این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
گلکسی A35 به عنوان نسل جدیدتر گلکسی A34 وارد بازار شده تا به موفقیت سازنده کرهای در بخش میانی ادامه دهد، اما آیا گلکسی A35 واقعا پیشرفت کرده است؟ در ادامه همراه تکنولایف باشید تا به این پرسش پاسخ دهیم.
فهرست مطالب
اگر قصد خرید گوشی میانرده را داشته باشید، بدون شک با گوشی A35 و البته گلکسی A34 مواجه خواهید شد، دو گوشی که از نظر ظاهری و حتی روی کاغذ تا حد زیادی شبیه به هم هستند. اما واقعا این دو گوشی چقدر با هم تفاوت دارند؟ بهتر است هزینه کمتری بپردازید و A34 را بخرید یا به سراغ جدیدترین نماینده سامسونگ بروید؟ در ادامه این مطلب همراه تکنولایف باشید تا به طور کامل به مقایسه گوشی گلکسی A34 سامسونگ با گلکسی A35 سامسونگ بپردازیم و این دو کهکشانی را در بخشهای مختلف زیر ذرهبین قرار دهیم.
با کلیک روی لینک، میتوانید گوشی سامسونگ مورد نظر خود را از تکنولایف خریداری کنید.
گوشی مشکی رنگ گلکسی A34 و گوشی صورتی گلکسی A35 است.
کمتر شرکتی را میتوان در جهان پیدا کرد که در صورت دست یافتن به طراحی و ترکیبی برنده آن را دستخوش تغییر کند و اکثر برندهای بزرگ تنها تلاش میکنند تا طراحی موفق خود را به مرور بهبود دهند. این اتفاق به وضوح در محصولات اپل دیده میشود و حالا رد پای ثبات در طراحی را میتوان در کهکشانیهای سامسونگ نیز یافت کرد، اتفاقی که به نظر من کاملا مثبت است و از ژنهای مشترک میان گوشیهای یک برند خبر میدهد.
این نکته را اشاره کردم تا بگویم که کاملا انتظار میرفت که گلکسی A35 با همان شکل کلی گوشی A34 ولی با بهبودهای جزئی از راه برسد و دقیقا هم همین اتفاق رخ داد. این کهکشانی از نظر ظاهری مانند نسل قبل است و به روی قاب پشتی آن سه لنز به صورت زیر هم و بدون داشتن فریم (به این نوع طراحی چیدمان جزیرهای گفته میشود) دیده میشود.
البته قاب پشتی برعکس قبل دیگر از جنس پلاستیک نیست و با شیشهای با پوشش براق مواجه هستیم که کیفیت بسیار بهتری دارد ولی چربی و اثر انگشت را بیشتر از قبل به خود میگیرد. لنز دوربینها نیز کمی بزرگتر از قبل شده و اگر به نمای پشتی دو گوشی دقت کنید متوجه تفاوت آنها خواهید شد.
در ادامه کرهایها طراحی انحنادار فریم پلاستیکی کناری را با حفظ متریال، به حالت تخت تغییر دادهاند و تنها بخش قرارگیری دکمهها کمی بیرون زدگی دارد. این یعنی گوشی جدید مستطیلیتر شده و بیشتر شبیه به مدلهای بالارده به نظر میرسد.
به روی لبه سمت راست هر دو کهکشانی دکمههای ولوم و پاور دیده میشود ولی جالب است بدانید که طراحی دکمهها در A35 بهتر و پهنتر شده و مقداری هم محل قرار گرفتن آنها بالاتر آمده است تا دسترسی راحتتر شود. لبه بالایی میزبان میکروفون دوم و خشاب سیم کارت است و در پایین اسپیکر اصلی، میکروفون اصلی و درگاه Type-C به چشم میآید.
به سراغ بحث ارگونومی دو گوشی برویم، جایی که گلکسی A35 به دلیل استفاده از شیشه در قاب پشتی ۱۰ گرم سنگینتر شده و وزن آن از ۱۹۹ گرم به ۲۰۹ گرم رسیده است. ضخامت دو گوشی یکسان بوده و در عدد ۸٫۲ میلیمتر خلاصه میشود. در کل هیچ یک از دو گوشی خوش دست نیستند ولی A35 به دلیل تختتر شدن در دست حس بهتری دارد و شیشهای بودن قاب پشتی حس کیفیت بالاتر را نیز ارائه میکند.
شرکت سامسونگ برای این که Galaxy A35 را نسبت به قبل متفاوتتر کند و به سمت مدلهای بالارده ببرد، ناچ قطرهای A34 را با ناچ حفرهای عوض کرده که اتفاق مثبتی ارزیابی میشود اما حاشیههای اطراف پنل اصلا کمتر نشده و پنل هر دو گوشی حدود ۸۵ درصد از نمای روبرویی را در اختیار دارد که به نسبت رقبای شیائومی یک نقطه ضعف به حساب میآید.
در مقایسه a35 و a34 باید اشاره کنیم که هر دو میانرده از گواهی IP67 پشتیبانی میکنند ولی نسخه جدیدتر به محافظ گوریلا گلس ویکتوس پلاس مجهز شده در صورتی که A34 از محافظ گوریلا گلس ۵ استفاده میکند. این یعنی مقاومت کهکشانی جدید در برابر خط و خش و ضربه بسیار بهتر از قبل شده و خیال کاربر را راحتتر میکند.
گلکسی A35 را میتوانید در چهار رنگ زرد، صورتی، آبی روشن و سرمهای خریداری کنید و رنگبندی A34 نیز لیمویی، نقرهای، بنفش و خاکستری تیره است. در نهایت باید بگویم که با وجود نزدیک بودن دو گوشی، برنده این بخش گلکسی A35 است؛ چرا که این کهکشانی طراحی مدرنتر و تختتری دارد و از شیشه نیز استفاده میکند. همچنین لایه محافظ این میانرده بهتر شده و هنگام در دست گرفتن حس بهتری دارد.
سامسونگ ترجیح داده که بخش صفحه نمایش و مشخصات این دو پنل را اصلا تغییر ندهد و همین سبب شده تا دو نمایشگر سوپر امولد ۶٫۶ اینچی با رزولوشن ۲۳۴۰ در ۱۰۸۰ پیش روی شما قرار بگیرد. در هر اینچ از این دو پنل ۳۹۰ پیکسل قرار گرفته و همچنین شاهد نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی نیز برای این دو صفحه نمایش هستیم.
این که مشخصات صفحه نمایش گلکسی A35 با نسل قبلی یکسان است هیچ ایرادی ندارد، مخصوصا که پنل A34 به قدر کافی خوب بود، ولی ایرادی که میتوان به کرهایها گرفت این است که حداقل پشتیبانی از HDR را به نسل جدید اضافه میکردند تا کاربران هنگام تماشای این نوع محتوای بتوانند کیفیت بالاتری را تجربه کنند. همچنین شاید انتظار داشتم کمی هم حاشیههای اطراف پنل کمتر شود، بهخصوص که رقبای شیائومی در این زمینه بسیار پیشرفت کردهاند.
گذشته از این موارد ، کیفیت نمایشگر Galaxy A35 طبق چیزی که انتظار دارید بسیار خوب است و محتوا شارپ و کاملا واضح به نمایش درمیآید و رنگها کاملا زنده و شفاف هستند. نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی هم در کنار کیفیت عالی پنل، باعث میشود تا سرعت و روان بودنی بسیار خوب را تجربه کنید.
به سراغ بحث مهم بعدی در زمینه صفحه نمایش یعنی میزان روشنایی پنل برویم، جایی که هر دو مدل میتوانند در حالت دستی به حدود ۴۶۰ نیت روشنایی دست پیدا کنند. اگر حالت روشنایی خودکار را فعال کنید و زیر نور مستقیم قرار بگیرید این عدد میتواند تا حدود ۱۰۰۰ نیت افزایش پیدا کند. جالب است بدانید که این حداکثر روشنایی دقیقا در گلکسی A54 و A55 نیز دیده میشود.
این حداکثر روشنایی پنل به شما اجازه میدهد تا در محیط باز و زیر تابش مستقیم خورشید هم بتوانید محتوا را بدون مشکل تماشا کنید، هرچند که ترجیح میدادیم سامسونگ حداقل ۱۰۰ نیت این میزان روشنایی را افزایش دهد. یکسان بودن میزان روشنایی دو گوشی در کنار سایر مشخصات یکسان نمایشگرها سبب میشود تا گلکسی A35 و A34 را در این زمینه کاملا مشابه در نظر بگیریم.
در وبسایت تکنولایف میتوانید انواع ایرپاد سامسونگ را با بهترین قیمت خریداری کنید.
بخش اسپیکر نیز دقیقا مانند بخش صفحه نمایش بوده و گویی شرکت سامسونگ اسپیکر موجود به روی گلکسی A34 را بدون ذرهای تغییر به روی A35 قرار داده است. از این اتفاق خیلی خوشحال نیستم و حداقل انتظار داشتم در حد ۵ درصد هم که شده اسپیکر بهتر عمل کند تا بتوان آن را بهبود در نظر گرفت.
از نظر حجم صدای هر دو مدل عملکرد مناسب و قابل قبولی به نسبت بازه قیمتی دارند. از طرف دیگر کیفیت صدا رضایت بخش است ولی خیلی عالی و بینقص نیست و بیس را نمیتوان خیلی عمیق دانست. نکته دیگری که نظر من را به خودش جلب کرد، بالانس نبودن اسپیکر بالا و پایینی بود که باعث میشود تا هماهنگی دلچسبی بین دو بلندگو وجود نداشته باشد.
در کل عملکرد هر دو کهکشانی در این بخش را قابل قبول و کاملا یکسان میدانم و نسل جدید هیچ برتری نسبت به قبل ندارد.
فرقی نمیکند که به سراغ گلکسی A34 بروید یا گلکسی A35، در هر صورت گوشی شما ۴ سال آپدیت نرم افزاری و تا ۵ سال آپدیت امنیتی دریافت خواهد کرد که این موضوع بسیار جذاب و مثبت ارزیابی میشود. Galaxy A34 از ابتدا با One UI 5.1 بر پایه اندروید ۱۳ روانه بازار شده و Galaxy A35 از روز اول از جدیدترین نسخه موجود یعنی One UI 6.1 بر پایه اندروید ۱۴ استفاده میکند.
این یعنی گلکسی A35 در نهایت یک سال بیشتر از A34 آپدیت دریافت خواهد کرد. البته که در حال حاضر هر دو به جدیدترین نسخه موجود آپدیت شدهاند و قابلیتها و امکانات کاملا یکسانی هم دارند. رابط کاربری One UI را در حال حاضر میتوان یکی از بهترین یا شاید هم بهترین پوسته اندرویدی به حساب آورد و این بخش یکی از دلایلی است که به کاربران خرید گوشی سامسونگ را پیشنهاد میکنم.
یکی از تغییرات کلیدی در One UI 6.1، طراحی مجدد و بهبود بخشهای مختلف رابط کاربری است. کرهایها با رویکردی مدرن و مینیمالیستی دسترسی به کنترل سنتر و بخشهای مختلف را راحتتر کردهاند و انیمیشنها نیز بهتر و روانتر به اجرا درمیآیند. در این نسخه حریم شخصی و حفظ امنیت کاربران نیز از هر زمان دیگری بهتر و کاملتر شده و شما میتوانید دسترسی برنامهها را کاملا شخصی سازی کنید.
کرهایها در بخش سخت افزار برای A34 از چیپست ۶ نانومتری مدیاتک دیمنسیتی ۱۰۸۰ استفاده کردهاند، تراشهای با هشت هسته پردازنده مرکزی که دارای چیدمان ۲ هسته Cortex-A78 با فرکانس ۲٫۶ گیگاهرتز و ۶ هسته Cortex-A55 با فرکانس ۲٫۰ گیگاهرتز است و پردازنده گرافیکی Mali-G68 MC4 را نیز شامل میشود.
تستهای گلکسی A34
در طرف دیگر کهکشانی جدیدتر با چیپست اگزینوس ۱۳۸۰ راهی بازار شده، تراشهای با لیتوگرافی ۵ نانومتری و پردازنده مرکزی دو کلاستری شامل ۴ هسته Cortex-A78 با فرکانس ۲٫۴ گیگاهرتزی و ۴ هسته Cortex-A55 با فرکانس ۲٫۰ گیگاهرتز. در کنار این پردازنده مرکزی، پردازنده گرافیکی Mali-G68 MP5 دیده میشود. این تراشه دقیقا همان مدلی است که سال قبل به روی گلکسی A54 دیده بودیم.
اگر بخواهیم دو تراشه و در نتیجه دو کهکشانی را از نظر قدرت سخت افزار مقایسه کنم باید بگویم که از نظر CPU گلکسی A35 حدود ۱۰ درصد قویتر از A34 است ولی این برتری در زمینه GPU به حدود ۱۵ درصد میرسد. در واقع هر دو گوشی از پردازنده گرافیکی Mali-G68 استفاده میکنند ولی این پردازنده در A35 دارای ۵ هسته و در A34 دارای ۴ هسته است.
تستهای گلکسی A35
در بررسی گوشی A35 به طور کامل به بخش سخت افزار و دیگر قسمتهای این محصول پرداختهایم ولی به طور کلی میتوان گفت که در استفاده روزمره اختلاف قابل توجهی بین این دو گوشی دیده نمیشود، هرچند که A35 در حد همان ۱۰ درصد سریعتر عمل میکند. در زمینه اجرای بازیها نیز نسل جدید برتری دارد ولی باید در نظر داشته باشید که این دو گوشی گیمینگ نیستند و خیلی مناسب این کار به نظر نمیرسند.
البته این حرف را به اشتباه برداشت نکنید؛ چرا که هر دو مدل میتوانند بازیهای روز را با گرافیک متوسط یا پایین و فریمریت رضایت بخش اجرا کنند ولی بحث این است که نباید به دید گوشی مخصوص بازی به آنها نگاه کنید. در آخر برنده این بخش A35 در نظر گرفته میشود ولی نه با اختلاف زیاد و نه به صورتی که این برتری در استفاده خیلی احساس شود.
سامسونگ برای هر دو مدل از باتری با ظرفیت کاملا مرسوم ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی استفاده کرده و هر دو کهکشانی نیز از شارژ سریع ۲۵ واتی پشتیبانی میکنند. شارژدهی گلکسی A34 خوب است و میتواند ۱ روز کامل یا حتی ۱٫۵ روز در صورت داشتن استفاده متوسط شما را همراهی کند.
گلکسی A35 نیز کم و بیش شارژدهی یکسانی دارد ولی مقداری ضعیفتر عمل میکند. برای اینکه درک واضحتری از میزان دوام دو کهکشانی داشته باشید باید اشاره کنم که با داشتن استفاده یکسان، گلکسی A34 از صبح تا فردا ظهر دوام میآورد ولی گلکسی A35 را باید حدود ساعت ۱۰ صبح به شارژ متصل کنید.
همان طور که احتمالا اطلاع داردی درون جعبه این دو گوشی آداپتور یافت نمیشود و باید آن را به صورت مجزا خریداری کنید. با آداپتور ۲۵ وات هر دو گوشی در مدت ۳۰ دقیقه تا حدود ۵۰ درصد و در مدت ۱ ساعت و ۲۵ دقیقه تا ۱۰۰ درصد شارژ میشوند.
اصلیترین روش امنیتی در نظر گرفته شده برای گلکسی A35 و A34 را میتوان حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر در نظر گرفت که در پایین پنل قرار گرفته و سرعت و دقت مناسبی دارد. عملکرد این حسگر در دو گوشی یکسان و رضایت بخش است ولی گاهی پیش میآید که حسگر نتواند اثر انگشت را تشخیص دهد یا قفل صفحه را با تأخیر باز کند.
برای خرید ساعت هوشمند سامسونگ از تکنولایف، از طریق لینک درج شده اقدام نمایید.
بخش دوربین یکی از بخشهای گوشی است که با عرضه نسل جدید به دنبال بهبود در آن هستیم، مخصوصا که کیفیت عکسها در دنیای امروز با توجه به شبکههای اجتماعی اهمیت دوچندانی پیدا کرده و مورد توجه اکثر افراد قرار گرفته است. در ادامه دو میانرده را از نظر دوربین به طور کامل با هم مقایسه خواهیم کرد.
دوربین اصلی گلکسی A35 دارای سنسوری ۵۰ مگاپیکسلی مدل Sony LYT-600 با اندازه ۱٫۲ اینچی و اندازه پیکسل ۱٫۰ میکرونمتری است. این سنسور در پشت لنزی با دیافراگم F/1.8 قرار گرفته و از فوکوس خودکار تشخیص فاز و لرزشگیر اپتیکال تصویر پشتیبانی میکند. عکسهای این دوربین به صورت پیش فرض ۱۲٫۵ مگاپیکسلی ثبت میشوند.
در طرف دیگر، دوربین اصلی گلکسی A34 از سنسوری ۴۸ مگاپیکسلی مدل Sony IMX 582 استفاده میکند. این سنسور با اندازه ۱٫۲ اینچی و اندازه پیکسل ۰٫۸ میکرونمتری در پشت لنزی ۲۶ میلیمتری با گشودگی دیافراگم f/1.8 قرار گرفته است. این دوربین از لرزشگیر اپتیکال تصویر پشتیبانی میکند و به صورت پیش فرض به دلیل استفاده از قابلیت Quad-Bayer عکسهایی ۱۲ مگاپیکسلی به ثبت میرساند.
عکسهای ثبت شده با دوربین اصلی گلکسی A35 به نسبت بازه قیمتی کیفیت بسیار خوبی دارند. در این نمونهها جزئیات زیاد و نویز بسیار کمی دیده میشود و خوشبختانه شارپنس بیش از حد در تصاویر دیده نمیشود و پردازش عکسها بسیار طبیعیتر از قبل پیش میرود. دقت رنگ نسبت به قبل بهتر شده و تصاویر واقعیتر به ثبت میرسند و دیگر خبری از افزایش بسیار زیاد غلظت رنگها نیست.
عکسهای گوشی A35 در روز
تصاویر کنتراست و رنج دینامیکی وسیعی هم دارند و در کل نمیتوان هیچ ایراد خاصی را به آنها وارد کرد. شما میتوانید از حالت ۵۰ مگاپیکسلی نیز استفاده کنید که در این حالت سطح جزئیات مقداری بالاتر میرود و رنج دینامیکی هم قدری وسیعتر به ثبت میرسد. هرچند که در این حالت باید با حجم بالای تصاویر و پردازش طولانیتر آنها کنار بیایید.
در طرف دیگر دوربین اصلی گلکسی A34 نیز عکسهای خوبی به ثبت میرسد ولی بدون شک در مقایسه با نسل جدید یک پله پایینتر قرار میگیرد. عکسهای این گوشی غلظت رنگ بالاتری دارند و شارپنس مصنوعی نیز بیشتر در تصاویر دیده میشود. پردازش عکسها کمی غیر واقعی است و سوژهها نیز با سطح جزئیات پایینتری به ثبت میرسند.
عکسهای گوشی A34 در روز
توضیحات گفته شده برای تصاویر در شب هم صادق است و باز هم گلکسی A35 عکسهایی با جزئیات بهتر و رنج دینامیکی وسیعتر به ثبت میرساند. تصاویر این کهکشانی جدید در نور شب دقت بالاتری دارند و رنگها را واقعیتر ثبت میکنند.
جالب است بدانید که نمره گلکسی A34 در سایت Dxomark برابر با ۹۲ شده در صورتی که نمره گلکسی A35 برابر با ۱۰۴ است و همین نکته هم به تنهایی نشان میدهد که میانرده نسل جدید تا چه حد از نظر دوربین بهتر از قبل عمل میکند.
تصاویر فوق عریض A35
در مقایسه گوشی گلکسی A34 سامسونگ با گلکسی A35 سامسونگ در زمینه دوربین فوق عریض یادآور میشوم که هر دو محصول از سنسوری ۸ مگاپیکسلی استفاده میکنند و در عمل هم عکسهایی بسیار مشابه به ثبت میرسانند. تصاویر کیفیت قابل قبول و مناسبی دارند و سطج جزئیاتی رضایت بخش را ثبت میکنند ولی نباید انتظاری شبیه به دوربین اصلی داشته باشید.
تصاویر فوق عریض A34
سلفی گلکسی A35
هر دو کهکشانی از دوربینهای سلفی با سنسور ۱۳ مگاپیکسلی استفاده میکنند. سلفیهای ثبت شده با هر دو مدل دارای سطح جزئیات خوب و البته کنتراست و شارپنس مناسب هستند و در این بین گلکسی A35 از نظر دقت رنگ و رنج دینامیکی مقداری موفقتر ظاهر میشود.
سلفی گلکسی A34
ماکرو A35
هر دو گوشی از دوربین ماکرو با سنسور ۵ مگاپیکسلی و فوکوس ثابت استفاده میکنند. اگر تصاویر ماکرو را با فوکوس صحیح از فاصله مناسب به ثبت برسانید، تصاویر با جزئیات خوب و کیفیت رضایت بخشی ثبت میشوند. در واقع دوربین ماکرو برعکس چیزی که ممکن است تصور کنید کاملا کارایی دارد و تصاویر نمای نزدیک خوبی میگیرد.
ماکرو A34
پرتره A35
گلکسی A34 از نظر ثبت تصاویر پرتره گوشی خیلی عالی نبود و عملکردی متوسط داشت. گلکسی A35 این بخش را بهبود بخشیده اما همچنان در ثبت عکسهای پرتره بینقص عمل نمیکند و گاهی پیش میآید که برش غیر دقیقی از سوژه داشته باشد یا نتواند به درستی روی سوژه فوکوس کند.
پرتره A34
هر دو گوشی میتوانند با دوربین اصلی ویدئوهایی 4K 30fps ضبط کنند. کیفیت این فیلمها در گلکسی A35 به واقع بهتر از نسل قبل شده و رنج دینامیکی وسیعتر و جزئیات بیشتری را شاهد هستیم. نمره بخش فیلمبرداری A34 در Dxomark برابر با ۷۸ بوده که حالا در نسل جدید به عدد ۱۱۰ رسیده است و این نکته از پیشرفتی بسیار عالی خبر میدهد. به طور حتم برنده این قسمت کهکشانی جدیدتر است.
گلکسی A35 کهکشانی جدیدی است که با بهبودهای خوبی از راه رسیده و اختلاف قیمتی چندان زیادی نیز با نسل قبلی ندارد. قاب گوشی A35 حالا تخت شده و قاب پشتی آن از پلاستیک به شیشه تغییر کرده است و با گوریلا گلس ویکتوس پلاس نیز مراقبت میشود. این کهکشانی از نظر سخت افزاری مقداری قویتر شده و دوربین بسیار بهتری را در اختیار شما قرار میدهد.
در طرف دیگر گلکسی A34 از نمایشگر و اسپیکر یکسانی در مقایسه با نسل جدید دارد و از نظر سخت افزاری نیز تقریبا حس و حال مشابهی را ارائه میکند. این گوشی مقداری شارژدهی باتری بهتری دارد و همچنین در نهایت با قیمت پایینتری به فروش میرسد که این باعث میشود تا در دسترس افراد بیشتری قرار بگیرد.
در نهایت مانند همیشه، تصمیم با شما خواهد بود ولی اگر دوربین برای شما بخش مهمی است به نظرم گلکسی A35 ارزش بیشتر هزینه کردن را دارد.
گلکسی A35 نمایشگر بهتری دارد؟ خیر، گلکسی A35 در زمینه نمایشگر نسبت به قبل هیچ تغییری نکرده و پنل این دو گوشی از هر نظر کاملا یکسان است.
گلکسی A35 قویتر از A34 است؟ بله، گلکسی A35 در حد ۱۰ درصد از نظر پردازنده مرکزی و حدود ۱۵ درصد از نظر پردازنده گرافیکی قویتر از A34 عمل میکند.
گلکسی A35 و گلکسی A34 ضد آب هستند؟ بله، هر دو گوشی از گواهی IP67 بهره میبرند و به مدت ۳۰ دقیقه در عمق ۱ متری آب مقاوم هستند.
برتری گلکسی A35 نسبت به A34 چیست؟ این کهکشانی جدید کیفیت ساخت بالاتر و دوربینهای بهتری دارد و حدود ۱۰ درصد نیز از نظر سخت افزاری قویتر شده است.
بررسی گوشی سامسونگ اس ۲۴ اولترا به همراه تست گیمینگ و کیفیت دوربین ها
ماهان
اختلاف قیمت این دو گوشی در مدل ۸.۱۲۸امروز. فقط ۱۰۰هزارتومان بود!!واقعا الان کسی بخواد بخره a35ارزشش رو داره!