این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
گاهی اوقات، زندگی آنقدر شلوغ و پر از هیاهو است که تنها چیزی که میتواند قلبمان را آرام کند، تماشای یکی از فیلم های غمگین است. فیلمی که اشکهایمان را جاری کند و ما را به عمق داستانی بکشاند که پر از حس و حال واقعی باشد. آیا تا به حال پیش آمده که وسط یک شب آرام، احساس کنید به فیلمی نیاز دارید که روحتان را آرام کند یا شما را درگیر قصهای کند که شاید، شبیه زندگی خودتان باشد؟
در این مقاله تکنولایف قصد داریم به دنیای غمگین ترین فیلم های ایرانی سفر کنیم. این فیلمها هر کدام یک داستان مختص به خودشان را روایت و احساسات ما را درگیر خود میکنند. این لیست شامل ۱۵ فیلم سینمایی غمگین ایرانی است که بر اساس امتیاز IMDb، بهعنوان غمگینترین آثار ایرانی شناخته میشوند. پس اگر میخواهید در این دنیا غرق شوید در ادامه این مقاله با ما همراه باشید.
بهترین فیلم های غمگین ایرانی را در تلویزیون با کیفیت تماشا کنید.
فیلم «سام و نرگس» روایتگر عشق پنهان سام به نرگس، خواهر دوست صمیمیاش عبد است که با حسادت و خیانت ابی عکاسی که به نرگس علاقهمند است به یک تراژدی تبدیل میشود. عبد که از علاقه سام به نرگس باخبر میشود، در اوج خشم خود را به جای سام مجروح میکند و جانش را از دست میدهد. سام به اشتباه به عنوان قاتل شناخته شده و به اعدام محکوم میشود. اما در لحظهای پرتنش و تکاندهنده، حقیقت از میان عکسهای گذشته فاش میشود و بخشش، در روزی که قرار بود روز اعدام سام باشد، سرنوشت دیگری برای او رقم میزند. این فیلم غمگین ایرانی عاشقانه داستانی از عشق، خیانت و بازگشت حقیقت است که قلب مخاطب را میلرزاند.
بهترین فیلم های عاشقانه جهان را در مطلبی دیگر برای شما گردآوری کرده ایم.
یکی از فیلم های ایرانی عاشقانه غمگین، رویای خیس است. این فیلم داستانی از چالشها و احساسات دوران نوجوانی را روایت میکند. در این فیلم آرش، پسری 16 ساله که با پیامدهای طلاق والدین درگیر است؛ پس از مدتی در اثر چالشهای نوجوانی و زندگی با مادر به خانه پدرش بر میگردد. در این زمان با نازنین، دختری همسنوسال خودش ملاقات میکند که مسیر زندگیاش را تغییر میدهد و او را به دنیای ناشناختهای از عشق و بلوغ عاطفی میکشاند. فیلم لحنی متفاوت و پایانی تلخ دارد و تلاش میکند تصویری از نیازها و نادیدهگرفتهشدن نوجوانان را نشان دهد. اگر به داستانهای پرماجرا درباره دوران بلوغ و روابط پیچیده خانوادگی علاقه دارید، این فیلم میتواند تجربهای متفاوت برای شما رقم بزند.
• سال انتشار: 1402
• کارگردان: سامان سالور
• امتیاز: 5.1 از 10 (IMDb)
• بازیگران: محسن تنابنده، پریناز ایزدیار، سمیرا حسنپور، متین ستوده، مریم بوبانی، محمود نظرعلیان، امین میری، یدالله شادمانی، محمد رشنو، علیرضا مهران
• جایزه و دستاوردها: بهترین بازیگر نقش اول مرد، بازیگر زن، بهترین فیلم، فیلمنامه، عکس
جایگاه بیست و پنجم در لیست فیلم های غمگین ایرانی، متعلق به سه کام حبس است. این فیلم روایتگر زندگی نسیم و مجتبی زوجی ساده و پرمحبت در جنوب تهران است که با کارهای دستساز و فروش ظروف پلاستیکی روزگارشان را میگذرانند. زندگیشان به زیبایی در جریان است تا اینکه یک تصادف همه چیز را تغییر میدهد. وقتی نسیم متوجه میشود شوهرش برای تأمین پول خانواده در دام مواد مخدر افتاده و با بدهی سنگین به قاچاقچیان مواجه است، دنیای او به هم میریزد. در تلاش برای نجات مجتبی، نسیم ناخواسته به دنیای تاریک قاچاق مواد وارد میشود و در مدت زمان کوتاهی مجبور میشود خودش به یک قاچاقچی خطرناک تبدیل شود. آیا نسیم میتواند به موقع همسرش را نجات دهد یا گرفتار دنیای وحشتناک مواد خواهد شد؟
بیست و چهارمین مورد از لیست فیلم های عاشقانه غمگین ایرانی، لاتاری است. این فیلم داستان مهیج از دو جوان پایینشهری تهران است که برای فرار از مشکلات اقتصادی و به امید آیندهای بهتر، تصمیم میگیرند به خارج از کشور مهاجرت کنند. اما هنگامی که به یکی از کشورهای عربی مهاجرت میکنند نوشین به دام یک پیشنهاد کاری افتاده و زندگی او به دنیای جدیدی کشیده میشود که با درد و خطر زیادی همراه است. این فیلم با نگاهی تند به موضوعات اجتماعی و مشکلات مهاجرت به دو نیمه تقسیم میشود. در نیمه اول داستان فضای تلخ از بحرانهای مالی و فرهنگی را به نمایش میگذارد و در نیمه دوم به سرعت به یک تریلر مهیج و هیجانانگیز تبدیل میشود. لاتاری با سبک خاص تصویربرداری شده و داستانی از عشق، انتقام و مبارزه برای بقا است. تماشای این فیلم در یک مانیتور 4k عمیقا لذت فیلم را دوچندان خواهد کرد.
• سال انتشار: 1402
• کارگردان: مرتضی علیزاده
• امتیاز: 5.7 از 10 (IMDb)
• بازیگران: مینا وحید، الناز شاکردوست، سروش صحت، گلاره عباسی، نوید پورفرج و پژمان جمشیدی
• جایزه و دستاوردها: نامزد بهترین فیلم اول و کارگردان اول از چهل و دومین جشنواره فیلم فجر
اگر به دنبال یک فیلم ایرانی غمگین و جنایی هستید، بی بدن بهترین انتخاب برای شما خواهد بود. این فیلم از روی یکی از پیچیدهترین پروندههای جنایی ایران یعنی پرونده قتل غزاله شکور توسط آرمان عبدالعالی ساخته شده است. داستان فیلم نگاهی متفاوت به پرونده قتل این دختر و پیچیدگیهای روانی، اجتماعی و قانونی این جنایت است. ماجرای جسدی که هرگز پیدا نشد و حکمی که بارها لغو و صادر شد، این فیلم را به بازنمایی تکاندهنده از یک واقعیت تلخ تبدیل میکند. «بیبدن» با روایت شخصیتمحور و صراحتی تأثیرگذار، شما را با ابعاد عمیق این پرونده و پیامدهای آن درگیر میکند.
این فیلم روایتگر داستان زنی به نام مینا است که پس از جدایی از همسرش، درگیر کشمکشهای عاطفی و روانی میشود. او در مسیر بازسازی زندگیاش، با مردی به نام کامران آشنا میشود که ابتدا به او سرپناه داده و به او محبت میکند؛ اما بهمرور چهره واقعی خودش را نشان میدهد. این فیلم یکی از غمگین ترین فیلم های عاشقانه ایرانی است که به زیبایی تأثیر کمبود محبت دوران کودکی و آسیبهای روحی را در بزرگسالی به تصویر میکشد. بازی درخشان لیلا حاتمی، حس تنهایی، عشق و شکست مینا را بهگونهای ملموس نشان میدهد که مخاطب را درگیر عمق داستان میکند.
یکی از بهترین فیلم های غمگین ایرانی لاک قرمز است. این فیلم داستان زندگی اکرم، دختری جوان از محلهای فقیرنشین است که زندگی آرام اما سختی دارد تا اینکه با مرگ ناگهانی پدرش، همه چیز تغییر میکند. فشار مالی و طلب صاحبخانه، خانواده را از هم میپاشد و اکرم برای حفظ بقای خانوادهاش مجبور میشود عروسکهای دستساز پدرش را بفروشد؛ اما راز پنهان در عروسکها، او را به دردسر بزرگی میاندازد. اکرم که حالا تنها مانده، باید بین از دست دادن همه چیز و ساختن دوباره زندگیاش یکی را انتخاب کند. «لاک قرمز» قصهای تلخ اما امیدبخش است که قدرت ایستادگی در برابر سختیها را به تصویر میکشد.
جان دار داستان شب عروسی اسما (باران کوثری) را روایت میکند که در آن مسعود برادر یاسر (خواستگار سابق اسما) (علیرضا مهران) به مراسم عروسی را به هم میریزد. در این بین مسعود در درگیری بوجود آمده به دست جمال برادر ناتنی اسما (محمد علیمحمدی) کشته میشود و جمال بازداشت میشود. ادامه فیلم داستان انتقامها، درخواستهای غیر منتظره و کشمکشهای عاطفی را نشان میدهد. در این میان یاسر (جواد عزتی) برای رضایت و آزادی جمال شرطی عجیب میگذارد که همه چیز را بحرانی میکند. «جاندار» بیستمین مورد در لیست غمگین ترین فیلم ایرانی است در آن دائم شاهد تغییر لحنی از شادی به تنش هستید. این سوات ذهنتان را درگیر میکند که آیا خانوادهها میتوانند از این بحران عبور کنند؟
بیست و یک روز بعد یکی از بهترین فیلم های خیلی غمگین ایرانی است. این فیلم یک ملودرام اجتماعی و متفاوت است که داستان پرفرازونشیب مرتضی، نوجوانی با آرزوهای بزرگ را روایت میکند. او برای تحقق رؤیای پدرش، با چالشهایی نفسگیر مواجه میشود و در این مسیر واقعیت و خیال درهمتنیده میشوند. فیلم با پرداختن به دغدغههای نوجوانان و ترکیب معضلات اجتماعی با روایتهای عاطفی و تخیلی، تجربهای خاص برای شما رقم میزند. اگر به دنبال اثری الهامبخش هستید که نوجوانی را با تمام پیچیدگیهایش به تصویر بکشد، این فیلم انتخابی بینظیر است.
در فیلم لانتوری، عشقی بیمارگونه میان پاشا (سردسته باند تبهکار) و مریم (روزنامهنگار و فعال اجتماعی) به داستانی تراژیک تبدیل میشود. پاشا که در تلاشهای بیپایانش برای جلب توجه مریم ناکام میماند، از سر خشم و سرخوردگی دست به جنایتی هولناک میزند و با اسید زندگی و زیبایی مریم را نابود میکند. این فیلم در لیست فیلم های غمگین ایرانی جایگاه هجدهم را به خود اختصاص داده است. مریم که روزی پیامآور بخشش بود، اکنون خود در جستجوی قصاص است. این فیلم شما را به دل تاریکترین زوایای عشق، انتقام و انسانیت میبرد.
اگر به دنبال غمگین ترین فیلم های عاشقانه ایرانی جدید هستید، یکی از بهترین انتخابها «ملاقات خصوصی» است. این فیلم داستانی درام و عاشقانه را از دنیای پیچیدهی دو نفر درگیر در شرایط دشوار اجتماعی روایت میکند. پروانه (پریناز ایزدیار) دختری است که با پدر زندانی و برادر بدهکار خود زندگی و در مغازه عطاری پدرش کار میکند. فرهاد (هوتن شکیبا) معلمی که همبند پدر پروانه است، به تدریج به او علاقهمند میشود و این رابطه به ملاقاتهای پنهانی بین آنها منتهی میشود.
این فیلم دربارهی عشق از راه دور، پیوندهایی که در شرایط سخت ایجاد میشوند و سؤالهای اجتماعی است که در دل یک داستان عاشقانه پیچیده پنهان شده است. اگر به دنبال یک فیلم احساسی و معنادار با پیچیدگیهای اجتماعی هستید، ملاقات خصوصی شما را مجذوب خود میکند.
یکی از بهترین فیلم های غمگین عاشقانه از نظر مخاطبان « شبی که ماه کامل شد» است. این فیلم داستان عاشقانه و تراژیک فائزه دختری جوان از جنوب تهران و عبدالحمید جوانی شهرستانی است. عشق این دو به ازدواج و سپس مهاجرتی ناخواسته به پاکستان ختم میشود، جایی که برادر فائزه نیز با آنها همراه میشود. اما در میانه این سفر، حوادثی تکاندهنده و ناگوار رخ میدهد که سرنوشتشان را بهطور غمانگیزی تغییر میدهد. این فیلم، که براساس داستان واقعی عبدالحمید ریگی و فائزه منصوری ساخته شده است و عشق، سیاست و حقایق تلخ را در کنار هم به تصویر میکشد. این فیلم با روایت مستندگونه و بازی درخشان الناز شاکردوست و هوتن شکیبا، تماشاگر را به قلب یکی از پرتنشترین دورههای تاریخی میکشاند.
در «دهلیز» شیوا (هانیه توسلی) با فداکاری فراوان تلاش میکند تا در غیاب همسرش بهزاد (رضا عطاران) که به جرم قتل در زندان است، از پسرشان امیرعلی مراقبت کند. امیرعلی که تا مدتها نمیداند پدرش زنده است، با حقیقت تلخی روبرو میشود و این آغاز رابطهای پیچیده میان او و پدرش است. ملاقاتهای پراسترس، تلاشهای شیوا برای گرفتن رضایت و عذرخواهی دلنشین امیرعلی از خانواده مقتول، همه در مسیری به سوی رستگاری و آشتی پیش میرود و این داستان ادامه دارد…
یکی از بهترین فیلم های غمگین عاشقی، «هیس دخترها فریاد نمیزنند» است. این فیلم تکاندهنده به موضوع آزار جنسی پرداخته و داستان دختری را روایت میکند که در سکوت با این مصیبت دست به گریبان است و نمیتواند زندگی جدیدی را با عشقش شروع کند. فیلم بر اساس یک اتفاق واقعی ساخته شده است که نشاندهنده ترس، سکوت و فشارهای اجتماعی است که دختران پس از چنین تجربیاتی متحمل میشوند. در این اثر، پوران درخشنده نگاهی عمیق و انسانی به مسئله آزار جنسی و بیصدایی قربانیان داشته و تماشاگر را با خود به دنیای تاریک و در عین حال پر از امید برای مقاومت در برابر ظلم میبرد.
در این فیلم شیرین هشتساله در اثر بیتوجهی و سهلانگاری پدر و مادرش مورد تجاوز قرار میگیرد و زخم روحی حاصل از این اتفاق تا سالها در او باقی میماند. شیرین دو بار تا آستانه ازدواج پیش میرود، اما ازدواجش به هم میخورد. او در سومین تجربهاش دچار بحران شده و مرتکب قتل میشود و این ماجرا ادامه دارد.
یکی از بهترین و احساسیترین فیلم های غمگین عاشقانه «چند متر مکعب عشق» است. در این فیلم عبدالسلام یک مهاجر افغان در سکوت سنگین کارگاه آهنگری با دخترش مرونا زندگی میکند. مرونا عاشق صابر کارگری جوان و پرشور شده است؛ اما عشق آنها در سایه واقعیتهای سخت مهاجرت پنهان مانده است. وقتی مرونا تصمیم میگیرد ایران را ترک کند، صابر جسارت پیدا میکند و عشقش را به عبدالسلام آشکار میکند؛ اما با مخالفتی تند و بیرحمانه روبهرو میشود. در آخرین لحظات، جایی در کانتینر کهنهای که همیشه پناهگاهشان بوده، برای تصمیمی سرنوشتساز قرار میگذارند، بیخبر از اینکه کانتینر در حال پرس شدن است… آیا عشقشان نجات پیدا میکند؟
فیلم طلا و مس داستان فیلم ایرانی غمگین و عاشقانه طلبهای جوان و پرشور سیدرضا است که رویای شرکت در کلاسهای استاد بزرگ اخلاق را دارد. اما زندگی برای او برنامهای متفاوت میچیند. وقتی متوجه میشود زهرا، همسر فداکارش، به بیماری سختی مبتلا شده، دنیای او زیر و رو میشود. حالا سیدرضا باید میان آرزوهایش و مسئولیتهایش یکی را انتخاب کند. او برای تامین هزینه درمان زهرا، وارد مسیری پر از چالش و تغییر میشود؛ مسیری که نه تنها زندگی او، بلکه معنای عشق، ایثار و ایمان را از نو برایش تعریف میکند.
شیار 143 یکی دیگر از فیلم های عاشقانه غمگین ایرانی است که داستان عشق مادری را روایت میکند که سالها در انتظار بازگشت پسر مفقودالاثرش از جبهه است. این اثر که بر اساس خاطرهای واقعی نوشته شده، به رنج و انتظار مادران پشت خط مقدم میپردازد و رابطه عمیق مادر با فرزند شهیدش را تا لحظه یافتن محل شهادت او به تصویر میکشد. این فیلم با بازی احساسی مریلا زارعی، لحظات تلخ و طنز را در کنار هم نشان میدهد و به تأثیر عمیق جنگ بر خانوادهها اشاره میکند.
در فیلم سینمایی غمگین ایرانی «شب یلدا»، حامد که عاشقانه همسرش مهناز و دخترش نازی را دوست دارد، آنها را برای داشتن آزادی بیشتر به خارج از کشور میفرستد. اما دوری و رفتارهای مرموز مهناز، زندگی حامد را زیر و رو میکند. او که با خیانت و تلخیهای گذشته مواجه شده، خود را در خانهای سرد و خالی حبس میکند. در این تنهایی، آشنایی اتفاقی با زنی به نام پریا، جرقهای برای مرور خاطرات و کشف حقایق فراموششده میشود. روایت تنهایی، عشق گمشده و سفری درونی، تماشاگر را به دنیای احساسی عمیق و چالشبرانگیز میکشاند. بررسی و نقد فیلم شب یلدا را در بلاگ تکنولایف از دست ندهید.
بدون تاریخ، بدون امضا با یک تصادف ساده شروع میشود. دکتر کاوه نریمان (امیر آقایی) هنگام رانندگی با یک موتورسیکلت که خانوادهای سوار آن بوده، تصادف میکند، ظاهراً مشکلی برای هیچیک از اعضای خانواده پیش نمیآید. اما فردای آن روز در محل کارش در پزشکی قانونی با جسد پسر همان خانواده روبهرو میشود. دکتر نریمان از رویارویی با خانواده متوفی خودداری میکند و میخواهد دلیل اصلی مرگ پسر را بفهمد. در ادامه تصمیم غیرمنتظره گرفته و مسئولیت قتل پسربچهای را به عهده بگیرد و ماجرا ادامه دارد. این فیلم تقابل دو دنیای متفاوت، یکی خانوادهای فقیر در حاشیه و دیگری پزشکی تحصیلکرده از طبقه بالای جامعه را نشان میدهد.
«میم مثل مادر» یک درام تأثیرگذار به کارگردانی رسول ملاقلیپور است که داستان عشقی مادرانه را در برابر سختترین چالشها به تصویر میکشد. سپیده (با بازی درخشان گلشیفته فراهانی) که در دوران جنگ دچار آسیب شیمیایی شده، حالا با واقعیت تلخ بیماری فرزندش مواجه است. در حالیکه همسرش (حسین یاری) اصرار دارد کودک را به آسایشگاه بسپارند، سپیده برای حفظ فرزندش مبارزه میکند. این فیلم یکی از غمگین ترین فیلم ایرانی است که با روایتی عاطفی و بازیهای ماندگار، قدرت بیپایان عشق مادرانه را به زیبایی نشان میدهد و تماشاگر را عمیقاً تحت تأثیر قرار میدهد.
مغزهای کوچک زنگ زده یکی از فیلم ایرانی غمگین جدید ساخته هومن سیدی است که داستانی تاریک و جذاب در دنیای پیچیده و خشونتبار افراد گرفتار در فقر و فساد را روایت میکند. در منطقهای نزدیک البرز و زندان قزل حصار، آبادیای مختص فقیران، اراذل و اوباش و کسانی که در چرخه فقر و مواد مخدر گرفتار شدهاند، وجود دارد. شکور (فرهاد اصلانی)، شاهین (نوید محمدزاده)، شهره و شهروز در این مکان زندگی میکنند و به شدت با خشونتهای جامعه و جرائم مرتبط با مواد مخدر، دست و پنجه نرم میکنند. شاهین و امیر (نوید پورفرج) تحت فرمان شکور، سردسته گروه تبهکاران، تبدیل به ابزاری برای کنترل و بهرهکشی میشوند. فیلم، بهطور عمیقتری پرسشی اساسی را مطرح میکند: آیا انسانها به چوپان نیاز دارند یا میتوانند مسیر خود را خودشان پیدا کنند؟ این فیلم سراسر با بازیهای درخشان، تصویربرداری بینظیر و داستانی پرتنش شما را تا آخرین لحظه مجذوب خود میکند.
جایگاه ششم در لیست بهترین فیلم های غمگین ایرانی متعلق به فیلم «حوض نقاشی» است. این فیلم داستان زندگی مریم و رضا، زوجی با معلولیت ذهنی را روایت میکند که زندگی عاشقانه و سادهای دارند. اما چالش زمانی آغاز میشود که پسر سالم و متفاوتشان از پذیرش والدین خود عاجز میماند و از خانه فرار میکند. آیا معجزه عشق آنها میتواند پلی برای بازگشت پسرشان بسازد؟
در میان غبار و آجرهای یک برج نیمهساخته، داستانی از دشمنی، همدلی و عشقی پنهان شکوفا میشود. لطیف یک کارگر پرشروشور وقتی جایگاهش را به خاطر رحمت که پسری افغان با جثهای نحیف است از دست میدهد؛ در اثر خشم و حسادت به او آزار میرساند. اما یک روز راز رحمت فاش میشود که او دختریست به نام باران که برای نجات خانوادهاش میان مردان کار میکند. لطیف که با دیدن این حقیقت دگرگون شده عاشق باران میشود و از او حمایت میکند. اما این تازه اول ماجراست؛ زیرا با ممنوعیت کار افغانها، لطیف همه پساندازش را به خانواده باران میدهد اما میفهمد که باران در حال ترک ایران است…
• سال انتشار: 1397
• کارگردان: سعید روستایی
• امتیاز : 7.9 از 10 (IMDb)
• بازیگران: پیمان معادی، نوید محمدزاده، فرهاد اصلانی، پریناز ایزدیار
• جایزه و دستاوردها: بهترین فیلم از نگاه تماشاگران، بهترین کارگردانی، فیلمنامه، تدوین، صدابرداری، بازیگر مرد و …
متری شیش و نیم فیلمی داستان مبارزه با مواد مخدر و تأثیرات آن بر زندگی افراد را روایت میکند. صمد، افسر پلیس مبارزه با مواد مخدر میخواهد از یکی از اصلیترین فروشندههای شیشهای به نام ناصر خاکباز به دلیل قتل فرزند یکی از همکارانش انتقام بگیرد. در این مسیر، با دنیای زیرزمینی و پیچیدهای روبهرو میشود که شامل اعترافات تلخ، درگیریهای طاقتفرسا و بازیهای روانی است. متری شیش و نیم یکی از بهترین فیلم های غمگین ایرانی جدید است که با بازیهای قوی پیمان معادی و نوید محمدزاده و داستانی پر از بحرانهای اخلاقی و اجتماعی و به تصویر کشیدن دنیای پر از تضادهای انسانی و سرنوشتهای تلخ، شما را به فکر فرو میبرد. این فیلم برای افرادی که به فیلمهای اجتماعی با داستانهای پیچیده و هیجانانگیز علاقه دارند، بسیار جذاب است.
انواع لپ تاپ oled به شما اجازه میدهد فیلمها را با بهترین کیفیت تصویر تماشا کنید.
«برادران لیلا» فیلمی درام و اجتماعی است که داستان زندگی یک خانواده ایرانی درگیر بحرانهای اقتصادی و خانوادگی را روایت میکند. در این فیلم لیلا (ترانه علیدوستی)، زن چهل سالهای که تنها منبع درآمد خانواده است، تلاش میکند تا با مشکلات مالی و روابط پیچیده خانوادهاش کنار بیاید. پدر تریاکی او، اسماعیل میخواهد به هر قیمتی که شده مقام بزرگ فامیل را کسب کند و در این راه از هر ابزاری استفاده میکند. در کنار او، برادرانش هرکدام با مشکلات خود دست و پنجه نرم میکنند، از کلاهبرداری گرفته تا بیکاری و زندگی نامعلوم.
برادران لیلا یکی از فیلم های غمگین ایرانی سینمایی با داستانی پر از تنش و درگیریهای مالی، اجتماعی و خانوادگی به تماشاگر نشان میدهد که چگونه افراد در شرایط سخت به دنبال حفظ شأن و آبرو هستند. اگر به فیلمهای درام و اجتماعی با داستانهای پیچیده و شخصیتهای چند بعدی علاقه دارید، برادران لیلا انتخاب مناسبی برای شما است.
فیلم ابد و یک روز یکی از شاهکارها در لیست فیلم های غمگین ایرانی است. این فیلم داستان سمیه (پریناز ایزدیار)، دختری که میان تصمیم ازدواج با مردی افغان و وفاداری به خانوادهای پرتنش و درگیر با مشکلات، گرفتار شده را روایت میکند. این فیلم معضلات اجتماعی به ویژه اعتیاد، شخصیتهایی واقعی و احساسی افراد را به خوبی به تصویر میکشد. بازی درخشان نوید محمدزاده در نقش محسن، برادری که علیرغم اعتیاد، عشق و حمایتش از خانواده را فراموش نمیکند، از نقاط اوج فیلم است. کارگردانی بینقص سعید روستایی و جوایز متعددی که این اثر از جشنواره فیلم فجر کسب کرده، دلیلی محکم برای تماشای این فیلم تاثیرگذار است.
چند مورد از معروفترین دیالوگ های غمگین فیلم های ایرانی ابد و یک روز عبارتند از:
فیلم «مادر» روایتگر داستان زندگی پیرزنی است که سالها در آسایشگاه سالمندان زندگی کرده، تصمیم میگیرد واپسین روزهای عمرش را در خانه قدیمیاش سپری کند و فرزندانش را برای دیداری دوباره دور هم جمع کند. هر کدام از این فرزندان، با دنیایی از اختلاف و گلهها، به این دعوت پاسخ میدهند و خانهای که زمانی لبریز از گرمای خانواده بوده، بار دیگر زنده میشود. در حالیکه مادر، با عشق و مهربانی، سفر پایانیاش را آماده میکند، خاطرات کودکی، لحظههایی از پیوند و جدایی را برای همه زنده میسازد. این روایت پر از احساس، شما را به دنیای عشق، خانواده و یادآوری ارزش لحظهها میبرد. به همین دلیل در لیست غمگین ترین فیلم های عاشقانه ایرانی رتبه اول را بدست آورده است.
در این مقاله به معرفی فیلم های غمگین ایرانی پرداختیم. برخی از فیلمها ممکن صحنههای خشن یا محتوای نامناسب برای کودکان داشته باشند. بنابراین، قبل از اینکه تصمیم به تماشای یک فیلم با فرزندتان بگیرید، حتماً رده سنی مناسب آن را بررسی کنید. این کار کمک میکند تا از انتخاب فیلمهایی که برای سن فرزندتان مناسب هستند، مطمئن شوید و از صحنههای نگرانکننده یا آسیبزننده به آنها جلوگیری کنید.
از نظر شما جای چه فیلمهایی در لیست ما خالیست؟ حتما نظرتان را در قسمت دیدگاهها با ما به اشتراک بگذارید تا در آپدیتهای بعدی این فیلمها هم به مقاله اضافه شوند.