چهار هسته ی 1.6 گیگاهرتز Cortex-A55 به همراه چهارهسته 1.2 گیگاهرتز Cortex-A55
تعداد هسته پردازشگر :
هشت هسته
پردازنده گرافیکی - GPU :
IMG8322
تعداد سیم کارت :
دو سیم کارت نانو سیم (همزمان فعال)
کیفیت دوربین :
8 مگاپیکسل
سیستم عامل :
Android 11 - این نسخه برای زمانی است که این گوشی معرفی شده است و ممکن است در هنگام خرید شما، آپدیت جدیدتری برای آن آمده باشد و به اندروید ورژن بالاتر ارتقا پیدا کند.
برند ریلمی شاید در کشور ما کمتر شناخته شده باشد اما در بازار جهانی و در اروپا فروش خوبی دارد و گوشیهای خوش قیمت و در عین حال کارامدی را روانهی بازار میکند. این سازنده نیز تقریبا سیاستهای مشابه با شیائومی دارد و تلاش میکند تا سهم بیشتری از بازار را به اختیار خود درآورد.در این مطلب ما قصد داریم به سراغ یکی از ارزانترین گوشیهای این سازنده یعنی ریلمی C11 برویم و این محصول را از جنبههای مختلف بررسی کنیم تا ارزش خرید آن مشخص شود. قبل از هر چیز بهتر است نگاهی داشته باشیم به مشخصات سخت افزاری گوشی ریلمی C11 و بعد در ادامه به قیمت ریلمی C11 و ارزش خرید آن هم می پردازیم. پیشنهاد میکنم لیست انواع گوشی ریلمی موجود در فروشگاه تکنولایف را پیش از خرید بررسی کنید.
صفحه نمایش بزرگ با حاشیههای کم
باتری فوقالعاده
پشتیبانی از کارت حافظه
پشتیبانی از شارژ معکوس
سرعت شارژ نهچندان بالا که البته با توجه به ظرفیت زیاد باتری خیلی عجیب نیست.
تنها یک دوربین پشت باعث شده که نتوانید در حالتهای بیشتری عکاسی کنید.
مشخصات گوشی ریلمی C11
گوشی
ریلمی C11
تاریخ معرفی
۷ تیر ۱۴۰۰
ابعاد
165.2 در 76.4 در 8.9 میلیمتر
وزن
190 گرم
سیمکارت
دو سیمکارت
صفحه نمایش
6.52 اینچ – IPS LCD
سیستمعامل
اندروید ۱۱ با رابط کاربری Realme Go UI
تراشه
Unisoc SC9863A
کارت حافظه
بله
حافظه داخلی
۳۲ و ۶۴ گیگابایت
رم
۲ و ۴ گیگابایت
دوربین پشت
۸ مگاپیکسل واید
دوربین جلو
۵ مگاپیکسل
باتری
۵۰۰۰ میلیآمپر ساعت
شارژ سریع
۱۰ وات (ندارد)
رنگ
سبز و خاکستری
طراحی و کیفیت ساخت ریلمی C11
بدنه پلاستیکی گوشی کیفیت بالایی دارد
ابعاد و وزن مناسب که باعث میشود در زمان کار کردن با گوشی خسته نشوید
به طور حتم از یک گوشی اقتصادی باید انتظار کیفیت ساخت کاملا معمولی را داشته باشیم در عمل هم شاهد استفاده از پلاستیک برای ریلمی C11 هستیم. خوشبختانه اما این پلاستیک به روی قاب پشتی طراحی ساده و براقی ندارد که این باعث میشود هنگام در دست گرفتن گوشی حس بهتری داشته باشید.
قاب پشتی از پترنهایی به شکل نیم دایره میزبانی میکند که در نقطهی مرکزی گوشی به هم میرسند و حالت متمرکز به خود میگیرند. این پترنها در نور حالتهای متفاوت و زیبایی به خود میگیرند و همچنین حس خوبی را هنگام نگه داشتن گوشی به کاربر منتقل میکنند.
بخشی از قاب پشتی که لوگوی ریلمی درون آن قرار گرفته و در بالا فریم مربعی شکل دوربین را هم در برمیگیرد طراحی ساده و ماتی دارد و به این ترتیب زمانی که به گوشی نگاه میکنید اصلا با طراحی مرسومی مواجه نیستید و ریلمی سعی کرده محصول اقتصادی خود را کمی متفاوت از گوشیهای موجود در بازار تولید کند.
فریم اطراف ریلمی C11 هم مطابق انتظار پلاستیکی است و طراحی ماتی هم دارد. این فریم در سمت راست از دکمههای ولوم و پاور مرسوم میزبانی کرده و در سمت چپ خشاب سیم کارت و کارت حافظه جانبی را دربر میگیرد. در بخش زیرین این گوشی اقتصادی هم میکروفون، اسپیکر، جک ۳.۵ میلی متری صدا و درگاه Micro-USB به چشم میآید.
خیلی جذابتر میشد اگر ریلمی برای این دستگاه از درگاه Type C استفاده میکرد اما این سازنده سعی کرده تا بودجهی مورد نظر خود را در بخشهای دیگری صرف کند.
بخش جلویی این محصول یک نمایشگر ۶.۵۲ اینچی را شامل میشود که حدود ۸۱ درصد از فضای روبرویی را به خود اختصاص داده و به نسبت بازهی قیمتی حاشیههای مناسب و خوبی دارد. این قاب جلویی در بالا اسپیکر مکالمه را در بر میگیرد و دوربین سلفی نیز درون یک ناچ قطرهای قرار گرفته تا فضای بیشتری در اختیار نمایشگر قرار بگیرد.
اما این گوشی اقتصادی از نظر ارگونومی چه وضعیتی دارد؟ ریلمی C11 وزنی ۱۹۰ گرمی و ضخامتی ۸.۹ میلی متری دارد که تقریبا شبیه به دیگر محصولات موجود در این بازهی قیمتی است. البته که به دلیل طراحی پترن دار قاب پشتی و ایجاد اصطکاک با دست، گوشی به خوبی در دست جای میگیرد.
در کل نکتهی منفی در بخش طراحی این محصول وجود ندارد و میتوانیم طراحی و کیفیت ساخت آن را مناسب ارزیابی کنیم و نمرهی قابل قبولی به آن بدهیم.
صفحه نمایش سی 11
صفحه نمایشی که رنگها را خوب نشان میدهد
ابعاد بزرگ صفحه نمایش باعث شده که این گوشی برای کلاسهای آنلاین و با شغلهای آنلاین مناسب باشد
از یک گوشی اقتصادی باید انتظار یک نمایشگر اقتصادی و بیسیک را نیز داشته باشیم و این دقیقا کاری است که ریلمی در این محصول انجام داده است. ریلمی C11 از یک پنل ۶.۵۲ اینچی از نوع IPS LCD استفاده میکند که برای آن رزولوشن HD+ در نظر گرفته شده و تراکم ۲۶۹ پیکسل بر هر اینچ را ارائه میکند.
این نمایشگر که نسبت ۲۰:۹ دارد میتواند در حالت حداکثری روشنایی ۴۰۰ نیتی تولید کند. به طور کلی کیفیت این صفحه نمایش برای یک گوشی زیر ۳ میلیون تومان خوب و قابل قبول است و شما میتوانید محتوا را با کیفیت معقولی مشاهده کنید.
طبیعتا نباید انتظار کیفیت صفحه نمایش گوشیهای بالارده و میانرده گران قیمتتر را داشته باشید اما این نمایشگر نیز میتواند شما را برای تماشای فیلم و گشت و گذار در فضای مجازی راضی نگه دارد.
نکتهی خوب این صفحه نمایش به نسبت بازهی قیمتی حداکثر روشنایی خوب آن است که باعث میشود هنگام استفاده در محیط باز و زیر نور مستقیم خورشید هم بتوانید محتوا را به شکل قابل قبولی مشاهده کنید و خیلی با مشکل مواجه نشوید.
اگر بخواهیم خیلی ساده بخش نمایشگر را جمع بندی کنیم باید بگوییم که در این بازهی قیمتی صفحه نمایشی بهتر از این نمیتوان خریداری کنید و باید با این کیفیت به نوعی کنار بیایید.
اسپیکر ریلمی C11
تنها اسپیکر بهکار رفته روی ریلمی C11 کیفیت قابل قبولی دارد و برای تماشای فیلم و بازی کردن و تماسهای تلفنی مناسب است
برای گوشی Realme C11 یک اسپیکر تکی در لبهی پایینی در نظر گرفته شده است که میتواند صدایی با حجم کاملا معمولی و همچنین کیفیت کاملا بیسیک به شما ارائه کند.
صدای این اسپیکر هیچ بیسی ندارد و همچنین اصلا فراگیر نیست و شما صدایی مستقیم و بسیار تیز به گوشتان میخورد که میتوانید صرفا از آن برای آگاهی از زنگ خوردن گوشی و همچنین صدا در فضای مجازی استفاده کنید.
البته اگر هنگام پخش موسیقی ولوم صدا را به روی نصفه قرار دهید و آن را فراتر نبرید کیفیت بهتری به گوشتان میخورد و هرچه صدا زیادتر شود به نسبت کیفیت آن کاهش پیدا میکند.
نرم افزار و رابط کاربری Realme C11
اندروید ۱۱ که امکانات خوبی دارد
رابط کاربری Reamle Go UI امکان شخصیسازی زیادی را پیش روی کاربران قرار میدهد
این گوشی اقتصادی از اندروید ۱۱ بهره میبرد و رابط کاربری Realme GO UI دارد.
رابط کاربری اختصاصی گوشیهای ریلمی شباهتهای زیادی با Miui گوشیهای شیائومی دارد. برای این رابط کاربری امکانات بسیار زیادی نیز در نظر گرفته شده و شما میتوانید آن را مطابق با سلیقه خود شخصی سازی کنید.
شما میتوانید شکل آیکونها را تغییر دهید و یا اندازهی آنها را کوچک یا بزرگک کنید. ویژگیهای مرسومی مثل AOD و دارک مود و ... نیز برای این رابط کاربری در نظر گرفته شده و کار کردن با آن بسیار ساده است.
در کل Realme GO UI حس خوبی را به شما منتقل میکند و نمیتوان به آن ایراد خاصی وارد کرد، هرچند که در نهایت انتخاب رابط کاربری بهتر کاملا سلیقهای بوده و به تجربه شخصی هر کاربر برمیگردد.
عملکرد سخت افزاری گوشی سی 11
همه چیز نرم و روان اجرا میشود
سخت افزار در نظر گرفته برای C11باعث شده که این گوشی برای کلاسهای انلاین و کسبوکارهای آنلاین مانند رانندگان تاکسیهای اینترنتی گوشی مناسبی خواهد بود.
ریلمی برای این گوشی اقتصادی تراشه Unisoc SC9863A را در نظر گرفته است. این تراشه ۲۸ نانومتری هشت هسته پردازنده مرکزی شامل چهار هسته Cortex-A55 با فرکانس 1.6 گیگاهرتز و چهار هسته Cortex-A55 با فرکانس 1.2 گیگاهرتز و پردازنده گرافیکی IMG8322 دارد.
این تراشه را ۳۲ و ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی و ۲ یا ۴ گیگابایت حافظه رم همراهی میکند تا به این ترتیب سخت افزار این محصول تکمیل شود. خوشبختانه امکان افزودن کارت حافظه جانبی نیز برای این دستگاه در نظر گرفته شده تا بتوانید به میزان حافظهی در دسترس آن بیفزایید.
قدرت سخت افزاری این گوشی چندان زیاد نیست و تنها میتوانید برای انجام کارهای معمولی مثل گشتن در فضای اینترنت و نصب برنامههای پیام رسان استفاده کنید. این گوشی در حین اجرای برنامههای مختلف و جابجایی بین منوها سرعت چندان خوبی ندارد و به طور کلی نباید انتظار خیلی زیادی از بخش سخت افزاری داشته باشید.
این گوشی در زمینه اجرای بازیها نیز تنها میتواند بازیهای ساده را بدون مشکل اجرا کند و اصلا نمیتوان با آن به سراغ بازیهای گرافیکی رفت. البته منطقی هم هست که یک گوشی زیر ۳ میلیون نتواند بازیهای سنگین را اجرا کند و نباید از این نظر از ریلمی انتقاد کرد.
اگر کار شما با گوشی در حد انجام امور روزمره است و کار خاصی با موبایل خود انجام نمیدهید قدرت سخت افزاری این گوشی برای شما کافی به نظر میرسد اما اگر به دنبال یک گوشی با قدرت سخت افزاری خوب هستید قطعا نباید این محصول را خریداری کنید.
باتری و امنیت ریلمی C11
ظرفیت باتری فوقالعاده
در این بخش بهتر متوجه خواهیم شد که چرا این گوشی نسبتا ضخیم است و وزن نسبتا زیادی هم دارد. ریلمی C11 از یک باتری با ظرفیت ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی استفاده میکند که برای یک گوشی اقتصادی با نمایشگر HD و همچنین قدرت سخت افزاری معمولی ظرفیت زیادی است.
در استفاده عادی و روزمره این محصول میتواند بیشتر از ۲ روز کامل همراه شما باشد که این یک عدد بسیار عالی و شما میتوانید در سفرها حتی ۳ روز کامل بدون نیاز به شارژ مجدد از آن استفاده کنید.
اگر استفاده کمی سنگینتر شود و زمان روشن بودن نمایشگر افزایش پیدا کند طبیعتا این زمان تا ۲ روز یا ۱.۵ روز کاهش پیدا میکند اما واقعا بعید است که بتوانید باتری آن را زیر ۱.۵ روز تخلیه کنید.
برای این گوشی فناوری شارژ سریع در نظر گرفته نشده است و سرعت شارژ آن ۱۰ وات است. به کمک آداپتور داخل جعبه شارژ این محصول بیش از سه ساعت کامل زمان نیاز دارد که نسبتا میتوان آن را زیاد در نظر گرفت.
البته زمانی که این مدت شارژ را در کنار شارژ دهی عالی این گوشی قرار دهیم شاید بتوان از سرعت شارژ کم آن چشم پوشی کرد.
از نظر امنیتی برای این گوشی حسگر اثر انگشت در نظر گرفته نشده و شما باید از روش تشخیص چهره استفاده کنید یا از روشهای سنتی پین و پسورد بهره ببرید. روش تشخیص چهره عملکرد قابل قبولی دارد اما قطعا نمیتوان به روی امنیت آن به طور کامل حساب باز کرد.
دوربین ریلمی C11
عملکرد خوب دوربین اکثر مواقع
رابط کاربری دوربین خیلی سر راست و راحت است
ریلمی C11 از دو دوربین استفاده میکند، یکی دوربین اصلی و دیگر تشخیص عمق میدان که اگر بخواهیم در عمل بگوییم این گوشی یک دوربین قابل استفاده دارد. در ادامه به این دوربینها و دوربین سلفی خواهیم پرداخت.
دوربین اصلی
دوربین اصلی این محصول سنسوری ۱۳ مگاپیکسلی با اندازه پیکسل 1.12 میکرونی دارد و در پس لنزی با دیافراگم f/2.2 قرار گرفته است. سازنده این سنسور مشخص نیست و ریلمی اطلاعاتی را در این زمینه منتشر نکرده است. در نهایت ناگفته نماند که برای دوربین اصلی قابلیت فوکوس خودکار تشخیص فاز نیز در نظر گرفته شده است.
کیفیت عکسهای این گوشی در نور روز برای یک محصول اقتصادی قابل قبول بوده و جرئیات کافی در تصاویر دیده میشود. رنج دینامیکی کاملا معمولی بوده و شارپنس و کنتراست هم در سطح صرفا قابل قبولی قرار میگیرد اما در نهایت میتوانید عکسهای مناسبی با آن ثبت کنید.
کیفیت این عکسها را نمیتوان با دوربینهای گوشیهای گران قیمتتر مقایسه کرد؛ چرا که قطعا در همهی زمینهها عملکرد ضعیفتری دارد اما به طور کلی با توجه به قیمت میتوانیم این دوربین را مناسب بدانیم.
دوربین سلفی
برای دوربین سلفی Realme C11 سنسور ۵ مگاپیکسلی در نظر گرفته شده که این سنسور در پشت لنزی ۲۷ میلی متری با دیافراگم f/2.4 قرار گرفته است. کیفیت عکسهای سلفی کاملا معمولی است و طبیعتا نمیتوانیم آن را خوب بدانیم.
در این تصاویر جزئیات خیلی زیاد نیست و نویز هم دیده میشود. کیفیت عکسهای سلفی تا حد زیادی به شرایط نوری وابسته است و اگر شرایط نوری عالی باشد میتوانید عکس قابل قبولی به ثبت برسانید.
پرتره
در گرفتن عکسهای پرتره سنسور ۲ مگاپیکسلی تشخیص عمق میدان وظیفه دارد تا سوژه را از پسزمینه تشخیص دهد و دوربین اصلی هم باید عکس پرتره را به ثبت برساند. برش سوژه از پسزمینه همیشه خوب نیست و برای داشتن عکس پرتره مناسب باید حداقل چند عکس به ثبت برسانید. از نظر جزئیات سوژه اما شرایط قابل قبول است و همچنین دقت رنگ صورتها مناسب به نظر میرسد و نمیتوان خیلی به آن ایرادی وارد کرد.
جمع بندی ریلمی C11
اگر به دنبال خرید یک گوشی اقتصادی هستید که بتوانید با آن کارهای روزمره خود را انجام دهید و همچنین شارژ دهی بسیار خوبی نصیبتان شود این محصول با توجه به قیمت بسیار خوب میتواند انتخاب مناسبی باشد. البته که باید با قدرت سخت افزاری نه چندان زیاد، نبود حسگر اثر انگشت و سرعت شارژ کم آن کنار بیایید. دوربینهای این دستگاه نیز کیفیت کاملا معمول دارند و نمیتوانید به روی کیفیت عالی تصاویر حساب باز کنید.
گوشی ریلمی C11 چه قیمتی دارد؟ این محصول در بازهی قیمتی محصولاتی اقتصادی قرار میگیرد و قیمت بسیار مناسبی دارد.
این گوشی چه نسخههایی دارد؟ ریلمی این دستگاه را در دو نسخه ۳۲ رم ۲ و ۳۲ رم ۳ روانهی بازار کرده است.
این گوشی چقدر ارزش خرید دارد؟ با توجه به طراحی زیبا و خوب و همچنین عمر باتری بسیار طولانی و قیمت مناسب محصول میتوان ارزش خرید آن را نسبتا زیاد در نظر گرفت.
مقایسه گوشی ریلمی C11 با موتورولا E7i و اوپو A15 و گلکسی A02
گوشی
ریلمی C11
موتورولا Moto E7i Power
اوپو A15
گلکسی A02
تاریخ معرفی
۱۰ تیر ۱۳۹۹
۵ اسفند ۱۳۹۹
۲۴ مهر ۱۳۹۹
۱۲ دی ۱۳۹۹
ابعاد
۱۶۴.۴ در ۷۵.۹ در ۹.۱ میلیمتر
۱۶۵.۱ در ۷۵.۹ در ۹.۲ میلیمتر
۱۶۴ در ۷۵.۴ در ۷.۹ میلیمتر
۱۶۴ در ۷۵.۹ در ۹.۱ میلیمتر
وزن
۱۹۶ گرم
۲۰۰ گرم
۱۷۵ گرم
۲۰۶ گرم
سیمکارت
دو سیمکارت
دو سیمکارت
دو سیمکارت
دو سیمکارت
صفحه نمایش
۶.۵ اینچ – IPS LCD
۶.۵۱ اینچ – IPS LCD
۶.۵۲ اینچ – IPS LCD
۶.۵ اینچ – IPS LCD
سیستمعامل
Realme Ui بر پایه اندروید ۱۰
اندروید ۱۰ (Go Edition)
اندروید ۱۰ و رابط کاربری ColorOs 7.2
اندروید ۱۰ و رابط کاربری One Ui 3.1
تراشه
مدیاتک هیلو G35
Unisoc SC9863A
مدیاتک هیلو P35
مدیاتک Mt6739W
کارت حافظه
بله
بله
بله
بله
حافظه داخلی
۳۲ گیگابایت
۳۲ گیگابایت
۳۲ گیگابایت
۳۲ و ۶۴ گیگابایت
رم
۲ و ۳ گیگابایت
۲ گیگابایت
۲ و ۳ گیگابایت
۲ و ۳ و ۴ گیگابایت
دوربین پشت
۱۳ مگاپیکسل اصلی ۲ مگاپیکسل عمق میدان
۱۳ مگاپیکسل اصلی ۲ مگاپیکسل عمق میدان
۱۳ مگاپیکسل اصلی ۲ مگاپیکسل عمق میدان ۲ مگاپیکسل ماکرو
۱۳ مگاپیکسل اصلی ۲ مگاپیکسل ماکرو
دوربین جلو
۵ مگاپیکسل
۵ مگاپیکسل
۵ مگاپیکسل
۵ مگاپیکسل
باتری
۵۰۰۰ میلیآمپر ساعت
۵۰۰۰ میلیآمپر ساعت
۴۲۳۰ میلیآمپر ساعت
۵۰۰۰ میلیآمپر ساعت
شارژ سریع
۱۰ وات (ندارد)
۱۰ وات (ندارد)
۱۰ وات (ندارد)
۱۰ وات (ندارد)
رنگ
سبز و خاکستری
آبی و قرمز
آبی و مشکی
آبی و مشکی
نمایش معرفی محصول
نمایش معرفی محصول
نظرات کاربران
ترتیب:
کاربر ناشناس
چندسال پیش خریدم عالی بود بخاطرحافظش کم بود بعدسه سال فروختمش
نمایش بیشتر
این نظر برای شما مفید بود ؟
0
0
کاربر تکنولایف
قیافش خوبه حافظش کمه بدردنمی خوره
نمایش بیشتر
این نظر برای شما مفید بود ؟
0
0
مهدی حسنی
یک سال قبل گرفتم توی رنج قیمتی خودش عالی بود..
نمایش بیشتر
این نظر برای شما مفید بود ؟
0
0
همدل
بنظرم نسبت به قیمتش هم ظاهر خوبی داره و هم کارش خوبه و تنها ایرادش (البته بنظر من) حافظه داخلی گوشیه