Android OS, v10 - این نسخه برای زمانی است که این گوشی معرفی شده است و ممکن است در هنگام خرید شما، آپدیت جدیدتری برای آن آمده باشد و به اندروید ورژن بالاتر ارتقا پیدا کند.
حداکثر سرعت دانلود در UMTS/ حدکثر سرعت آپلود در UMTS :
42 مگابیت بر ثانیه / 5.8 مگابیت بر ثانیه
پورت USB/ ورژن و نوع :
دارد / USB Type-C 2.0
قابلیت USB On-The-Go یا OTG :
دارد
امکان شارژ از طریق USB :
دارد
بلوتوث/ ورژن و ویژگی :
دارد/ ورژن 5.0، همراه با A2DP و LE
جک 3.5 میلی متری صدا :
دارد
شبکه Wi-Fi (وایرلس)/ ورژن :
دارد 802.11 a/b/g/n/ac و dual-band, Wi-Fi Direct
امکان Wi-Fi Hotspot :
دارد
NFC :
ندارد
موقعیت نما GPS/ ویژگی ها :
دارد / با قابلیت ساپورت A-GPS
مرورگر وب/ نوع :
دارد / HTML5
پشتیبانی از Java :
ندارد
پخش موسیقی/ فرمت های قابل پخش :
دارد / AAC , AAC+ , eAAC+ , AMR , MID , WMA , OTA, PCM , OGG , FLAC , XMF , MXMF , RTTTL , RTX , IMY - ممکن است برخی از فرمتها جهت پخش نیاز به نصب نرمافزار مخصوص به خود را داشته باشند
ضبط صدا/ فرمت ضبط کردن :
دارد / AAC , AMR - ممکن است برخی از فرمتها جهت پخش نیاز به نصب نرمافزار مخصوص به خود را داشته باشند
پخش ویدئو/ فرمت های قابل پخش :
دارد / MP4 , H.263 , H.264 , 3GP , MKV , AVI , xVid , MOV , MPEG2 , TS , WEBM , M4V - ممکن است برخی از فرمتها جهت پخش نیاز به نصب نرمافزار مخصوص به خود را داشته باشند
ضبط ویدئو/ فرمت ضبط کردن :
دارد (دوربین) / H.263, H.264 , 3GP , MP4 - ممکن است برخی از فرمتها جهت پخش نیاز به نصب نرمافزار مخصوص به خود را داشته باشند
نمایش عکس/ فرمت های قابل پخش :
دارد / BMP , GIF , JPG , PNG , WEBP - ممکن است برخی از فرمتها جهت پخش نیاز به نصب نرمافزار مخصوص به خود را داشته باشند
فرمت عکس های دوربین :
JPG
سنسورها :
اثر انگشت در کنار قاب (FingerPrint | side-Mounted)، مجاورتی (Proximity)، قطب نما(compass)، شتاب سنج (Accelerometer) ، ژیرسکوپ (gyro)
برند اینفینیکس در حال رشد و پیشرفت است و حالا گوشیهای بیشتری از این برند وارد بازار کشور ما شدهاند. محصولات اینفینیکس طراحیهای خاص و امکانات خوب را در کنار قیمت مناسب ارائه میکنند تا کاربران بیش از هر زمان دیگری به خرید ترغیب شوند. در ادامه این مطلب میخواهیم به بررسی گوشی Infinix Zero 8 بپردازیم و مشخصات و مزایا و معایب گوشی Infinix Zero 8 را شرح دهیم. بهترین گوشی های infinix را می توانید از طریق سایت تکنولایف خریداری کنید.
نقاط قوت
طراحی خاص و متفاوت
حسگر اثر انگشت سریع
عملکرد خوب سخت افزاری حتی برای اجرای بازیها
شارژ دهی خوب و سرعت شارژ مناسب
فوکوس خودکار دوربین فوق عریض
عکسهای شب خوب
دوربین سلفی عالی
برخورداری از سلفی فوق عریض
نمایشگر بزرگ با حاشیههای کم و نرخ نوسازی ۹۰ هرتز
نکات ضعف
این گوشی بلندگوی استریو ندارد، اما تک بلندگوی آن به نیاز کاربران پاسخ میدهد
روشنایی صفحهنمایش خیلی زیادی نیست و این موضوع تنها در زیر نور خورشید ممکن است شما را اذیت کند
طراحی و کیفیت ساخت اینفینیکس Zero 8
طراحی خاص و جذاب
حاشیههای کم نمایشگر
از نظر طراحی Zero 8 را میتوانیم یکی از خاصترین گوشیهای موجود در بازار کشور و به طور کلی موجود در جهان بدانیم. قاب پشتی این گوشی که از جنس پلاستیک است طراحی دو تکهای دارد و در بخش بالایی فریم لوزی شکل دوربینها را در بر میگیرد.
این گوشی ظاهر خاص و متفاوتی دارد و نظر هر کاربری را به خود جلب میکند. به روی فریم پلاستیکی گوشی در سمت راست دکمههای پاور و ولوم دیده میشود و سمت چپ خشاب سیم کارت قرار گرفته است. فریم پایینی هم از اسپیکر، درگاه USB Type-C، میکروفون و جک ۳.۵ میلی متری صدا میزبانی میکند.
البته ارگونومی این گوشی چندان عالی نیست. وزن گوشی به ۲۰۵ گرم میرسد و ضخامت آن هم ۹.۱ میلی متر است. بخش جلویی این گوشی هم بسیار جذاب است و یک پنل ۶.۸۵ اینچی را در بر میگیرد. این پنل ۸۷ درصد از فضای روبرویی را در اختیار گرفته و از دوربین سلفی دوگانه در بالا سمت چپ میزانی میکند.
حاشیههای اطراف نمایشگر این گوشی برای یک محصول میانرده واقعا عالی و کم است و شما از مشاهده محتوا در این صفحه نمایش بزرگ لذت خواهید برد.
صفحه نمایش اینفینیکس زیرو 8
اندازه بزرگ صفحه نمایش و کیفیت مناسب آن
نرخ نوسازی ۹۰ هرتزی
برای این محصول یک صفحه نمایش ۶.۸۵ اینچی از نوع IPS LCD با رزولوشن FHD+ در نظر گرفته شده که تراکم ۳۹۲ پیکسل بر هر اینچ را ارائه میکند. این نمایشگر نسبت ۲۰ به ۹ دارد و از نرخ نوسازی ۹۰ هرتزی هم پشتیبانی میکند.
از یک گوشی میانرده نباید انتظار پنل یک گوشی پرچمدار را داشته باشیم و اینفینیکس هم دقیقا طبق همین منطق عمل کرده است. این نمایشگر اندازه بزرگی دارد و با داشتن کنتراست و درخشانی مناسب محتوا را به شکلی جذاب به نمایش درمیآورد.
به علاوه نرخ نوسازی ۹۰ هرتزی این پنل باعث میشود تا محتوا به شکل روانتری به نمایش گذاشته شود و شما حس بهتری هنگام کار کردن با گوشی اینفینیکس زیرو 8 داشته باشید.
روشنایی این پنل در حالت حداکثری حدود ۴۵۰ نیت است که چندان عدد جذابی نیست و در محیط باز احتمالا برای مشاهده محتوا کمی با دشواری مواجه خواهید شد. البته بیشتر منظور از محیط باز قرارگیری زیر نور مستقیم خورشید است که میتواند خوانا بودن پنل را دچار مشکل کند.
اسپیکر اینفینیکس Zero 8
این گوشی اسپیکر تکی دارد و این یعنی خبری از صدای استریو در مشخصات گوشی اینفینیکس زیرو 8 نیست. اسپیکر تکی این گوشی کاملا معمولی است و نباید از آن انتظار صدای خیلی بلند یا کیفیت خیلی عالی داشته باشید.
صدا به صورت مونو به گوش میرسد و کیفیت زمانی که میزان صدا کمتر از ۷۰ درصد باشد قابل قبول است.
نرم افزار و رابط کاربری اینفینیکس Zero 8
این گوشی از رابط کاربری اختصاصی خود اینفینیکس یعنی XOS 7 بر مبنای اندروید ۱۰ استفاده میکند. به طور کلی بخش نرم افزاری گوشی یک بخش کاملا سلیقهای است و بستگی دارد که هر کاربر تا چه حد بتواند با رابط کاربری یک گوشی ارتباط برقرار کند.
این رابط کاربری امکانات خوبی دارد و همچنین ظاهر آن نیز به گونهای طراحی شده تا بتواند سلیقههای مختلف را راضی کند. تقریبا این رابط کاربری از نظر ظاهری شباهتهای بیشتری با رابط کاربری گوشیهای هواوی دارد.
عملکرد سخت افزاری اینفینیکس Zero 8
قدرت سخت افزاری مناسب
۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی و ۸ گیگابایت حافظه رم
در بررسی گوشی Infinix Zero 8 به بخش سخت افزاری میرسیم، جایی که این سازنده برای تأمین قدرت این دستگاه از مدیاتک کمک گرفته و از تراشهی ۱۲ نانومتری هلیو G90T استفاده کرده است. این تراشه از یک پردازنده هشت هستهای استفاده میکند که از دو هسته Cortex-A76 با فرکانس 2.05 گیگاهرتز و شش هسته Cortex-A55 با فرکانس 2.0 گیگاهرتز تشکیل شده است. پردازنده گرافیکی همMali-G76 خواهد بود.
این دقیقا همان تراشهای است که قبلتر روی گوشی ردمی نوت 8 پرو شیائومی دیده بودیم. این تراشه عملکرد خوبی دارد و به خوبی میتواند از پس کارهای روزمره بربیاید و نرخ نوسازی ۹۰ هرتزی هم در اجرای سریعتر فرمانها کمک میکند.
این تراشه حتی میتواند از پس بازیهای سنگین هم بربیاید، البته بازیها را با تنظیمات گرافیکی متوسط اجرا میکند. اینفینیکس زیرو 8 تنها یک نسخه با ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی و ۸ گیگابایت حافظه رم دارد و از کارت حافظه جانبی هم پشتیبانی میکند.
باتری اینفینیکس Zero 8
پشتیبانی از شارژ سریع ۳۳ واتی
شارژ دهی رضایت بخش
به بخش باتری در بررسی گوشی اینفینیکس زیرو 8 میرسیم، قسمتی که این سازنده یک باتری با ظرفیت ۴۵۰۰ میلی آمپر ساعت را برای زیرو 8 مناسب دیده است. باید دید که این باتری میتواند انرژی مورد نظر این نمایشگر بزرگ را برای مدت طولانی تأمین کند؟ بله، این میانرده میتواند با استفاده متوسط و معمولی در طول روز بین ۱ تا ۱.۵ روز شارژ دهی کند که عدد رضایت بخشی ارزیابی میشود.
اینفینیکس در مورد سرعت شارژ این گوشی هم وسواس به خرج داده و برای این محصول فناوری شارژ سریع ۳۳ واتی در نظر گرفته است. به لطف این فناوری Infinix Zero 8 میتواند در مدت زمان ۱ ساعت و ۲۰ دقیقه فول شارژ شود.
دوربین اینفینیکس Zero 8
فوکوس خودکار دوربین فوق عریض
عکسهای شب خوب
دوربین سلفی عالی
برخورداری از سلفی فوق عریض
دوربین اصلی اینفینیکس زیرو 8 سنسور ۶۴ مگاپیکسلی مدل Sony IMX686 Exmor RS دارد. این سنسور اندازهی 1/1.73 اینچی و اندازهی پیکسل 0.8 میکرونی داشته و در پس یک لنز ۲۶ میلی متری با گشودگی دریچه دیافراگم f/1.9 قرار گرفته است. این دوربین از فوکوس خودکار تشخیص فاز پشتیبانی میکند و همچنین به دلیل پشتیبانی از فناوری Quad bayer به صورت پیش فرض عکسهای ۱۶ مگاپیکسلی به ثبت میرساند.
کیفیت عکسهای گرفته شده با دوربین اصلی قابل قبول است اما نمیتوانیم آن را خیلی عالی بدانیم؛ چرا که نویز نسبتا زیادی در تصاویر دیده میشود و در برخی از سوژهها جزئیات کمی به چشم میآید.
رنج دینامیکی این عکسها هم زیاد وسیع نیست و درخشانی عالی را هم نظاره گر نیستیم. البته با در نظر گرفتن قیمت محصول میتوانیم از برخی از این مشکلات چشم پوشی کنیم ولی به طور کلی انتظار بیشتری از یک سنسور ۶۴ مگاپیکسلی داشتیم.
دوربین فوق عریض اینفینیکس زیرو 8 سنسوری ۸ مگاپیکسلی دارد و قادر است عکسهایی با کیفیت متوسط به ثبت برساند. این تصاویر جزئیات محدودی دارند و رنج دینامیکی نیز محدودتر از دوربین اصلی است. به علاوه سطح نویز در عکسها کمی بیشتر از دوربین اصلی میشود و برخی سوژهها حالت نرم به خود میگیرند.
دوربین سلفی این گوشی دارای سنسور ۴۸ مگاپیکسلی است و کیفیت بسیار خوبی برای این بازهی قیمتی دارد. به علاوه این سنسور را یک دوربین سلفی فوق عریض ۸ مگاپیکسلی همراهی میکند تا به نوعی اینفینیکس زیرو 8 بهترین گوشی میانرده بازار برای عاشقان سلفی باشد.
سلفیهای این محصول با هر دو دوربین خوب هستند و بالاتر از بازهی قیمتی گوشی عمل میکنند و قطعا میتوانیم آنها را جزو نقاط قوت Zero 8 در نظر بگیریم.
پرترههای این گوشی با دوربین اصلی و به کمک دوربین تشخیص عمق میدان با سنسور ۲ مگاپیکسلی به ثبت میرسد. این پرترهها برش قابل قبول و کیفیت مناسبی دارند و به احتمال بسیار زیاد رضایت شما را به دست میآورند.
عکسهای ماکرو این محصول هم با دوربین فوق عریض به ثبت میرسند؛ چرا که دوربین فوق عریض از فوکوس خودکار پشتیبانی میکند و به همین دلیل هم میتواند ماکروهای جذابی به ثبت برساند.
جمع بندی
شاید در طول بررسی ما به بخشهایی از این گوشی ایراداتی وارد کرده باشیم، ولی نباید فراموش کنیم که قیمت این گوشی چقدر است و با چه مبلغی این امکانات را در اختیار ما قرار میدهد.
اگر یک گوشی میانرده میخواهید که قیمت زیادی نداشته باشد و از طرفی نمایشگری بزرگ با نرخ نوسازی ۹۰ هرتزی را در اختیار شما بگذارد و سخت افزاری مناسب و باتری خوبی داشته باشد و طراحی خاص آن نظر هر کاربری را به خود جلب کند و در نهایت عکسهای سلفی عالی بگیرد به فکر خرید گوشی Infinix Zero 8 باشید.
سوالات متداول
قیمت گوشی Infinix Zero 8 چقدر است؟ قیمت گوشی اینفینیکس زیرو 8 مناسب است و این محصول در دسته بندی محصولات میانرده قرار میگیرد و شما با بودجه نه چندان زیادی میتوانید به فکر خرید گوشی اینفینیکس زیرو 8 باشید.
نمایشگر این گوشی کیفیت مناسبی دارد؟ این محصول نمایشگری بزرگ با کیفیت خوب و نرخ نوسازی ۹۰ هرتزی دارد که این مجموعه برای یک گوشی میانرده پکیج خوبی به حساب میآیند.
دوربینهای این گوشی با کیفیت هستند؟ دوربین اصلی کمی ضعیفتر از انتظار عمل میکند ولی در عوض دوربین سلفی عملکرد بسیار خوبی دارد و همچنین شما از سلفیهای فوق عریض هم بهره مند خواهید شد.