Android 10 - این نسخه برای زمانی است که این گوشی معرفی شده است و ممکن است در هنگام خرید شما، آپدیت جدیدتری برای آن آمده باشد و به اندروید ورژن بالاتر ارتقا پیدا کند
ابعاد/ وزن :
163.3 × 77 × 9.1 میلی متر / 198 گرم
ساختار بدنه :
جلو شیشه ای (Gorilla Glass 3) ، پشت و فریم پلاستیکی
تاریخ معرفی :
اردیبهشت 1400
حافظه داخلی :
64 گیگابایت
حافظه RAM :
4 گیگابایت
امکان افزایش حافظه/ نوع کارت حافظه :
دارد / microSDXC
نوع صفحه نمایش :
IPS LCD | لمسی خازنی
سایز صفحه نمایش :
6.53 اینچ
تعداد رنگ/ رزولوشن :
16 میلیون رنگ، 2340×1080 پیکسل
درصد نسبت صفحه نمایش به بدنه :
83.2 درصد
نسبت صفحه نمایش :
19.5:9
تراکم پیکسل :
395 ppi
ویژگی های مهم صفحه نمایش :
مقاوم در برابر خط و خش و شکستن و Corning Gorilla Glass 3 | میزان روشنایی 400 نیت
Mediatek Helio G80 (12 nm)
/ هشت هستهی - دوهسته 2.0 گیگاهرتز Cortex-A75 به همراه شش هسته 1.8 گیگاهرتز Cortex-A75
Mediatek Helio G95 (12 nm)
Unisoc SC9863A
--
نقد و بررسی
بررسی گوشی Poco M2 Reloaded
گوشی پوکو ام 2 ریلودد پس از موفقیت گوشی Poco M2 راهی بازار شده است. البته اینکه شرکت پوکو این گوشی را پس از عرضه گوشیهایی مثل Poco M3، Poco M3 Pro و Poco M4 راهی بازار کرده، کمی عجیب به نظر میرسد. بههرحال گوشی پوکو M2 Reloaded در مقایسه با مدل اصلی تقریباً هیچ تفاوتی ندارد. با این حال گوشی پوکو ام 2 ریلودد بهواسطه قیمت مناسبی که دارد موردتوجه افراد زیادی قرار خواهد گرفت. اگر قصد خرید این گوشی را دارید بد نیست بررسی این گوشی شیائومی را مطالعه کنید.
نقاط قوت
رنگبندیهای جذاب
صفحهنمایش بزرگ با وضوح تصویر مناسب
باتری با ظرفیت بالا
نقاط ضعف
عملکرد صفحهنمایش در زیر نور خورشید مناسب نیست
کیفیت نهچندان بالای بلندگو
سیستم عامل نهچندان جدید
عملکرد دوربینها خیلی فوقالعاده نیست، اما به نیاز کاربران پاسخ میدهد.
طراحی و کیفیت ساخت Poco M2 Reloaded
گوشی پوکو ام 2 ریلودد از نظر ظاهر دقیقا همانند مدل قبلی است و تفاوتی از این نظر میان این دوگوشی دیده نمیشود. این گوشی همانند مدل اصلی خود از در ابعاد ۱۶۳.۳ در ۷۷ در ۹.۱ میلیمتر ساخته شده و وزن آن هم به ۱۹۸ گرم میرسد. با محصولی نسبتا بزرگ و نهچندان سبکی سروکار خواهید داشت. در لحظهای که گوشی را به دست میگیرید متوجه قاب و فریم پلاستیکی گوشی خواهید شد. خوشبختانه رنگبندی این گوشی سریع نظر شما را به خود جلب میکند. ما برای بررسی مدل آبی را در اختیار داشتیم که نوع خودش یکی از زیباترین رنگهای این گوشی بهحساب میآید. قاپ پشتی این گوشی از دو بافت متفاوت تشکیل شده است. قسمت بالا بسیار مسطح ساخته شده و بافت خاصی ندارد. با این حال قسمت پایینی از بافت راهراهی بهره میبرد و باعث میشود وقتی گوشی را بهدست میگیرید حس بهتری پیدا کنید.
روی قاب پشتی گوشی ماژول دوربین را مشاهده میکنید. ماژول دوربین چهار دوربین پشت و حسگر تشخیص اثر انگشت را در خود جا داده است. فلش LED هم در کنار ماژول دوربین دیده میشود.
روی لبه سمت چپ گوشی هم درگاه کارت حافظه و سیمکارت را مشاهده میکنید. روی لبه پایین گوشی جک ۳.۵ میلیمتری خروجی صدا، میکروفن، پورت USB-C و بلندگو را مشاهده میکنید. روی لبه سمت راست هم دکمه پاور و دکمههای تنظیم صدا را مشاهده میکنید. روی لبه بالای گوشی هم میکروفن و فرستنده IR را مشاهده خواهید کرد.
روی قاب جلوی گوشی هم یک صفحه نمایش ۶.۵۳ اینچی را مشاهده خواهید کرد. صفحه نمایشی که حاشیههای نسبتا باریکی دارد و دوربین سلفی را در یک ناچ قطرهای در خود قرار داده است.
صفحهنمایش پوکو M2 Reloaded
صفحه نمایش بزرگ با حاشیههای نسبتا کم
نمایش قابل قبول رنگها
همانطور که در بالا به آن اشاره کردیم این گوشی یک صفحه نمایش ۶.۵۳ اینچی دارد. صفحه نمایشی که وضوح تصویر ۱۰۸۰ در ۲۳۴۰ پیکسل را پیش روی شما قرار میدهد. صفحه نمایش این گوشی از نسبت تصویر ۱۹:۵.۲ بهره میبرد و تراکم پیکسلی آن هم ۳۹۵ پیکسل بر هر اینچ خواهد بود. صفحه نمایش این گوشی با یک لایه گوریلا گلس ۳ محافظت میشود که میتواند تا حدودی از بروز خط و خش روی صفحه نمایش جلوگیری کند.
صفحه نمایش IPS LCD این گوشی در شرایط کلی عملکرد نسبتا خوبی از خود نشان میدهد. صفحه نمایشی که روشنایی آن به ۴۰۰ نیت میرسد. صفحه نمایش این گوشی در شرایط معمولی مناسب خواهد بود، اما وقتی زیر نور خورشید قرار میگیرید کمی کار کردن با گوشی سخت میشود چرا که محتوای صفحه نمایش را نمیتوانید بهخوبی مشاهده کنید.
با وارد شدن به تنظیمات صفحه نمایش میتوانید به حالتهای نمایش رنگ مختلف دسترسی داشته باشید. سه حالت نمایش رنگ به نامهای Auto، Saturated و Standard را مشاهده میکنید. بهصورت پیشفرض حالت نمایش رنگها روی Auto قرار دارد و پیشنهاد شده که روی این حالت قرار داشته باشد. در حالت Saturated رنگها کمی به سمت آبی حرکت میکنند و همه سرد به نظر میرسد. در حالت Standard همرنگها به سمت زرد حرکت میکنند. بهترین حالت نمایش رنگها همان حالت Auto خواهد بود که دقت بیشتری هم دارد.
از دیگر ویژگیهای در تنظیمات صفحه نمایش مشاهده میکنید، حالت تاریک است. حالت تاریک به خوبی در قسمتهای مختلف سیستمعامل و اپلیکیشنها اعمال میشود و همه چیز ظاهری تیره به خود میگیرند.
اسپیکر Poco M2 Relaoded
عملکرد نسبتا خوب بلندگو در تماشای ویدئو و گوش دادن به موسیقی
تنها یک بلندگو برای این گوشی هوشمند در نظر گرفته شده است. بلندگویی که توانسته به نیاز روزمره کاربران پاسخگو باشد. در واقع در زمان تماشای ویدئو، گوش دادن به موسیقی و یا پیامهای صوتی عملکرد نسبتا خوبی از خود نشان میدهد. با این حال حجم صدای خیلی زیادی تولید نمیکند و در شرایطی که حجم صدا تا تنها باشد کمی نویز هم در صدا احساس میکنید. تنها بلندگوی این گوشی قدرت خاصی در پخش صداهای باس ندارد و تنها صداهای مید را نسبتا خوب پخش میکند.
این گوشی از جک ۳.۵ میلیمتری خروجی صدا هم پشتیبانی میکند. به همین دلیل میتوانید از هدفونهای سیمی باکیفیتتر استفاده کنید تا تجربه صوتی بهتر داشته باشید.
نرمافزار و رابط کاربری پوکو ام 2 ریلودد
نرم روان با قابلیتهای شخصیسازی بالا
گوشی Poco M2 Reloaded همانند مدل اصلی خود با اندروید ۱۰ و رابط کاربری MIUI 12 در اختیار کاربران قرار گرفته است. واقعا انتظار داشتیم که از سیستمعامل جدیدتری برای این گوشی استفاده میشد و همچنین نسخه بهروزتری از MIUI را روی این گوشی نسبتا جدید مشاهده میکردیم. با این حال باید اشاره کنیم که اندروید ۱۰ به واسطه رابط کاربری MIUI 12 توانسته امکانات خوبی را در اختیار کاربران قرار دهد.
امکانات شخصیسازی مناسبی در اختیار شما قرار میگیرد. اپلیکیشنها نسبت به کاربردی که دارند دسته بندی میشوند و دستههایی مانند Communication، Entertainment، Photography، Tools و Games را مشاهده میکنید که میزبان اپلیکیشنهایی میشوند که شما دانلود میکنید. امکان استفاده از Themeهای مختلف و Live Wallpaper هم خواهید داشت.
عملکرد سختافزار پوکو M2 Reloaded
گوشی همیشه سرعت مناسبی دارد
سختافزار این گوشی توانایی اجرای بازیهای جدید البته باکیفیت نهچندان بالا را دارد
پشتیبانی از کارت حافظه
گوشی Poco M2 Reloaded با توجه به قیمت سختافزار چندان قدرتمندی را پیش روی مخاطب قرار نمیدهد. روی این گوشی از تراشه مدیاتک Helio 80 استفاده شده که با فناوری ۱۲ نانومتری ساخته شده است. این تراشه یک پردازنده هشت هستهای را در خود قرار داده است. این پردازنده از دو هسته Cortex-A75 با فرکانس ۲ گیگاهرتز و شش هسته Cortex-A55 با فرکانس ۱.۸ گیگاهرتز استفاده میکند. در کنار پردازنده، پردازنده گرافیکی Mali-G52 MC2 دیده میشود.
در شرایط معمول و استفادههای روزانه، گوشی بسیار نرم و روان عمل میکند. با سرعت مناسبی میتوانید در رابط کاربری گوشی گردش کنید. در اجرای اپلیکیشنهای معمول مانند شبکههای اجتماعی و پیامرسانها هم دچار کاهش سرعت نمیشوید. سختافزار قرار گرفته برای این گوشی برای اجرای بازیها هم مناسب است. به طور مثال توانستیم بازی Call of Duty Mobile را با تنظیمات گرافیکی پایین اجرا کنیم. در اجرای بازی هم مشاهده خواهید کرد که گوشی کم گرم میشود و بازیها را به صورتی پایدار اجرا خواهد کرد.
این گوشی به ۴ گیگابایت رم و ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی مجهز شده و از کارت حافظه هم پشتیبانی خواهد کرد. پس اگر فضای مورد نیاز برای ذخیره کردن فایلهای خود را ندارید میتوانید از کارت حافظه استفاده کنید.
برای اینکه بیشتر با عملکرد این گوشی آشنا شوید از بنچمارکهای Antutu و PC Mark و Geekbench استفاده کردیم. متأسفانه بنچمارک 3D Mark روی این گوشی اجرا نشد. در ادامه میتوانید نتایج بنچمارکها را مشاهد کنید.
باتری Poco M2 Reloaded
باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی که باعث شده این گوشی در طول روز شارژ داشته باشد.
پشتیبانی از شارژ سریع ۱۸ وات که ظرفیت باتری را در مدت زمان خوبی شارژ میکند.
این گوشی به یک باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی مجهز شده که برای استفاده در طول روز به نیاز شما پاسخ میدهد. به راحتی میتوانید در طول روز وب گردی کنید و از اپلیکیشنهای مختلف استفاده کنید و حتی بازی کنید. باتری این گوشی باعث شده که M2 Reloaded برای کسب و کارهای اینترنتی مانند تاکسیهای اینترنتی مناسب باشد.
این گوشی به شارژر سریع ۱۸ وات مجهز شده و به همین دلیل ظرفیت باتری این گوشی را میتوانید در مدت زمان مناسبی شارژ کنید.
دوربین Poco M2 Reloaded
داشتن سه دوربین پشت باعث میشود که بتوانید در حالتهای مختلف عکاسی کنید
امکان فیلمبرداری با وضوح Full HD و نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه
عکاسی نسبتا مناسب در روز
روی این گوشی چهار دوربین پشت را مشاهده میکنید. دوربین اصلی از یک حسگر ۱۳ مگاپیکسلی در اندازه 1/3.1" استفاده میکند که اندازه پیکسلهای آن به ۱.۱۲ میکرومتر میرسد. این حسگر پشت یک لنزی با دیافراگم f/2.2 قرار گرفته است. بد نیست به این موضوع اشاره کنیم که دوربین اصلی به فوکوس خودکار تشخیص فاز هم مجهز شده است.
دوربین بعدی این گوشی حسگر ۸ مگاپیکسلی در اندازه 1/4.0" دارد که اندازه پیکسلهاش به ۱.۱۲ میکرومتر خوهد رسید. این حسگر هم پشت لنزی با دیافراگم f/2.2 قرار رفته است. دوربین بعدی هم از حسگر ۵ مگاپیکسلی برای عکاسی ماکرو بهره میبرد و چهارمین دوربین هم حسگر ۲ مگاپیکسلی برای تشخیص عمق دارد.
دوربین سلفی این گوشی هم به حسگر ۸ مگاپیکسلی مجهز شده. هم دوربین پشت و هم دوربین جلو میتوانند ویدیوهایی باکیفیت Full HD و نرخ ۳۰ فریم برثانیه ضبط کنند.
رابط کاربری دوربین:
رابط کاربری دوربین شباهت بسیار زیادی با دیگر گوشیهای شیائومی و پوکو دارد. رابط کاربری سادهای که ویژگیهای مختلفی را پیش روی شما قرار میدهد. با سوایپ کردن میتوانید به حالتهای مختلف عکاسی و فیلمبرداری دسترسی داشته باشید. حتی امکان عکاسی پرو هم در اختیار شما قرار گرفته است. در حالت عکاسی پرو میتوانید ویزان وایت بالانس را تغییر دهید یا سرعت شاتر را تنظیم کنید. امکان این را خواهید داشت که از فوکوس دستی کمک بگیرید و حتی میزان را ISO را تغییر دهید. میزان ISO را میتوانید بین ۱۰۰ تا ۳۲۰۰ قرار دهید.
عکاسی با دوربین اصلی
دوربین اصلی این گوشی از یک حسگر ۱۳ مگاپیکسلی استفاده میکند. دوربین اصلی مشخصات خیلی پیشرفتهای ندارد و به همین دلیل نباید انتظار داشته باشید که گوشی عکسهای خیلی با کیفیتی ثبت کند. با این حال در نور مناسب دوربین پوکو ام ۲ ریلودد عملکرد نسبتا قبل قبولی دارد، با این حال عکسها رنگهای چندان دقیقی ندارند و جزییات را هم خیلی زیاد ثبت نمیکنند.. نویز در عکسها دیده میشود و وایت بالانس و کنتراست چندان مناسبی هم ندارند. البته که با توجه به قیمت در نظر گرفته شده برای این گوشی نباید انتظار دوربین باکیفیتتری را داشته باشید.
عکاسی با دوربین اولتراواید
دوربین اولتراواید هم با حسگر ۸ مگاپیکسلی عملکرد خیرهکنندهای از خود نشان نمیدهد. عکسهای اولتراواید جزییات کمتری در مقایسه با عکسهای دوربین اصلی ثبت میکنند. عکسهای اولتراواید رنگهای خیلی دقیقی ندارند و باز هم نویز در عکسها دیده میشود و جزییات هم کم است.
عکاسی با دوربین ماکرو
از آنجایی که دوربین ماکرو Poco M2 Reloaded از فوکوس و لرزشگیر برخوردار نیست، برای اینکه بتوانید عکس ماکرو مناسبی ثبت کنید باید خیلی ثابت باشید و دستتان لرزش نداشته باشد. پیشنهاد میکنیم که برای ثبت عکس پرتره چند بار تلاش کنید تا یکی از آنها خوب از کار در بیاید. عکاسی پرتره با این گوشی بد نیست، اما باز هم کمبود جزئیات در عکسها دیده میشود. رنگها هم خوب ثبت نمیشوند و جزئیات خیلی زیاد نیست.
عکاسی با دوربین پرتره
دوربین پرتره که از حسگر ۲ مگاپیکسلی بهره میبرد میتواند تصاویر محیط پسزمینه را از سوژه اصلی جدا کند. محیط پسزمینه نسبتا خوب تار میشود و سوژه خودنمایی میکند. عکاسی پرتره خیلی کیفیت بالایی ندارد و عکسهای کاملا معمولی را پیش روی شما قرار میدهد.
عکاسی در شب:
عملکرد دوربینهای Poco M2 Reloaded در شب مناسب نیست. البته باز هم باید به این موضوع اشاره کنیم که با توجه قیمت در نظر گرفته شده برای این گوشی نباید انتظار داشته باشید که عکسهای مناسبی در شب ثبت کند. دوربین نور کمی در شب جذب میکند و به همین دلیل میزان جزئیات در عکسها کاهش پیدا میکند. نویز عکسها در شب بیشتر از قبل میشود و رنگها هم دقت کافی را ندارند. این اتفاق در تمام حالتهای عکاسی این گوشی دیده میشود. هم دوربین اصلی و هم دوربین اولتراواید عملکرد خوبی در شب از خود نشان نمیدهند.
جمع بندی
گوشی Poco M2 Reloaded چیز جدیدتری در مقایسه با گوشی Poco M2 ارائه نمیکند و پیشرفت خاصی هم نکرده است. دوربینهای بسیار معمولی دارد که در شب عملکرد خوبی ندارند. سختافزار گوشی هم برای پردازشهای سنگین مناسب نیست، اما میتواند بازیهای جدید را روی تنظیمات گرافیکی پایین اجرا کند. استفاده از گوشی برای وبگردی و کارهای روزانه مناسب خواهد بود و همیشه سرعت قابل قبولی به شما ارائه میکند. باتری این گوشی از طرف دیگر نقطه قوت آن بهحساب میآید. یک باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی که در طول روز کاربران را همراهی میکند. باتری باعث شده که این گوشی باتوجهبه قیمتی که دارد برای کسبوکارهای اینترنتی هم مناسب باشد.
سوالات متداول
عملکرد دوربین Poco M2 Reloaded به چه صورت است؟ چهار دوربین پشت برای این گوشی در نظر گرفته شده است. یک دوربین ۱۳ مگاپیکسلی، یک دوربین ۸ مگاپیکسلی اولتراواید، یک دوربین ۵ مگاپیکسل ماکرو و یک دوربین ۲ مگاپیکسلی برای تشخیص عمق. عملکرد باتری Poco M2 Reloaded چقدر است؟ باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی این گوشی برای کارهای روزانه مناسب خواهد بود.