داغ ترین ها :
مقایسه و تفاوت های A35 و A55؛ ارزش خرید حرف اول را می‌زند!

مقایسه و تفاوت های A35 و A55؛ ارزش خرید حرف اول را می‌زند!

گلکسی A35 و A55 دو میان‌رده جذاب از شرکت سامسونگ هستند که محبوبیت بسیار زیادی دارند. در این مطلب به مقایسه جامع آن‌ها پرداخته‌ایم تا شما بتوانید انتخاب دقیق‌تری داشته باشید.

گلکسی A55

گلکسی A35

گلکسی A55

امتیاز

8.2
طراحی :
8
صفحه نمایش :
8
باتری :
8.5
اسپیکر :
7.5
کیفیت ساخت :
8.5
رابط کاربری :
8.5
عملکرد :
8.3
دوربین :
8.2

نقاط قوت

  • طراحی زیبا و شکیل، ارگونومی مناسب جهت دست گرفتن گوشی
  • صفحه نمایش با کیفیت بالا
  • عملکرد و رابط کاربری روان
  • شارژدهی بسیار خوب
  • عکاسی با وضوح بالا و فیلم برداری روان
  • سخت افزار مناسب و توانمند در بین میان رده‌های 2024 و سال‌های قبل

نقاط ضعف

  • عدم کاهش زمان شارژ باتری نسبت به گوشی‌های میان رده سال‌های قبل
  • نبود آداپتور شارژ درون جعبه

گلکسی A35

امتیاز

7.7
طراحی :
8
صفحه نمایش :
8
باتری :
8
اسپیکر :
7
کیفیت ساخت :
8
رابط کاربری :
8.5
عملکرد :
7.8
دوربین :
7.5

نقاط قوت

  • طراحی بروز و کیفیت ساخت خوب
  • صفحه نمایش باکیفیت و روشن
  • سخت افزار مناسب
  • دوربین‌های خوب
  • فیلم‌برداری بسیار بهتر نسبت به قبل
  • دوام بالای باتری

نقاط ضعف

  • حاشیه‌های اطراف نمایشگر زیاد است
  • نبود آداپتور درون جعبه

شرکت سامسونگ در تاریخ ۲۱ اسفند ماه از دو کهکشانی جدید و محبوب خود با نام‌های گلکسی A35 و گلکسی A55 رونمایی کرد و از تاریخ ۲۵ اسفند این دو میان‌رده وارد بازار جهانی شدند و پس از مدت کوتاهی در بازار ایران نیز در دسترس قرار گرفتند. این دو گوشی شباهت‌های زیادی دارند ولی با برچسب قیمتی متفاوتی به فروش می‌رسند و همین سبب می‌شود تا کاربران بین انتخاب یکی از آن‌ها مردد شوند. در ادامه این مطلب همراه تکنولایف باشید تا به مقایسه گوشی a35 با a55 بپردازیم و ارزش خرید هر کدام را بررسی کنیم.

 

برای مشاهده قیمت گوشی a55 و قیمت گوشی a35، روی لینک‌ها کلیک نمایید.

طراحی و کیفیت ساخت؛ دوقلوهای همسان سامسونگ!

گوشی آبی رنگ گلکسی A55 و گوشی صورتی گلکسی A35 است.

شرکت سامسونگ برای کسب درصد بیشتری از بازار گوشی‌های میان‌رده گوشی سامسونگ، طی دو یا سه سال اخیر سیاست‌های خود را کمی تغییر داد و به عنوان مثال برای این محصولات به سراغ طراحی مشابهی در مقایسه با مدل‌های پرچمدار رفت و میزان پشتیبانی نرم افزاری آن‌ها را افزایش داد. این تغییرات در کل باعث شد تا کهکشانی‌های میان‌رده این سازنده بیشتر از قبل مورد توجه افراد مختلف قرار بگیرند.

کره‌ای‌ها امسال پا را از این هم فراتر گذاشته‌اند و نه‌تنها طراحی و ظاهر بسیار مدرن و جدیدی برای گلکسی A55 و گلکسی A35 در نظر گرفته‌اند، بلکه این گوشی‌ها حالا از نظر کیفیت ساخت و متریال نیز می‌توانند هر رقیبی را پشت سر بگذارند. لازم است یادآور شوم که تا چند سال قبل میان‌رده‌های سامسونگ همواره به دلیل کیفیت ساخت پایین مورد انتقاد کاربران بودند.

گوشی a55 در تکنولایف

این دو کهکشانی از نظر طراحی دقیقا مانند هم هستند و اصلا نمی‌توانید آن‌ها را از هم تشخیص دهید. قاب پشتی هر دو دستگاه شیشه‌ای بوده و پوشش براق دارد. این قاب کاملا تخت است و لنزهای دوربین هم به شکل جزیره‌ای و بدون داشتن فریم زیرهم دیده می‌شوند. فریم کناری گلکسی A55 و A35 نیز حالتی تخت دارد ولی با این تفاوت که سامسونگ در A55 از آلومینیوم استفاده کرده و در A35 به سراغ پلاستیک رفته است تا هزینه‌ها را کاهش دهد.

نقد و بررسی تخصصی گوشی گلکسی a35

قاب A55 حالتی برس خورده دارد و به شکلی واضح هنگام در دست گرفتن گوشی، حس مرغوبیت بالاتر را به شما انتقال می‌دهد. بد نیست اشاره کنیم که محل‌ دکمه‌های ولوم و پاور در هر دو گوشی به‌جای طراحی تخت، حالتی برآمده دارد تا شما راحت‌تر بتوانید به این بخش دسترسی داشته باشید.

چیدمان دکمه‌ها و درگاه‌ها در A35 و A55 کاملا یکسان است و هیچ تفاوتی در این زمینه نیز دیده نمی‌شود. در نسل قبلی گلکسی A34 از ناچ قطره‌ای استفاده می‌کرد و تفاوت آن با A54 مشخص بود ولی در این نسل هر دو گوشی دارای پنلی ۶٫۶ اینچی هستند که در بالای آن نیز دوربین سلفی درون ناچ حفره‌ای دیده می‌شود.

صفحه نمایش گلکسی A55 توانسته حدود ۸۶ درصد از فضای روبرویی را به خود اختصاص دهد و این عدد برای A35 برابر با ۸۵ درصد است. البته در عمل این اختلاف ۱ درصدی به چشم نمی‌آید و هر دو از این نظر نسبت به نسل قبلی بهبود خوبی داشته‌اند، هرچند که هنوز هم در مقایسه با رقبای گوشی شیائومی در سطح پایین‌تری قرار می‌گیرند.

بررسی کامل متنی گوشی a35 در تکنولایف

گلکسی A55 وزنی ۲۱۳ گرمی و ضخامتی ۸٫۲ میلی‌متری دارد و این اعداد برای A35 به ترتیب ۲۰۹ گرم و ۸٫۲ میلی‌متر است. گلکسی A35 در حد ۰٫۶ میلی‌متر (که عملا مشخص نیست) طول و عرض بیشتری نسبت به برادر بزرگ‌تر خود دارد. در کل هر دو کهکشانی در دست حس خوب و مشابهی دارند با این تفاوت که کیفیت ساخت بهتر A55 به لطف فریم آلومینیومی احساس می‌شود.

شرکت سامسونگ برای محافظت از شیشه نمایشگر و قاب پشتی هر دو گوشی از گوریلا گلس ویکتوس پلاس استفاده کرده که نسخه بسیار خوبی به حساب می‌آید و از دیدن آن به روی دو گوشی میان‌رده بسیار خوشحال هستم. این دو محصول از گواهی IP67 نیز پشتیبانی می‌کنند تا هیچ حرف و حدیثی در مورد بخش طراحی و کیفیت ساخت باقی نماند.

ظاهرا کره‌ای‌ها پس از سال‌ها آزمون و خطا بالاخره به فرمولی موفق دست پیدا کرده‌اند و خوب می‌دانند که چگونه باید دل مخاطبان را به دست بیاورند. به عنوان جمع بندی این قسمت باید بگویم که هر دو گوشی طراحی و حس و حال مشابه و بسیار خوبی دارند ولی گلکسی A55 به دلیل استفاده از آلومینیوم حس یک گوشی بالارده را به شما انتقال می‌دهد.

 

بررسی کامل این گوشی را به هیچ وجه از دست ندهید:
بررسی a35

 

صفحه نمایش؛ همان که می‌خواهید!

مقایسه a35 با a55 ما را به بخش نمایشگر می‌رساند، جایی که انتظارات از سامسونگ بسیار بالا است. هر دو گوشی از صفحه نمایشی ۶٫۶ اینچی سوپر امولد با رزولوشن FHD+ استفاده کرده و تراکم پیکسلی ۳۹۰ را مقابل دیدگان شما قرار می‌دهند. هر دو نمایشگر از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی پشتیبانی می‌کنند اما پشتیبانی از HDR10+ تنها برای A55 در نظر گرفته شده است. طبق ادعای کره‌ای‌ها روشنایی این دو پنل در حالت حداکثری به ۱۰۰۰ نیت می‌رسد.

صفحه نمایش هر دو گوشی کیفیت بسیار خوبی دارد و عملا تفاوتی بین آن‌ها دیده نمی‌شود. نمایشگر گلکسی A55 و A35 می‌توانند محتوا را به شکلی زنده و پویا با کنتراست عالی و البته عمق رنگ مشکی بی‌نهایت به نمایش دربیاورند. دقت رنگ نیز مناسب و خوب ارزیابی می‌شود و بدون شک از کیفیت پنل هر دو گوشی رضایت کامل خواهید داشت.

کیفیت صفحه نمایش گلکسی a55

همان طور که در بررسی A55 هم اشاره کردیم، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی این گوشی و همچنین A35 حس بسیار خوب و روانی را به شما انتقال می‌دهد. صفحه نمایش این دو میان‌رده در حالت دستی می‌توانند تا حدود ۴۵۰ نیت روشنایی تولید کنند که این عدد در حالت حداکثری و با روشن بودن حالت خودکار به حدود ۱۰۰۰ الی ۱۰۵۰ نیت می‌رسد.

وضعیت دو گوشی از نظر میزان روشنایی نیز دقیقا یکسان و خوب ارزیابی می‌شود و شما در محیط باز بدون مشکل می‌توانید محتوا را مشاهده کنید. به نوعی می‌توانیم تنها برتری نمایشگر A55 نسبت به A35 را پشتیبانی آن از HDR در نظر بگیریم و اگر این موضوع برای شما کاربردی ندارد عملا هر دو گوشی یکسان می‌شوند.

قبل از پایان این بخش باید اشاره کنیم که کیفیت این دو نمایشگر بسیار خوب است ولی گوشی‌های شیائومی در این بازه قیمتی هم حاشیه‌های کمتری دارند و هم این‌که کمی رزولوشن بالاتری را ارائه می‌کنند (تراکم ۴۴۶ پیکسل به‌جای ۳۹۰ پیکسل).

 

کدام گوشی سامسونگ محبوب‌تر است؟ در بلاگ زیر بخوانید:
بهترین گوشی سامسونگ

 

اسپیکر

به طور کلی بالاتر بودن قیمت گوشی a55 باعث می‌شود تا انتظار بیشتری از این کهکشانی داشته باشیم ولی سامسونگ ترجیح داده تا بین این دو مدل تنها در بخش‌های معدودی تفاوت ایجاد کند. هر دو گوشی دارای اسپیکر اصلی به روی لبه پایینی هستند و اسپیکر دوم نیز در بالای صفحه نمایش دیده می‌شود و هم نقش بلندگوی دوم را ایفا می‌کند و هم برای داشتن مکالمه کاربرد دارد.

اسپیکر اصلی صدا را به سمت پایین تولید می‌کند ولی اسپیکر دوم صدا را به صورت مستقیم به گوش می‌رساند و ترکیب این دو سبب می‌شود تا صدایی استریو و فراگیر به گوش برسد. از نظر میزان بلندی صدا تقریبا وضعیت هر دو گوشی یکسان و خوب ارزیابی می‌شود با این تفاوت که گلکسی A55 تنها ۵ درصد صدای بلندتری دارد.

از نظر کیفیت صدا اما برادر بزرگ‌تر برتری خود را نسبت به A35 به رخ می‌کشد و صدایی واضح‌تر با بیس عمیق‌تر و تفکیک بهتر را به گوش می‌رساند، اتفاقی که در A35 به طور کامل رخ نمی‌دهد. این تفاوت باعث می‌شود تا برنده این بخش را گلکسی A55 در نظر بگیرم، هرچند که اختلاف خیلی زیاد نیست و شاید در استفاده روزمره خیلی احساس نشود.

نرم افزار و رابط کاربری

درست مانند بخش طراحی که قبل‌تر یکی از نقاط ضعف گوشی‌های میان‌رده سامسونگ بود و حالا به نقطه قوت تبدیل شده، بخش نرم افزار نیز دقیقا از همین الگو پیروی می‌کند. اگر به چند سال قبل برگردیم گوشی‌های سامسونگ از نظر میزان پشتیبانی نرم افزاری، پایداری و البته سرعت دریافت آپدیت‌ها وضعیت چندان خوبی نداشتند ولی این داستان در حال حاضر کاملا برعکس شده است.

رابط کاربری One UI 6.1 بر پایه اندروید ۱۴ بدون شک یکی از کامل‌ترین و بهینه‌ترین پوسته‌های موجود برای اندروید است که از ابتدا به روی گلکسی A55 و گلکسی A35 دیده می‌شود. کره‌ای‌ها وعده داده‌اند که برای این دو گوشی تا ۴ سال آپدیت نرم افزاری (اندروید و رابط کاربری) و تا ۵ سال آپدیت امنیتی عرضه شود که اتفاق بسیار خوبی است و باعث می‌شود تا ۵ سال دستگاهی با قابلیت‌های جدید در دست داشته باشید.

هیچ تفاوتی از نظر نرم افزاری بین این دو گوشی دیده نمی‌شود و این بخش را می‌توانیم کاملا برابر در نظر بگیریم. اگر تا به حال گوشی سامسونگی استفاده نکردید باید بدانید که One UI 6.1 بسیار منظم و زیبا شده و قابلیت‌های کاربردی و جذابی دارد. اگر از کاربران قبلی سامسونگ هستید هم باید بدانید که این نسخه کامل‌تر از همیشه شده و بهترین و روان‌ترین حس ممکن را انتقال می‌دهد.

عملکرد سخت افزاری؛ یکی از دلایل خرید A55!

سامسونگ به دلیل کاهش هزینه تولید، افزایش سود و همچنین وابستگی کمتر به سایر شرکت‌ها طی چند سال اخیر تلاش کرده تا گوشی‌های میان‌رده خود را بیشتر با تراشه‌های اختصاصی خود این شرکت راهی بازار کند و این سیاست دقیقا در گلکسی A55 و گلکسی A35 نیز دیده می‌شود.

در دل گلکسی A55 تراشه ۴ نانومتری اگزینوس ۱۴۸۰ دیده می‌شود. این چیپست شامل ۸ هسته پردازنده مرکزی به صورت دو کلاستر ۴ هسته Cortex-A78 با فرکانس ۲٫۷۵ گیگاهرتز و ۴ هسته Cortex-A55 با فرکانس ۲٫۰ گیگاهرتز و همچنین پردازنده گرافیکی Xclipse 530 است. پردازنده گرافیکی حالا با همکاری شرکت بزرگ AMD و بر پایه معماری RDNA 2 توسعه داده شده و عملکرد بهتری را ارائه می‌کند.

نتایج تست‌های A55

در سوی دیگر سامسونگ برای گلکسی A35 از تراشه شناخته شده اگزینوس ۱۳۸۰ با معماری ۵ نانومتری استفاده کرده است، تراشه‌ای که به روی گلکسی A54 نیز آن را دیده بودیم و همین باعث می‌شود تا عملا مقایسه گوشی A35 با A55 در بخش سخت افزار به مقایسه A55 با A54 تبدیل شود.

گلکسی A55 در مقایسه با رقیب از نظر عملکرد پردازنده مرکزی حدود ۲۰ الی ۲۵ درصد بهتر شده و در زمینه پردازش‌های گرافیکی نیز شاهد بهبودی حدود ۳۰ درصدی هستیم. یکی از بهبودهای دیگری که در A55 نسل به نسل قبلی و البته نسبت به A35 دیده می‌شود، پایداری بسیار بهتر آن است.

گلکسی A55 نسبت به قبل بسیار کمتر داغ می‌شود و در تست استرس توانست به عملکرد بسیار خوبی دست پیدا کند و تقریبا از ابتدا تا انتهای تست نزدیک به ۱۰۰ درصد توان خود را به کار بگیرد. البته که پایداری A35 نیز تقریبا خوب است ولی این گوشی بیشتر از A55 داغ می‌کند و هنگام انجام کارهای سنگین یا بازی کردن این تفاوت احساس می‌شود.

 

برای خرید ساعت هوشمند سامسونگ در مدل‌های مختلف، سری به صفحه مربوطه در فروشگاه اینترنتی تکنولایف بزنید.

نتایج تست‌های A35

طبق توضیحات بالا بدون شک برای بازی کردن گلکسی A55 گزینه بهتر و مناسب‌تری به حساب می‌آید. این کهکشانی می‌تواند بازی Genshin Impact را با گرافیک پایین و فریم‌ریتی بین ۴۰ الی ۵۰، بازی PUBG Mobile را با گرافیک متوسط و پایین و فریم‌ریت ثابت ۶۰، Call of Duty Mobile را با گرافیک متوسط و پایین با فریم‌ریت ثابت حدود ۶۰ و Asphalt 9 را با گرافیک حداکثری بدون مشکل به اجرا دربیاورد.

گلکسی A35 نیز توانایی اجرای عناوین بالا را دارد، ولی گرافیک و فریم‌ریت پایین‌تر خواهد بود و گوشی نیز بیشتر داغ می‌شود. هر دو گوشی با نسخه‌های ۱۲۸ با رم ۶، ۱۲۸ با رم ۸، ۲۵۶ با رم ۶، ۲۵۶ با رم ۸ و ۲۵۶ با رم ۱۲ در دسترس قرار دارند و از کارت حافظه جانبی نیز پشتیبانی می‌کنند (البته که بین SD Card و سیم‌کارت دوم باید یکی را انتخاب کنید).

طبق توضیحات و داده‌های گفته شده، برنده بخش سخت افزار قطعا گلکسی A55 است و اگر این بخش برای شما اهمیت دارد باید به سراغ برادر بزرگ‌تر بروید. گلکسی A35 نیز سخت افزار خوبی دارد و بدون مشکل از پس کارهای مختلف برمی‌آید ولی قطعا در سطح پایین‌تری در مقایسه با A55 قرار می‌گیرد.

باتری و امنیت؛ بهینه‌تر از همیشه!

شاید در نگاه اول برابر بودن ظرفیت باتری گلکسی A55 و گلکسی A35 در عدد ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعت و همچنین مشخصات و اندازه یکسان نمایشگر، باعث شود تصور کنید که این دو کهکشانی شارژدهی مشابهی دارند، اما در عمل شارژدهی این دو میان‌رده یکسان نیست و تفاوت در تراشه باعث کم یا زیاد شدن مدت زمان دوام گوشی می‌شود.

در تست باتری گلکسی A55 با شارژ کامل توانست ۳۷ ساعت مکالمه 3G یا حدود ۱۲ ساعت وبگردی یا حدود ۱۹ ساعت پخش مداوم ویدئو و یا حدود ۷٫۵ ساعت اجرای بازی‌ها را دوام بیاورد. این اعداد برای گلکسی A35 به ترتیب برابر با ۲۶٫۵، ۱۰، ۱۳٫۵ و ۹ ساعت هستند. این یعنی در استفاده ترکیبی قطعا گلکسی A55 مدت زمان بیشتری را دوام می‌آورد، مخصوصا اگر اهل بازی کردن نباشید.

شما با داشتن استفاده روزانه و عادی از گلکسی A55 می‌توانید از این گوشی انتظار شارژدهی ۱٫۵ الی ۲ روزه داشته باشید، هرچند که این موضوع به الگوی مصرف شما نیز بستگی دارد. همین دوام برای A35 برابر ۱ الی ۱٫۵ روز است. پس از نظر میزان شارژدهی برتری با گلکسی A55 است و تراشه ۱۴۸۰ به لطف فناوری جدیدتر بهتر می‌تواند مصرف انرژی را مدیریت کند.

هر دو گوشی از شارژ سریع ۲۵ واتی پشتیبانی می‌کنند، آداپتوری که درون جعبه دیده نمی‌شود و باید آن را به صورت جداگانه تهیه کنید. به کمک این آداپتور شما می‌توانید این دو گوشی را در مدت زمان ۳۰ دقیقه تا حدود ۵۰ درصد و در مدت زمان ۱ ساعت و ۲۰ دقیقه به شکل ۱۰۰ درصدی شارژ کنید. این عملکرد در مقایسه با رقبای شیائومی قطعا ضعیف‌ است، به‌خصوص که آداپتور نیز درون جعبه دیده نمی‌شود.

ویژگی های گوشی آ۵۵

اصلی‌ترین و بهترین روش وارد شدن به گلکسی A35 و A55 حسگر اثر انگشت است که در زیر نمایشگر قرار گرفته و عملکرد خوب و قابل اطمینانی دارد. این حسگر اثر انگشت شما را با سرعت خوبی تشخیص داده و قفل صفحه را باز می‌کند. همچنین محل قرارگیری این حسگر را مناسب ارزیابی می‌کنم و مشکلی با این بخش نخواهید داشت، هرچند که هنوز هم معتقدم سنسورهای فیزیکی عملکرد سریع‌تری دارند (در مقایسه با حسگرهای زیر نمایشگر اپتیکال نه اولتراسونیک).

 

مقایسه دو غول کهکشانی سامسونگ را اصلا از دست ندهید!
مقایسه s23 ultra با s24 ultra

 

دوربین؛ گلکسی A55 واقعا بهتر است؟

دوربین یکی از بخش‌هایی است که در مقایسه a35 با a55 انتظار داریم تفاوت‌ها را رقم بزند و برتری A55 را خاطر نشان کند، ولی آیا واقعا این اتفاق رخ می‌دهد؟ آیا دوربین کهکشانی گران‌تر می‌تواند قیمت بالاتر آن را توجیه کند؟ در ادامه به طور کامل بخش دوربین دو گوشی را بررسی کرده و در انتها به این سوالات پاسخ می‌دهیم.

دوربین گوشی گلکسی a55

دوربین اصلی

دوربین اصلی گلکسی A55 دارای سنسوری ۵۰ مگاپیکسلی مدل Sony IMX906 با اندازه ۱٫۱.۵۶ اینچی و اندازه پیکسل ۱٫۰ میکرون‌متری است. این سنسور در پشت لنزی با گشودگی دریچه دیافراگم F/1.8 قرار گرفته و از فوکوس خودکار تشخیص فاز و لرزشگیر اپتیکال تصویر پشتیبانی می‌کند. تصاویر این دوربین به صورت پیش فرض به دلیل استفاده از فناوری Quad Bayer به صورت ۱۲٫۵ مگاپیکسلی ثبت می‌شوند.

نمونه عکس روز دوربین اصلی Galaxy a55

در سو دیگر دوربین اصلی گلکسی A35 از سنسوری ۵۰ مگاپیکسلی Sony LYT-600 با اندازه ۱٫۲ اینچی و اندازه پیکسل ۱٫۰ میکرون‌متری استفاده می‌کند. این سنسور نیز در پشت لنزی با دیافراگم F/1.8 قرار گرفته و مانند A55 از فوکوس خودکار تشخیص فاز و لرزشگیر اپتیکال تصویر پشتیبانی می‌کند و پیش فرض تصاویر نیز ۱۲٫۵ مگاپیکسلی است.

عکس گوشی a35 در روز

همان‌طور که مشاهده می‌کنید، رزولوشن سنسور دو گوشی یکسان است ولی مدل سنسور و اندازه آن یکسان نیست و همین می‌تواند تفاوت‌هایی را به‌وجود بیاورد. عکس‌های گرفته شده با هر دو گوشی در نظر روز عملکرد بسیار خوبی به نسبت بازه قیمتی دارند. این تصاویر دارای جزئیات بالا و نویز بسیار کم هستند و کنتراست و شارپنس آن‌ها نیز مناسب ارزیابی می‌شود.

گلکسی A55 در شب

پردازش عکس‌ها طبیعی به نظر می‌رسد و تنها گاهی شارپنس مقداری افزایش پیدا می‌کند. در کل تصاویری واضح و دقیق را شاهد هستیم و در این زمینه عملکرد این دو گوشی تقریبا برابر است و A55 تنها کمی بهتر عمل می‌کند. در واقع برتری A55 به قدری جزئی است که شاید متوجه آن شوید. در عکس‌های ثبت شده در نور کم نیز عملکرد دو کهکشانی تقریبا نزدیک است ولی این بار گلکسی A55 اختلاف خود را با برادر کوچک‌تر بیشتر می‌کند.

دوربین اصلی گلکسی A35 در شب

تصاویر گرفته شده در شب با هر دو مدل کیفیت مناسبی دارند ولی عکس‌های گلکسی A55 با نویز کمتر و جزئیات بیشتری به ثبت می‌رسد و رنج دینامیکی نیز وسیع‌تر ثبت می‌شود. بگذارید کل صحبت‌ها در مورد دوربین اصلی را به این شکل خلاصه کنم که گلکسی A55 نسبت به A35 برتری دارد ولی به صورت جزئی و این برتری باعث نمی‌شود تا A55 گوشی بهتری به حساب بیاید.

دوربین فوق عریض

فوق عریض گلکسی A55

برعکس دوربین اصلی که هر دو گوشی دارای سنسوری با رزولوشن یکسان بودند، در این بخش گلکسی A55 از سنسوری ۱۲ مگاپیکسلی و گلکسی A35 از سنسوری ۸ مگاپیکسلی استفاده می‌کند. با وجود متفاوت بودن رزولوشن، اما خروجی نهایی تصاویر تا حدی به هم نزدیک است و برتری گلکسی A55 چندان محسوس نیست. به نوعی می‌توان گفت که عملکرد هر دو گوشی قابل قبول بوده ولی خیلی عالی نیست.

فوق عریض A35 در روز

دوربین سلفی

سلفی A55 در روز

سامسونگ برای گلکسی A35 دوربین اصلی با سنسور ۱۳ مگاپیکسلی در نظر گرفته و این در حالیست که گلکسی A55 به سنسوری ۳۲ مگاپیکسلی مجهز شده است. بدون شک کهکشانی گران‌تر سلفی‌های بهتری به ثبت می‌رساند، تصاویری که جزئیات بالاتر و دقت رنگ بهتری دارند و رنج دینامیکی وسیع‌تری را نیز به ثبت می‌رسانند. پس برتری در این قسمت با گلکسی A55 است.

سلفی A35 در شب

پرتره

پرتره A55

عکس‌های پرتره در هر دو گوشی با دوربین اصلی و به کمک بخش نرم افزار به ثبت می‌رسد. از نظر تشخیص سوژه از پس‌زمینه، گلکسی A55 مقداری بهتر عمل می‌کند و پرتره‌های این گوشی جزئیات را نیز کمی بهتر به ثبت می‌رسانند. پس در کل A55 مقداری بهتر از A35 است ولی نمی‌توان آن را خیلی برتر دانست.

پرتره A35

دوربین ماکرو

ماکرو A55

هر دو گوشی از دوربین‌های ماکرو با سنسور ۵ مگاپیکسلی استفاده می‌کنند. تصاویر ماکرو کیفیت قابل قبول و مناسبی دارند و خیلی تفاوتی بین دو گوشی دیده نمی‌شود. با کمی خلاقیت می‌توانید تصاویر نمای نزدیک خوبی با دو کهکشانی به ثبت برسانید ولی به طور کلی عجیب است که سامسونگ چرا با در نظر گرفتن AF برای دوربین فوق عریض، دوربین ماکرو را به طور کلی حذف نمی‌کند.

ماکرو A35

فیلم‌برداری

گلکسی A55 و گلکسی A35 هر دو توانایی ثبت ویدئوهای 4K با دوربین اصلی را دارا هستند و همچنین شما می‌توانید با دوربین سلفی نیز ویدئوهای 4K ضبط کنید. فیلم‌های ضبط شده با گلکسی A55 به نسبت بازه قیمتی کیفیت بسیار خوبی دارند. در این ویدئوها جزئیات زیاد، کنتراست خوب، رنگ‌بندی مناسب و رنج دینامیکی وسیع دیده می‌شود. وضعیت گلکسی A35 نیز خوب است ولی مقداری جزئیات کمتری را شاهد هستیم و در کل پردازش ویدئوها نیز در A55 بهتر است.

جمع بندی؛ گلکسی A55 بخریم یا A35؟

در مقایسه گوشی a35 با a55 به تمام بخش‌های این دو کهکشانی پرداختیم و اشاره کردیم که گلکسی A55 در چه بخش‌هایی نسبت به رقیب برتری دارد. اگر برای شما کیفیت بالاتر بدنه، سخت افزار قوی‌تر، شارژدهی طولانی‌تر باتری، عکس‌های بهتر در شب و البته فیلم‌برداری باکیفیت‌تر اهمیت دارد پیشنهاد می‌کنیم به سراغ گلکسی A55 بروید.

گلکسی A55 بخریم یا A35؟

اگر بودجه کمتری دارید پیشنهاد می‌کنیم به سراغ گلکسی A35 بروید؛ چرا که این گوشی خیلی از A55 عقب نیست و با قیمتی کمتر تقریبا همه ویژگی‌های A55 را در دسترس شما قرار می‌دهد. در نهایت انتخاب بین این دو گوشی با شما خواهد بود.

محصول جدید سامسونگ : s24 fe

سوالات متداول

سخت افزار گلکسی A55 بهتره A35؟

بله، گلکسی A55 قدرت سخت افزار بالاتری نسبت به A35 در زمینه CPU و GPU دارد.

نمایشگر A35 به اندازه A55 خوب است؟

بله، این دو کهکشانی نمایشگری یکسان از هر نظر دارند و تنها برتری A55 به پشتیبانی از محتوای HDR برمی‌گردد.

شارژدهی A35 بهتره یا A55؟

در استفاده روزمره و عادی گلکسی A55 بهتر از گلکسی A35 عمل می‌کند.

ads

بررسی گوشی سامسونگ اس ۲۴ اولترا به همراه تست گیمینگ و کیفیت دوربین ها

بررسی گوشی سامسونگ گلکسی S24 Ultra
به این مطلب امتیاز دهید
15 نفر به این مطلب امتیاز دادند.

برای شما

نظرات

 

نظر بده

نام

6 نظر

  1. حسین

    سلام
    از وسطای متن به a53 گفتید a35
    ضمنا a53 برادر بزرگتر حساب میشه چون دوسال بزرگتره
    در نهایت هم مطالب خوب بود و کاربرد گوشی در نظر گرفته شده بود و نه فقط عدد و رقم
    ولی فکر نمیکنم ۲۵ و ۳۰ درصد بهبود عملکرد نسبت به a53 تغییری در حد ۳۰ درصد بهبود تجربه کار یا سرعت ایجاد کنه
    در نهایت یه مطلب راجع به دوربین حذف شده از a53 اگر کار کردید خوشحال میشم بخونمش

  2. سروش

    مطلب خوبی بود. فقط اینکه در مورد بخش اینترنت و موارد مربوط به این موضوع صحبتی نشد، یعنی این موارد داخل دو گوشی یکسانه؟

    1. احسان نیک پی

      پاسخ به سروش

      سلام بله تقریبا فرقی ندارن
  3. رسول

    مطالب بسیار کامل بود ، ممنون

    1. پریا حسن‌زاده

      پاسخ به رسول

      خوشحالیم که براتون مفید بود دوست عزیز
  4. Arash

    بسیارسپاسگذارم.

اشتراک گذاری
این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
https://www.technolife.ir/blog/comparison/galaxy-a55-vs-galaxy-a35-comparison/
ads
ads