Android OS, v11 - این نسخه برای زمانی است که این گوشی معرفی شده است و ممکن است در هنگام خرید شما، آپدیت جدیدتری برای آن آمده باشد و به اندروید ورژن بالاتر ارتقا پیدا کند
دارد / قابلیت فیلمبرداری 4K و 1080p و 720p با سرعت 960 فریم بر ثانیه | لرزشگیر دیجیتال gyro-EIS
فلاش :
دارد - LED
زوم دیجیتال :
دارد
دوربین جلو :
دارد / 32 مگاپیکسل و فیلمبرداری 4K | دریچه دیافراگم 2.0 | قابلیت فیلمبرداری HDR
سایر ویژگی های مهم دوربین :
قابلیت عکاسی پانوراما (Panorama) | قابلیت HDR در عکاسی و فیلمبرداری
شبکه اینترنت :
4.5G
شبکه های مخابراتی قابل پشتیبانی :
GSM / HSPA / LTE / LTE-A
حداکثر سرعت دانلود در UMTS/ حدکثر سرعت آپلود در UMTS :
42 مگابیت بر ثانیه / 5.8 مگابیت بر ثانیه
پورت USB/ ورژن و نوع :
دارد / USB Type-C 2.0
قابلیت USB On-The-Go یا OTG :
دارد
امکان شارژ از طریق USB :
دارد
بلوتوث/ ورژن و ویژگی :
دارد / ورژن 5.0 همراه با LE / A2DP
جک 3.5 میلی متری صدا :
ندارد
شبکه Wi-Fi (وایرلس)/ ورژن :
دارد 802.11 a/b/g/n/ac و dual-band, Wi-Fi Direct
امکان Wi-Fi Hotspot :
دارد
NFC :
دارد
موقعیت نما GPS/ ویژگی ها :
دارد / با قابلیت ساپورت A-GPS و GLONASS و BDS و GALILEO و QZSS
مرورگر وب/ نوع :
دارد / HTML5
پشتیبانی از Java :
ندارد
پخش موسیقی/ فرمت های قابل پخش :
دارد / MP4/H.264 player- MP3/eAAC+/WAV/Flac player ممکن است برخی از فرمتها جهت پخش نیاز به نصب نرمافزار مخصوص به خود را داشته باشند
ضبط صدا/ فرمت ضبط کردن :
دارد / AAC , AMR - ممکن است برخی از فرمتها جهت پخش نیاز به نصب نرمافزار مخصوص به خود را داشته باشند
پخش ویدئو/ فرمت های قابل پخش :
دارد / MP4 , H.263 , H.264 , 3GP , MKV , AVI , xVid , MOV , MPEG2 , TS , WEBM , M4V - ممکن است برخی از فرمتها جهت پخش نیاز به نصب نرمافزار مخصوص به خود را داشته باشند
ضبط ویدئو/ فرمت ضبط کردن :
دارد (دوربین) / H.263, H.264 , 3GP , MP4 - ممکن است برخی از فرمتها جهت پخش نیاز به نصب نرمافزار مخصوص به خود را داشته باشند
نمایش عکس/ فرمت های قابل پخش :
دارد / BMP , GIF , JPG , PNG , WEBP - ممکن است برخی از فرمتها جهت پخش نیاز به نصب نرمافزار مخصوص به خود را داشته باشند
فرمت عکس های دوربین :
JPG
سنسورها :
حسگر اثر انگشت در روی صفحه نمایش (Fingerprint (under display, optical ، شتاب سنج (Accelerometer)، ژيروسکوپ (Gyro)، مجاورت (Proximity)، قطب نما (Compass)
رادیو :
ندارد
سایر مشخصات مهم :
قابلیت شارژ سریع باتری Fast battery charging 66W | فناوری 60 درصد در 15 دقیقه | 100 درصد در 35 دقیقه | فناوری شارژ معکوس Reverse charging 5W
در میان محصولات موجود در بازار، دستهی جدیدی ایجاد شده که آن را میانردهی پریمیوم مینامند؛ دستهای که شامل گوشیهایی با مشخصات میانرده میشود، اما برخورداری از برخی از امکانات محصولات بالارده سبب شده تا نسبت به تلفنهای هوشمند دیگر متفاوت باشند. یکی از این دسته از محصولات را میتوان نوا 8 هواوی در نظر گرفت. نوا 8 گوشی هوشمندی با امکانات درخور توجه است که به بازار آمده تا محصولات شرکتهای رقیب را از جنبههای مختلف سختافزاری به چالش بکشد. در ادامهی مقاله میخواهیم به بررسی نوا 8 هواوی برویم، اما پیش از آن ابتدا نگاهی به مشخصات سختافزاری نوا 8 خواهیم داشت و سپس نتیجه خواهیم گرفت که آیا این گوشی هواوی میانردهی پریمیوم ارزش خرید دارد یا خیر.
نکات قوت
طراحی زیبا و چشم نواز
ارگونومی بالا که باعث میشود گوشی در دست کاربر حس خوبی را منتقل کند
حتی در زمان تجربهی بازیهای سنگین، گوشی داغ نمیکند
عملکرد نرم و روان نرمافزار
سرعت بالا در اجرای اپلیکیشنها
نکات ضعف
پنل پشتی به راحتی اثر انگشت کاربر را جذب کرده و کثیف میشود
رنگ بدنهی گرادیانی که جلوهی خاصی به پنل پشتی میدهد
ارگونومی مناسب که باعث افزایش لذت کار با گوشی میشود و گوشی راحت در دست قرار میگیرد
صفحهنمایشی کشیده با حاشیههای بسیار کم
در همین ابتدای بررسی باید گفت که یکی از نقاط قوت نوا 8 هواوی، طراحی ظاهری آن است. بدنهی میانردهی هواوی از طراحی ساندویجی برخوردار است؛ به این صورت که دو پنل شیشهای، فریمی فلزی را احاطه میکنند. با وجود اینکه نوا 8 از صفحهنمایشی نسبتا بزرگ یعنی ۶.۵۷ اینچی استفاده میکند؛ اما شرکت چینی توانسته گوشی هوشمندی خوش دست با طراحی بسیار جذابی بسازد.
درواقع ارگونومی که طراحی نوا 8 دارد سبب شده تا محصول میانردهی هواوی به راحتی در یک دست جای گرفته و بتوان با آن بدون نیاز به گرفتن گوشی در هر دو دست کار کرد. پنل جلو بهصورتی طراحی شده که نواری از حاشیهای به رنگ مشکی، دورتادور صفحهنمایش را احاطه میکند. البته ابعاد نوار حاشیه تغییری نمییابد و در تمامی لبههای صفحهنمایش، یکسان است.
در بالای صفحهنمایش میتوان حفرهای را مشاهده کرد که دوربین سلفی را در خود جای داده است. لبههای سمت راست و چپ صفحهنمایش از طراحی خمیده برخوردارند، طراحی که البته نوار مشکی رنگ حاشیه را در خود جای داده و کاربرد خاصی ندارد.
در پنل پشتی، ماژول دوربین چهارگانه قرار گرفته که طراحی بیضی شکل دارد. علاوه بر دوربینها، حسگرها و فلش LED نیز روی ماژول قرار گرفتهاند تا پنل پشتی تنها به لوگوی برند نوا هواوی اختصاص یابد. درواقع به غیر از ماژول دوربین و لوگو، مولفهی دیگری در پنل پشتی یافت نمیشود. پنل پشتی نیز مانند پنل جلو از لبههایی برخوردار است که طراحی منحنی شکلی دارند. البته با این تفاوت که علاوه بر لبههای سمت چپ و راست، لبههای بالا و انتهای گوشی نیز از طراحی خمیده برخوردار هستند.
هواوی برای رنگبندی پنل پشتی از طراحی گرادیانی استفاده کرده که نسبت به تابش نور حساس است و رنگ بدنه بر اساس انعکاس نور تغییر میکند. چنین طراحی سبب میشود که پنل پشتی نوا 8 از زیبایی خاصی به خصوص در محیطی با نور کافی برخوردار شود.
اولین ایرادی که در طراحی میتوان به آن اشاره کرد میزان برآمدگی دوربین است. درواقع برآمدی ماژول دوربین سبب میشود که در صورت افتادن یا ضربه خوردن گوشی، تمامی فشار ناشی از ضربه به پنل پشتی وارد شود.
هواوی بخش درگاه سیم کارت را به لبهی بالایی گوشی هوشمند آورده و لبهی سمت چپ فاقد هرگونه درگاه یا دکمهای است. البته در لبهی بالایی میتوان حفرهی میکروفون اول را مشاهده کرد. میکروفون دوم نیز در لبهی پایینی دستگاه قرار گرفته و در کنار آن، درگاه USB-C و جایگاه بلندگوی استریو به چشم میخورند.
ایراد دوم طراحی که البته به سلیقهی کاربر باز میگردد، عدم برخورداری آن از جک هدفون ۳.۵ میلیمتری است. درواقع کاربران نمیتوانند برای اتصال هدفونهای قدیمی خود از جک هدفون مستقل استفاده کنند و نیاز به مبدل خواهند داشت. چنین اتفاقی نیز باعث میشود که همزمان نتوان هدفون و کابل شارژ را به گوشی هوشمند متصل کرد.
اگر ایرادات ذکر شده برایتان اهمیتی نداشته باشند، باید گفت که طراحی نوا 8 در مجموع نمرهی قابل قبولی میگیرد و میتواند نظر کاربران سختپسند را نیز به خود جلب کند. با این حال، هواوی میتوانست تنوع رنگبندی نوا 8 را افزایش دهد. علاوه بر آن، پنل پشتی دستگاه به راحتی اثر انگشت کاربر را جذب کرده و لکه بر میدارد. در حالی که نمیتوان چنین طراحی را از ایرادات طراحی عنوان کرد، اما باید در نظر داشته باشید که بهصورت مداوم با دستمال باید پنل پشتی را تمیز کنید.
صفحهنمایش نوا 8 هواوی
صفحهنمایشی با پنل OLED
نرخ نوسازی ۹۰ هرتزی
پشتیبانی از محتوای HDR
امکان نمایش جزئیات بیشتر از تصویر به لطف تراکم پیکسلی بالا
هواوی برای نوا 8 صفحهنمایشی را انتخاب کرده است که ابعاد آن به ۶.۵۷ اینچ میرسد. پنل OLED به همراه پشتیبانی از محتوای HDR10 و امکان نمایش بیش از ۱ میلیارد رنگ، صفحهنمایشی را در اختیارمان قرار میدهد که قادر به نمایش محتوا در کیفیتی فوقالعاده با نرخ کنتراست بالا است.
نرخ نوسازی صفحهنمایش نیز به ۹۰ هرتز میرسد که نسبت به صفحهنمایشهایی با نرخ نوسازی ۶۰ هرتزی میتواند محتوا ازجمله بازیهای موبایل را به مراتب نرم و روانتر اجرا کند. صفحهنمایش نوا 8 از رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۳۴۰ پیکسل پشتیبانی میکند که با توجه به ابعاد صفحهنمایش، تراکم پیکسلی برابر با ۳۹۲ پیکسل در هر اینچ ارائه دهد.
در بررسیهایی که داشتیم، نوا 8 قادر به ارائهی جزئیات بالا از محتوای در حال پخش است. البته نرخ روشنایی آن چنگی به دل نمیزند و محتوای در حال نمایش در زیر نور خورشید یا محیطی که از روشنایی بالایی برخوردار باشد با جزئیات فراوان قابل مشاهده نیست.
اسپیکر نوا 8 هواوی
بلندگوی استریو
کیفیت صدا حتی در بیشترین میزان حجم خروجی افت نمیکند
در لبهی پایینی نوا 8 بلندگوی استرویی قرار دارد که میتوان از آن برای گوش دادن به محتوای صوتی استفاده کرد. در آزمایشهایی که صورت گرفت، بلندگو قادر به ارائهی صدایی با کیفیت بالا است که حتی در زمان قرار دادن تنظیمات در حداکثر حجم صدای خروجی، کیفیت آن کاهش نمیيابد. درمجموع میتوان گفت که بلندگوی نوا 8 کیفیتی در حد محصولی میانرده ارائه میدهد. با این حال میتوان محصولاتی را یافت که از تعداد بلندگوهای بیشتری برخوردار هستند یا میتوانند خروجی صدا با حجم بیشتری را ارائه دهند.
نرمافزار و رابط کاربری نوا 8 هواوی
اجرای نرم و روان اپلیکیشنها
امکان ارتقا به هارمونی ۲
شاید به بحث برانگیزترین بخش مقاله رسیده باشیم. باید گفت نبود امکانات گوگل یعنی سرویسهایی مانند پلی استور باعث شده تا لذت کار با نوا 8 به شدت کاهش یابد. البته هواوی سرویس HMS را جایگزین سرویسهای گوگل کرده که باید گفت کار با آن حداقل برای کاربران ایرانی چندان جالب نیست.
درواقع برای برخورداری از خدماتی مانند اپ گالری باید شماره تلفن خود را وارد کنید تا احراز هویت صورت گیرد. با این حال، کاربران ایرانی امکان ورود شماره تلفن از ایران را ندارند و باید از روشهای دیگر مانند استفاده از شماره تلفنهای مجازی استفاده کنند.
پس از ثبت نام و ساختن حساب هواوی، فرصتی برای کار با اپ گالری به دست آوردیم. باید گفت که در برابر پلی استور حرفی برای گفتن ندارد. چینش اپلیکیشنهای پیشنهادی با توجه به الگوهای رفتاری کاربر، تفاوت چندانی نمیکند و همچنان شاهد بودیم که بازیها و اپلیکیشنهای تکراری پیشنهاد میشوند.
با این حال باید گفت که تجربهی کاربری EMUI 12 نرم و روان بود و در طول تجربهی بازیهای سنگین یا ناوبری در محیط رابط کاربری با مشکلاتی مانند لگ، کندی یا فریز شدن مواجه نشدیم. در مجموع میتوان گفت که نبود سرویسهای گوگل از ارزش خرید نوا 8 کم میکند و HMS با وجود امکانات گسترده، هنوز تا رسیدن به سطح رقابت با GMS فاصله دارد.
عملکرد سختافزار نوا 8 هواوی
تراشهی کایرین 820E
توان پردازشی قابل توجه پردازندهی گرافیکی و مرکزی
امکان تجربهی اکثر بازیهای اندرویدی بدون تاخیر یا افت فریم ریت
عملکرد سختافزاری نوا 8 دلیلی است محصول شرکت هواوی را نسبت به گوشیهای هوشمند همرده در سطح بالاتری قرار میدهد. تراشهی کرین 820E که با لیتوگرافی ۸ نانومتری تولید شده است از عملکرد مطلوبی بهره میبرد و میتوان توان پردازشی قابل توجهی را با حداقل میزان تولید گرما ارائه دهد. درواقع در طول کار با گوشی هوشمند متوجه شدیم که نوا 8 از نظر تولید گرما و کنترل کاهش آن از عملکرد بسیار خوبی برخوردار است؛ به نحوی که تاثیر منفی روی تجربهی کاربری در استفادهی طولانی مدت از نوا 8 نمیگذارد.
کرین 820E از پردازندهای ۶ هستهای استفاده میکند که متشکل شده است از دو خوشهی سه هستهای. در خوشهی اول، ۳ هستهی کرتکس A76 با فرکانس ۲.۲۲ گیگاهرتز و در خوشهی دوم نیز ۳ هستهی کرتکس A55 با فرکانس ۱.۸۴ گیگاهرتز کار میکنند. برای پردازندهی گرافیکی نیز Mali-G57 استفاده شده است.
از نظر توان پردازشی، آزمایشهای صورت گرفته نشان میدهند که نوا 8 از توان پردازشی کافی برای ارائهی تجربهی مطلوبی از کار با اپلیکیشنها و بازیهای موبایل برخوردار است. محصول شرکت چینی در بنچمارک انتوتو توانسته امتیاز 390634 را کسب کند. این امتیاز درواقع مجموع چهار مولفهی مختلف است که شامل امتیاز پردازنده (۱۰۵۰۳۰)، امتیاز پردازندهی گرافیکی (۱۱۴۹۴۹)، امتیاز حافظه (۷۳۱۱۶) و امتیاز رابط کاربری (۹۷۵۳۹) میشود.
در مقایسه با محصولات دیگر باید گفت که نوا 8 از محصولاتی مانند ریلمی 7 مدل 5G و اوپو Reno5 A امتیاز بهتری کسب کرده و توانسته به امتیازی در حد گلکسی اس 9 پلاس (با تراشهی اسنپدراگون ۸۴۵) برسد. در بنچمارک PC Mark نیز نوا 8 امتیاز ۸۴۱۸ را به دست آورده است.
در بنچمارک گیکبنچ نیز نوا 8 عملکرد مطلوبی داشته و توانسته در آزمون تکهستهای امتیاز ۵۷۱ را به دست آورد. در بنچمارک چند هستهای نیز امتیاز ۱۸۸۳ به دست آمده که باید گفت نوا 8 را در مقایسه با محصولات همقیمت در جایگاه بهتری قرار میدهد.
باتری نوا 8 هواوی
عمر مفید یک روز تمام با هر بار شارژ باتری (در استفادهی معمولی)
فناوری شارژ ۶۶ وات
شارژ ۶۰ درصدی باتری تنها در ۱۵ دقیقه
شارژ کامل باتری تنها در ۳۵ دقیقه
هواوی برای نوا 8 باتری با ظرفیت ۳۸۰۰ میلیآمپرساعت در نظر گرفته که از جنس لیتیوم پلیمری است. در آزمایشهایی که انجام دادیم میزان ظرفیت باتری طی نیم ساعت تجربهی بازی سنگین اندرویدی 9 درصد کاهش یافت. چنین مصرف انرژی در حالتی رخ داده که میزان روشنایی و حجم خروجی صدا در حد متوسط قرار داشت.
با توجه به آزمایشهایی که انجام دادیم نوا 8 قادر است با هر بار شارژ کامل باتری در حدود ۶ ساعت بازیهای سنگین را اجرا کند. نکتهی جالب در زمینهی تولید حرارت است که نوا 8 هواوی عملکرد مطلوبی دارد و در طول کار با گوشی هوشمند، دستگاه داغ نمیکند. چنین موضوعی اهمیت فراوانی در کسب تجربهی بهتر کار با تلفن هوشمند دارد. درواقع اگر دستگاه از تولید حرارت بیش از حد رنج ببرد، کاربر در هنگام کار با دستگاه، متوجه داغ شدن بخشی از گوشی هوشمند شده و ممکن است کار با تلفن هوشمند را به کنار بگذارد.
در زمینهی شارژ باتری نیز نوا 8 عملکرد قابل قبولی را ارائه میدهد. برای شارژ ۶۰ درصد از باتری تنها نیاز به ۱۵ دقیقه، اتصال گوشی هوشمند به شارژر وجود دارد و شارژ کامل باتری نیز یعنی رسیدن باتری از صفر درصد به صد درصد تنها ۳۵ دقیقه زمان میخواهد. با اینکه عملکرد باتری نوا 8 را میتوان قابل قبول دانست، اما هواوی میتوانست ظرفیت بیشتری را برای نوا 8 در نظر بگیرد. البته برخورداری از فناوری شارژ ۶۶ وات برای گوشی هوشمندی میانرده سبب میشود که ارزش خرید آن افزایش یابد.
دوربین نوا 8 هواوی
عملکرد مطلوب اپلیکیشن دوربین با ویژگیهای متعدد
دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی که قادر به ثبت تصاویر با کیفیت است
ماژول چهارگانه دوربین با دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی
در پنل پشتی نوا 8 هواوی به ماژول دوربینی چهارگانه برمیخوریم که متشکل شده است از دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی با فاصلهی کانونی ۲۶ میلیمتری، گشودگی دریچهی دیافراگم f/1.9 و فوکوس خودکار تشخیص فاز. در کنار دوربین اصلی، دوربین ۸ مگاپیکسلی با لنز اولتراواید قرار دارد که از میدان دید ۱۲۰ درجهای، فاصلهی کانونی ۱۷ میلیمتری و f/2.4 استفاده میکند. دو دوربین ۲ مگاپیکسلی دیگر با f/2.4 روی ماژول قرار گرفتهاند که برای ثبت تصاویر ماکرو و پرتره میتوان از آنها استفاده کرد.
در بخش فیلمبرداری، نوا 8 میتواند ویدئویی با کیفیت 4K ضبط کند و از ویژگی Gyro-EIS یا تثبیت کنندهی الکترونیکی تصویر با استفاده از حسگر ژیروسکوپ برخوردار است. برای دوربین سلفی نیز حسگری ۳۲ مگاپیکسلی استفاده شده که لنز واید دارد و از مشخصاتی مانند فاصلهی کانونی ۲۶ میلیمتری و f/2.0 استفاده میکند. در ادامه به عملکرد دوربین اصلی و سلفی در بخشهای مختلف نگاهی خواهیم داشت.
دوربین اصلی
دوربین اصلی Nova 8 که حسگر ۶۴ مگاپیکسلی دارد در حالت کلی عملکرد خوبی از خود نشان میدهد. در شرایطی که نور مناسبی در اختیار داشته باشید، عکسهای این گوشی نظر شما را به راحتی به خود جلب میکند. دوربین اصلی به خوبی رنگها را ثبت میکند و عکسهایی را پیش روی شما قرار میدهد که جزییات قابل قبولی دارند. عکاسی در با دوربین اصلی در محیطهای باز و حتی محیطهای داخلی مانند خانه و محل کار لذت بخش خواهد بود.
دوربین فوق عریض
دوربین اولتراواید این گوشی هم با نور مناسب عکسهای خوبی ثبت میکند. با این حال سطح جزییات در عکسهای دوربین اولتراواید در مقایسه با دوربین اصلی کمتر است. همچنین قدرت رنگهایی که در عکسهای اولتراواید مشاهده میکنید کمتر از عکسهایی است که دوربین اصلی ثبت میکند. با این حال با دوربین اولتراواید گوشی Nova 8 میتوانید از محیطهای مختلف عکاسی کنید و تصاویر بسیار زیبایی از منظرههای مختلف در اختیار داشته باشید.
دوربین پرتره و ماکرو
دوربین پرتره گوشی Nova 8 هم میتواند به نیاز شما پاسخ بدهد. سوژه مورد نظر شما به خوبی از محیط پشتی جدا میشود و تاری خوبی را در محیط پسزمینه مشاهده میکنید. در عکسهای پرتره هم شاهد جزییات قابل ملاحظهای خواهید بود.
عکسهای ماکرو این گوشی هوشمند هم قابل قبول است. دوربین ماکرو گوشی نوا 8 میتواند از فاصله نزدیک عکسهای زیبایی از سوژه مورد نظر شما ثبت کند. رنگها خوب ثبت میشوند و میزان جزییات چشمگیر است. دوربین ماکرو را میتوانیم یکی از نقاط قوت این گوشی نام ببریم.
دوربین سلفی
برای دوربین سلفی این گوشی از یک حسگر ۳۲ مگاپیکسلی استفاده شده است. دوربین سلفی توانایی ثبت عکسهای پرتره و معمولی را دارد. عکسهای سلفی معمولا جزییات مناسبی دارند و میزان رنگ مناسبی را ثبت میکند. با این حال در عکسهای دوربین سلفی کمی نویز هم مشاهده میکنید.
جمع بندی
در مجموع میتوان نوا 8 هواوی را میانردهای با مشخصات سختافزاری مطلوب، طراحی ظاهری زیبا و کیفیت ساخت بالا دانست؛ اما نبود سرویسهای گوگل سبب شده تا ارزش خرید محصول هواوی به شدت کاهش یابد. اگر دسترسی به پلی استور برایتان اهمیتی ندارد، نوا 8 هواوی میتواند گوشی هوشمندی باشد که امکاناتی فراتر از محصولات همقیمت ارائه میدهد.
دوربینی که توانایی بالا در عکاسی و فیلمبرداری دارد نیز یکی دیگر از مزایای نوا 8 محسوب میشود، اما هواوی میتوانست اپلیکیشن دوربین را بهینهتر کند و امکانات بیشتری برای آن در نظر بگیرد. در کل باید گفت که HMS نمیتواند جایگزین مناسبی برای GMS باشد؛ اما اگر مشکلی از نظر کار با اپ گالری نداشته باشید، نوا 8 گزینهی مناسبی برایتان خواهد بود.
سوالات متداول گوشی نوا 8 هواوی
آیا نوا 8 هواوی دسترسی به سرویسهای گوگل دارد؟ خیر. کاربران میتوانند به جای سرویسهای گوگل از سرویسهای هواوی یا GMS استفاده کرده و دسترسی به اپ گالری داشته باشند.
گوشی نوا 8 هواوی در چه مدلهایی راهی بازار شده است؟ نوا 8 هواوی دارای دو مدل خواهد بود. کاربر میتواند از میان دو گزینهی ۸ گیگابایت حافظهی رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظهی داخلی یا ۸ گیگابایت حافظهی رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی، گزینهی دلخواه را انتخاب کنید.
آیا گوشی نوا 8 هواوی سیستمعامل هارمونی را دریافت میکند؟ بله. شرکت هواوی فهرستی از محصولاتی را منتشر کرده که هارمونی ۲ را دریافت خواهند کرد و نوا 8 هواوی نیز یکی از این محصولات است.
برای اینکه بتوانید انتخاب بهتری در زمان خرید گوشی داشته باشید، میتوانید جدول مقایسه زیر را مشاهده کنید. در جدول زیر گوشی نوا 8 هواوی را با گوشیهای دیگری از جمله OPPO Reno5 5G ، realme 7 5G و Poco F1 مقایسه کردیم
اندروید 8.1 - قابل ارتقا به اندروید ۱۰ و رابط کاربری MIUI 12
تراشه
کرین 820E
اسنپدراگون 765G
دایمنسیتی 800U مدیاتک
اسنپدراگون 845
کارت حافظه
ندارد
ندارد
بله
بله
حافظه داخلی
۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت
128 و 256 گیگابایت
۱۲۸ گیگابایت
64 و 128 و 256 گیگابایت
رم
۸ گیگابایت
8 و 12 گیگابایت
۶ و ۸ گیگابایت
۶ و ۸ گیگابایت
دوربین پشت
64 مگاپیکسل ۸ مگاپیکسل ۲ مگاپیکسل ۲ مگاپیکسل
۶۴ مگاپیکسل ۸ مگاپیکسل ۲ مگاپیکسل ۲ مگاپیکسل
48 مگاپیکسل 8 مگاپیکسل ۲ مگاپیکسل ۲ مگاپیکسل
12 مگاپیکسل 5 مگاپیکسل
دوربین جلو
۳۲ مگاپیکسل
۳۲ مگاپیکسل
16 مگاپیکسل
20 مگاپیکسل
باتری
۳۸۰۰ مگاپیکسل
۴۳۰۰ میلیآمپر ساعت
۵00۰ میلیآمپر ساعت
۴۰۰۰ میلیآمپر ساعت
شارژ سریع
۶۶ وات
۶۵ وات
۳0 وات
۱۸ وات
رنگ
گرادیانی (ترکیبی از چند رنگ)
نقرهای . آبی . مشکی
آبی
آبی . مشکی . قرمز
نمایش معرفی محصول
نمایش معرفی محصول
نظرات کاربران
ترتیب:
کاربر تکنولایف
خواهشاً شارژ کنید
نمایش بیشتر
این نظر برای شما مفید بود ؟
0
0
کاربر تکنولایف
لطفا موجود کنید من میخوام سفارش بدم
اهل فن نیستم
نمایش بیشتر
این نظر برای شما مفید بود ؟
1
0
علیرضا
گوشی بدردنخور قدیمی، گوگل هم نداره، در عرض دو ماه ۲ میلیون قیمتش ریخته با اینکه دلار ۳۰ درصد گرون شده. تازه اینقدر باد کرده جنس روش هندزفری میدن. گوگل نداره بدتر
نمایش بیشتر
این نظر برای شما مفید بود ؟
0
2
مصطفی
همین ک از گوگل پشتیبانی نمیشه خیلی بده
نمایش بیشتر
این نظر برای شما مفید بود ؟
0
0
مشتری گرامی
گوشی عالی
نمایش بیشتر
این نظر برای شما مفید بود ؟
0
0
نمایش همه نظرات
1
2
3
4
5
4.0
نمره کالا از دید کاربران
6 نظر
نظر خود را در مورد این محصول بنویسید ...
ارسال سریع در تهران و خارج از تهران
تحویل سریع به مشتریان
مشاوره و پشتیبانی
7 روز هفته
فروشگاههای زنجیره ای
در بازار موبایل 1، بازار موبایل 2، عرش آجودانیه، اپال و مطهری