این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
استودیو Kojima Productions بازی فوقالعاده جذاب خود یعنی Death Stranding را این بار تحت عنوان Director’s Cut منتشر کرده است. این اثر ویژگیهای جدیدی را ارائه میدهد و از نظر بصری نیز بهبود پیدا کرده است. البته این تغییرات محدود به همین موارد نمیشوند. اما آیا بازی Death Stranding: Director’s Cut را میتوان مانند نسخه اصلی یک شاهکار دانست؟ در ادامه با بررسی بازی Death Stranding: Director’s Cut همراه مجله تکنولایف باشید.
تجربه مجدد بازی Death Stranding حس و حال عجیب و غریبی را به مخاطب القا میکند. اولین باری که با این بازی آشنا میشوید، واقعا احساس متفاوتی را تجربه میکنیم. این اثر ما را به یک ماجراجویی شگفتانگیز در جهانی پساآخرالزمانی میبرد. سازندگان به قضایا به شکلی متفاوت و بسیار خلاقانه نگاه میکنند و همین موضوع به جذابتر شدن اثر کمک میکند. بازی دث استرندیگ در نشان دادن تلخی وحشتناک جهان خود تردید نمیکند و در عین حال میتواند به شکل عجیبی نشاطآور باشد. شما میتوانید برای خرید کنسول بازی PS5 به عنوان کنسول اصلی برای بازی دث استرندینگ و همچنین برای مشاهده قیمت گوشی های گیمینگ به سایت تکنولایف مراجعه کنید.
بازی Death Stranding اثری بسیار زیبا است و هنوز هم نمیتوان در صنعت گیم نمونه آن را پیدا کرد. البته بازی Death Stranding بینقص نبود و مشکلات خاص خود را داشت. برای مثال داستان بازی چنگی به دل نمیزند و اصلا جالب توجه نیست. همچنین لذت جابهجا کردن بار در محیطهای مختلف و کوهستانها ممکن است پس از مدتی برایتان کاملا خستهکننده شود (البته نسخه Director’s Cut از این نظر به نحوی ورق را برگردانده است).
اما بازی دث استرندینگ هنوز هم جادوی خاص خود را دارد که موجب میشود مخاطب بارها و بارها به آن برگردد. شما هر بار به بازی بازمیگردید و سعی میکنید مجددا دست به جابهجایی بارها بزنید. حالا اگر میخواهید بار دیگر این اثر را تجربه کنید، بهتر است به سراغ نسخه Director’s Cut بروید. این نسخه در حال حاضر بهترین انتخاب برای شما خواهد بود. اگر با گیمرهای مختلف در ارتباط باشید، میدانید که مخاطبان این اثر به دو دسته تقسیم شدهاند. اما نسخه جدید میتواند هم طرفداران پیشین را راضی کند و هم مخاطبان جدیدی به دست آورد. به هر حال تجربه Timefall ارزش صرف وقت را دارد. شاید به اندازه سایر گیمرها از بازی Death Stranding راضی نباشید، اما در هر صورت این اثر بدون تردید یکی از بهترین آثار نسل قبل به حساب میآید. حالا که بازی روی پلی استیشن 5 عرضه شده، بهترین زمان برای تجربه این بازی است. پس بهتر است زمان را هدر ندهید و هرچه زودتر سعی کنید شخصیت سم پورتر (Sam Porter) را هدایت کرده و با ناشناختهها روبهرو شوید.
اگر شما پیش از این ساعتها بازی دث استرندیگ را تجربه کرده باشید، بازی Death Stranding: Director’s Cut برایتان یک ارتقا نه چندان محسوس به حساب میآید. این نسخه به جای ایجاد تغییرات بنیادی، صرفا بخشهای مختلف را بهبود داده است. از همان ابتدا بازی شما را تشویق میکند که سیوهای خود را به این نسخه انتقال دهید. در نتیجه میتوانید بدون دست و پا زدن در اوایل بازی برای دستیابی به مهارتها و تجهیزات مختلف، از همان ابتدا به تروفیها و محتواهای پیشین خود دسترسی پیدا کنید. از همین رو میتوان در ابتدای کار به این اثر امیدوار شد. البته اگر نسخه اصلی را داشته باشید، باز هم برای ارتقا آن به نسل جدید باید هزینه کنید. در واقع دارندگان نسخه اصلی بازی دث استرندیگ برای ارتقا آن به نسخه PS5 باید 10 دلار بپردازند که واقعا ارزشاش را دارد. مخصوصا پس از آنچه در ماههای اخیر از بازیهای Ghost of Tsushima و Final Fantasy 7 Remake دیدیم.
آیا امکان ساخت باشگاه به فیفا 22 اضافه شده است؟
اما بیایید از همان ابتدا وارد داستان شویم و ماجراجوییهای سم پورتر را از اول تجربه کنیم. درست مانند دیگر ساخته هیدئو کوجیما (Hideo Kojima) یعنی مجموعه Metal Gear Solid، بازی Death Stranding: Director’s Cut نیز تنها چند ساعت به شما زمان میدهد که با شخصیتهای اصلی و جهان اثر آشنا شوید. این بازی از این که شما را ناگهان با شخصیتهایی نظیر Die-Hardman ،Deadman و Heartman آشنا کند یا بدون مقدمه از BBها و Chiral Density حرف بزند، ترسی ندارد. این اثر جهان دیتوپیایی را به تصویر میکشد و جلوهای تیره و تاریک از زمان آینده را به ما نشان میدهد. بازیکنان در این بازی با وقایع رازآلود مختلف مواجه میشوند و باید برای پیدا کردن پاسخ سوالهای خود ماجراجویی را تا آخر ادامه دهند.
در این نسخه کاملا میتوانید متوجه امضاهای کوجیما شوید و ما در بررسی بازی Death Stranding: Director’s Cut به برخی از آنها اشاره خواهیم کرد. تم اصلی بازی باز هم حس و حال سایر آثار او را به مخاطبان القا میکند. در واقع استودیو Kojima Productions در این اثر سعی کرده که رفتارها و اقدامات نسل بشر را در عصر تکنولوژی و رسانه مورد انتقاد قرار دهد. در واقع آنها سعی کردهاند به خوبی نشان دهند که حرص و طمع بیپایان و رویکرد آشوببرانگیز به کاپیتالیسم چگونه جامعه را به زانو در میآورد. البته در چنین جهانی نیز هنوز افرادی پیدا میشوند که بخواهند بین جوامع انسانی ارتباط برقرار کنند. این انسانها قصد دارد در محیطی نامناسب زنده بمانند و از همین رو میخواهند متحدان بیشتری پیدا کنند. در این جهان هیچ موجود زندهای به این راحتیها نمیتواند به حیات خود ادامه دهد. شاید داستان بازی Death Stranding چندان هم برایتان جالب نباشید، اما به هر حال میتواند به خوبی مثالی احساسی و صدقانه را از عاقبت نقصهای اجتماعیمان به ما نشان دهد. ممکن است داستان بازی دث استرندیگ را یک پوچی بیارزش قلمداد کنید، اما اگر کمی به آن دقت کنید، متوجه نگاه خلاقانه و منحصر به فرد سازندگاناش میشوید. در این سالها بازیهای زیادی را پیدا نمیکنید که بتوانند تجربهای مثل این اثر را برای شما به ارمغان آورند. البته باید گفت که داستان بینقص نیست، اما در هر حال قابل احترام است.
بازی Death Stranding: Director’s Cut از نظر توازن شباهتهایی به بازی Yakuza دارد. استودیو Kojima Productions به خوبی توانسته محیط ویران و تم مالیخولیایی داستان را پیادهسازی کند. همچنین دیالوگهای فوقالعادهای که نورمن ریداس (Norman Reedus) میگوید در کنار هنرنمایی بینظیر او موجب شده که کاراکتر سم برایمان اهمیت پیدا کند. همین موضوع باعث شده که در حین تجربه گیمپلی این اثر دقت و توجه کافی را به خرج دهید تا به هیچ عنوان مشکلی برای کاراکترتان به وجود نیاید. بازی به قدری خوب است که کاملا میتواند روحیه شما را تغییر دهد. مثلا زمانی که موسیقی Bring Me The Horizon پخش میشود کاملا حس و حال مخاطب تغییر خواهد کرد. اما شاید بتوان گفت که داستان اثر چندان هم جذاب نیست. در واقع کوجیما هرآنچه دوست داشته در بازی Death Stranding: Director’s Cut به کار گرفته، اما هنوز هم داستان اثر کمی ساده به نظر میرسد. در هر حال این داستان بازی دث استرندیگ در عین سادگی میتواند شما را شیفته خود کند.
در ادامه بررسی بازی Death Stranding: Director’s Cut کمی به قصه و روایت داستان این اثر میپردازیم. داستان این بازی بیشتر با صحنههای سینماتیک و کاتسینهای (CutScene) طولانی روایت میشود. استودیو سازنده توانسته به خوبی جهانی انتزاعی را به تصویر بکشد که در آن قلمرو زندگان و مردگان با هم تلاقی میکند. جزئیات و توجه به نکات ریز در این اثر واقعا تحسین برانگیز است. از همان ابتدا که شما در مقدمه بازی دث استرندیگ وظیفه رساندن Smart Drugs را برعهده دارید، متوجه میشوید که قرار است با چه اثر فوقالعادهای روبهرو شوید. دیالوگها و آیتمها از همان ابتدای کار به شما میگویند که با تجربهای منحصر به فرد مواجه خواهید شد. همه اینها دست به دست هم دادهاند تا شاهد یک بازی با جهانی فوقالعاده باشیم. داستان بازی با 6 انقراض در بازه زمانی کوتاهمدت گره خورده است. اما گیمپلی عموما حول محور بازسازی جامعه میچرخد. جایی که در این جهان متروکه انسانها باید مجددا کنار هم قرار گیرند.
طرفدار بازی های سری God of War هستید؟ مقاله زیر را از دست ندهید:
شخصیت اصلی داستان، سم پورتر، ماجراجویی خود را از سواحل شرقی شروع کرده و به سمت سواحل غربی میرود. او هر نوع آذوقه و تدارکاتی که فکرش را بکنید برای افرادی که در زیرزمین زندگی میکنند، میبرد. همه اینها هم به این دلیل است که آنها توسط Beached Thingها (BT) آسیب نبینند. BTها موجودات ماوراءالطبیعی هستند که به انسانها حمله میکنند. به لباس سم همیشه یک Bridge Baby متصل است. به همین دلیل او میتواند BTهای نامرئی اطرافاش را ببیند. سم در طول داستان با شخصیتهای بسیار زیادی آشنا میشود که هر یک از آنها به او در راه کشف راز و رمزهای جهان اطرافاش کمک میکنند. در این بحبحه همهگیری ویروس کرونا، بازی Death Stranding: Director’s Cut میتواند داستانی معنادار را بازگو کند و حس همدردی ما را در محیط این اثر و انزوای حاکم بر آن برانگیزد. همچنین این بازی میتواند کاری کند که نگاه ما به شرایط کنونی کمی خوشبینانهتر شود و موجب شود به بهبود وضعیت موجود امیدوار شویم.
وظیفه سم در این اثر چیزی نیست جز مقابله با شرایط نامناسب حاکم بر جهان بازی. او باید برای کمک به انسانها، محمولههای مورد نیاز و دلخواه آنها را برایشان بیاورد. در واقع گیمپلی همین چرخه فعالیت را مدام تکرار میکند. اما نسخه Director’s Cut به لطف قابلیتهای منحصر به فرد پلی استیشن 5 گیمپلی مهیجتری را ارائه دهد. حافظه SSD موجود در PS5 موجب شده که زمان بارگذاری در بازی به اندازه چشمگیری کاهش پیدا کند. همچنین در بازی Death Stranding: Director’s Cut میتوانید بین دو حالت گرافیکی یکی را انتخاب کنید. یکی از این حالتها به شما نرخ فریم بیشتری میدهد و دیگری قابلیت ری تریسینگ (Ray Tracing) را به بازی اضافه میکند. هر یک از این حالات میتواند تجربهای متفاوت را برای شما به ارمغان آورند.
شما در نسخه Director’s Cut بازی دث استرندینگ باید تمام مسیر را لحظه به لحظه طی کنید و چالشهای مختلف را پشت سر بگذارید. همین موضوع به سازندگان اجازه داده که از قابلیتهای منحصر به فرد پلی استیشن 5 و کنترلر دوال سنس (DualSense) نهایت استفاده را ببرند. قابلیت بازخورد هپتیک (Heptic Feedback) در سمت چپ و راست کنترلر با پای چپ و راست سم مطابقت دارند. در نتیجه شما در شرایط مختلف مسیرها، تجربهای متفاوت را به دست خواهید آورد و میتوانید وضعیت کاراکتر را به خوبی درک کنید. همچنین بالا رفتن از ارتفاعات نیز تجربهای متفاوت و جالب توجه را در نسخه جدید برای شما به ارمغان میآورد.
تریگرهای تطبیقپذیر (Adaptive Triggers) به شما کمک میکنند تا از این اثر تجربه بهتر داشته باشید و عمیقا خود را در دنیای بازی گم کنید. وقتی میخواهید تعادل محموله سم را برقرار کنید، مقاومت تریگرها تاثیر خود را نشان میدهند. در واقع هر سمت که سنگینتر باشد، مقاومت بیشتری نشان میدهد. البته این تاثیرات محدود به همین مورد نمیشوند و در مواقع مختلف حس و حالی جدید و متفاوت را برای شما به ارمغان میآورند. در واقع هر حرکت سم تاثیری روی کنترلر میگذارد و برای درک بهتر این موضوع بهتر است خودتان بازی Death Stranding: Director’s Cut را تجربه کنید.
محتوای نسخه Director’s Cut شامل مواردی نظیر Maser Gun ،Firing Range ،Racing Track ،Cargo Catapult و چندین مورد دیگر میشود. این نسخه به کسانی که دث استرندینگ را بازی کردهاند، تجربهای جدید ارائه میدهد. همچنین در این اثر شاهد ابزار جدیدی هستیم و در کنار اینها هم مشخصا همان محتوا، فعایتها و آیتمهای پیشین در دسترس قرار دارند. برای بازیکنان جدید، بازی Death Stranding: Director’s Cut حکم نسخه نهایی شاهکار کوجیما است. حتی ارتباط داستانی نیز در این نسخه کمی بهتر شده است. در هر صورت اضافه شدن محتوای اضافی فوقالعاده و بهرهگیری مبتکرانه از کنترلر دوال سنس از مهمترین ویژگیهای نسخه Director’s Cut بازی دث استرندینگ هستند.
جدیدترین بازی فارکرای چه خصوصیاتی دارد؟
ماموریتهای جدید بازی تمرکز بیشتری روی بخشهای مبارزه و مخفیکاری دارند که این موضوع برای Death Stranding تازگی دارد. اگر دوست داشتید در ریتم بازی کمی تغییر ایجاد شود، این اثر حسابی به مذاقتان خوش میآید. در واقع تعقیب و گریزها و فرار از دست ارواح در این نسخه لذتبخشتر و هیجانانگیزتر است. شاید بتوان گفت که در این بخش کوجیما ادای احترامی به سری بازیهای متال گیر سالید کرده است. با وجود همه ویژگیهای جدید، بخش کمپین اصلی هنوز هم در بازی محوریت دارد. چه طرفدار این دث استرندینگ باشید، چه از کسانی که تازه میخواهند آن را تجربه کنند، زمانی که میخواهید به سمت بازی Death Stranding Director’s Cut بروید باید کمپین اصلی آن را مهمترین بخش اثر در نظر بگیرید.
نسخه Director’s Cut بازی دث استرندینگ راه ورژن اصلی را ادامه میدهد و یک شاهکار روی پلی استیشن 5 به حساب میآید. این اثر نکات مثبت نسخه اصلی را تقویت میکند و علاوه بر آن، ایدههای جدیدی را نیز به مخاطبان ارائه میدهد. شما در این بازی میتوانید تجربهای بهتر از جابهجایی محمولهها داشته باشید و جلوهای چشمنوازتر از جهان اثر را ببینید.
این بود بررسی بازی Death Stranding: Director’s Cut. امیدواریم از خواندن این بررسی لذت برده باشید. نظر شما درباره نسخه Director’s Cut بازی دث استرندینگ چیست؟ آیا آن را تجربه کردهاید؟ نظرات خود را در بخش کامنتها با ما به اشتراک بگذارید.
بررسی گوشی سامسونگ اس ۲۴ اولترا به همراه تست گیمینگ و کیفیت دوربین ها