این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
فهرست مطالب
به احتمال زیاد اسم جیلبریک ایفون به گوشتان خورده است، اما آیا میدانید جیلبریک ایفون چیست و چه کاربردی دارد؟ آیا میدانید انجام این کار چه قابلیتهایی را در اختیارتان قرار میدهد؟ در ادامه همراه تکنولایف باشید تا بیشتر شما را با این مفهوم آشنا کنیم و به عبارتی همه چیز درباره جیلبریک آیفون را به شما بگوییم.
انواع گوشی آیفون را می توانید از تکنولایف بخرید: قیمت آیفون
اگر به سالهای قبل برگردیم گوشیهای آیفون محدودیتهای زیادی داشتند و مثلا شما نمیتوانستید تغییرات ظاهری زیادی را ایجاد کنیم و در زمینه دانلود فایل و موارد اینچنینی نیز بسیار محدود بودید. جیلبریک ایفون 5s و مدلهایی مثل جیلبریک ایفون 6s باعث میشد تا بسیاری از این محدودیتها از بین برود و شما به قابلیتهای بیشتری دسترسی داشته باشید.
به نوعی جیلبریک ایفون ۶ یا هر مدلی به این معناست که شما محدودیتهای نرم افزاری سیستم عامل IOS را از بین میبرید تا دسترسی بیشتری به ویژگیهای کاربردی داشته باشید. همین موضوع با نام روت کردن در گوشیهای اندرویدی دیده میشود و قابلیتهای بیشتری را باز میکند.
به طور کلی دو نوع جیلبریک ایفون داریم، یکی جیلبریک tethered و یکی هم جیلبریک Untethered. در نوع اول حتما باید ایفون را به کامپیوتر یا لپ تاپ متصل کنید و مراحل را پیش بروید و در نوع دوم نیازی به لپ تاپ یا کامپیوتر وجود ندارد.
به طور کلی خیر. اگر شما آیفون خود را در خارج از کشور یا ایران جیلبریک کنید از پوشش گارانتی خارج میشود و شرکتهای گارانتی کننده به دلیل دستکاری در سیستم عامل، تعمیر گوشی را برعهده نمی گیرند. پس اگر قصد دارید جیلبریک ایفون 7 یا هر مدل دیگری را انجام دهید این موضوع را در ذهن داشته باشید.
اگر تمایل دارید جیلبریک ایفون ۱۳ یا مدلهای دیگر را انجام دهید باید در نظر داشته باشید که این کار ضررهایی هم به غیر از باطل شدن گارانتی گوشی هم دارد که در ادامه به این موارد اشاره خواهیم کرد.
زمانی که jailbreak ios 15 یا نسخههای دیگر را انجام میدهید، ایفون در برابر ویروسها، بدافزارها و هک شدن امنیت و مقاومت خود را از دست میدهد و به همین جهت امنیت تا حد زیادی پایین میآید.
سیستم عامل IOS به داشتن عملکرد پایدار و با ثبات شناخته میشود و jailbreak ios 17 بخشی از این ثبات و پایداری را از بین میبرد و گوشی با مشکلات و باگهای بیشتری مواجه میشود.
با انجام این کار به دلیل از بین رفتن بخشی از پایداری سیستم عامل و نرم افزار گوشی، مصرف باتری افزایش پیدا میکند.
پس از این که گوشی خود را جیلبریک کردید دیگر آپدیتهای خودکار اپل را دریافت نخواهید کرد و باید صبر کنید تا انجمن مرتبط با جیلبریک همان آپدیت را برای شما عرضه کند.
ممکن است شما در روند جیلبریک کردن ایفون مراحل را درست انجام ندهید و این کار باعث خرابی جدی گوشی شود.
طبق انتظار جیلبریک مزیای خاص خودش را دارد که کاربران به سراغ آن میروند. در ادامه به مزایای این کار اشاره خواهیم کرد.
کاربران زیادی طی سالهای اخیر به این موضوع اعتراض داشتهاند که آیکون برنامههای IOS و آیفون بسیار تکراری است و کاربر نمیتواند آنها را تغییر دهد. پس از جیلبریک گوشی شما امکان خواهید داشت تا ظاهر آیکونها را تغییر دهید و کنترل بیشتری به روی ظاهر گوشی داشته باشید.
همچنین شما پس از جیلبریک ایفون با ویندوز یا بدون آن، امکان خواهید داشت تا گوشی را بسیار راحتتر به سیستم متصل کنید و دیتای مد نظر را انتقال دهید.
همان طور که اطلاع دارید IOS تنها اجازه میدهد تا شما برنامههای مورد نظر را از اپ استور دانلود کنید. پس از جیلبریک ایفون این محدودیت از بین میرود و شما مانند گوشیهای اندرویدی میتوانید برنامههای مورد نظر خود را از فضاهای دیگری دانلود و نصب کنید.
شما پس از جیلبریک میتوانید هر برنامهای که نیاز ندارید را حذف کنید و دیگر هیچ محدودیتی وجود نخواهد داشت.
به طور کلی خیر! در سطح جهان نیز جیلبریک ایفون مانند قبل محبوب نیست؛ چرا که خود اپل بخش زیادی از محدودیتهای قبلی را از بین برده و آزادی بیشتری به کاربر میدهد. همین باعث شده تا کاربران ریسک این کار را نپذیرند. ما هم پیشنهاد نمیکنیم گوشی خود را جیلبریک کنید.
بله! به طور کلی شما با فکتوری ریست کردن ایفون خود میتوانید آن را به حالت اولیه برگردانید.
در این مطلب به شما معنای جیلبریک و مزایا و معایب آن را توضیح دادیم و پس از مطالعه متن بالا بهتر میتوانید در مورد جیلبریک ایفون خود تصمیم بگیرید.
جیلبریک آیفون چیست؟
جیلبریک آیفون محدودیتهای سیستم عامل IOS را از بین میبرد و قابلیتهای بیشتری را در اختیار شما قرار میدهد.
جیلبریک چه مزایایی دارد؟
محدودیتها در زمینه شخصی سازی ایکونها و موارد اینچنینی از بین میرود و همچنین امکان اتصال به سیستم سادهتر میشود. به این موارد امکان نصب برنامهها از استوری به غیر از اپ استور را نیز اضافه کنید.
بررسی گوشی سامسونگ اس ۲۴ اولترا به همراه تست گیمینگ و کیفیت دوربین ها