Android OS, v11- این نسخه برای زمانی است که این گوشی معرفی شده است و ممکن است در هنگام خرید شما، آپدیت جدیدتری برای آن آمده باشد و به اندروید ورژن بالاتر ارتقا پیدا کند
ابعاد/ وزن :
165.3 × 76.8 × 9.4 میلی متر / 208 گرم
ساختار بدنه :
جلو شیشه ای (Gorilla Glass 6) و پشت پلاستیکی
تاریخ معرفی :
اسفند ماه 1399
حافظه داخلی :
128 گیگابایت
حافظه RAM :
6 گیگابایت
امکان افزایش حافظه/ نوع کارت حافظه :
دارد / خشاب سیمکارت 2 و کارت حافظه یکسان است (هیبرید)
نوع صفحه نمایش :
IPS LCD | لمسی خازنی
سایز صفحه نمایش :
6.67 اینچ
تعداد رنگ/ رزولوشن :
16 میلیون رنگ - 2400 × 1080 پیکسل
درصد نسبت صفحه نمایش به بدنه :
84.6 درصد
نسبت صفحه نمایش :
20:9
تراکم پیکسل :
395 پیکسل بر هر اینچ
ویژگی های مهم صفحه نمایش :
مقاوم در برابر خط و خش و شکستن و Corning Gorilla Glass 6 | رابط کاربری MIUI 12 | صفحه نمایش HDR10
دارد / 4K 2160p با سرعت 30 فریم بر ثانیه | 1080p با سرعت 120, 60 , 30 فریم بر ثانیه | دارد / 720p با سرعت 960 فریم بر ثانیه
فلاش :
دارد - فلش LED دوگانه
زوم دیجیتال :
دارد
دوربین جلو :
دارد / 20 مگاپیکسل فیلمبرداری 1080p و قابلیت عکاسی پانوراما (Panorama) | قابلیت HDR
سایر ویژگی های مهم دوربین :
قابلیت فوکوس با اشاره بر سوژه، عکاسی پانوراما، قابلیت تشخیص چهره، قابلیت عکاسی HDR، قابلیت ثبت موقعیت جغرافیایی عکسها و فیلمها، تثبیت کننده الکترونیکی تصویر مبتنی بر ژیروسکوپ (gyro-EIS)
شبکه اینترنت :
4.5
شبکه های مخابراتی قابل پشتیبانی :
GSM / HSPA / LTE / LTE-A
حداکثر سرعت دانلود در UMTS/ حدکثر سرعت آپلود در UMTS :
42 مگابیت بر ثانیه / 5.8 مگابیت بر ثانیه
پورت USB/ ورژن و نوع :
دارد / Type-c 1.0 ورژن 2.0 اتصال متناوب
قابلیت USB On-The-Go یا OTG :
دارد
امکان شارژ از طریق USB :
دارد
بلوتوث/ ورژن و ویژگی :
دارد/ ورژن 5.0، همراه با A2DP، LE
جک 3.5 میلی متری صدا :
دارد
شبکه Wi-Fi (وایرلس)/ ورژن :
دارد 802.11 a/b/g/n/ac و امکان Wifi-Direct و dual-band
امکان Wi-Fi Hotspot :
دارد
NFC :
دارد / (بسته به بازار عرضه)
موقعیت نما GPS/ ویژگی ها :
دارد / با قابلیت ساپورت A-GPS, GLONASS, GALILEO, BDS
مرورگر وب/ نوع :
دارد / HTML5
پشتیبانی از Java :
ندارد
پخش موسیقی/ فرمت های قابل پخش :
دارد / MP4/H.264 player- MP3/eAAC+/WAV/Flac player ممکن است برخی از فرمتها جهت پخش نیاز به نصب نرمافزار مخصوص به خود را داشته باشند
ضبط صدا/ فرمت ضبط کردن :
دارد / AAC , AMR - ممکن است برخی از فرمتها جهت پخش نیاز به نصب نرمافزار مخصوص به خود را داشته باشند
پخش ویدئو/ فرمت های قابل پخش :
دارد / MP4 , H.263 , H.264 , 3GP , MKV , AVI , xVid , MOV , MPEG2 , TS , WEBM , M4V - ممکن است برخی از فرمتها جهت پخش نیاز به نصب نرمافزار مخصوص به خود را داشته باشند
ضبط ویدئو/ فرمت ضبط کردن :
دارد (دوربین) / H.263, H.264 , 3GP , MP4 - ممکن است برخی از فرمتها جهت پخش نیاز به نصب نرمافزار مخصوص به خود را داشته باشند
نمایش عکس/ فرمت های قابل پخش :
دارد / BMP , GIF , JPG , PNG , WEBP - ممکن است برخی از فرمتها جهت پخش نیاز به نصب نرمافزار مخصوص به خود را داشته باشند
بررسی گوشی poco x3 pro ظرفیت 128 گیگابایت - رم 6 گیگابایت
گوشی پوکو در طول چند سال گذشته میانردههای خوشساخت و قدرتمندی را روانه بازار کرده؛ حالا پوکو با معرفی گوشی Poco X3 Pro سعی کرده تا رقابت خود را با میانردههای جدید بازار داغتر کند و بتواند سهم بیشتری از بازار این گوشیها را بهدست بیاورد. گوشی Poco X3 Pro به واسطه داشتن سختافزار نسبتا قدرتمند و قیمت مناسب توانست خود را به یکی از محصولات خوب بازار تبدیل کند. محصولی که در مدت زمان کمی هم توانست طرفداران خاص خود را پیدا کند؛ اما این محصول چه ویژگیهایی دارد که باعث شده در مقایسه با دیگر گوشیهای میانرده بازار عملکرد بهتری داشته باشد؟ در ادامه با بررسی گوشی Poco X3 Pro با تکنولایف همراه باشید.
مقاوم بودن بدنه در برابر نفوذ قطرات آب و ذرات گردوخاک
نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی صفحهنمایش
پشتیبانی از محتوای HDR10
عمر بالای باتری و امکان شارژ سریع آن
عملکرد مطلوب تراشه در انجام امور مختف حتی بازیهای اندرویدی سنگین
دوربین اصلی با امکان ثبت تصاویر باکیفیت
وزن زیاد گوشی
به نظر ما ماژول دوربین خوب طراحی نشده
طراحی و کیفیت ساخت poco x3 pro
عرضه در رنگبندیهای مشکی، آبی و برنزی
مقاومت بالای گوشی در برابر ضربه
مقاومت در برابر نفوذ قطرات آب و ذرات گرد و خاک
گوشی Poco X3 Pro بدنه و فریم پلاستیکی دارد، اما پلاستیک براقی که برای ساخت این گوشی استفاده شده، باعث شده شباهتی هم به محصولات پرچمدار و رده بالای بازار داشته باشد. همچنین وجود نواری تشکیل شده از خطوط مورب روی قاب پشتی و ماژولی که چندین دوربین را داخل خود قرار داده، ظاهر پوکو X3 پرو را کمی متمایزتر از رقبای میانرده کرده است. گوشی پوکو ایکس 3 پرو در اندازه 9.4 در 76.8 در 165.3 میلیمتر ساخته شده و وزن آن هم به ۲۱۵ گرم میرسد. چنین ابعاد و وزنی نشان میدهند که با محصولی نسبتا خوشدست مواجه هستیم که البته وزن خیلی سبکی ندارد. ساختار محکم و لبههای خمیده پنل پشتی حس خوبی را به کاربران منتقل میکند باعث میشود که کاربران راحتتر بتوانند گوشی را بهدست بگیرند.
خوشدست و با کیفیت ساخت بالا
گوشی پوکو X3 پرو در سه رنگ مشکی، آبی و برنز راهی بازار شده که در برخی از رنگهای آن بسته به زاویه تابش نور طیفی از رنگها در آن به نمایش در میآیند. بدنه براق و صیقلخورده پوکو X3 پرو مستعد جذب اثر انگشت است و چربی را به خود جذب میکند و گاهاً باعث سر خوردن آن از دست میشود. پس بد نیست در زمان استفاده از گوشی پوکو ایکس تری پرو آن هم بدون قاب محافظ کمی احتیاط کنید.
طبق روال همیشگی کلیدهای کنترل حجم صدا و پاور در لبه سمت راست دستگاه قرار گرفته و لبه سمت چپ از خشاب سیمکارت و کارت حافظه Micro SD میزبانی میکند. بد نیست به این موضوع اشاره کنیم که خشاب سیمکارت پوکو X3 پرو میتواند از دو سیمکارت به صورت همزمان یا یک سیمکارت و یک کارت حافظه Micro SD پشتیبانی کند. در لبه پایینی این دستگاه نیز اسپیکر صدا، درگاه USB-C، میکروفون و جک 3.5 میلیمتری هدفون را مشاهده خواهید کرد. مادونقرمز، میکروفون ثانویه نیز در لبه بالایی دیده میشوند.
صفحه نمایش Poco X3 Pro هم از قسمتهایی بهحساب میآید که سریعا خودنمایی میکند. صفحه نمایش 6.67 اینچی این گوشی حاشیههای بسیار کمی دارد و همین موضوع باعث زیبایی گوشی شده است. صفحه نمایش پوکو X3 پرو توانسته بیش از ۸۴ درصد از قاب جلویی را به خود اختصاص بدهد که سبب میشود تا پنل جلویی برای تماشای ویدئوهای مختلف، بازی کردن و وب گردی مناسب باشد. شرکت شیائومی دوربین سلفی را نیز به صورت حفرهای در بالای صفحهنمایش قرار داده. کمی بالاتر از دوربین سلفی هم اسپیکر دوم دیده میشود. صفحهنمایش پوکو ایکس 3 پرو با یک لایه گوریلا گلس ۶ هم محافظت میشود. همین موضوع باعث شده که صفحهنمایش تا اندازهای در برابر ضربه و خط و خش مقاوم باشد. البته به این موضوع توجه کنید که صفحهنمایش در برابر ضربههای قوی آسیب پذیر خواهد بود.
علاوه بر موارد گفته شده پوکو در ساختار گوشی پوکو ایکس 3 پرو از یک موتور هپتیکی در راستای محور Z استفاده کرده که به لطف ارتعاشات دقیق آن، تجربهای جذاب همانند کنسولهای بازی به هنگام تیراندازی، شتاب گرفتن و غیره را در بازیها به کاربران منتقل میکند.
صفحه نمایش poco x3 pro
صفحه نمایش ۶.۶۷ اینچی با وضوح تصویر بالا
نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی که تجربه خوبی در زمان بازی کردن ارائه میدهد
محافظ گوریلا گلس ۶ که باعث شده صفحهنمایش در برابر ضربه مقاوم باشد
پشتیبانی از محتوای HDR10
شرکت شیائومی در ساختار گوشی پوکو X3 پرو همان صحه نمایشی را به کار گرفته که ما در گوشی Poco X3 NFC شاهد بودیم. پنل جلویی پوکو ایکس 3 پرو میزبان یک نمایشگر 6.67 اینچی از نوع IPS LCD است که وضوح تصویر 2400×1080 پیکسل و تراکم پیکسلی 395 پیکسل در هر اینچ را ارائه میدهد. پوکو مدعی شده که نمایشگر پوکو X3 پرو از استاندارد HDR10 پشتیبانی میکند که در هنگام پخش ویدئوهای نتفلیکس، یوتیوب و آمازون پرایم فعال میشود. این ویژگی برای بازی کردن هم مناسب خواهد بود و رنگها را عالی نشان میدهد.
صفحه نمایشی مناسب برای تماشای فیلم و بازی
علاوه بر این، صفحه نمایش پوکو X3 پرو از نرخ نوسازی تصویر ۱۲۰ هرتز بهره میبرد که برای یک گوشی میانرده یک ویژگی جذاب به حساب میآید. این ویژگی را بیشتر داخل بازیهای اکشن و سریع احساس خواهید کرد. به لطف این فناوری جابهجایی بین صفحات و گشتوگذار در رابط کاربری MIUI بسیار نرم و روان صورت میگیرد. البته نرخ نوسازی تصویر در شرایط مختلف بهصورت خودکار تغییر میکند و روی ۳۰ هرتز، ۵۰ هرتز، ۶۰ هرتز، ۹۰ هرتز و ۱۲۰ هرتز قرار میگیرد. مثلا در زمان تماشای ویدئو و یا وبگردی نرخ نوسازی تصویر روی ۶۰ هرتز یا حتی ۳۰ هرتز قرار میگیرد و در زمان اجرای بازی نرخ نوسازی صفحه نمایش بیشتر خواهد شد. همچنین اگر قصد بازی کردن با این گوشی را دارید، حسگرهای لمسی با سرعت نمونهبرداری 240 هرتز از جمله ویژگیهایی است که میتواند توجه شما را به خود جلب میکند.
حداکثر روشنایی برای صفحهنمایش گوشی پوکو X3 پرو از طرف شیائومی 450 نیت اعلام شده که شرایط را برای کارکردن با این گوشی هوشمند در زیر تابش مستقیم نور را فراهم میآورد. البته باز هم ممکن است در برخی مواقع در زیر نور خورشید نیاز به روشنایی بیشتری داشته باشید که این گوشی قادر به تولید روشنایی بیشتر نیست. پوکو ایکس 3 پرو حالتهای رنگی خودکار، اشباع شده و استاندارد را در اختیار کاربران خود قرار میدهد و به صورت پیشفرض در حالت خودکار تنظیم شده است. بررسیهای انجام شده نشان میدهد بین دو حالت Auto و Saturated تفاوت چندانی وجود ندارد اما در حالت Standard رنگها با دقت بیشتر و دما متعادل به نمایش در میآیند. لازم است بدانید هیچ یک از سه حالت رنگی که به آن اشاره کردیم DCI P3 را پوشش نمیدهند.
اسپیکر poco x3 pro
برخورداری از بلندگوهای استریو
تولید حجم صدای مناسب برای موسیقی و تماشای فیلم
گوشی پوکو ایکس ۳ پرو بلندگوهای استریو را ارائه میکند. در واقع این محصول از دو بلندگو برخوردار است. یک اسپیکر روی لبه بالای گوش قرار گرفته و اسپیکر بعدی را هم روی لبه پایین گوشی مشاهده ميکنید. این دو بلندگو در کنار هم صدای خوبی تولید میکنند.
اسپیکرهایی مناسب برای گوشی دادن به موسیقی و فیلم دیدن
باید به این موضوع اشاره کنیم که گوشی Poco X3 Pro از بلندگوهایی برخوردار است که کیفیت صدای مناسبی ارائه میکنند. در واقع کمتر گوشیای با این قیمت پیدا میشود که بلندگوهایی با این کیفیت داشته باشد. اسپیکرهای این گوشی صداهای مید و های را با کیفیت مناسبی پخش میکنند، اما صدای باس تولید نمیکنند. با این حال باید بگوییم که اسپیکر از نقاط قوت این محصول به شمار میرود.
داشتن بلندگوی استریو باعث شده که تماشای ویدئو با این گوشی لذت بخش باشد و همچنین در زمان بازی کردن هیجان بیشتری را تجربه کنید. در آزمایشهایی که انجام دادیم متوجه شدیم که حجم صدایی که این بلندگوها تولید میکنند برای پر کردن یک اتاق متوسط مناسب خواهد بود؛ اما زمانی که حجم صدا را روی حداکثر قرار میدهید، شاهد افت کیفیت خواهید شد و صدا با نویز همراه میشود.
نرم افزار Poco X3 Pro
امکان شخصیسازی بالا
برخورداری از حالت تاریک
امنیت بالا
گوشی پوکو ایکس ۳ پرو با اندروید ۱۱ راهی بازار شدهد و رابط کاربری MIUI 12 روی آن قرار گرفته است. البته باید به این موضوع اشاره کنیم که رابط کاربری با یکسری از المانهای شرکت پوکو هم ترکیب شده. رابط کاربری MIUI 12 در حال حاضر دیگر رابط کاربری جدیدی به حساب نمیآید، اما ویژگیهای جذاب و جالبی را پیش روی کاربران قرار میدهد.
این امکان را خواهید داشت که قفل گوشی را با استفاده از حسگر تشخیص اثر انگشت باز کنید. حسگری که با دکمه پاور ترکیب شده و روی لبه گوشی قرار گرفته است. این امکان را هم خواهید داشت تا قفل گوشی را با استفاده از PIN یا حتی تکنولوژی تشخیص صورت ۲ بعدی باز کنید. البته باید بگوییم که تکنولوژی تشخیص چهره امنیت بالایی ندارد.
روی این گوشی خبری از ویژگی Super Wallpaper نیست و نمیتوانید از تصاویر پسزمینه متحرک روی آن استفاده کنید. روی رابط کاربری MIUI 12 اپ دراور را مشاهده میکنید. این ویژگی باعث شده که اپلیکیشنها به صورت خودکار دسته بندی شوند. نسبت به کاربرد اپلیکیشن، در یکی از دستههای Entertainment، Photography، Tools، New و Bussiness قرار میگیرند. البته این امکان را خواهید داشت که این دستهبندی را غیرفعال کنید یا حتی تغییر دهید.
امکان شخصیسازی بالا این رابط کاربری را منحصر به فرد کرده
یکی دیگر از ویژگیهای جذابی روی رابط کاربری این گوشی مشاهده میکنید، بخش اعلانها و بخش کنترل سنتر است. این قسمت دقیقا شبیه به گوشی آیفون طراجی شده است. از صفحه نمایش را از سمت چپ پایین بکشید منوی اعلانها را مشاهده میکنید و اگر از سمت راست پایین بکشید به منوی کنترل سنتر دسترسی خواهید داشت. حالا اگر با این حالت ارتباط برقرار نکردید، میتوانید آن را به حالت کلاسیک در بیاورید.
از قسمتهای جذاب رابط کاربری MIUI 12 میتوانیم به امکان دانلود پوستههای جدید اشاره کنیم. حتی میتوانید تصاویر پسزمینه جدید، زنگ جدید و آیکونهای جدید برای گوشی دانلود کنید.
بد نیست به این موضوع هم اشاره کنیم که این گوشی شیائومی ویژگیهای امنیتی مناسبی هم دارد. میتوانید اطلاعات مختلف مانند لوکیشن عکسها و زمان ثبت عکسها را حذف کنید تا در زمان ارسال عکسها کسی به این اطلاعات دسترسی نداشته باشد. همچنین اپلیکیشن Security هم روی این گوشی دیده میشود. این اپلیکیشن باعث میشود بد افزارها سریع شناسایی شوند. این اپلیکیشن روی مصرف باتری را هم زیر نظر میگیرد تا اپلیکیشنی بیش از اندازه باتری مصرف نکند. از ویژگیهای خوب رابط کاربری MIUI 12 برخورداری از حالت تاریک است. این ویژگی روی اپلیکیشنهای مختلف هم اعمال میشود.
سخت افزار و عملکرد Poco X3 Pro
تراشه توانمند اسنپدراگون ۸۶۰
امکان تجربهی اکثر بازیهای اندرویدی بدون برخورد با لگ یا افت فریم ریت
گوشی در زمان اجرای بازیها خیلی داغ نمیشود و همیشه ثبات خودش را حفظ میکند
گوشی Xiaomi Poco X3 Pro اولین گوشی هوشمندی بهشمار میرود که از تراشه اسنپدراگون 860 با معماری 7 نانومتری استفاده میکند. این تراشه نسخه به روز شده اسنپدراگون +855 به حساب میآید که پردازنده و پردازنده گرافیکی آن یکسان بوده اما در بخش دوربین و رم با بهبودهایی همراه شده.
تراشه اسنپدراگون 860 از ترکیب 1 هسته 2.96 گیگاهرتزیKryo 485 Gold، 3 هسته 2.42 گیگاهرتزی 485 Gold و 4 هسته کممصرف 1.78 گیگاهرتزی Kryo 485 Silver به عنوان پردازنده استفاده میکند. پردازنده گرافیکی Adreno 640 با فرکانس 600 مگاهرتز نقش پردازنده گرافیکی را در تراشه اسنپدراگون 860 ایفا میکند. تراشه قدرتمندی که روی این گوشی هوشمند قرار گرفته باعث شده که بتوانید با این گوشی تقریبا هرکاری را انجام دهید. این گوشی برای بازی کردن هم انتخاب مناسبی خواهد بود و به راحتی از پس پردازشهای سنگین بر میآید. پس اگر به دنبال گوشی مناسبی برای بازی کردن میگردید، میتوانید به پوکو ایکس 3 پرو هم فکر کنید.
گوشی شیائومی Poco X3 Pro در دو نسخه متفاوت با رم 6 و 8 گیگابایت عرضه شده که هر کدام از این مدلها ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی دارند. همچنین پوکو در ساخت گوشی پوکو ایکس 3 پرو از حافظه ذخیره سازی UFS 3.1 استفاده کرده که سرعت بالایی در خواندن و نوشتن اطلاعات دارد و تأخیر کمتری را پیش روی کاربران قرار میدهد.
عملکرد خوب پوکو ایکس ۳ پرو در اجرای بازیهای جدید
اگر این مقدار از ظرفیت حافظه داخلی پاسخگو نیاز شما نبود، میتوانید با استفاده از یک کارت حافظه MicroSD ظرفیت حافظه داخلی را به میزان 1 ترابایت افزایش دهید. لیتوگرافی 7 نانومتری در کنار بهره گیری از تکنولوژی خنک کننده LiquidCool Technology 1.0 Plus، سبب شده تا گوشی پوکو X3 Pro در انجام پردازشهای سنگین و اجرا بازیها حرارت کمتری تولید کند. چینیها ادعا میکنند فناوری LiquidCool Technology 1.0 Plus با کمک چندین لایه گرافیتی و هیتپایت مسی گرما را در سه بعد دفع میکند. به همین دلیل گوشی Poco X3 Pro در زیر پردازشهای سنگین تا 6 درجه خنکتر از سایر گوشیهای موجود در بازار خواهد بود.
گوشی Poco X3 Pro به حسگر اثر انگشت از نوع خازنی مجهز شده که در لبه سمت راست قرار گرفته و با کلید پاور ترکیب شده است. این شیوه از طراحی علاوه بر اینکه جلوه زیباتری را در گوشی ایجاد میکند، سبب شده تا دسترسی به آن آسانتر باشد. سنسور به کار گرفته شده در گوشی پوکو X3 پرو سرعت بالایی در شناسایی اثر انگشت شما دارد و میتواند در کسری از ثانیه قفل صفحه را باز کند. علاوه براین Poco X3 Pro از سیستم تشخیص چهره نیز برای فرایند قفل گشایی استفاده میکند که توسط دوربین سلفی انجام میشود، اما توصیه میشود که از روشهای امنیتی دیگر برای باز کردن قفل گوشی استفاده کنید، چرا که بهره نگرفتن از سیستم تشخیص چهره اختصاصی سبب شده تا این روش چندان امن به نظر نرسد.
بهکارگیری پردازنده قدرتمند و به روز شده اسنپدراگون 860 سبب شده تا گوشی شیائومی Poco X3 Pro در اجرا بازیها و انجام پردازشهای سنگین کار آمد باشد و جالب است بدانید که به کارگیری حافظه از نوع UFS 3.1 سبب شده تا پوکو ایکس 3 پرو بتواند از حداکثر توان خود در انجام پردازشها بهره ببرد. همچنین در این دستگاه از خنککننده مایع استفاده شده که علاوه بر دفع حرارت بهتر، بهبود عملکرد پردازنده را فراهم میآورد و سبب میشود تا پردازنده عمر بیشتری داشته باشد.
باتری Poco X3 Pro
باتری با ظرفیت ۵۱۶۰ میلیآمپرساعت
عمر مفید باتری در استفادهی معمولی از ۲۴ ساعت بیشتر میشود
برخورداری از فناوری شارژ سریع ۳۳ وات
انرژی موردنیاز گوشی پوکو X3 پرو درست همانند گوشی پوکو X3 NFC توسط یک باتری با ظرفیت 5160 میلیآمپر ساعتی تأمین میشود. شرکت شیائومی ادعا میکند که ظرفیت باتری به کار گرفته شده در گوشی شیائومی پوکو ایکس 3 پرو میتواند تا 11 ساعت برای اجرا بازی، 18 ساعت برای پخش فیلم و 153 برای ساعت پخش موسیقی شارژدهی داشته باشد و کاربران را همراهی کند. در بررسیهای انجام شده توسط تیم تخصصی، متوجه شدیم نتایج به دست آمده با ادعای شیائومی کمی متفاوت است. نتایج به دست آمده توسط تیم تخصصی ما، نشان میدهد که شیائومی Poco X3 Pro قادر است تا 11 ساعت و 46 دقیقه به پخش فیلم بپردازد و به شما اجازه دهد تا به مدت زمان 17 ساعت و 30 دقیقه به گشتوگذار در وب مشغول شوید. علاوه بر این ما تستها را در هر دو حالتی انجام دادیم که نرخ نوسازی صفحهنمایش روی 60 و 120 هرتز قرار داشت؛ اما تفاوت در شارژدهی آن بسیار ناچیز بود.
همچنین گوشی شیائومی پوکو X3 پرو از شارژ سریع با توان 33 وات پشتیبانی میکند که میتواند در مدت زمان 30 دقیقه به میزان شارژ ۵۰ درصد ظرفیت باتری را شارژ کند. برای شارژ کامل باتری هم تنها به 68 دقیقه زمان نیاز خواهید داشت. ظرفیت باتری قرار گرفته روی پوکو ایکس 3 پرو باعث شده که در طول روز با یک بار شارژ بتوانید از گوشی به راحتی استفاده کنید. حتی اگر استفاده زیادی هم از گوشی داشته باشید و با آن زیاد بازی کنید، باتری برای یک روز کاری مناسب خواهد بود.
دوربین Poco X3 Pro
دوربین سلفی ۲۰ مگاپیکسلی که عکسهای باکیفیتی ثبت میکند
ماژول دوربینی چهارگانه با دوربین اصلی 48 مگاپیکسلی
امکان ضبط ویدئو در حالت 4K در ۳۰ فریم بر ثانیه
گوشی پوکو X3 Pro در بخش دوربین کمی متفاوتتر از Poco X3 NFC ظاهر شده و در آن خبری از دوربین 64 مگاپیکسلی نیست. انتظار میرفت شیائومی در این بخش دوربین نیز از سنسورهای بهتری استفاده میکرد تا پوکو ایکس 3 پرو بتواند در حد و اندازه رقبا خود ظاهر شود. قاب پشتی شیائومی Poco X3 Pro میزبان ماژول دوربین با طراحی X گونه است. دوربین اصلی Xiaomi Poco X3 Pro از حسگر 48 مگاپیکسلی IMX 582 ساخته سونی با پیکسلهایی به اندازه 0.8 میکرومتر و گشودگی دیافراگم f/1.8 بهره میبرد. این دوربین با داشتن فوکوس خودکار با قابلیت تشخیص فاز میتواند عکسهایی با کیفیت قابل قبول ثبت کند. در این سنسور نیز از تکنولوژی Quad-Bayer یا همان ترکیب پیکسلها استفاده شده که باعث میشوند شما عکسهایی ۱۲ مگاپیکسلی در اختیار داشته باشید. دوربین دوم نیز یک حسگر ۸ مگاپیکسلی التراواید و دیافراگم f/2.2 دارد که میتواند با زاویه 119 درجه عکاسی کند. این دوربین به قابلیت عکاسی در شب یا Night Mode هم مجهز شده. دوربین سوم و چهارم نیز دو حسگر 2 مگاپیکسل و دیافراگم f/2.4 دارند که وظیفه ثبت عکسهای ماکرو و پرتره را برعهده دارند. باید به این موضوع اشاره کنیم که دوربین ماکرو از فوکوس خودکار استفاده نمیکند و در زمان گرفتن عکسهای ماکرو نباید دستتان لرزش داشته باشد.
تصاویر ثبت شده با دوربین اصلی رنگهای خوبی دارند و میزان جزئیات ثبت شده در آن مناسب است. ثبت سایهها و نقاط پر رنگ توسط الگوریتم HDR به خوبی انجام میشود و نویز کمی در تصاویر مشاهده میشود. اما نوبت میرسد به دوربین التراواید که به مراتب کیفیت کمتری نسبت به دوربین اصلی دارد اما با این حال عکسهای بسیاری خوبی با جزئیات کافی، کنتراست مناسب و دامنه داینامیکی ایدهآل را به تصویر میکشد. البته لازم است بدانید اگر حالت HDR فعال نباشد کمی نویز در تصاویر قابل رویت است. دوربین 2 مگاپیکسلی پوکو ایکس 3 پرو امکان عکسبرداری در فاصله 4 سانتیمتری از سوژه را به شما میدهد، عکسهای گرفته شده با این سنسور چندان جذاب نیستند و جزئیات آنها مناسب نیستند و گویا بیشتر برای این به کار گرفته شده تا شرکت شیائومی بتواند روی چهارگانه بودن دوربین مانور بدهد. برخلاف دوربین ماکرو، دوربین 2 مگاپیکسلی عمق بهبود زیادی به تصاویر میبخشد. تصاویر ثبت شده در حالت پرتره عموماً کیفیت خوبی دارند و میزان رنگ، جزئیات و کنتراست در آن مناسب است و جداسازی سوژه از بک گراند به خوبی انجام میگیرد.
لحظههای دوستداشتنی خودتان را باکیفیت ثبت کنید
در بخش فیلمبرداری نیز گوشی Poco X3 Pro قابلیت ضبط فیلم با کیفیت 4K و نرخ 30 فریم بر ثانیه را ارائه میدهد و از لرزشگیر EIS پشتیانی میکند که میتواند ویدئوهایی زیبا را برای شما ثبت کند.
در آخر هم نوبت میرسد به سنسور با وضوح 20 مگاپیکسل و دیافراگم f/2.2 که بهعنوان دوربین سلفی به کار گرفته شده است. عکسهای گرفته شده با این دوربین سلفی نیز از کیفیت خوبی برخوردار هستند و همه چیز در آن مناسب به نظر میرسد. پوکو رابط کاربری مناسبی را هم برای دوربین Poco X3 Pro در نظر گرفته که امکانات خوبی را در سریعترین زمان پیش روی کاربران قرار میدهد. در ادامه میتوانید تصاویر رابط کاربری دوربین Poco X3 Pro را مشاهده کنید:
علاوه بر حالت عکاسی خودکار، حالت عکاسی پرو هم روی این گوشی قرار گرفته که باعث میشود تنظیمات بیشتری در زمان عکاسی در اختیار داشته باشید. حالت پرو روی دوربینهای اصلی، دوربین اولتراواید و دوربین ماکرو فعال میشود. در حالت پرو میتوانید سرعت شاتر دوربین اصلی را روی ۳۰ ثانیه قرار دهید و ISO را هم تا ۶۴۰۰ افزایش دهید. در دوربین اولتراواید هم میتوانید سرعت شاتر را روی ۳۰ ثانیه قرار دهید. حداقل سرعت شاتر در حالت ماکرو هم به ۱٫۴ ثانیه میرسد.
جمع بندی
در مجموع شیائومی Poco X3 Pro با داشتن قابلیتهایی همچون اسپیکر استریو، موتور ویبره haptic و بهرهگیری از پردازنده اسنپدراگون 860 و نمایشگرLCD IPS با پشتیانی از HDR10 و نرخ نوسازی تصویر 120 هرتز که یکی از بهترین نمونههای موجود در بازار بهحساب میآید، بیشک میتواند یکی از بهترین انتخابهایی در این رنج قیمت باشد. این گوشی هم برای اجرای بازیها گزینه مناسبی خواهد بود و از برای تماشای فیلم و کارهای معمولی. شک نکنید که این گوشی گزینه فوق العادهای است.
سوالات متداول
باتری Poco X3 Pro چقدر است؟
این گوشی هوشمند از باتری ۵۱۰۰ میلیآمپر ساعتی بهره میبرد که میتواند بیشتر از یک روز هم دوام بیاورد. البته که این موضوع به شکل استفاده شما از گوشی بستگی دارد.
عملکرد دوربین Poco X3 Pro چطور است؟
عملکرد دوربین این گوشی واقعا نسبت به قیمت عالی است. حالتهای مختلف عکاسی و عکاسی مناسب در شب باعث شده که این گوشی به محصول ارزشمندی تبدیل شود.
دو سیمکارته - خشاب سیمکارت 2 و کارت حافظه یکسان است (هیبرید)
دو سیم کارت (نانو سیم - همزمان فعال)
دوسیم کارت (نانو سیم - همزمان فعال)
صفحه نمایش
6.67 اینچ - IPS LCD | لمسی خازنی
6.55 اینچ - AMOLED / لمسی خازنی
6.67 اینچ - AMOLED | لمسی خازنی
سیستم عامل
Android 11 - این نسخه برای زمانی است که این گوشی معرفی شده است و ممکن است در هنگام خرید شما، آپدیت جدیدتری برای آن آمده باشد و به اندروید ورژن بالاتر ارتقا پیدا کند
Android 11 - این نسخه برای زمانی است که این گوشی معرفی شده است و ممکن است در هنگام خرید شما، آپدیت جدیدتری برای آن آمده باشد و به اندروید ورژن بالاتر ارتقا پیدا کند.
Android 11 - این نسخه برای زمانی است که این گوشی معرفی شده است و ممکن است در هنگام خرید شما، آپدیت جدیدتری برای آن آمده باشد و به اندروید ورژن بالاتر ارتقا پیدا کند
تراشه
Qualcomm Snapdragon 860 (7 nm) / هشت هستهی - یک هسته 2.96 گیگاهرتز Kryo 485 Gold و سه هسته 2.42 گیگاهرتز Kryo 485 Gold به همراه چهار هسته 1.78 گیگاهرتز Kryo 485 Silver