مقایسه گوشی A80 سامسونگ و Mi 9T شیائومی
بررسی اجمالی گوشی شیائومی Mi 9T
شرکت شیائومی، با تنوع زیادی که در محصولات خود دارد، به سرعت توانسته خود را در جمع برندهای پرفروش بازار موبایل قرار دهد. عوامل زیادی در موفقیت سریع شیائومی نقش داشته که کیفیت، خلاقیت و قیمت مناسب از مهمترین آنها به شمار میرود. خلاقیتی که شیائومی در گوشیهای هوشمند خود به کار میبرد را کمتر در یک گوشی چینی مشاهده میکنیم.
شیائومی با معرفی گوشی Mi 9T تمام آنچه که شما از یک اسمارتفون عالی انتظار دارید را پیش روی شما قرار میدهد. گوشی شیائومی Mi 9T در برخی بازارها با نام Redmi K20 هم شناخته میشود. این گوشی از بدنهای با ترکیب فلز و شیشه ساخته شده است که در قسمت پشت آن شیشه و در قسمت کناری یا همان فریم، از آلومینیوم استفاده شده است.
این تلفن هوشمند با صفحه نمایش 6.39 اینچی خود، طراحی خارقالعادهای را به تصویر خواهد کشید. خارقالعاده از این باب که گوشی Mi 9T هیچ چیز اضافی در نمای جلوی خود ندارد و تا چشم کار میکند، صفحه نمایش است. صفحه نمایش این گوشی شیائومی که از پنل Amoled ساخته شده در حداکثر حالت ممکن میتواند تا 650 نیت روشنایی ایجاد کند. این میزان روشنایی بدان معناست که حتی در زیر نور خورشید نیز مشکلی از بابت خوانایی صفحه نمایش وجود نخواهد داشت. رزولوشن 1080×2340 پیکسلی با تراکم پیکسلی 403، رزولوشن قابل قبولی را نشان میدهد. گوشی Mi 9T از لایه محافظه گوریلا گلس 5 استفاده میکند که در برابر خط و خش و شکستن مقاومت بسیار بالایی دارد.
گوشی شیائومی Mi 9T از چیپست اسنپدراگون 730 با معماری 8 نانومتری قدرت میگیرد. این چیپست هرچند که قدرتمندترین پردازنده اندرویدی بازار را در اختیار ندارد، اما از نظر قدرت پردازشی در سطح بسیار بالایی قرار دارد. هشت هسته پردازشی در این پردازنده فعالیت میکنند که دو هسته آن 2.2 گیگاهرتزی و 6 هسته آن 1.8 گیگاهرتزی است. این گوشی مجهز به 6 گیگابایت رم داخلی است که در اجرای سریع برنامهها و یا اجرای همزمان چند برنامه، نقش بسزایی دارد. برای گوشی شیائومی Mi 9T از 128 گیگابایت حافظه داخلی استفاده شده که فضای بسیار مناسبی برای ذخیره انواع فایلهای چند رسانهای به شمار میرود.
آنهایی که با گوشیهای شیائومی آشنایی دارند، به رابط کاربری شکیل آن هم اعتراف میکنند. بر هیچ کسی پوشیده نیست که رابط کاربری MIUI در گوشیهای شیائومی چه از نظر گرافیکی و چه از نظر امکانات و قابلیتها، در بین بهترینهاست. گوشی شیائومی Mi 9T با بهره مندی از اندروید 9.0 و نسخه 10 رابط کاربری MIUI جای هیچگونه انتقادی باقی نگذاشته است.
و اما دوربین، جذابترین بخش در گوشی Mi 9T است. چه در دوربین اصلی و چه در دوربین سلفی، این گوشی بهترینها را با چاشنی خلاقیت در خود جای داده است. در پشت دستگاه از سه سنسور استفاده شده که سنسور اصلی مجهز به رزولوشن 48 مگاپیکسلی است. سنسور دوم و سوم نیز به ترتیب 8 و 13 مگاپیکسل هستند.
سنسور 48 مگاپیکسلی که توسط شرکت سونی ساخته شده و IMX582 نام دارد، نقش اصلی را در عکاسی ایفا میکند. در حالی که سنسورهای دوم و سوم هر کدام یک وظیفه را برعهده دارند. سنسور 8 مگاپیکسلی از نوع تله فتو است که برای ثبت عکسهای تله کاربرد دارد. این سنسور میتواند امکان زوم 2 برابری اپتیکال را بدون افت کیفیت نیز در اختیار شما قرار دهد. سنسور 13 مگاپیکسلی نیز از نوع التراواید بوده که کاربرد اصلی آن عکاسی فوق عریض است. عکسهای ثبت شده توسط این سنسور، زاویهای 124.8 درجهای داشته و به کمک هوش مصنوعی، به گونهای اصلاح میشوند که هیچگونه موجی در تصویر ایجاد نگردد. این گوشی همچنین توانایی ضبط ویدئو با کیفیت 4K را هم دارد. البته که امکان ضبط ویدئوی سوپراسلوموشن با سرعت 960 فریم بر ثانیه نیز در این گوشی وجود دارد.
دوربین سلفی گوشی شیائومی Mi 9T جذابترین بخش در این گوشی محسوب میشود. در نگاه نخست شما هیچ سنسوری را در جلوی گوشی مشاهده نمیکنید. این گوشی مجهز به دوربین سلفی پاپآپ است. دوربین سلفی این گوشی به گونهای طراحی شده که به هنگام باز شدن برنامه دوربین برای عکاسی سلفی، از دل دستگاه بیرون پریده و در بالای دستگاه ظاهر میشود. طبق گفته سازنده، عمر مفید این دوربین تا 300 هزار بار باز و بسته شدن است. این دوربین سلفی فارغ از طراحی جذاب و کمنظیر خود، مجهز به سنسور 20 مگاپیکسلی است که در ثبت عکسهای سلفی نیز عملکرد فوقالعادهای خواهد داشت.
شیائومی برای گوشی Mi 9T از سنسور اثر انگشت در زیر صفحه نمایش استفاده کرده است. در واقع علاوه بر دوربین سلفی که در داخل بدنه به کار گرفته شده، سنسور اثر انگشت نیز در نمای ظاهری گوشی دیده نمیشود. این سنسور اثر انگشت بر خلاف بسیاری از مدلهای رقیب، عملکرد سریعی در تشخیص اثر انگشت و بازگشایی قفل صفحه دارد.
برخلاف بسیاری از گوشیهای امروزی، در گوشی Mi 9T همچنان شاهد جک 3.5 میلیمتری صدا هستیم. این موضوع بدان معناست که شما میتوانید بدون هیچگونه رابط اضافی، هندزفریهای سیمی را به این گوشی متصل کنید. قدرت اسپیکر گوشی Mi 9T نیز طبق بررسیهای به عمل آمده کاملاً رضایت بخش است. حساسیت حدود 80 دسیبل برای اسپیکر این گوشی نشان از قدرت بالای صدای آن دارد.
یک باتری 4000 میلیآمپری برای گوشی شیائومی Mi 9T چیزی نیست که شما را نگران کند. در عمل نیز بررسیها نشان میدهد که باتری این گوشی عمر بالایی دارد. این باتری از فناوری شارژ سریع 18 واتی بهره میبرد که در مدت زمان کوتاهی شارژ خواهد شد. درگاه USB در این گوشی از نوع C است که ضمن سرعت بالا در انتقال انرژی، سرعت بالایی هم در انتقال اطلاعات دارد.
در مجموع، گوشی شیائومی Mi 9T را میتوان یک میانرده قدرتمند یا شبهپرچمدار دانست. این گوشی که در حقیقت، همان Redmi K20 است، به نوعی نسخه ضعیفتر گوشی شیائومی Mi 9 است که لقب پرچمدار این شرکت چینی را یدک میکشد. انبوهی از قابلیتهای نرمافزاری و سختافزاری مختلف در یک گوشی با چنین قیمتی، سبب خواهد شد تا گوشی Mi 9T به عنوان یک گزینه ایدهآل و مناسب، پیش روی خریداران قرار بگیرد. این گوشی در رنگهای متنوع و جذاب در بازار موجود است.