اگر به برند سامسونگ علاقه داشته باشید و به سراغ این برند کرهای در بازه قیمتی اقتصادی بروید طبیعتا با گوشیهایی مانند گلکسی A13، گلکسی M13 و گلکسی F13 مواجه خواهید شد که این سه کهکشانی مشخصات بسیار نزدیکی به یکدیگر دارند. در ادامه قصد داریم نگاهی به مشخصات گوشی f13 سامسونگ داشته باشیم و با این گوشی بیشتر آشنا شویم.
طراحی گلکسی F13 سامسونگ
طبق انتظار متریال استفاده شده در این گوشی پلاستیک است و وزن و ضخامت آن به ترتیب در اعداد 207 گرم و 9.3 میلیمتر قرار میگیرد. ظاهر این گوشی خیلی شبیه به A13 نیست؛ چرا که این گوشی دارای فریم برای دوربینها است و این در حالیست که دوربینهای A13 بدون فریم به روی قاب پشتی قرار گرفتهاند. ارگونومی این کهکشانی به دلیل ضخامت زیاد و وزن نسبتا سنگین خیلی عالی نیست اما خمیدگی موجود در لبههای کناری و قاب پشتی باعث میشود گوشی به خوبی در دست قرار بگیرد. صفحه نمایش گوشی f13 با گوریلاگلس 5 مراقبت میشود که یک خبر خوب است.
صفحه نمایش گوشی F13
این کهکشانی از پنلی 6.6 اینچی از نوع PLS LCD با رزولوشن 2408 در 1080 استفاده میکند و و در نتیجه تراکم 400 پیکسل بر هر اینچ را ارائه میکند. نرخ نوسازی این نمایشگر برابر با 60 هرتز است و خبری از نرخ نوسازی 90 یا 120 هرتزی نیست که البته نمیتوان از این بازه قیمتی انتظار بیشتری هم داشت. این پنل دارای نسبت 20 به 9 است و توانسته حدود 83 درصد از فضای روبرویی را به خود اختصاص دهد. کیفیت این صفحه نمایش به نسبت بازه قیمتی خوب است و محتوا با شفافیت مناسب و دقت رنگ رضایتبخشی به نمایش گذاشته میشود. کنتراست و شارپی این پنل را نیز خوب ارزیابی میکنیم، هرچند که نباید انتظار کیفیت بسیار خوب پنلهای سوپر امولد سامسونگ را داشته باشید. روشنایی نمایشگر گلکسی F13 در حالت حداکثری حدود 600 نیت است که عدد قابل قبولی به حساب میآید و نمیتوان آن را نقطه ضعف به حساب آورد.
سخت افزار
گلکسی f13 قیمت بالایی ندارد و جزو محصولات اقتصادی به حساب میآید اما به هر حال بخش سخت افزاری آن جزو نقاط قوت نخواهد بود و ترجیح میدادیم سازنده کرهای انتخاب قویتر و بهتری داشته باشد. این گوشی سامسونگ از تراشه 8 نانومتری اگزینوس 850 استفاده میکند، تراشهای که هشت هسته پردازنده مرکزی شامل چهار هسته Cortex-A55 با فرکانس 2.0 و همچنین چهار هسته دیگر Cortex-A55 با فرکانس 2.0 دارد و پردازنده گرافیکی Mali-G52 را هم شامل میشود. قدرت سخت افزاری این گوشی کاملا معمولی است و نباید انتظار خیلی زیادی داشته باشید. در محیط رابط کاربری و انجام کارهای ساده معمولا گوشی بدون مشکل شما را همراهی میکند، هرچند که گاهی لگ و کندی هم دیده میشود. در اجرای بازیهای سنگین اما این گوشی نمیتواند خوب عمل کند و نمیتوانید با آن خیلی به فکر بازی کردن باشید.
باتری سامسونگ F13
با وجود این که گوشی f13 قیمت بالایی ندارد اما باز هم شاهد استفاده از باتری با ظرفیت 6000 میلی آمپر ساعتی هستیم که باعث میشود شارژدهی این کهکشانی عالی باشد و این محصول بتواند حدود 2 روز با داشتن استفاده نرمال دوام بیاورد. حتی اگر استفاده سنگین و زیاد هم داشته باشید بعید است که بتوانید شارژ این گوشی را یک روزه به اتمام برسانید. از سوی دیگر سامسونگ شارژ سریع 15 واتی را برای این مدل در نظر گرفته تا زمان شارژ خیلی طولانی نشود (هرچند که نهایتا طولانی میشود).
دوربین
گلکسی F13 از دوربین اصلی با سنسوری 50 مگاپیکسلی استفاده میکند. سازنده این سنسور به صورت دقیق مشخص نیست اما میدانیم که این سنسور در پشت لنزی با دیافراگم f/1.8 قرار گرفته و از فوکوس خودکار تشخیص فاز هم پشتیبانی میکند. عکسهای این دوربین به صورت پیش فرض 12.5 مگاپیکسلی خواهند بود؛ زیرا قابلیت Quad Bayer مورد استفاده قرار گرفته است. عکسهای ثبت شده با دوربین اصلی کیفیت خوبی دارند. در این تصاویر جزئیات زیاد و شارپنس مناسب دیده میشود و دقت رنگ هم در شرایط مناسبی قرار میگیرد. مقداری نویز در کناره تصاویر دیده میشود که به نسبت قیمت نمیتوانیم خیلی به آن ایراد بگیریم و در کل دوربین اصلی شما را راضی خواهد کرد. دوربین فوق عریض 5 مگاپیکسلی، عمق میدان 2 مگاپیکسلی و سلفی 8 مگاپیکسلی مجموعه دوربینها را کامل میکنند.
خرید گوشی F13 سامسونگ
گوشی f13 قیمت روز بالایی ندارد و شما میتوانید آن را با بودجه نسبتا پایینی خریداری کنید. این محصول صفحه نمایش مناسبی دارد و از نظر باتری نیز عملکرد آن بسیار خوب است. طراحی بهروز و دوربین اصلی خوب نیز از دیگر ویژگیهای خوب این محصول به حساب میآیند و همه این موارد باعث میشود تا خرید گوشی f13 را به شما پیشنهاد دهیم. همانطور که در ابتدای مطلب هم اشاره کنیم گلکسی A13 و M13 خود سامسونگ مشخصات بسیار نزدیکی با این کهکشانی دارند و بد نیست که قبل از خرید نگاهی هم به این گوشیها داشته باشید و پس از آن تصمیم به خرید بگیرید.