. قیمت پوکو x3 GT آنرا به انتخابی حتی مناسبتر هم تبدیل می کند. بهترین قیمت گوشی پوکو ایکس تری جی تی را از تکنولایف بگیرید. نسخه 256 پوکو X3 GT را هم می توانید از سایت تکنولایف تهیه کنید.
گوشی پوکو X3 GT محصول جدیدی به حساب نمیآید و با نامهای دیگر در کشور چین بهفروش میرفت. با این حال نسخه جهانی این گوشی با یکسری ویژگیهای بیشتر عرضه شده تا بتواند نظر کاربران خارجی را به خود جلب کند و حتی یکسری تغییرات در رابط کاربری هم داشته است. از ویژگیهای گوشی پوکو ایکس 3 جی تی میتوانیم به صفحه نمایشی با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز اشاره کنیم. تراشه نسبتا قدرتمند، باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی و شارژر ۶۷ وات هم از دیگر ویژگیهای این گوشی به شمار میرود. این گوشی با یک لایه گوریلا گلس وکتوس محافظت میشود و دوربین اصلی آن هم حسگر ۶۴ مگاپیکسلی خواهد بود. از طرف دیگر این گوشی هوشمند از کارت حافظه پشتیبانی نمیکند و جک ۳.۵ میلیمتری خروجی صدا هم ندارد. قبل از اینکه به بررسی گوشی Poco X3 GT بپردازیم، بهتر است جدول مشخصات پوکو X3 gt را مشاهده کنید:
در ابتدا بد نیست به آیتمهایی که داخل جعبه گوشی Poco X3 GT اشاره کنیم. داخل جعبه این گوشی یک عدد شارژر ۶۷ وات، کابل شارژر و تبدیل کابل USBC به جک ۳.۵ میلیمتری صدا قرار گرفته است. یک عدد قاب ژلهای هم داخل این بستهبندی این گوشی دیده میشود. در حالی که با یک گوشی میانرده سروکار داریم، این گوشی اصلا به یک گوشی میانرده شبیه نیست. مدلی که ما برای بررسی در اختیار داشتیم سفید بود که رگههایی از رنگ آبی هم در آن دیده میشود. به همین دلیل گوشی ظاهر جذاب و زیادی دارد. از طرف دیگر این گوشی با یک لایه گوریلا گلس وکتوس که آخرین نسخه از گوریلا گلس به حساب میآید هم محافظت میشود. گوریلا گلس وکتوس را قبلا روی گوشیهای پرچمدار مشاهده کرده بودیم که الان روی یک گوشی میانرده هم این ویژگی را مشاهده میکنیم.
گوشی پوکو X3 GT از گواهی IP53 پشتیبانی میکند که باعث شده در برابر گرد و خاک و پاشش قطرههای آب مقاوم باشد. پس توجه داشته باشید که این گوشی ضد آب نیست و نباید آن را داخل آب بیاندازید.
تقریبا تمام فضای روی گوشی را صفحه نمایش ۶.۶ اینچی از نوع LCD در بر گرفته که کیفیت نسبتا خوبی دارد. از ویژگیهای این صفحه نمایش هم میتوان به نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز، پشتیابنی از HDR10 و رنگهای DCI-P3 اشاره کنیم. همچنین یک حفره بسیار کوچک برای دوربین جلوی هم روی صفحه نمایش دیده میشود که یک حسگر ۱۶ مگاپیکسلی را داخل خود قرار داده است. صفحه نمایش این گوشی حاشیههای کمی هم دارد و به همین دلیل گوشی را زیباتر کرده است.
در بالای صفحه نمایش یک بلندگو را مشاهده میکنید که یکی از بلندگوهای استریو این گوشی به حساب میآید. خوشبختانه این بلندگو اندازه مناسبی دارد و به همین دلیل حجم صدای بالا و باکیفیتی تولید میکند.
قاب پشتی گوشی از پلاستیک تشکیل شده اما ظاهری شیشهای و نسبتا درخشان دارد. قاب پشتی مسطح طراحی نشده و بافت جالبی برای آن در نظر گرفته شده است. البته پلاستیک قاب پشتی گوشی کیفیت بالایی ندارد. روی قاب پشتی لوگوی Poco و ماژول دوربین پشت را مشاهده میکنید.
روی لبه بالای گوشی پوکو ایکس 3 جی تی بلندگو، میکروفن و مادون قرمز را مشاهده میکنید. روی لبه سمت چپ هم درگاه سیمکارت را مشاهده میکنید. روی لبه پایین این گوشی پورت USB-C، میکروفن و بلندگوی دوم را میبنید. روی لبه سمت راست هم دکمه پاور که با حسگر تشخیص انگشت ترکیب شده را مشاهده میکنید. در بالای آن هم دکمههای تنظیم صدا قرار گرفتهاند.
گوشی Poco X3 GT در ابعاد ۱۶۳.۳ در ۷۵.۹ در ۸.۹ میلیمتری ساخته شده و ۱۹۳ گرم وزن دارد. در واقع میتوانیم بگوییم که این گوشی ۲ میلیمتر باریکتر و ۲۲ گرم سبکتر از Poco X3 Pro ساخته شده است.
گوشیهای قبلی پوکو و شیائومی آنقدر خوش ساخت و خوش دست بودند که این گوشی هم دقیقا همان حس و حال را به کاربران منتقل میکند. در حالت کلی این گوشی از کیفیت ساخت مناسبی بهره میبرد و خیلی راحت در دست قرار خواهد گرفت.
صفحهنمایش پوکو X3 GT
گوشی Poco X3 GT از صفحه نمایشی در اندازه ۶.۶ اینچی از نوع IPS LCD بهره میبرد که قبلا روی گوشیهای پوکو X3 NFC و Poco X3 Pro قرار گرفته بود. این صفحه نمایش وضوح تصویر ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل با تراکم پیکسلی ۳۹۹ پیکسل در هر اینچ را پیش روی کاربران قرار میدهد. همانطور که گفتیم این صفحه نمایش از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و استاندارد HDR 10 بهره میبرد. بد نیست به این موضوع اشاره کنیم که نرخ نمونه برداری صفحه نمایش هم به ۲۴۰ فریم برثانیه میرسد.
همانند دیگر گوشیهای پوکو ایکس 3، صفحه نمایش گوشی Poco X3 GT هم از دوربین سلفی حفرهای برخوردار است. متاسفانه صفحه نمایش این گوشی روشنایی بالایی ندارد و در زمان کار کردن با آن زیر نور خورشید قطعا با مشکل مواجه میشوید. میزان روشنایی صفحه نمایش این گوشی به ۴۵۰ نیت میرسد. این میزان روشنایی برای فعالیتهای روزانه بد نیست و اگر در زیر نور خورشید قرار نداشته باشید قطعا کیفیت صفحه نمایش نظر شما را به خود جلب میکند.
استفاده از رابط کاربری MIUI باعث شده که تنظیمات رنگی مختلفی برای صفحه نمایش وجود داشته باشد. به صورت پیش فرض تنظیمات رنگ صفحه نمایش روی حالت خودکار قرار دارد. در کنار حالت خودکار هم حالتهای رنگی Saturated و Standard را مشاهده میکنید که هرکدام آنها میتوانند میزان قدرت رنگها را تغییر دهند.
حالت خودکار استاندارد DCI-P3 را پوشش میدهد. همچنین در این حالت قدرت رنگها نسبت به میزان روشنایی محیط تغییر میکند. دقیقا چیزی شبیه به حالت True Tone گوشیهای اپل عمل میکند. اگر حالت نمایش رنگها را روی Saturated قرار دهید، رنگها قویتر به نظر میرسند، اما دقت کافی را ندارند. به همین دلیل پیشنهاد میکنیم که بیشتر از حالت خودکار استفاده کنید. کاربران این امکان را هم دارند که بتوانند نرخ نوسازی صفحه نمایش را روی ۶۰ هرتز یا روی ۱۲۰ هرتز قرار دهند. البته صفحه نمایش این گوشی به صورت کاملا خودکار میتوند نرخ نوسازی را نسبت به محتوایی که نشان میدهد روی ۳۰ هرتز، ۴۸ هرتز، ۵۰ هرتز، ۶۰ هرتز، ۹۰ هرتز و ۱۲۰ هرتز قرار دهد.
اسپیکر پوکو X3 GT
یکی از ویژگیهای جذاب پوکو X3 GT داشتن دو بلندگو استاندارد است که یکی روی لبه بالا و یکی روی لبه پایین گوشی دیده میشود. بلندگویهای قرار گرفته روی این گوشی هوشمند کیفیت صدای مناسبی دارند و حجم صدای خوبی هم تولید میکنند. با این بلندگوها تماشای فیلم و بازی کردن هیجان خاصی پیدا میکند. بلندگوهای این گوشی هوشمند از استاندارد دالبی هم پشتیبانی میکنند و به همین دلیل در برخی اپلیکیشنها و بازیها که از این استاندارد پشتیبانی میکنند، میتوانید صدای بهتری را تجربه کنید.
نرمافزار و رابط کاربری Poco X3 GT
گوشی پوکو X3 GT با سیستم عامل اندروید ۱۱ و رابط کاربری MIUI 12 راهی بازار شده که البته روی گوشیهای این چند وقت اخیر شیائومی و پوکو هم دیده بودیم. پس شاهد ویژگیهای نرم افزاری خیلی خاصی روی این گوشی نیستیم و همان المانهایی که روی دیگر گوشیهای شیائومی و پوکو دیده بودیم را روی این گوشی هم میبینیم. رابط کاربری MIUI 12 عملکرد خوبی دارد و در اکثر مواقع سریع و روان کار میکند. البته پوکو سعی کرده از آیکونها و المانهای خاص خودش در رابط کاربری گوشی استفاده کند. فقط گوشی با حسگر تشخیص اثرانگشت باز میشود که سرعت بسیار خوبی دارد. فعال کردن این حسگر هم خیلی راحت و سریع خواهد بود.
مانند دیگر گوشیهای این شرکت میتوانید قفل گوشی را تشخیص صورت باز کنید. البته دقت این حسگر بالا نیست و ما هم پیشنهاد نمیکنیم که از آن استفاده کنید.
این رابط کاربری از ویژگیهای امنیتی خوبی هم بهره میبرد. اپلیکیشن Security باعث میشود که گوشی در برابر ویروسها و بد افزارها ایمن باشد. همچنین میتوانید روی مصرف رم و باتری اپلیکیشنها هم نظارت داشته باشید و دسترسی اپلیکیشنهای که از منابع گوشی زیاد استفاده میکنند را قطع کنید.
روی گوشی Poco X3 GT از حالت تاریک هم استفاده میکند. حالت تاریک را میتوانید روی اپلیکیشنهای مختلف هم فعال کنید. البته از آنجایی که صفحه نمایش LCD روی گوشی قرار گرفته، حالت تاریک تاثیر زیادی روی مصرف باتری ندارد.
عملکرد سختافزار Poco X3 GT
روی گوشی Poco X3 GT سخت افزار مناسبی را مشاهده میکنید که برای بازی کردن نظر هر کاری را به خود جلب میکنند. این گوشی از تراشه دیمنسیتی 1100 استفاده میکند که شباهت زیادی به تراشه دیمنسیتی 1200 دارد. در واقع همان پردازندهها و پردازندههای گرافیکی روی این دو تراشه دیده میشود و اختلاف آنها تنها در فرکانس پردازندهها است. داخل تراشه دیمنسیتی 1100 یک پردازنده هشت هستهای را مشاهده میکنید که از چهار هسته Cortex-A78 با فرکانس ۲.۶ گیگاهرتز و چهار هسته Cortex-A55 با فرکانس ۲ گیگاهرتز تشکیل شده است. برای پردازشهای گرافیکی هم پردازنده گرافیکی Mali-G77 در نظر گرفته شده است. بد نیست به این موضوع هم اشاره کنیم که تراشه دیمنسیتی 1100 از مودم 5G هم برخوردار است و هر دو سیمکارت این گوشی میتوانند از شبکه 5G استفاده کنند. در کنار این تراشه قدرتمند از ۸ گیگابایت رم LPDDR4X استفاده شده که در مدلهایی با ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت حافظه UFS 3.1 در اختیار کاربران قرار میگیرد. این سخت افزار باعث شده که عملکرد گوشی در زمان اجرای سنگین عالی باشد. تمام بازیهای روز مانند Call of Duty Mobile، آسفالت و PUBG Mobile را میتوانید با کیفیت بالا تجربه کنید. خود گوشی هم در اکثر مواقع پایداری مناسبی دارد و خیلی کم پیش میآید شاهد کندی سرعت یا لگ در این گوشی باشیم؛ اما خیلی کم شاهد کندی سرعت بودیم که به نظر میرسد با بهروزرسانیهای نرم افزاری این مشکل حل شود. البته در زمان بازی کردن با این گوشی شاهد گرم شدن آن خواهید بود و گرما را سریع حس میکنید. دلیل اینکه این گرما را زود احساس میکنید هم قاب پلاستیکی در نظر گرفته شده برای این گوشی است. البته سیستم خنک کننده نسبتا خوبی برای گوشی در نظر گرفته شده تا گرما بیش از اندازه بیشتر نشود. بیشتر گرمای تولید شده توسط گوشی را در اطراف ماژول دوربین مشاهده میکنید. برای اینکه بیشتر متوجه عملکرد این گوشی در شرایط سخت و پردازشهای سنگین شویم از بنچمارکهای مختلف مانند 3D Mark و حالت Wild Life استفاده کردیم. گوشی عملکرد خوبی در این بنچمارک از خودش نشان داد و حتی مشخص شد که عمکرد آن از بسیاری گوشیهای گران قیمتتر هم بهتر است. پس شک نکنید که این گوشی برای بازی کردن انتخاب مناسبی خواهد بود.
باتری پوکو X3 GT
گوشی پوکو ایکس 3 جی تی همانند گوشیهای پوکو X3 NFC و Poco X3 Pro از باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی استفاده میکند. همچنین شارژر سیمی ۶۵ وات هم برای این گوشی در نظر گرفته شده است. در آزمایشهایی که روی باتری این گوشی انجام دادیم، رکوردهای خوبی هم کسب کردیم. باتری این گوشی برای ۳۶ ساعت و ۳۰ دقیقه تماس تلفنی، ۱۷ ساعت و ۲۰ دقیقه برای گشت و گذار در اینترنت و ۱۵ ساعت و ۵۵ دقیقه برای تماشای ویدئوی آفلاین مناسب خواهد بود. عملکرد باتری این گوشی در مقایسه با گوشی های پوکو X3 و پوکو X3 پرو بهتر است. همانطور که گفتیم این گوشی با یک شارژر ۶۷ وات شارژ میشود. با این شارژر کل ظرفیت باتری را میتوانید در مدت زمان ۴۲ دقیقه شارژ کنید. همچنین مشخص شد که ۷۵ درصد ظرفیت باتری را هم میتوانید در مدت زمان ۳۰ دقیقه شارژ کنید.
دوربین Poco X3 GT
برای گوشی Poco X3 GT از سه دوربین پشت استفاده شده که روی یک ماژول بزرگ قرار گرفتهاند. دوربین اصلی حسگر ۶۴ مگاپیکسلی دارد و در کنار آن هم دوربین اولتراواید با حسگر ۸ مگاپیکسلی و دوربین ماکرو با حسگر ۲ مگاپیکسل قرار گرفتهاند. در کنار دوربینهای پشت هم فلش LED دوگانه هم دیده میشود. دوربین اصلی این گوشی هوشمند از حسگر ۶۴ مگاپیکسلی OmniVision OV64B با Quad Bayer فیلتر استفاده میکند. اندازه پیکسلهای این حسگر هم ۰.۷ میکرومتر خواهد بود و پس از بینینگ ۴ به ۱ میتواند عکسهای ۱۶ مگاپیکسلی ثبت کند. پشت این حسگر هم یک لنز ۲۶ میلیمتری با دیافراگم f/1.79 قرار گرفته که از فوکوس خودکار با قابلیت تشخیص فاز بهره میبرد. این دوربین از OIS استفاده نمیکند. البته دوربین اصلی امکان عکاسی در حالت ۶۴ مگاپیکسل را پیش روی کاربران قرار میدهد و همچنین حالت Pro و حالت عکاسی در شب هم دارد. دوربین دوم که از حسگر ۸ مگاپیکسلی IMX355 سونی استفاده میکند به فوکوس ثابت مجهز شده است. دوربین ماکرو هم از حسگر GalaxyCore GC02M1 بهره میبرد که میتواند از فاصله ۴ سانتیمتری عکاسی کند. دوربین سلفی این گوشی هم از یک حسگر ۱۶ مگاپیکسلی OmniVision OV16A1 استفاده میکند. اپلیکیشن دوربین این گوشی را هم روی دیگر گوشیهای شیائومی و پوکو دیده بودیم. رابط کاربری گوشی بسیار سر راست است و خیلی سریع میتوانید به حالتهای عکاسی مختلف و فیلمبرداری دسترسی داشته باشید. البته حالت عکاسی ماکرو داخل منوها دیده میشود. با وارد شدن به حالت عکاسی پرو میتوانید به صورت دستی عکسهای ۶۴ مگاپیکسلی ثبت کنید. حتی میتوانید با این گوشی عکسهای RAW هم ثبت کنید که البته تنها روی دوربین اصلی فعال شده است. در حالت پرو میتوانید سرعت شاتر را روی ۳۰ ثانیه قرار دهید. حتی میتوانید در حالت پرو سرعت شاتر دوربین ماکرو را روی ۴ ثانیه قرار دهید. این امکان هم وجود دارد که بتوانید ISO را روی ۶۴۰۰ بگذارید. حالا به عملکرد دوربینهای این گوشی میپردازیم.
عکاسی با دوربین اصلی:
دوربین اصلی این گوشی میتواند عکسهایی با کیفیت ۱۶ مگاپیکسل ثبت کند که عملکرد نسبتا خوبی هم دارد. دوربین اصلی رنگها را دقیق ثبت میکند، اما در برخی موارد مشکلات اندکی هم در آن دیده میشود. میزان جزییات در عکسها شما را راضی میکنند. البته باید به این موضوع اشاره کنیم که دوربین اصلی عملکرد بهتری در مقایسه با دیگر دوربینهای این گوشی دارد. همچنین با توجه به قیمت در نظر گرفته شده برای این گوشی شاهد عملکرد خوبی از دوربینها هستیم. دوربین اصلی این گوشی امکان زوم دو برابر به صورت دیجیتال را هم پیش روی شما قرار میدهد. عکاسی با زوم دو برابر خیلی تعریفی ندارد؛ اما نا امیدکننده هم نیست و حداقل روی صفحه نمایش گوشی بد به نظر نمیرسند. اگر عکسها روی صفحه نمایش بزرگتر مشاهده کنید، متوجه کیفیت پایین عکسها در حالت زوم دو برابر میشوید. با دوربین اصلی میتوانید با کیفیت ۶۴ مگاپیکسلی هم عکاسی کنید. عکسهایی که رزولوشن بالایی دارند. عکاسی در این حالت تفاوت خیلی زیادی با حالت ۱۶ مگاپیکسلی ندارد. اما در این حالت عکسهای بزرگتری در اختیار خواهید داشت که جزییات مناسبی را هم ثبت میکند. با این حال در مقایسه با حالت ۱۶ مگاپیکسلی، عکسها کمی تار به نظر میرسند. با دوربین اصلی امکان ثبت عکسهای پرتره هم خواهید داشت که البته عملکرد دوربین در این حالت قابل قبول است و نتیجه راضی کنندهای را پیش روی شما قرار میدهد. عکسهای پرتره هم رنگها را خوب نشان میدهند و جزییات مناسبی ثبت میکنند. در عکسهای پرتره محیط پس زمینه به خوبی تار میشوند و سوژه خیلی خوب از محیط پس زمینه جدا میشود.
عکاسی با دوربین اولتراواید
عملکرد دوربین اولتراواید گوشی پوکو ایکس 3 جی تی در مقایسه با دوربین اصلی راضی کننده نیست. عکسهای اولتراواید این گوشی جزییات زیادی ثبت نمیکنند و حتی رنگها را هم خیلی دقیق به نمایش در نمیآورند. در عکسهای اولتراواید رنگ زرد را بیشتر احساس میکنید و زمانی موضوع را احساس میکنید که همان عکس را با عکس ثبت شده توسط دوربین اصلی مقایسه میکنید.
عکاسی با دوربین ماکرو
دوربین ماکروی در نظر گرفته شده روی این گوشی هم عملکرد خوبی از خود نشان میدهد. با این دوربین میتوانید از فاصله ۴ سانتیمتری از سوژههای مختلف عکاسی کنید. اگر نور مناسبی در اختیار داشته باشید عکس های ماکروی جالب توجهی هم در اختیار خواهید داشت. البته برای عکاسی ماکرو باید خیلی ثابت باشید و دوربین نباید لرزش داشته باشد. عکسهای ماکرو با رنگهای نسبتا دقیقی ثبت میشوند و خیلی راحت میتوانید از انها در شبکههای اجتماعی خود استفاده کنید.
عکاسی در شب
روی گوشی Poco X3 GT حالت عکاسی در شب دیده میشود که البته تاثیر خیلی شگفتانگیزی روی عکسها نمیگذارد. دوربینهای این گوشی در شب عملکرد خیلی خوبی ندارند. جزییات عکسهای در محیطهای تاریک به شدت کاهش پیدا میکند و نویز در عکسها کاملا دیده میشود. حتی با فعال شدن حالت عکاسی در شب هم شاهد تغییرات خیلی زیادی در عکسها نیستیم. چه دوربین اصلی و چه دوربین اولتراواید عملکرد خوبی در شب نخواهند داشت و نظر شما را به خود جلب نمیکنند.
دوربین سلفی
دوربین سلفی Poco X3 GT که حسگر ۱۶ مگاپیکسلی دارد امکان ثبت عکس های پرتره هم دارد. عملکرد دوربین سلفی در شرایطی که نور مناسبی در اختیار داشته باشید، راضی کننده است. در عکاسی پرتره با دوربین سلفی مشاهده میکنید که دوربین به خوبی شما را از محیط پس زمینه جذا میکند و همه چیز خیلی خوب تار میشود. در حالت معمولی هم باز دوربین سلفی میتواند عملکرد مناسبی از خود نشان دهد.
جمع بندی گوشی پوکو X3 جی تی
گوشی Poco X3 GT به شکل خاص برای بازی کردن ساخته شده و برای اجرای بازیهای جدید و سنگین حرف زیادی برای گفتن دارد. قدرت بالای این گوشی هم باعث شده که همیشه با گوشی سریع و روانی مواجه باشید. در واقع با پولی که برای این گوشی پرداخت میکنید یک محصول خیلی قدرتمند را در اختیار خواهید داشت که شاید چنین محصولی برای دیگر برندها قیمت بسیار بیشتری داشته باشد. صفحه نماشی با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز هم در زمان بازی کردن قطعا نظر خیلیها را به خود جلب میکند. با این حال دوربینهای این گوشی حرف زیادی برای گفتن ندارند، اما برای استفادههای معمولی مناسب خواهند بود. در کل این گوشی نسبت به قیمتی که دارد ارزش خرید بالایی دارد و برای گیمرها هم بسیار مناسب است.
قیمت گوشی Poco X3 GT چقدر است؟ پوکو x3 جی تی قیمتی بسیار رقابتی دارد. برای مشاهده قیمت به سایت تکنولایف مراجعه کنید.
گوشی Poco X3 GT در چه مدلهایی راهی بازار شده است؟ پوکو x3 GT در مدلهایی با ۸ گیگابایت رم و ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی راهی بازار شده است.
کیفیت دوربین گوشی Poco X3 GT چقدر است؟ پوکو ایکس تری جی تی از سه دوربین پشت استفاده میکند. دوربین اصلی با حسگر ۶۴ مگاپیکسل، دوربین اولتراواید با حسگر ۸ مگاپیکسل و دوربین ماکرو با حسکر ۲ مگاپیکسل.
مقایسه گوشی Poco X3 GT با Poco X3 و Redmi Note 10: