اگر به دنبال یک گوشی بسیار خوش قیمت میگردید که امکانات زیادی داشته باشد، قطعا میتوانید به خرید گوشی پوکو M3 فکر کنید. گوشی پوکو ام 3 از جمله گوشیهایی به حساب میآید که به تازگی افراد زیادی در زمان خرید گوشی به آن فکر میکنند. گوشی پوکو M3 محصولی خوش ساخت با ظاهری زیبا و است که صفحه نمایشی باکیفیت هم دارد. با این حال نقطه قوت و ویژگی اصلی این گوشی باتری و بلندگوهای استریوی آن است. پس شک نکنید که پوکو ام 3 میتواند یک گوشی ارزان قیمت برای شما باشد که ویژگیهای جذابی دارد و کاملا فراتر از انتظارات ظاهر میشود. قیمت گوشی پوکو m3 در سایت تکنولایف این امکان را به شما می دهد تا از هر کجای ایران به بهترین قیمت گوشی poco m3 دسترسی داشته باشید. قبل از اینکه به بررسی این گوشی پوکو بپردازیم بد نیست مشخصات سخت افزاری شیائومی پوکو m3 را مشاهده کنید:
جدول مشخصات گوشی پوکو m3
گوشی
Poco M3
تاریخ معرفی
۴ آذر ۱۳۹۹
ابعاد
۱۶۲٫۳ در ۷۷٫۳ در ۹٫۶ میلیمتر
وزن
۱۹۸ گرم
سیمکارت
دو سیمکارت
صفحه نمایش
۶.۵۳ اینچ – IPS
سیستمعامل
اندروید 10و رابط کاربری MIUI 12
تراشه
اسنپدراگون 662
کارت حافظه
بله
حافظه داخلی
۶۴ و ۱۲۸ گیگابایت
رم
۴ و ۶ گیگابایت
دوربین پشت
۴۸ مگاپیکسل واید ۲ مگاپیکسل ماکرو۲ مگاپیکسل تشخیص عمق
دوربین جلو
۸ مگاپیکسل واید
باتری
۶۰۰۰ میلیآمپر ساعت
شارژ سریع
۱۸ وات
رنگ
آبی، زرد، مشکی
طراحی و کیفیت ساخت پوکو M3
داخل گوشی پوکو M3 لوازم جانبی خاصی دیده نمیشود. در کنار خود گوشی کابل شارژ USB-C و شارژر ۲۲٫۵ وات مشاهده میشود. البته باید به این موضوع اشاره کنیم که گوشی پوکو ام 3 تنها از شارژ سریع ۱۸ وات پشتیبانی میکند. قاب ژلهای هم داخل بستهبندی این محصول قرار گرفته است که نسبت به قیمت گوشی پوکو m3 یک امتیاز به حساب می آید.
پوکو ام 3 در مقایسه با دیگر گوشیهای شیائومی و حتی پوکو ظاهر جذابتر و اسپرتی دارد. این گوشی در رنگهای زرد، مشکی و آبی راهی بازار شده که هر کدام آنها جذابیت خاص خود را دارند، اما مدل زرد رنگ شاید بیشتر از سایر مدلهای خود نمایی میکند. با این حال با محصولی سروکار دارید که بدنه آن کاملا پلاستیکی است. قاب پشتی پلاستیکی و فریم پلاستیکی بخش زیادی از گوشی را به خود اختصاص دادهاند. البته قاب پشتی گوشی poco m3 فات خاصی دارد که فکر میکنید یک لایه چرم آنرا پوشانده است. اگر ظاهر را با قیمت پوکو m3 قیاس کنید، طراحی این گوشی زیبا بنظر می رسد.
صفحه نمایشی بزرگ و نسبتا کم حاشیه روی قاب جلوی گوشی قرار گرفته است. این صفحه نمایش با یک لایه گوریلا گلس ۳ محافظ میشود و دوربین سلفی هم داخل یک ناچ قطرهای روی آن دیده میشود.
قاب پشتی گوشی هم که پلاستیکی است، کمی خمیده طراحی شده تا کاربران راحتتر بتوانند گوشی را به دست بگیرند. همانطور که گفتیم قاب پشتی بافتی چرممانند دارد که باعث شده حس بهتری به کاربران منتقل شود. قاب گوشی اثر انگشت را به خود جذب میکند، اما این موضوع روی مدل زرد رنگ قابل دید نیست و بیشتر روی مدل مشکی رنگ دیده میشود. قاب پشتی پوکو M3 میزبان ماژول دوربین بزرگی است که سه دوربین و فلش LED را داخل آن مشاهده میکنید. روی این ماژول دوربین لوگو Poco هم دیده میشود.
روی لبه سمت راست گوشی poco m3 دکمههای تنظیم صدا و دکمه پاور قرار گرفته که البته با حسگر تشخیص اثرانگشت ترکیب شده است. روی لبه سمت چپ هم محل قرار گرفتن سیمکارت و کارت حافظه را مشاهده میکنید. روی لبه بالای گوشی هم میکروفن را مشاهده میکنید و روی لبه پایینی گوشی هم بلندگوی اصلی، جک ۳٫۵ میلیمتری خروجی صدا و میکروفن را مشاهده میکنید.
بد نیست به این موضوع هم اشاره کنیم که گوشی پوکو ام ۳ در ابعاد ۱۶۲٫۳ در ۷۷٫۳ در ۹٫۶ میلیمتر ساخته شده و وزن آن هم به ۱۹۸ گرم میرسد. با گوشی بزرگ و نسبتا سنگینی سروکار دارید. ابعاد گوشی باعث شده که اگر دست کوچکی داشته باشید، کنترل گوشی برای شما سخت باشد. همچنین وزن بالای گوشی هم ممکن است شما را خسته کند. البته باید بگوییم که دلیل ابعاد و وزن زیاد گوشی باتری ۶۰۰۰ میلیآمپر ساعتی آن است.
در کل میتوانیم به این موضوع اشاره کنیم که گوشی پوکو ام ۳ کیفیت ساخت قابل قبولی دارد و تجربه کار کردن با آن شما را قانع میکند.
صفحه نمایش شیائومی پوکو m3
روی گوشی پوکو ام 3 یک صفحه نمایش ۶٫۵۳ اینچی IPS دیده میشود. همانطور که گفتیم روی صفحه نمایش ناچ قطرهای هم دیده میشود که داخل آن دوربین جلو قرار گرفته است. صفحه نمایش این گوشی از وضوح تصویر ۱۰۸۰ در ۲۳۴۰ پیکسل بهره میبرد و تراکم پیکسلی ۳۹۵ پیکسل در هر اینچ را پیش روی مخاطبان قرار میدهد. کیفیت این صفحه نمایش نسبت به قیمت گوشی پوکو M3 عالی است. از طرف دیگر از این صفحه نمایش با یک لایه گوریلا گلس ۳ هم محافظت میشود که یک ویژگی مناسب بهحساب میآید.
صفحه نمایش قرار گرفته روی پوکو ام ۳ توانایی این را دارید که ۴۰۰ نیت روشنایی تولید کند. کنتراست صفحه نمایش هم به ۱۵۰۰:۱ میرسد و اگر زیر نور مستقیم خورشید هم قرار بگیرید، مشاهده خواهید کرد که میزان روشنایی بیشتر از حالت معمول میشود.
شرکت پوکو برای صفحه نمایش پوکو M3 از حالتهای رنگی مختلفی استفاده کرده، اما بهصورت پیش فرض حالت نمایش رنگها روی خودکار قرار دارد. در حالت خودکار دقت نمایش رنگها توسط صفحه نمایش نسبت به نور محیط تغییر میکند. دو حالت دیگر هم برای نمایش رنگها وجود دارند که Saturated و Standard نام دارند. در حالت Saturated رنگها بیش از همیشه پررنگتر و قوی میشوند و در حالت استاندارد هم رنگها قدرت کمتری پیدا میکنند.
اسپیکر پوکو M3
یکی دیگر از ویژگیهای جالب توجه و بسیار مهم گوشی پوکو M3 داشتن بلندگوهای استریو است. خیلی کم پیش میآید که روی یک گوشی نسبتا ارزان قیمت بلندگوهای استریو مشاهده کنیم. یک بلندگو بالا و بلندگوی دیگر پایین گوشی قرار گرفتهاند که میتوانند حجم صدای بسیار خوبی تولید کنند. کیفیت صدای این شیائومی پوکو m3 واقعا راضی کننده است و حتی صداها را تاجایی که میتواند واضح و پرجزییات پخش میکند. بلندگوهای Poco M3 در زمان بازی کردن، گوش دادن به موسیقی و تماشای ویدئو نظر شما را به خود جلب میکنند.
نرمافزار و رابط کاربری پوکو M3
گوشی پوکو ام 3 با اندروید ۱۰ و رابط کاربری MIUI 12 در اختیار کاربران قرار میگیرد. رابط کاربری MIUI 12 را هم قبلا روی دیگر گوشیهای شیائومی دیده بودیم و اگر با محصولات این شرکت کار کرده باشید، قطعا با این گوشی هم مشکلی نخواهید داشت. رابط کاربری MIUI 12 انیمیشنهای نرم و روانی دارد و قابلیتهای خاصی هم برای حفظ حریم شخصی کاربران بهره میبرد. کنترل سنتر خاصی برای این گوشی در نظر گرفته شده و حتی قابلیت Super Wallpaper را هم روی این گوشی مشاهده میکنید.
با استفاده از حسگر تشخیص اثر انگشت میتوانید قفل گوشی را با سرعت بسیار زیادی باز کنید. راه اندازی حسگر تشخیص اثرانگشت هم واقعا آسان و سریع است و دقت بالایی هم دارد. ما در استفادههای روزمره با این گوشی مشکلی در حسگر تشخیص اثرانگشت احساس نکردیم. البته این گوشی از حسگر تشخیص صورت هم بهره میبرد. که البته این ویژگی دقت و سرعت خیلی بالایی ندارد و بهتر است که کلا از حسگر تشخیص اثر انگشت استفاده کنید.
اپ دراور قرار گرفته روی گوشی پوکو M3 اپلیکیشنها را بهصورت پیش فرض در گروههای مختلف دستهبندی میکند و به همین دلیل اپلیکیشنهایی که نصب میکنید با نظم بیشتری روی گوشی قرار میگیرند.
ویژگی حالت تاریک هم روی گوشی پوکو M3 دیده میشود. میتوانید حالت تاریک را فعال کنید تا محیط سیستم عامل و اپلیکیشنها تاریک شوند.
عملکرد سختافزار Poco M3
گوشی پوکو ام 3 با تراشه اسنپدراگون 662 راهی بازار شده است. تراشهای که در سال ۲۰۲۰ معرفی شد و توان نسبتا خوبی هم به عنوان یک تراشه نچندان قدرتمند دارد. این تراشه از هشت هسته تشکیل شده که شامل ۴ هسته Kryo 260 Gold با فرکانس ۲ گیگاهرتز و ۴ هسته Kryo 260 Silver با فرکانس ۱٫۸ گیگاهرتز میشود. هستههای Gold براساس هستههای Cortex-A73 طراحی شدهاند و هستههای نقرهای هم براساس هستههای Cortex-A52 طراحی شدهاند. در کنار این هستهها، پردازنده گرافیکی Adreno 610 هم قرار گرفته است.
گوشی پوکو M3 در مدلهای مختلفی راهی بازار شده و مدلی که با در اختیار داشتیم از ۴ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی بهره میبرد. البته باید به این موضوع هم اشاره کنیم که این گوشی از کارت حافظه هم پشتیبانی میکند. گوشی پوکو ام 3 در انجام بسیاری از فعالیتهای روزانه عملکرد بسیار خوبی دارد. حتی در اجرای بازیها هم خوب عمل میکند. البته بازیهای جدید با نهایت کیفیت و روی بالاترین تنظیمات گرافیکی اجرا نمیشوند، اما میتوانید بازی مورد نظر خود را روی پوکو ام تری اجرا کنید و از آن لذت ببرید.
باتری پوکو M3
باتری هم یکی دیگر از ویژگیهای مهم گوشی Poco M3 به شمار میرود. این گوشی یک باتری ۶۰۰۰ میلیآمپر ساعتی دارد که با سرعت ۱۸ وات شارژ میشود. البته گوشی به همراه یک شارژر ۲۲٫۵ واتی راهی بازار شده است. پوکو ام 3 یکی از بالاترین ظرفیتهای باتری موجود را در اختیار دارد. به همین دلیل ساعتها میتوانید با آن وب گردی کنید، بازی کنید و تماس بگیرید. این باتری برای نزدیک به ۲۲ ساعت وب گردی و ۱۷ ساعت تماشای ویدئو به صورت آفلاین کاربران را همراهی میکند.
درست است که باتری پرظرفیتی برای گوشی شیائومی پوکو m3 در نظر گرفته شده، اما ۲۵ درصد ظرفیت آن را میتوانید در مدت زمان ۳۰ دقیقه شارژ کنید. در مدت زمان یک ساعت هم میتوانید ۴۶ درصد ظرفیت باتری را شارژ کنید. برای اینکه بتوانید باتری پوکو ام تری را به صورت کامل شارژ کنید هم به نزدیک به ۳ ساعت زمان نیاز خواهید داشت.
دوربین پوکو M3
روی گوشی پوکو M3 از سه دوربین پشت برخوردار است. دوربین اصلی این گوشی حسگر ۴۸ مگاپیکسلی دارد و در کنار ان دو حسگر ۲ مگاپیکسلی قرار گرفته یکی برای عکاسی پرتره و یکی برای عکاسی ماکرو به کار میرود. در کنار دوربینهای پشت هم فلش LED دیده میشود.
رابط کاربری دوربین گوشی پوکو M3 را قبلا روی دیگر گوشیهای شیائومی و پوکو دیده بودیم. با سوایپ کردن میتوانید به حالتهای مختلف عکاسی و فیلمبرداری دسترسی داشته باشید. حتی میتوانید از حالت پرو هم استفاده کنید. در حالت پرو هم امکان تغییر ISO و تراز سفیدی را خواهید داشت.
عکاسی با دوربین اصلی:
دوربین اصلی پوکو M3 در شرایطی که نور کافی در اختیار داشته باشید و زیر نور خورشید باشید، توانایی این را دارد که عکسهای خوب ثبت کند. در این عکسها نویز کمی را مشاهده میکنید و مشاهده میکنید که دامنه داینامیکی خوبی هم دارند. البته با کمی بزرگنمایی روی عکسها مشاهده میکنید که جزییات خیلی بالا نیست، اما میتوانند نیاز کاربران را برطرف کنند.
عکاسی پرتر
دوربین پرتره گوشی شیائومی پوکو m3 هم عملکرد نسبتا خوبی دارد. دوربین پرتره به خوبی میتواند محیط پس زمینه سوژه اصلی را تار کند. عکسهای پرتره هم جزییات مناسبی دارند و در صورت داشتن نور مناسب نویز کمی خواهند داشت.
عکاسی ماکرو
حسگر ۲ مگاپیکسلی ماکرو گوشی پوکو M3 میتواند عکسهای ماکرو نسبتا با کیفیتی برای شما ثبت کند. اما عکسهای ماکرو جزییات چندان خیره کنندهای ندارند و کمی جزییات در آنها پایین است. رنگها هم خیلی خوب به نظر نمیرسند.
عکاسی در شب:
گوشی پوکو M3 در شب عکسهای خوبی ثبت نمیکند. حتی اکثر حالت عکاسی در شب را هم فعال کنید، عکسها از کیفیت چندان بالایی برخوردار نیستند. در شب و محیطهای تاریک، نویز عکسها به شدت بالا میرود و سطح جزییات تصاویر کاهش پیدا میکند. رنگها هم در تصاویر شب خوب به نظر نمیرسند.
دوربین سلفی
دوربین سلفی این گوشی نسبت به قیمت گوشی شیائومی پوکو m3 عملکرد قابل قبولی دارد؛ اگر نور کافی در اختیار داشته باشید. میزان جزییات در عکسهای سلفی رضایت بخش خواهد بود و رنگها نسبتا خوب ثبت میشوند.
جمع بندی
در کل باید به این موضوع اشاره کنیم که گوشی پوکو M3 در قسمت باتری و بلندگو و صفحه نمایش عملکرد بسیار خوبی دارد. شاید سختافزار آن خیلی قدرتمند نباشد، اما از پس کارهای روزانه بر میآید و برای افرادی که میخواهند مدت زیادی از روز با گوشی کار کنند مناسب خواهد بود. باتری ۶۰۰۰ میلیآمپر ساعتی این گوشی باعث شده که این گوشی برای افرادی که کسب و کارشان به گوشی وابسته است، مناسب باشد. صفحه نمایش بزرگ هم باعث شده که بتوانید محتوای مورد نظر خود را در فضایی مناسب تماشا کنید. در کل این گوشی نسبت به قیمتی که دارد از امکانات بسیار خوبی بهره میبرد که باعث شده ارزش خرید بالایی هم داشته باشد.
قیمت گوشی پوکو M3 چقدر است؟
گوشی پوکو M3 نسبت به امکاناتی که دارد با قیمت بسیار خوبی راهی بازار شده است. در واقع کمتر گوشیای را میتوانید پیدا کنید با این امکانات و این قیمت عرضه شده باشد. قیمت گوشی پوکو M3 را میتوانید در سایت تکنولایف مشاهده کنید.
کیفیت دوربین گوشی پوکو M3 چقدر است؟
این گوشی سه دوربین پشت دارد که دوربین اصلی از حسگر ۴۸ مگاپیکسلی استفاده میکند و در کنار آن دو دوربین دیگر با حسگرهای ۲ مگاپیکسلی برای عکاسی پرتره و ماکرو قرار گرفتهاند.
مقایسه گوشی پوکو M3 با Redmi Note 10 و گلکسی A32 5G و Poco X3
۴۸ مگاپیکسل واید ۲ مگاپیکسل ماکرو۲ مگاپیکسل تشخیص عمق
۴۸ مگاپیکسل ۸ مگاپیکسل ۲ مگاپیکسل ۲ مگاپیکسل
۴۸ مگاپیکسل ۸ مگاپیکسل۵ مگاپیکسل ۲ مگاپیکسل
۶۴ مگاپیکسل ۱۳ مگاپیکسل ۲ مگاپیکسل ۲ مگاپیکسل
دوربین جلو
۸ مگاپیکسل واید
۱۳ مگاپیکسل
۱۳ مگاپیکسل
۲۰ مگاپیکسل
باتری
۶۰۰۰ میلیآمپر ساعت
۵۰۰۰ میلیآمپر ساعت
۵۰۰۰ میلیآمپر ساعت
۵۱۶۰ میلیآمپر ساعت
شارژ سریع
۱۸ وات
۳۳ وات
۱۵ وات
۳۳ وات
رنگ
آبی، زرد، مشکی
مشکی . سفید . سبز
بنفش . سفید . آبی . مشکی
آبی . خاکستری
چرا بخریم؟
دوربین سهگانه
پردازنده قدرتمند
باتری باظرفیت 6000 میلیآمپر ساعت
مناسب بودن قیمت پوکو m3
نمایش معرفی محصول
نمایش معرفی محصول
نظرات کاربران
ترتیب:
کاربر تکنولایف
خب من ٣ ساله دارمش فقط از دوربینش راضی نیستم اولش خوب بود اما کم کم بی کیفیت شد
نمایش بیشتر
این نظر برای شما مفید بود ؟
0
0
کاربر ناشناس
من ۴ساله دارمش باتریش عالیه
نمایش بیشتر
این نظر برای شما مفید بود ؟
0
0
کاربر ناشناس
خیلی عالیه من خریدم بودم نزدیک ۲ سال ولی یکم هنگ میکنه و سرعت نتش۱۰۰۰ مگ برثانیه هست 😍
نمایش بیشتر
این نظر برای شما مفید بود ؟
0
0
کاربر ناشناس
۳ ساله این گوشی رو خریدم اونم دست دوم در حد نو.
از همه لحاظ عالیه مخصوصا باتری صبح تا شب باهاش کار میکنم روزی یکبار شارژ میکنم
فقط یکبار خاموش شد و روشن نشد که تعمیر کردن
بجز این مورد مشکل دیگه ای نداشته
برای استفاده روزمره خوبه
نمایش بیشتر
باتری
این نظر برای شما مفید بود ؟
1
0
کاربر ناشناس
من گوشی 3سال دارم 4بار ال سی دی عوضکردم دوبار سی پی یو یک بار سنسور حسگر که در حال حاظر خراب هست وقتی تماس میگیرم صفحه خاموش میشه و تماس رو نمیتونم قطع کنم و هیچ کار دیگه کنم وقتی به بیمارستان یا مراکز خدماتی زنگ میزنی که باید کد بزنی نمیشه و تا شارژت تموم نشه قطع نمیشه راه حلش این هست که طرف مقابل بهش بگی قطع کن یا هندز فری بزاری که صفحه روشن بشه یا با گوشی دیگه به خودت زنگ بزنی جواب بدی تماس قبلی لغو بشه اون وقت تماس رو قطع کنی سیستم پیچیده ای باید بری تا تماس رو تموم کنی وقتی
نمایش بیشتر
این نظر برای شما مفید بود ؟
0
0
نمایش همه نظرات
1
2
3
4
5
4.2
نمره کالا از دید کاربران
169 نظر
نظر خود را در مورد این محصول بنویسید ...
ارسال سریع در تهران و خارج از تهران
تحویل سریع به مشتریان
مشاوره و پشتیبانی
7 روز هفته
فروشگاههای زنجیره ای
در بازار موبایل 1، بازار موبایل 2، عرش آجودانیه، اپال و مطهری