این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
در مقایسه گوشی ناتینگ فون 1 با آنر 70 به شما میگوییم که کدام گوشی ارزش خرید بیشتری دارد.
فهرست مطالب
با توجه به قیمت بالای گوشیهای هوشمند، کاربران ترجیح میدهند در زمان خرید بهترین انتخاب ممکن را داشته باشند تا بتوانند حداقل 3 سال از گوشی خود استفاده کنند. از سوی دیگر تجمع گوشیها در بازههای قیمتی مختلف باعث شده تا انتخاب یک مدل بهخصوص به کار دشواری تبدیل شود و از این رو در ادامه قصد داریم به مقایسه گوشی ناتینگ فون 1 با آنر 70 بپردازیم و این دو محصول را در بخشهای مختلف با هم قیاس کنیم.
تکنولایف فروشگاه گوشی موبایل با بهترین قیمت ایران: قیمت روز گوشی
مقایسه گوشی آنر 70 با ناتینگ فون 1 در بخش طراحی بسیار جالب است؛ چرا که معمولا در این بازه قیمتی خیلی گوشیهای خاص و زیبایی را مشاهده نمیکنیم، اما این دو مدل هر دو از زیباترین و خاصترین گوشیهای موجود هستند، بهخصوص ناتینگ فون 1 که یکی از دلیل محبوب شدن آن همین ظاهر متفاوت و استفاده از LED در قاب پشتی است.
ناتینگ فون 1 تا حد بسیار زیاد به ایفون 12 و 13 اپل شباهت دارد؛ چرا که از فریم آلومینیومی با پوشش مات و طراحی تخت استفاده میکند و قاب پشتی هم کاملا بدون انحنا ساخته شده است. قاب پشتی این محصول از شیشه ساخته شده و شما با نگاه کردن به این قاب شفاف میتوانید بخش زیرین آن را مشاهده کنید. این گوشی از LED های زیادی استفاده میکند که به این گوشی ظاهری بسیار خاص، زیبا و جذاب را هدیه کردهاند و محال است که کاربری در اولین نگاه مجذوب این محصول نشود.
این چراغهای LED برای نمایش شارژ گوشی، استفاده به عنوان فلش، نمایش دریافت اعلانها و موارد دیگر کاربرد دارند. به روی قاب پشتی به غیر از این چراغها دو دوربین در بالا سمت چپ دیده میشود که ما را تا حد زیادی به یاد چیدمان دوربینهای ایفون 11 و 12 میاندازد. ناتینگ فون 1 در دو رنگ سفید و مشکی در دسترس قرار دارد.
در سوی دیگر این مقایسه آنر 70 هم یک گوشی زیبا و خوش دست است و سازنده چینی تمام هنر خود را در طراحی آن به رخ کشیده است. این گوشی از یک قاب شیشهای با پوشش مات استفاده میکند. این قاب خوشبختانه اثر انگشت را خیلی به خود جذب نمیکند و بعد از مدتی استفاده همچنان جذاب و تمیز میماند. به روی قاب پشتی دو فریم دایرهای برای دوربینها و لوگوی آنر دیده میشود و بقیه فضا کاملا خالی از جزئیات است.
فریم دایرهای بالایی میزبان دوربین فوق عریض و عمق میدان است و در دایره پایینی دوربین اصلی و فلش LED قرار گرفتهاند. آنر 70 در چهار رنگ نقرهای سبز، آبی و مشکی تولید شده و در دسترس قرار دارد. قاب پشتی این مدل به اندازه ناتینگ فون 1 تخت نیست و در کنارهها انحنایی کم دیده میشود تا گوشی بهتر در دست قرار بگیرد. حال که صحبت از ارگونومی شد بد نیست مقایسهای در این زمینه بین دو گوشی داشته باشیم.
آنر 70 وزنی برابر با 178 گرم و ضخامتی برابر با 7.9 میلیمتر دارد و این اعداد برای گوشی رقیب بهترتیب برابر با 193 گرم و 8.3 میلیمتر هستند. آنر 70 کمی کشیدهتر از ناتینگ فون 1 است و از طرفی عرض این مدل کمتر از رقیب خود است. این موارد به طور کلی باعث میشود تا از نظر ارگونومی آنر 70 وضعیت بهتری داشته باشد و خوشدستتر به حساب بیاید، هرچند که هر دو مدل جزو گزینههای جذاب از نظر ارگونومی به حساب میآیند.
با نگاهی به فریم سمت راست آنر 70 متوجه حضور دکمههای پاور و ولوم خواهیم شد و فریم بالایی نیز میکروفون دوم را شامل میشود. به روی فریم سمت چپ خبری از جزئیات خاصی نیست و در نهایت بخش پایینی اسپیکر، میکروفون اصلی، درگاه Type-C و خشاب سیمکارت را دربر میگیرد. ناتینگ فون 1 در سمت راست فقط میزبان دکمه پاور است و دکمههای ولوم به فریم سمت چپ منتقل شدهاند. فریم بالایی و پایینی نیز دقیقا مانند آنر 70 بوده و درگاهها کاملا یکسان است.
مرور مشخصات در بخش طراحی ما را به فضای روبرویی میرساند، جایی که آنر 70 نهتنها میتواند ناتینگ فون 1 را شکست دهد، بلکه به طور حتم هیچ گوشی در این بازه قیمتی حریف آن نخواهد شد؛ چرا که حاشیههای کناری نمایشگر این گوشی بسیار کم شده و پنل توانسته حدود 91 درصد از فضای روبرویی را به خود اختصاص دهد، اتفاقی که بیشتر در گوشیهای پرچمدار شاهد آن هستیم.
این عدد برای ناتینگ فون 1 حدود 86 درصد است. دوربین سلفی هر دو مدل درون حفره قرار گرفته، اما با این تفاوت که در آنر 70 این حفره در مرکز قرار گرفته و در ناتینگ فون به سمت چپ منتقل شده است. در نظر داشته باشید که نمایشگر آنر 70 لبههای خمیده دارد و به لطف همین موضوع نسبت نمایشگر به بدنه تا این حد افزایش پیدا کرده است.
مقایسه دو نسل از پرفروش ترین شیائومی بازار ایران:
مقایسه ردمی نوت 12 با ردمی نوت 11
ناتینگ فون 1 به یک صفحه نمایش 6.55 اینچی از نوع OLED با رزولوشن مرسوم 2400 در 1080 مجهز شده و از نرخ نوسازی 120 هرتزی، محتوای HDR10+ و گستره رنگی 1 میلیاردی پشتیبانی میکند. این صفحه نمایش با نسبت 20 به 9 تراکم پیکسلی 402 را در مقابل دیدگان شما قرار میدهد و با گوریلاگلس 5 نیز مراقبت میشود.
این نمایشگر کیفیت بسیار خوبی دارد و مانند آنچه از پنل اولد انتظار داریم رنگها زنده، جذاب، پویا و با کنتراست بالا به نمایش گذاشته میشوند و رنگ مشکی با عمق بینهایت نمایش درمیآید. شما میتوانید پنل را در دو حالت Alive یا Standard قرار دهید که در هر دو حالت دقت رنگی بسیار خوب بوده و حدود 1.9 الی 1.5 دلتا ای است. در کنار این کیفیت خوب، نرخ نوسازی 120 هرتزی باعث میشود محتوا به روانترین شکل مقابل شما قرار بگیرد و بتوانید هم از بازی کردن و هم از گشت و گذار در شبکههای اجتماعی لذت ببرید.
در سوی دیگر مقایسه گوشی آنر 70 با ناتینگ فون 1 نماینده آنر قرار میگیرد. این محصول دارای پنلی 6.67 اینچی از نوع OLED با رزولوشن 2400 در 1080 است و در نتیجه تراکم پیکسلی 395 را در دسترس قرار میدهد. مانند گوشی رقیب این مدل هم از گستره رنگی 1 میلیاردی، HDR10+ و نرخ نوسازی 120 هرتزی پشتیبانی میکند تا همه ویژگیهای جذاب را باهم داشته باشد.
این پنل هم مانند رقیب کیفیت بسیار خوبی دارد و محتوا در آن خوش آب و رنگ نمایش داده میشود، بهخصوص که حاشیههای کناری پنل هم بسیار کم است و نمایشگری بسیار جذاب مقابل چشمان شما قرار میگیرد. کنارههای پنل همانطور که قبلتر هم اشاره کردیم خمیده است که میتواند برای دستهای جذاب و برای دستهای عذاب آور باشد. از نظر کیفیت، تفاوت این دو نمایشگر را میتوانیم دقت کمتر پنل آنر 70 بدانیم؛ چرا که در این پنل رنگ سفید و خاکستری مایل به آبی نمایش داده میشود. البته در نظر داشته باشید که اگر به این نمایشگر بهتنهایی نگاه کنید احتمالا متوجه این موضوع نخواهید شد.
مورد بعدی که در زمینه نمایشگر اهمیت بالایی دارد میزان روشنایی پنل است. این میزان روشنایی اگر کافی نباشد شما در محیطهای باز نمیتوانید محتوا را کاملا واضح و خوانا مشاهده یا مطالعه کنید. در حالت روشنایی دستی پنل ناتینگ فون 1 میتواند حدود 470 نیت روشنایی از خود ساطع کند و این عدد برای آنر 70 حدود 510 نیت است. در صورتی که روشنایی خودکار فعال شود و زیر نور خورشید قرار بگیرید این اعداد به ترتیب به حدود 670 و 790 نیت میرسد. این تفاوت به سادگی نشان میدهد که پنل آنر 70 روشنایی بالاتری دارد و برای محیط باز انتخاب بهتری است.
اگر برای شما مهم است که نمایشگر بالاترین دقت رنگ ممکن را داشته باشد بین این دو مدل ناتینگ فون 1 را انتخاب کنید و از طرفی اگر نمایشگر کم حاشیه با لبههای خمیده را ترجیح میدهد و برای شما میزان روشنایی صفحه نمایش اهمیت بالایی دارد به سراغ آنر 70 بروید. در کل هر دو گوشی از نظر نمایشگر محصولات خوبی هستند و نمیتوان خیلی به آنها ایراد وارد کرد.
دو نسل از پرفروش ترین سامسونگ بازار را مقایسه کردیم:
مقایسه a33 با a34
به طور حتم پاشنه آشیل آنر 70 را میتوانیم همین بخش بدانیم؛ چرا که در تصمیمی عجیب آنر برای این مدل از اسپیکری تکی استفاده کرده و خبر از صدای استریو نیست. با توجه به بازه قیمتی به طور حتم این اتفاق یک نقطه منفی به حساب میآید. اسپیکر تکی این گوشی در لبه پایینی قرار گرفته و اتفاقا کیفیت یا بلندی خیلی عالی ندارد و حتی برخی از مدلها با قیمتی نصف آنر 70 نیز از نظر اسپیکر بهتر از این محصول عمل میکنند.
ناتینگ فون 1 از طرف دیگر یک اسپیکر اصلی در لبه پایینی دارد و اسپیکر مکالمه هم در نقش اسپیکر دوم برای تولید صدای استریو و فراگیر ظاهر میشود. از نظر بلندی صدای این گوشی بسیار بیشتر از آنر 70 است و صدا به صورت دقیقتر به گوش میرسد. اسپیکرهای این گوشی تقریبا بالانس هستند ولی اسپیکر پایینی بیس بیشتر و صدای بلندتری دارد. در کل بدون شک برنده این بخش ناتینگ فون 1 است و آنر 70 در بخش اسپیکر در مقابل هیچ گوشی با این برچسب قیمتی حرفی برای گفتن نخواهد داشت.
آنر 70 از رابط کاربری Magic UI 6.1 بر پایه اندروید 12 استفاده میکند. خوشبختانه در این گوشی هیچ مشکلی برای استفاده از سرویسهای گوگل وجود ندارد و به راحتی میتوانید سرویسهایی مانند جیمیل، گوگل کروم، گوگل مپ، گوگل پلی و موارد دیگر را مورد استفاده قرار دهید. این رابط کاربری ظاهر سادهای دارد و به راحتی میتوانید با بخشهای مختلف آن آشنا شوید.
رابط Magic UI آنر به شما اجازه میدهد تا ظاهری دلخواه برای بخشهای مختلف مانند صفحه AOD، آیکون برنامهها، تم کلی، ویجتها و بخشهای دیگر انتخاب کنید. قابلیتهای مرسومی مانند Dark mode، Eye comfort و موارد اینچنینی نیز در این رابط کاربری دیده میشود و بعید است که نتوانید به سرعت با آن ارتباط برقرار کنید. شما همچنین میتوانید برنامههای مورد نظر خود را به کمک رابط کاربری قفل کنید تا هیچ کس به غیر از خودتان نتواند به محتوای آنها دسترسی پیدا کند.
ناتینگ فون 1 اولین تلاش شرکت ناتینگ است و شاید تصور کنید به همین دلیل ممکن است رابط کاربری خیلی خوب نباشد و نتواند نیازهای شما را برآورده کند، ولی باید بگوییم که این فرض اصلا صحیح نیست و گشت و گذار در محیط Nothing UI بسیار لذتبخش است و این رابط کاربری بر پایه اندروید 12 توسعه داده شده است. این رابط کاربری تا حد بسیار زیادی شما را به یاد پیکسلهای گوگل و در واقع اندروید خام میاندازد و ناتینگ مقداری این اندروید را شخصی سازی کرده است.
انتخاب رابط کاربری کاملا سلیقهای است و باید ببینید با کدام UI احساس راحتی بیشتری دارید. در کل اما اگر اندروید خام و رابط کاربری گوشیهای پیسکل برای شما جذاب است قطعا Nothing UI گوشی ناتینگ فون 1 بیشتر میتواند نظر شما را به خود جلب کند.
a53 بهتره یا پوکو x5 پرو:
مقایسه گوشی a53 با poco x5 pro
بدون شک تراشه 6 نانومتری اسنپدراگون 778G یکی از چیپستهای محبوب این سازنده آمریکایی است؛ چرا که این تراشه در گوشیهایی مانند گلکسی M52، A52s، A73، شیائومی 11 لایت ne، شیائومی 12 لایت و البته این دو محصول مورد بررسی مورد استفاده قرار گرفته است. این چیپست از هشت هسته پردازنده مرکزی شامل چهار هسته Kryo 670 با فرکانس 2.4 گیگاهرتز و چهار هسته Kryo 670 با فرکانس 1.9 گیگاهرتز میزبانی میکند و همچنین پردازنده گرافیکی Adreno 642L را نیز شامل میشود.
قدرت سخت افزاری دو گوشی خوب است و در محیط رابط کاربری همه فرمانها با سرعت اجرا میشود و نرخ نوسازی 120 هرتزی نمایشگر نیز بر این تجربه مثبت تأثیر به سزایی دارد. شما میتوانید با این دو گوشی بازیهای جدید و سنگین را نیز به خوبی اجرا کنید، البته نه در حالت Max یا Ultra! بعید است که با بخش سخت افزاری این دو محصول به مشکل بربخورید و احتمالا تا دو سال میتوانید به روی عملکرد خوب آنها حساب باز کنید.
ایرادی که میتوان به این دو مدل وارد کرد این است که در این بازه قیمتی گوشیهای زیادی وجود دارند که از نظر سخت افزاری قویتر از این دو مدل هستند و گزینههای بهتری برای بازی کردن یا انجام کارهای سنگین به حساب میآیند. پس اگر اولویت شما بخش سخت افزار است به سراغ مدلهای دیگری بروید و مثلا شیائومی 11 تی پرو با تراشه اسنپدراگون 888 را انتخاب کنید.
آنر 70 و ناتینگ فون 1 هر دو دارای نسخههای 128 رم 8، 256 رم 8 و 256 رم 12 هستند و آنر 70 یک نسخه 512 رم 12 نیز دارد. هیچیک از این دو محصول از کارت حافظه جانبی پشتیبانی نمیکنند و به همین هم باید از ابتدا حافظهای متناسب با نیازهای خود انتخاب کنید تا با کمبود فضا مواجه نشوید. ناگفته نماند که هر دو گوشی از نسل پنجم اینترنت همراه یا همان 5G پشتیبانی میکنند.
با توجه به یکسان بودن سخت افزار دو گوشی و دیگر شرایط نمیتوانیم یکی را برتر از دیگری در نظر بگیریم و هر دو عملکرد مناسب در این بخش دارند، هرچند که گزینههای قویتر به کرات در این بازه قیمتی دیده میشود.
اگر باتری اولویت اول شماست، مطلب زیر را بخوانید:
بهترین گوشی از نظر باتری
ناتینگ فون 1 باتری با ظرفیت 4500 میلی آمپر ساعت دارد و آنر 70 از یک باتری 4800 میلی آمپر ساعتی استفاده میکند. بگذارید از قبل اعلام گوشی برتر و برنده نگاهی به نتایج تستهای باتری دو گوشی داشته باشیم. آنر 70 در تست وبگردی با یک بار شارژ کامل 18.5 ساعت دوام میآورد و میتواند در صورت داشتن شارژ 100 درصد به مدت 19.5 ساعت ویدئو پخش کند.
این اعداد برای ناتینگ فون 1 به ترتیب 15.5 و 20.5 ساعت هستند. در استفاده روزمره نماینده ناتینگ برنده بخش شارژدهی است و به خوبی یک روز کامل را دوام میآورد و این در حالی اتفاق میافتد که شاید آنر 70 قبل از به پایان رسیدن روز به شارژ مجدد نیاز داشته باشد. در زمینه سرعت شارژ شدن اما قضیه عکس میشود و شرکت آنر برتری خود را به ناتینگ یادآور میشود.
آنر 70 از شارژ سریع 66 وات پشتیبانی میکند، در صورتی که برای ناتینگ فون 1 شارژ سریع 33 واتی در نظر گرفته شده است. نماینده آنر در مدت 30 دقیقه تا حدود 70 درصد شارژ میشود و برای شارژ کامل به 50 دقیقه زمان نیاز دارد. نایتنگ فون 1 در 30 دقیقه 48 درصد شارژ میشود و شارژ کامل آن 1.5 ساعت به طول میانجامد. البته بد نیست اشاره کنیم که ناتینک فون 1 از شارژ بیسیم 15 واتی نیز پشتیبانی میکند اما برای رقیب شارژ بیسیم در نظر گرفته نشده است.
در مقایسه گوشی آنر 70 با ناتینگ فون 1 به بخشی میرسیم که میتواند تأثیر بسیار زیادی بر تصمیم نهایی شما داشته باشد. در این بخش به سراغ دوربینهای دو گوشی خواهیم رفت و آنها را به صورت مجزا مورد بررسی قرار میدهیم تا محصول برتر مشخص شود.
نایتنگ فون 1 از دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی مدل Sony IMX 766 با اندازه 1/1.56 اینچی و اندازه پیکسل 1.0 میکرونی استفاده میکند. این سنسور در پس لنزی 24 میلیمتری با گشودگی دریچه دیافراگم f/1.9 قرار گرفته و از فوکوس خودکار تشخیص فاز و البته لرزشگیر اپتیکال تصویر پشتیبانی میکند. عکسهای این دوربین به صورت پیش فرض با رزولوشن 12.5 مگاپیکسلی به ثبت میرسند.
عکسهای ثبت شده با این گوشی کیفیت بسیار خوبی دارند؛ چرا که جزئیات زیادی در این تصاویر دیده میشود و شارپنس حتی در سوژههایی مانند چمن و شاخ و برگ درختان خوب است. دقت رنگ عکسها نزدیک به واقعیت است اما در کل میتوانیم مقداری رنگها را غلیظتر از حالت عادی بدانیم. کنتراست و گستره دینامیکی تصاویر هم طبیعی و خوب است و نویز برای کمی در عکسها دیده میشود و ناتینگ به عنوان تجربه اول خود در این زمینه موفق عمل کرده است.
در سوی دیگر آنر 70 قرار میگیرد، گوشی که دوربین اصلی آن از سنسوری 54 مگاپیکسلی مدل Sony IMX800 با اندازه 1/1.49 اینچی و اندازه پیکسل 1.0 میکرونی استفاده میکند. این سنسور در پشت لنزی با دیافراگم f/1.9 قرار گرفته و از فوکوس خودکار تشخیص فاز پشتیبانی میکند. عکسهای این دوربین به دلیل ترکیب پیکسل باید 13.5 مگاپیکسلی باشند اما در عمل به دلیل برش نرم افزاری که انجام میشود این رزولوشن به 12.5 میرسد. در این دوربین خبری از لرزشگیر اپتیکال تصویر نیست.
عکسهای ثبت شده با دوربین اصلی آنر 70 کیفیت خوبی دارند اما نمیتوانیم آنها را عالی بدانیم. تصاویر این گوشی شارپنس خوبی دارند و رنج دینامیکی آنها نیز در بازه گستردهای قرار میگیرد، اما دقت رنگ بینقص نیست و سوژهها گاهی بیش از حد پر رنگ میشوند و جزئیات نیز گاهی آنطور که باید و شاید نیست. شما میتوانید دوربین را در حالت رزولوشن کامل مورد استفاده قرار دهید و در این حالت جزئیات تصاویر بیشتر میشود اما در عوض رنج دینامیکی کاهش پیدا میکند.
این موارد را که در کنار هم قرار دهیم باید بگوییم که دوربین اصلی ناتینگ فون 1 شرایط بهتری نسبت به نماینده آنر دارد و میتواند تصاویر بهتری به ثبت برساند، هرچند که کیفیت عکسهای آنر 70 هم رضایتبخش است و میتواند نظر شما را به خود جلب کند.
دوربین فوق عریض نایتنگ فون 1 نیز مانند دوربین اصلی سنسوری 50 مگاپیکسلی دارد اما این بار سازنده آن سامسونگ و مدل آن JN1 است. این سنسور با اندازه 1/2.76 اینچی و اندازه پیکسل 0.64 میکرونی در پس لنزی 14 میلیمتری با دیافراگم f/2.2 قرار گرفته و خوشبختانه از فوکوس خودکار نیز پشتیبانی میکند تا بتواند در نقش دوربین ماکرو نیز ظاهر شود. تصاویر این دوربین به صورت پیش فرض 12.5 مگاپیکسلی هستند و این دوربین توانایی دارد تا فاصله 4 سانتیمتری به روی سوژهها فوکوس کند.
دوربین فوق عریض انر 70 هم از سنسوری 50 مگاپیکسلی استفاده میکند اما این بار سازنده سنسور مشخص نیست. این سنسور در پشت لنزی با دیافراگم f/2.2 قرار گرفته و مانند رقیب از فوکوس خودکار پشتیبانی میکند و میتواند تا فاصله 2.5 سانتیمتری به روی سوژهها فوکوس کند. تصاویر این دوربین زاویه 122 درجهای دارند و به صورت پیش فرض 12.5 مگاپیکسلی به ثبت میرسند.
تصاویر فوق عریض ناتینگ فون 1 کیفیت خوبی دارند (برای دوربین فوق عریض البته) و جزئیات مناسب و کنتراست خوبی در آنها دیده میشود. اعوجاج این تصاویر به خوبی توسط قابلیتهای نرم افزاری از بین میرود و فرآیند کاهش نویز نیز به خوبی انجام میشود. رنج دینامیکی این عکسها در اکثر مواقع متوسط است و حتی روشن شدن HDR هم نمیتواند تا حد خیلی زیادی این موضوع را بهبود ببخشد. تصاویر این دوربین به نسبت دوربین اصلی قطعا غلظت رنگ کمتری دارند و شاید گاهی این عکسها را رنگ پریده در نظر بگیرید.
دوربین فوق عریض آنر 70 هم عکسهای خوبی به ثبت میرساند و شرایط تقریبا مانند رقیب است اما با این تفاوت که اعوجاج به خوبی از بین نمیرود و در فرآیند حذف نویز گاهی بخش از جزئیات نیز از بین میرود و عکس و سوژه حالت آبرنگی به خود میگیرد. در کل میتوانیم با اختلاف نهچندان زیاد دوربین فوق عریض ناتینگ فون 1 را برتر از آنر 70 بدانیم.
تفاوت های A54 و A73 در چیست؟
مقایسه a54 با a73
آنر 70 از یک دوربین سلفی 32 مگاپیکسلی استفاده میکند و این سنسور برای ناتینگ فون 1 رزولوشن 16 مگاپیکسلی دارد. سلفیهای آنر 70 را میتوانیم در بین بهترینهای موجود در این بازه قیمتی بدانیم؛ چرا که جزئیات زیاد و شارپنس خوبی در این عکسها دیده میشود و کنتراست و رنج دینامیکی نیز وضعیت خوبی دارد. در سوی دیگر سلفیهای ناتینگ فون 1 هم خوب است اما قطعا حریف رقیب نمیشود و به همین جهت برنده این بخش آنر 70 است.
همانطور که پیشتر اشاره کردیم دوربین فوق عریض هر دو گوشی از فوکوس خودکار پشتیبانی میکند و این یعنی شما میتوانید از این دوربین برای ثبت تصاویر ماکرو یا نمای نزدیک نیز استفاده کنید. عکسهای ماکرو هر دو گوشی به نسبت سنسورهای 2 یا 5 مگاپیکسلی موجود در گوشیهای دیگر شرایط بسیار بهتری دارد و بهخصوص ماکروهای آنر 70 بهتر است و در آن جزئیات، کنتراست و شارپنس بهتری دیده میشود.
بازی های برتر اندروید که نباید از دست بدهید:
بهترین بازی جهان برای گوشی
آنر 70 از دوربین تشخیص عمق میدان 2 مگاپیکسلی برای برش سوژه از پسزمینه کمک میگیرد و ناتینگ فون 1 این کار را به صورت نرم افزاری انجام میدهد. در حالی که کیفیت پرترههای نماینده آنر مناسب و رضایتبخش است، پرترههای ناتینگ فون 1 را میتوانیم عالی بدانیم. در این عکسها سوژه جزئیات بسیار زیادی دارد و تقریبا هیچ نویزی هم دیده نمیشود، بهعلاوه این که برش بسیار خوبی را هم شاهد هستیم و سوژه کاملا از پسزمینه جدا میشود.
برنده این بخش ناتینگ فون 1 است و اگر برای شما کیفیت تصاویر پرتره اهمیت دارد از بین این دو مدل نماینده ناتینگ را انتخاب کنید.
نحوه استفاده هر کاربر از گوشی هوشمند با کاربر دیگر متفاوت است و همین باعث میشود تا یک مدل برای فردی بسیار خوب و جذاب و برای دیگری حتی گزینه مناسبی هم نباشد. در این متن به طور کامل به بخشهای مختلف دو گوشی پرداختیم و تلاش کردیم تا در هر زمینه گوشی برتر و بهتر را مشخص کنیم. با توجه به این اطلاعات شما راحتتر میتوانید به سراغ گزینه نهایی و مناسب خود بروید.
اگر گوشی با حاشیههای باریک اطراف نمایشگر میخواهید که طراحی زیبایی داشته باشد، از دوربینهای قابل قبولی استفاده کند و به سرعت هم شارژ شود به سراغ انر 70 بروید، اما اگر یک گوشی خاص میخواهید و رابط کاربری پیکسلهای گوگل علاقه دارید و همچنین بخش دوربین برای شما اهمیت بیشتری دارد به سراغ ناتینگ فون 1 بروید.
در زمینه نمایشگر آنر 70 بهتر است یا ناتینگ فون 1؟ هر دو گوشی پنلهای امولد جذابی با نرخ نوسازی 120 هرتزی دارند. از نظر دقت رنگ وضعیت پنل ناتینگ فون 1 بهتر است ولی از طرفی پنل آنر 70 حاشیههای بسیار باریکتری دارد و همچنین روشنایی نمایشگر این گوشی هم بیشتر از رقیب است. بنابراین در نهایت تصمیم با خود شما خواهد بود که کدام بخش اولویت بالاتری دارد.
ناتینگ فون 1 دوربین بهتری دارد یا آنر 70؟ در زمینه دوربین اصلی و فوق عریض برتری با ناتینگ فون 1 است و این گوشی همچنین عکسهای پرتره بهتری هم به ثبت میرساند. در زمینه عکسهای سلفی و ماکرو اما آنر 70 بهتر از رقیب عمل میکند. در نهایت اما میتوان ناتینگ فون 1 را برنده دانست.
از نظر سخت افزاری آنر 70 بهتر است یا ناتینگ فون 1؟ هر دوی این گوشیها از تراشه 6 نانومتری اسنپدراگون 778 استفاده میکنند و از این جهت هیچ تفاوتی بین آنها وجود ندارد. قدرت سخت افزاری هر دو مدل مناسب و خوب است اما اگر بخش سخت افزار برای شما اولویت دارد قطعا در این بازه قیمتی میتوان مدلهای بسیار قویتری از نظر سخت افزاری تهیه کرد.
بررسی گوشی سامسونگ اس ۲۴ اولترا به همراه تست گیمینگ و کیفیت دوربین ها