این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
فهرست مطالب
با دیدن سماور یاد چه چیزی میافتید؟ سماور یکی از آن چیزهاییست که برای خیلی از ما، خاطرات نوستالژیک کودکی در خانهی مادربزرگ و پدربزرگ را تداعی میکند. همیشه سماوری گوشهی خانه بود که مادربزرگ با آن روی فنجانهای چای آب جوش میریخت. اگر مزهی آن چایها هنوز زیر زبانتان مانده و دلتان چای سماوری میخواهد، سماورهای برقی امروزی جایگزین خوبی برای مدلهای قدیمی هستند که هم ایمنی بالاتر و هم قابلیتهای بیشتری دارند. چنانچه به فکر خرید یک سماور برقی افتادهاید، ما قصد داریم که در راهنمای خرید سماور برقی، شما را بیشتر با این محصول آشنا، و بهترین مدلهای آن را معرفی کنیم.
انواع سماور برقی را می توانید از تکنولایف بخرید: سماور برقی
برخلاف تصور خیلیها، سماور یک کالای ایرانیالاصل نیست و در اصل از روسیه میآید و یکی از نمادهای این کشور بهحساب میآيد.
سماور یا Samovar در زبان روسی، معنای «خودجوشآور» میدهد و از آن برای جوش آوردن آب استفاده میشود. این وسیله در سال ۱۷۷۸ اختراع شد و همان سال هم کارخانهی تولید آن به دست نازار لیسیتسین تاسیس شد. البته همانطور که مشخص است، سماور مختص کشور روسیه نماند وفرهنگ استفاده از آن به گوشهوکنار آسیا و همینطور شرق اروپا هم صادر شد. زمان ورود سماور به ایران، حدودا دو سدهی پیش تخمین زده شده؛ یعنی زمانی که مراودات سیاسی و اجتماعی میان دو کشور شکل گرفت.
شهر بروجرد در ایران، مرکز اصلی ساخت سماور در ایران بوده و هنوز هم سماورهای دستساز و سنتی را میتوان از آنجا تهیه کرد. سماورهای بروجردی، از نقرهی آلمانی و در سبک ورشوسازی ساخته میشوند و عناصری از هنر باستانی ایرانی، در ساخت آن بهکار رفته تا سماور ایرانی را تا حدی متمایز از سماور روسی کند.
ایران، ترکیه و هندوستان، از دسته کشورهایی هستند که هنوز هم از سماور برای جوش آوردن آب لازم برای چای و دیگر نوشیدنیهای گرم استفاده میکنند. سماورهای قدیمی، با ذغال یا گاز کار میکردند اما امروزه مدلهای گازی و ذغالی را فقط در عتیقهفروشیها و موزهها خواهید دید. سماورهای جدید هم دیگر مانند خیلی لوازم امروزی، در انواع برقی تولید میشوند که هم کار را سادهتر میکنند، هم سرعت بالاتری دارند و هم از ایمنی بیشتری برخوردارند.
در گذشته سماورها با نفت، ذغال و یا گاز کار میکردند اما بعد از سالها و با برقی شدن تک تک لوازم خانگی، سماورهای برقی هم جایگزین انواع نفتی و ذغالی شدند.
در سماور برقی، المنتی تعبیه شده که آن را به حرارت مورد نیاز برای جوشیدن آب میرساند. پس از این که آب داغ شد، باید آن را با چای خشک داخل قوری بریزید و بالای سماور قرار دهید تا بخار آب، به دم کشیدن چای کمک کند.
سماور برقی و کتری برقی، هر دو آب جوش لازم برای درست کردن چای، دمنوش یا قهوه را آماده میکنند. البته، این دو وسیله تفاوتهایی هم دارند که لازم است در راهنمای خرید سماور برقی به آن بپردازیم تا بهتر بتوانید محصول مورد نیازتان را انتخاب کنید.
اولین فرق این دو وسیله، در میزان مصرف برقشان است. کتری برقی، پس از آماده کردن آب جوش خاموش میشود و مصرف برقش قطع میشود. اما از آن طرف، سماورهای برقی باید دائما در برق بمانند تا آب را جوش نگه دارند.
سماورهای برقی در بازه قیمتهای بالاتری تولید میشوند و به فروش میرسند، اما کتری برقیها را در قیمتها مناسب و پایینتر هم میتوانید پیدا کنید.
سماور در زمان طولانیتری آب را جوش میآورد و چای هم با آرامش بیشتری دم میکشد، اما یک کتری برقی در طی ۲ الی ۳ دقیقه آب را جوش میآورد و در زمان دم کشیدن چای هم بیتاثیر است. طولانی بودن پروسهی دم کشیدن، تاثیر مثبت و خوبی در طعم چای دارد.
سماورها دستهی عایق ندارند و وقتی داغ شوند، باید با کمک دستگیره جابجایشان کنید اما کتری برقیها دسته عایق دارند و موقع استفاده اذیتتان نخواهند کرد.
انواع کتری برقی را می توانید از تکنولایف بخرید: خرید کتری برقی
حال که با انواع سماور و نحوهی کار آن آشنا شدید، احتمالا قصد خرید دارید. پیش از اینکه چندتا از مدلهای خوب سماور را معرفی کنیم، نکاتی را ذکر خواهیم کرد که باید پیش از خرید در نظر داشته باشید و براساس آنها انتخاب کنید.
چنانچه قصد خرید سماور برقی داشته باشید، ما در این راهنمای خرید سماور برقی، بهترین مدلها را به شما معرفی میکنیم تا بتوانید با مقایسهی آنها، گزینهی مناسب خود را انتخاب کنید.
سماور برقی زرین مدل حوریا با ظرفیت 6 لیتر یکی از گزینههای مناسب برای استفاده خانگی و حتی در محیطهای اداری و کافهها است. مدل حوریا با بدنهای صیقلی و براق، علاوه بر جذابیت ظاهری، از نظر استحکام و دوام نیز قابلاعتماد است. این سماور برقی مجهز به سیستم خاموشی خودکار در صورت اتمام آب، که مانع از آسیب به دستگاه و مصرف انرژی غیرضروری میشود.
خرید سماور برقی زرین مدل حوریا ظرفیت 6 لیتر
سماور داتیس، از ترکیب پلاستیک درجه یک و مقاوم به گرما، و استیل ضدزنگ درست شده است که کمی بیشتر از ۲ کیلوگرم وزن دارد و با ۱۷۰۰ وات توان کار میکند. گنجایش سماور، ۳.۳ لیتر است و قوری آن هم ۱.۲ لیتر ظرفیت دارد. داخل قوری، فیلتری از استیل ضدزنگ قرار گرفته که چای خشک را در خود نگه میدارد و از پخش شدن آن در چای جلوگیری میکند.
سماور برقی زرین مدل حوریا 238 با ظرفیت 10 لیتر یکی از محصولات برجسته در دسته سماورهای بزرگ و قدرتمند است. این مدل برای استفاده در مراسم، محیطهای کاری، رستورانها، و حتی خانههایی با جمعیت زیاد طراحی شده است.
از اصلیترین ویژگیهای این سماور برقی میتوان به طراحی جذاب به همراه شیر خروجی رای استفاده آسان و جلوگیری از چکه کردن، ظرفیت بالا، سیستم ایمنی پیشرفته و قیمت مناسب اشاره کرد.
خرید سماور برقی زرین مدل حوریا 238 ظرفیت 10 لیتر
برای عاشقان چای و قهوه، دسترسی دائمی داشتن به آب جوش، بسیار مهم و حیاتیست. یک سماور برقی، موجب میشود که همیشه آب جوش حاضر و مهیا باشد و نوشیدنیتان را هر زمان که خواستید نوش جان کنید. در مقاله راهنمای خرید سماور برقی، هرچیزی که دربارهی این وسیله و کارکردش لازم است که بدانید را بررسی کردیم. چنانچه پرسشی در خصوص این وسیله برایتان مطرح شد، در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید.
سماور برقی بهتر است یا کتری برقی؟ سماور برقی برق بیشتری مصرف میکند چون باید تمام مدت در برق باشد اما کتری برقی پس از جوش آوردن آب خاموش میشود. البته، چای که با سماور دم بکشد طعم بهتری دارد.
بررسی گوشی سامسونگ اس ۲۴ اولترا به همراه تست گیمینگ و کیفیت دوربین ها