این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
در نقد و بررسی ردمی نوت ۱۴ پرو پلاس با ذره بین، میکروسکوپ، مطالعه و تجربه شخصی به سراغ گوشی میان رده خانواده redmi note 14 شیائومی یعنی مدل پرو پلاس 5جی رفتم و شما میتوانید با مطالعه آن به طور کامل، بهتر از هر کسی به اجزای این گوشی اشراف پیدا کنید و آن را بلد شوید تا در نهایت تصمیمی درست برای خریدن یا نخریدن آن بگیرید.
فهرست مطالب
اگر در فکر خرید بهترین گوشی شیائومی از خانواده ردمی نوت در سال 2025 هستید، گوشی Redmi note 14 pro plus 5g اینجاست تا شما را در انجام فعالیتهایی مانند اجرای بازیهای متفاوت و برنامهها و اپلیکیشنهای متفاوت به راحتی همراهی کند. برای آشنایی با ریزترین جزئیات و اطلاعات این گوشی تا پایان بررسی ردمی نوت ۱۴ پرو پلاس همراه من در تکنولایف باشید.
شیائومی همواره در جعبه گشایی در قدم اول قرار دارد و بر خلاف رقبای کرهای و آمریکایی، همچنان آداپتور شارژر را داخل جعبه قرار میدهد. در جعبه گوشی ردمی نوت 14 pro+ شما شاهد یک آداپتور شارژ 120 واتی، کابل شارژ تایپ A به تایپ C، کاور گوشی پلاستیکی برای محافظت از پنل پشتی گوشی و دفترچه راهنما هستید. این مجموعه به نسبت آنباکسینگ گوشی از برندهای دیگر به معنای واقعی احسنت دارد.
اولین بخشی که در بررسی شیائومی ردمی نوت ۱۴ پرو پلاس به سراغ آن میرویم، بخش طراحی است. در حقیقت شیائومی برای طراحی بدنه این گوشی به خوبی عمل کرده است و گوشی ردمی نوت ۱۴ پرو پلاس نسبت به نسل قبلی یعنی ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس و حتی مدلهای دیگر از خانواده خودش (ردمی نوت ۱۴ ها) خوش دستتر است و ارگونومی بهتری دارد. شیائومی این گوشی خوش دست را در ابعاد 162.5 در 74.7 در 8.8 میلیمتر راهی بازار کرده است.
اعدادی که شیائومی در ارتباط با طراحی و ارگونومی بدنه redmi note 14 pro plus 5g اعلام کرده، نشان میدهد که شما با گوشی خوش دستی روبهرو هستید. لبههای تراش خورده و منحنی گوشی (مجهز به صفحه نمایش خمیده) کاملا شبیه گوشی پرو پلاس نسل قبلی یعنی ردمی نوت 13 پرو پلاس است و از این نظر تفاوت چندانی میان این 2 گوشی دیده نمیشود، اما داستان در مورد ماژول دوربین پشتی چیز دیگری است، چرا که ماژول دوربین در وسط قرار گرفته و لنزها 2 به 2 روبهرو هم هستند. در مجموع اینطور که مشخص است، کمپانی شیائومی دست از ماژول دوربین بزرگ برنمیدارد و طراحی قرار است به همین منوال باشد و اگر هم شما به عنوان کاربر با این طراحی زاویهای ندارید، پس دیگر مشکلی نیست. در ارتباط با طراحی پنل پشتی از حق نگذریم شیائومی به خوبی کار کرده است. در واقع در طی بررسی شیائومی ردمی نوت ۱۴ پرو پلاس متوجه شدیم که پنل پشتی این گوشی (ما رنگ یاسی را در اختیار داشتیم) چه از دور و چه از نزدیک، زیباست! خوشبختانه پنل پشتی لیز نیست و حالتی چرمگونه دارد که استفاده از آن بدون قاب به خطرناکی گوشیهای دیگر نیست؛ اما در مجموع به هیچ عنوان با توجه به این قیمتها پیشنهاد نمیکنیم که برای طولانی مدت به دست گرفتن گوشی موبایل بدون قاب و گلس ادامه دهید.
روی لبه بالایی ردمی نوت ۱۴ پرو پلاس مانند روال همیشه شاهد میکروفون و اسپیکر هستیم و روی لبه پایینی هم همین طراحی در کنار پورت شارژ تایپ سی قرار دارد. دکمههای خاموش و روشن (Power) و کم و زیاد کردن ولوم صدا هم روی لبه سمت راستی تعبیه شده است.
طبق اطلاعاتی که شیائومی به دست ما داده است و کاملا هم قابل تشخیص است، فریم دورتادور این گوشی از جنس آلومینیوم است و جنس پنل پشتی بستگی به رنگی دارد که در اختیار دارید، برای مثال جنس بدنه پشتی رنگ یاسی یا همان بنفش خودمان از نوع چرم مصنوعی است که به نام (eco leather) معروف است. (در نسخههای دیگر جنس پنل پشتی شیشهای است و خبری از پلاستیک نیست!)
شاید ردمی نوت ۱۴ پرو پلاس گوشی پرچمدار یا حتی قاتل پرچمداری نباشد، (شما این گوشی را بهترین میان رده ممکن محاسبه کنید) اما پشتیبانی بدنه آن از گواهینامه IP68 به شما این امکان را میدهد تا مانند گوشیهای پرچمداری که به نقد و بررسی آن نشستهایم: مثل بررسی اس ۲۵ اولترا و آیفون ۱۶ پرومکس، آن را داخل آب فرو ببرید و از عکاسی و فیلم برداری در آب (فراموش نکنید که نهایت عمق 1 متر و نیم باشد) لذت ببرید. بیزحمت از شیرجه زدن در آب با گوشی ردمی نوت ۱۴ پرو پلاس صرف نظر کنید، چرا که همواره گواهینامهای که بابت مقاومت در برابر آب و گرد و غبار به هر دستگاهی مانند همین گوشی داده میشود، در شرایط متعادل و نرمالی داده میشود و آب از پاکیزگی خوبی برخوردار است و مانند آب دریا املاح و شن و هر چه که فرض میکنید، ندارد! بنابراین اگر فکر تست و نقد و بررسی ادعای شیائومی به ذهنتان خطور کرد، بهتر است با آرامش به انجام آزمایشهای متوالی بپردازید.
میرسیم به بخش جذاب و کاربردی بررسی گوشی ردمی نوت 14 پرو پلاس؛ یعنی بررسی صفحه نمایش کرو (Curve) و قابلیتهای آن!
xiaomi redmi note 14 pro plus 5g review به ما نشان میدهد که روی گوشی redmi note 14 pro plus 5g یک صفحه نمایش 6.67 اینچی سوار شده است که از میزان رزولوشن 1220 در 2712 پیکسل پشتیبانی میکند. در بطن نمایشگر این گوشی یک پنل AMOLED به کار رفته است که از نرخ نوسازی 120 هرتزی پشتیبانی میکند و در کنار اینها 68 میلیارد رنگ تفکیک شده را هم در پیش چشم شما قرار میدهد. شیائومی ادعا میکند که نمایشگر این گوشی 3000 نیت نور را در زمانهای حساسی مانند تابش نور مستقیم و کور کننده خورشید به شما تحویل میدهد اما حقیقتا در نقد و بررسی ردمی نوت ۱۴ پرو پلاس حداقل به من یک نفر اثبات شد که 3000 نیت صرفا یک عدد است و بس! در حقیقت در مدت زمانی که مشغول review redmi note 14 pro plus 5g هستیم، شاهد نوردهی خوبی هستیم اما این نوردهی به اندازه گوشیهای پرچمدار نیست و کاملا متناسب با سطح گوشی در دنیای گوشیهای موبایل است و میزان نور رسانی نمایشگر این گوشی به نسبت نسل سال گذشته یعنی ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس تقریبا یکسان و حقیقتا کمی بالاتر است و شیائومی در حد 1000 نیت از خودش تعریف اضافه کرده است؛ اما به طور کلی فراموش نکنید که در زمان کار کردن با نمایشگر این گوشی به هیچ عنوان نکتهای دل شما را نخواهد زد یا ناامید نخواهید شد و همهچیز برای شما به شکلی دوست داشتنی جلو خواهد رفت. صفحه نمایش گوشی redmi note 14 pro+ به تراکم پیکسلی 446 پیکسل بر هر اینچ مجهز شده است و از مزایای تماشا و استفاده از آن میتوانیم به پشتیبانی از محتوای HDR10+ و قابلیت Dolby Vision اشاره کنیم.
در این میان فراموش هم نکنیم که : سرعت باز شدن قفل نمایشگر با استفاده از اسکنر چهره یا حسگر اثر انگشت کاملا مورد قبول و دوست داشتنی است، بنابراین شیائومی در این بخش میتواند نمره کامل را به خود اختصاص دهد.
در ارتباط با ادعای eye-care display میتوانیم به این شکل توضیح دهیم که ردمی نوت 14 پرو پلاس قادر است تا روشنایی نمایشگر را جهت محافظت از چشمان شما در شرایط نوری لازم تا حد امکان کاهش دهد که این قابلیت به خصوص برای افرادی که چشمان حساسی دارند، بسیار قابلیت مفید و ارزشمندی به حساب میآید که شایسته تشکر و قدردانی است.
خوشبختانه لایه محافظ شیشهای Corning Gorilla Glass Victus 2 هم از این نمایشگر جذاب محافظت میکند و خیال ما بابت استحکام صفحه نمایش راحتتر است، البته شیائومی در صفحه سایت رسمی خود اعلام کرده که لایه محافظ نه تنها برای صفحه نمایش است، بلکه برای پنل پشتی هم هست، اما قطعا نه برای مدلی که پنل چرم مصنوعی دارد! به لحاظ منطقی این ادعا مقصدی مانند پنل پشتی شیشهای دارد. از بحث خود نمایشگر دور نشویم و ادامه دهیم: قاعدتا این نمایشگر از قابلیت Always-on display هم پشتیبانی میکند که در این وقت از سال 2025 کاملا امری طبیعی و قابل انتظار است. زمانی که در بخش تنظیمات Display انتخاب رفرش ریت را روی حالت اتوماتیک قرار دهید و نمایش رفرش ریت را هم روشن کنید، میتوانید تغییر نرخ نوسازی را از 60 به 120 و برعکس مشاهده کنید. در واقع زمانی که نرخ نوسازی را از روی 60 هرتز روی حالت اتومات قرار دهید، شاهد انتخاب گوشی برای نرخ نوسازی در هر برنامه و اپلیکیشن هستید که این اتفاق یکی از بهینه سازیهای مفید ردمی نوت ۱۴ پرو پلاس به حساب میآید و پیش از این هم آن را روی ردمی نوت ۱۳ پرو پلاس مشاهده کرده بودیم. زمانی که در برنامه و اپلیکیشنهایی مانند پیام رسانها و آپارات و یوتیوب قرار دارید، نرخ نوسازی روی 60 هرتز ایست میکند.
روی گوشی redmi note 14 pro plus میتوانید اندروید 14 با رابط کاربری HyperOS 1.0 را مشاهده کنید که تا 3 سال متوالی هم از آپدیت سیستم عاملی و 4 سال امنیتی برخوردار خواهد بود. هایپر او اس 1 رابط کاربری به نسبت روانتری نسبت به MIUI 14 است؛ اما همچنان جای کار دارد. در مجموع شیائومی رابط کاربری روان و خوبی را روی ردمی نوت ۱۴ پرو+ قرار داده است و کار کردن با آن کار سخت یا پیچیدهای نیست.
در حقیقت اینکه شیائومی در سال اخیر تلاش کرده تا حتما گوشیهای خود را با قابلیت AI Services راهی بازار کند و از تراشههایی به عنوان قلب تپنده دستگاههایش استفاده کند که کاملا میتوانند از قابلیتهای مختلف هوش مصنوعی پشتیبانی کنند؛ امری کاملا ارزشمند است. البته ما چون فارسی زبان هستیم، امکان استفاده از هوش مصنوعی به زبان فارسی را روی این گوشی نداریم اما بهرحال بودن بهتر از نبودن است، نه؟ شاید در سالهای بعدی آپدیتی فارسی محور هم به آنها اضافه شد! در ارتباط با قابلیتهای بخش AI Services هم میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
اسنپدراگون 7 نسل 3 همان تراشهای است که تمام توان گوشی موبایل ردمی نوت 14 pro+ را مشخص میکند. این تراشه یک تراشه کاملا میان رده است که بهترین عملکرد از خود را میتواند در بخش پایداری باتری به نمایش بگذارد. تراشه Snapdragon 7s Gen 3 از معماری 4 نانومتری بهره میبرد. این تراشه 8 هستهای به گونهای آرایش شده که در قلب آن 1 هسته Cortex-A715 با سرعت پردازش 2.5 GHz و 3 هسته Cortex-A720 با سرعت تطبیق روند 2.4 GHz و 4 هسته Cortex-A520 با فرکانس 1.8 گیگاهرتز قرار دارد. روی این پردازنده مرکزی یک پردازنده گرافیکی به مدل Adreno 710 هم سوار شده که در بخش گیمینگ و گرافیک باعث افزایش عملکرد 15 درصدی آن نسبت به سایر گوشیهای میان رده سالهای گذشته شیائومی میشود. طبق ادعای کمپانی سازنده تراشه یعنی کوالکام؛ تراشه اسنپدراگون 7 نسل 3 ارتقایی 20 درصدی نسبت به نسل گذشته خود در مبحث پردازش دارد و در بخش GPU هم عملکردی بهتر و پرقدرتتر دارد، همچنین این کمپانی ادعا میکند که مصرف کمتر انرژی باتری هم در لیست موفقیتهایش قرار دارد. در زمان بررسی تخصصی ردمی نوت 14 پرو پلاس با گرمای محدودی از پنل پشتی مواجه شدیم که ایراد خیلی بزرگی به حساب نمیآید و قابل انتظار است. در ادامه شاهد نتایج تست بنچمارک هستید که در تیم محتوا گرفته شده است.
اگر قصد بازی کردن دارید، ردمی نوت 14 پرو پلاس یک گوشی کار راه اندازی است که شما را از بازی کردن پشیمان نمیکند؛ اما حس حرفهای بودن را هم انتقال نمیدهد. در حقیقت ایراد چندانی هم نمیتوان گرفت، چرا که شیائومی همواره خانواده ردمی نوت 14 ها را برای میان رده بودن راهی بازار میکند تا زندگی روزمره شما را قشنگتر کند و کارهای معمولی را برای شما روی غلطک روانتری بیاندازد و ادعای چندانی برای بخش بازی و گیمینگ مانند سری پوکو ندارد، پس اگر بازی کردن هدف اول و آخر شماست، بهتر است به سمت مدلهای پوکو مانند پوکو ایکس 7 پرو تغییر مسیر دهید.
دوربین یکی از اصلیترین بخشهایی است که در نقد و بررسی هر گوشی من با بالاترین دقت ممکن به سراغ آن میروم، البته شاید هم چون من آدم دوربین محوری هستم، اما در مجموع در خلاصهترین روش ممکن میتوانم برای این دسته از تجربیاتم به این شکل صحبت کنم که : هیچوقت در زمان خرید یک گوشی به اعداد اعلام شده توسط کمپانیها اعتماد نکنید. تصور نکنید که تمامی دوربینهای اصلی 200 مگاپیکسلی روی تمامی گوشیهای دنیا برای شما با یک میزان کیفیت عکاسی و فیلم برداری میکنند، چرا که در بخش دوربین 200 با 200، 50 با 50 و حتی 5 با 5 هم برابر نیست. در واقع در عکاسی و فیلم برداری تنها مگاپیکسل حسگر به کار رفته در بطن دوربین مهم نیست، بلکه مواردی مانند میزان جذب نور محیط، گشودگی دیافراگم، تراشه و هوش مصنوعی و لنزها و حسگرهای لرزشگیر به کار رفته هم اهمیت فراوانی دارند، پس گاهی 50 مگاپیکسل یک گوشی میتواند بهتر از 200 مگاپیکسل گوشی دیگری باشد، بنابراین هنگام خرید گوشی به عکاسیهای انجام شده توسط دوربینهای آن توجه کنید تا محو اطلاعات کاغذی برندها نشوید.
تکلیف دوربینهای این گوشی را هم در این بخش از بررسی گوشی ردمی نوت 14 پرو پلاس برای شما روشن خواهم کرد!
نوع دوربین | حسگر به کار رفته در دوربین |
دوربین اصلی : دوربین عریض : دوربین واید : دوربین Wide | مجهز به حسگر ۲۰۰ مگاپیکسلی با لنز لرزشگیر اپتیکال OIS |
دوربین فوق عریض : دوربین اولتراواید : ultra-wide camera | مجهز به حسگر 8 مگاپیکسلی |
دوربین ماکرو : macro camera | مجهز به حسگر 2 مگاپیکسلی |
دوربین سلفی : front camera | مجهز به حسگر 20 مگاپیکسلی |
دوربین سلفی دارای حسگر 20 مگاپیکسلی است که در حقیقت شاید افرادی از این نوع نورپردازی و رنگ دهی شیائومی خوششان بیاید. رنگها در عکسهای دوربین سلفی با واقعیت متفاوت هستند و میزان جذب نور شاید توسط حسگر بهتر شده باشد، اما همچنان دوربین سلفی نمیتواند دوربین قابل اتکایی باشد؛ البته میزان مات کردن فضای پشتی و تشخیص شما از فضای اطراف به طرز خوبی قابل تحسین است، اما رنگ پوست شما معمولا با عکس شباهت چندانی ندارد.
برای دوربین پرتره معمولا سوژه در هر فاصلهای که از گوشی باشد، در عکس نزدیکتر به ثبت میرسد. یعنی ما در طی عکاسی و بررسی گوشی ردمی نوت ۱۴ پرو پلاس فاصله را تغییری نمیدادیم، اما پس از عکاسی با دوربین اصلی و پرتره، متوجه زوم خودکار دوربین میشدیم که در نمونه عکسها شاهد آن هستید. نکته دیگری که در عکاسی با دوربین پرتره قرار دارد، این است که معمولا دوربین پرتره تمامی گوشیها سوژه انسانی را به شکل بهتری از فضای کناری و پشتی جدا میکنند تا در ادامه به مات کردن بپردازند و شاید نتوانند یک سوژه بی جان را از محیط بی جان اطرافش به خوبی انسانها برش زده و جدا کنند.
نکته مهم اینجا است که سطح جزئیات در دوربین پرتره به حد نامطلوبی کاهش پیدا میکند، جذب نور واقعی حسگر از محیط و عدم ادیت هوش مصنوعی تراشه کاملا امری محال میشود و شما کاملا شبیه خودتان نیستید و اصلا دوست ندارید که روی عکس زوم کنید، چرا که به چهره غیر دوست داشتنیتر و غیرواقعیتری نسبت به عکسهای سلفی و قیافه اصلی خودتان میرسید.
در تصاویر زیر برای تست قدرت مات کردن و تشخیص سوژه توسط دوربین از 3 وسیله مختلف مانند شکلات خوری، عطر و ساعت مچی استفاده کردیم. در تصویر اول پیش از عکاسی روی شکلات خوری ضربه زدیم تا دوربین گوشی متوجه شود که سوژه اصلی در این عکاسی شکلات خوری است و باید این وسیله را از اطراف جدا کند، در تصویرهای بعدی به ترتیب با زدن انگشت روی صفحه نمایش در جایگاه عطر و ساعت مچی، به دوربین این علامت را دادیم تا تمرکز روی سوژهها را تغییر دهد و فضای اطراف را به خوبی مات کند. خوشبختانه ردمی نوت 14 پرو پلاس در کمال ناباوری از این امتحان سربلند بیرون آمد.
دوربین اصلی 200 مگاپیکسل است اما رسما در زمان عکاسی با حالت پایه یا همان دیفالت شما با حسگر 200 مگاپیکسلی عکسهای خود را در گالری به ثبت نمیرسانید و برای بهره بردن از رزولوشن 200 مگاپیکسل باید بخش 200MP را فعال کنید. میزان جذب نور محیط توسط حسگر و عکسی که در پایان از دوربین اصلی (حالا چه حالت دیفالت 12MP چه 200MP) مناسب است و رنگها نسبت به نسلهای قبلی کمی کمتر مصنوعی و آبرنگی به نظر میآیند، اما به طور کلی این گوشی دوربین محور نیست و دقیقا رنگها به همان پر رنگی و کم رنگی حقیقی خودشان به ثبت نمیرسند. میزان شارپنس شاید قبول کننده باشد، اما وایت بالانس واقعا ذوق عکاس را کور میکند. رنج داینامیکی و سطح کنتراست هم به صورت جسته گریختهای قابل قبول است و میتواند در روزمره شما را از خود راضی نگه دارد.
در زمان عکاسی با حالت 12 مگاپیکسلی، یعنی آن زمانی که صرفا دوربین را باز کرده و مشغول عکاسی هستید، شما میتوانید از زوم 0.6 ایکس که همان اولتراواید خودمان است و فعلا در این بخش با آن کاری نداریم، تا زوم 30 ایکس را تجربه کنید، در حالیکه روی حالت 200 مگاپیکسل فقط زومهای 1 ایکس و 2 ایکس برای شما فعال هستند. در ادامه نمونه عکسهای گرفته شده را برای شما قرار میدهم تا خودتان مقایسه کنید.
اولین و تنهاترین سوال من از شما و خود شیائومی این است که آیا تفاوتی تاثیرگذاری بین دوربین 200 مگاپیکسل با دوربین حالت پایه مشاهده میکنید؟ شاید رنگها در عکسهای کیفیت 200MP کمی روشنتر و شفافتر باشند، اما در زمانی که زوم میکنید، سطح جزئیات شما را شگفت زده نخواهد کرد. در مجموع میپذیرم که دوربین 200MP از دوربین 12MP بهتر است اما این بهبود حدودا 20 درصد است و برای مثال در صورتیکه فراموش کنید تا عکس بسیار مهمی را با دوربین 200 به ثبت برسانید، دوربین 12 هم کار را راه میاندازد و قرار نیست حسرت لحظه از دست رفته را بخورید که چرا از دوربین 200 برای عکاسی و ثبت آن موقعیت استفاده نکردم!
روی دوربین 200 مگاپیکسلی نه؛ اما روی حالت پایه امکان فعال سازی قابلیتی در دوربین قرار دارد که شیائومی نام آن را AI Camera قرار داده است. در واقع از اسم قابلیت هم پیداست که هدف از حضور آن چیست! شیائومی برندی است که در زمینه دوربین دوست دارد به پای برندهای دیگری مانند سامسونگ، اپل، گوگل و هواوی و آنر برسد، بنابراین در این مسیر از هیچ تلاشی فروگذار نیست. هدف از قرار گرفتن اِیآی کَمرا هم این است که عکسهایی با رنگ و سطح جزئیات بهتری در گالری ذخیره شوند و اشیا و المانهای درون عکسها با کیفیت بهتری به ثبت برسند. در حقیقت در طی بررسی گوشی شیائومی ردمی نوت 14 پرو پلاس با تفاوت چندانی مواجه نشدیم و حتی AI Camera هم عصای حضرت موسی یا دست شفا بخش ندارد، اما در بخش رنگ دهی به تصاویر عملکرد به نسبت بهتری دارد و نمیتوان گفت که بود و نبودش هیچ فرقی ندارد! در مجموع ممنونیم از شیائومی بابت تلاشش! در ادامه نمونه عکسهای دوربین 12 با روشن بودن حالت هوش مصنوعی و خاموش بودن حالت هوش مصنوعی را در زومهای مختلف قرار میدهیم تا خودتان آنها را با هم مقایسه کنید و کلاه خود را قاضی کنید!
دوربین 8 مگاپیکسلی اولتراواید یک دوربین ساده و کاملا معمولی است. با اینکه لنز این دوربین ساخته شرکت سونی است، اما کیفیت عکسها از دوربین اصلی یک سر و گردن پایینتر است. داینامیک رنج این دوربین خیلی خوب نیست و در بخش جرئیات به ثبت رسیده هم که بهتر است بیخیال دقت و اهمیت دادن شوید، اما در مجموع این حرفها، شما میتوانید عکسهای فوق عریض خوبی را ثبت کنید که قابل اشتراک در فضاهای مجازی هم هستند و آنقدرها هم دل سرد کننده نخواهند بود. صرفا باید بیخیال عکاسی حرفهای یا زوم کردن پس از عکاسی با زوم 0.6 ایکس شوید.
از آنجایی که دوست دارم شما درک بهتری از دوربین فوق عریض داشته باشید، در ادامه میتوانم عکس زوم 1برابری یا همان حالت پایه را در کنار اولتراواید قرار دهم تا به طور کامل متوجه شوید که در یک فاصله یکسان، دوربین اولتراواید ردمی نوت 14 پرو پلاس تا چه اندازه میتواند گستره وسیعتری را برای جای دادن در تصویر پوشش دهد.
در حقیقت دوربین ماکرو جهت عکس برداری از فاصله بسیار نزدیک از هر سوژهای داخل گوشی قرار میگیرد تا افرادی که علاقه به ثبت ریزترین جزئیات را دارند، بتوانند با رضایت کامل به عکاسی با گوشی موبایل خود ادامه دهند؛ اما در ادامه بررسی دوربین ردمی نوت 14 پرو پلاس سوالی که از شما دارم به این صورت است که : قاعدتا از حسگر 2 مگاپیکسلی که انتظار معجزه ندارید، دارید؟ عکسهای ماکرو به نسبت 2 مگاپیکسلی بودن حسگرشان عکسهای خوبی هستند و اگر توقع ما از دوربین به اندازه توان آن باشد، در پایان راضی هم خواهیم بود. در ادامه review redmi note 14 pro plus 5g میتوانید نمونه عکسهای دوربین ماکرو را مشاهده کنید.
در شب میتوانید کارهای زیادی انجام دهید؛ اما احتمالا نتیجه زیاد مطلوب نخواهد بود. به طور کلی در شب میتوانید برای استفاده از دوربین سلفی از 3 حالت
استفاده کنید.
برای دوربین اصلی هم قاعدتا همین روتین برقرار است و مشکلی از این بابت نخواهید داشت. شما حتی در شب میتوانید به عکاسی اولتراواید هم بپردازید یا از دوربین 200 مگاپیکسلی استفاده کنید، اما دیگر مسئولیت نتیجه نهایی هم با خودتان چرا که این گوشی دوربین اصلی را به زور پشتیبانی میکند، چه برسد به دوربین شب! در ادامه شما را با نمونه عکسها در بررسی دوربین ردمی نوت 14 pro plus آشنا میکنم.
نایت مود (Night mode) در زوم 0.6 برابری و 1 برابری و 2 برابری فعال است، در شب امکان روشن کردن حالت نایت مود برای دوربین 200 مگاپیکسلی وجود ندارد.
با این حجم از جزئیات و نمونه عکسهای قرار داده شده، قطعا مقایسه نایت مود ردمی نوت 14 پرو پلاس با دوربین اصلی آن در حالت خاموش بودن حالت نایت مود دیگر کار سختی نخواهد بود.
دوربین این گوشی میتواند کیفیت 4K با نرخ 24 و 30 فریم بر ثانیه را در اختیار شما قرار دهد. میزان حذف نویز و لرزش کمی نسبت به نسل قبل بهتر شده، اما همچنان جای کار دارد.
باتری 5110 میلیآمپر ساعتی گوشی ردمی note 14 pro+ به شما این اجازه را میدهد تا نزدیک 24 ساعت دوام و پایداری را در استفاده روزمره تجربه کنید. در ارتباط با اینکه چقدر طول میکشد تا باتری از شارژ 0 به 100 برسد باید بگوییم که شما روی یک ساعت و 20 دقیقه حساب باز کنید، چرا که شارژ 0 تا 90 درصد آن حدود 1 ساعت و 16 دقیقه طول کشید.
اگر به دنبال یک گوشی میان رده خوب هستید، از داشتن نمایشگر خمیده لذت میبرید و صد البته که عکاسی حرفهای برای شما اهمیتی ندارد، فراموش نکنید که ردمی نوت 14 پرو پلاس در مابقی زمینهها میتواند دوست و همراه خوبی برای شما باشد. تماشا فیلم و سریال با نمایشگر redmi note 14 pro+، بازی کردن (معمولی و روزمره)، نصب انواع اپلیکیشن، وبگردی و سایر فعالیتهای روتین کاملا در لیست تواناییهای این گوشی هوشمند 2025 از خانواده ردمی نوت 14ها قرار دارند، پس شما هم از خرید نا امید نخواهید شد.