این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
اگر قصد خرید یک گوشی جدید با بالاترین و بهترین عملکرد را دارید ولی با آنها آشنایی ندارید، این مقاله برای شما نوشته شده است. شرکتهای تولیدکننده گوشی هم، همواره به دنبال تولید محصولات باکیفیت در تمامی قیمتها هستند تا نیاز تمامی کاربران را برطرف کنند. در ادامه، برای این که بهترین گوشی های بازار ایران مهر 1403 را بشناسید، نگاهی به پرفروشترین و بهترین گوشی موبایل میاندازیم تا بتوانید به راحتی انتخاب کنید.
در ادامه قصد داریم به بهترین گوشی های بازار ایران در بازههای قیمتی مختلف بپردازیم. در نظر داشته باشید که این مطلب به صورت ماهانه به روز میشود تا گوشیهای همیشه جدید باشند. تلاش کردهایم تا ترتیب چیدمان گوشیها از قیمت زیاد به کم باشد و به همین جهت اگر گوشی میانرده میخواهید باید به میانه مطلب مراجعه کنید.
سامسونگ گلکسی اس 24 اولترا جدیدترین پرچمدار سامسونگ است که اخیرا معرفی شده و جزو بهترین گوشیهای این برند محسوب میشود. تراشه به کار برده شده در این محصول Snapdragon 8 Gen 3 است که جزو قویترین و جدیدترین تراشههای شرکت کوالکام است. امسال نیز خبری از تراشه اگزینوس در گوشی پرچمدار سامسونگ نیست. در صورت تمایل برای خرید میتوانید بین حافظههای 256، 512 و 1 ترابایت همراه با رم 12 گیگابایت انتخاب داشته باشید. ترکیب دوربینهای این گوشی چهارگانه است و متشکل شده از لنز اصلی 200 مگاپیکسلی واید، 50 مگاپیکسلی پریسکوپ تلهفوتو، سنسور 10 مگاپیکسلی تلهفوتو و لنز 12 مگاپیکسلی اولترا واید.
صفحهنمایش این دستگاه 6.8 اینچی از نوع LTPO AMOLED 2X دارد. این صفحهنمایش نرخ تازهسازی 120 هرتز دارد و از حداکثر روشنایی 2600 نیت پشتیبانی میکند. این صفحهنمایش از قابلیتهایی مانند HDR10+، رزولوشن 1440 در 3120 پیکسل و صفحهنمایش همیشه روشن پشتیبانی میکند. وظیفه تامین انرژی دستگاه باتری 5000 میلیآمپر ساعتی است که از شارژ سریع 45 وات پشتیبانی میکند؛ همچنین از فناوریهای شارژ سریع PD3.0، شارژ بیسیم 15 وات و شارژ معکوس 4.5 وات نیز بهره مند شده است.
خرید گوشی S24 اولترا با حافظه 512
بیشتر بخوانید: بررسی گلکسی s24 اولترا
سامسونگ جدیدترین گوشیهای خود را با نامهای زد فلیپ ۶ و زد فولد ۶ معرفی کرد که این مدل نسخه ارزانتر به حساب میآید که به نوعی ارزش خرید بالاتری نیز دارد. این کهکشانی وزنی ۱۸۷ گرمی دارد و از وسط تا میشود تا گوشی عملا از حالت مستطیلی به حالت مربعی دربیاید و به راحتی در جیب جا بگیرد. فریم این محصول آلومینیومی و بدنه آن شیشهای با محافظ گوریلا گلس ویکتوس ۲ است و خوشبختانه سامسونگ از گواهی IP48 نیز استفاده کرده تا گوشی در برابر آب مقاوم باشد و تا حدی نیز در برابر گرد و غبار دوام بیاورد.
صفحه نمایش اصلی گلکسی زد فلیپ ۶ دارای ابعادی ۶٫۷ اینچی است و رزولوشنی برابر با ۲۶۴۰ در ۱۰۸۰ دارد تا در هر اینچ ۴۲۶ پیکسل قرار بگیرد. این پنل سوپر امولد از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی و HDR10+ پشتیبانی کرده و ۸۶ درصد از نمای روبرویی را به خود اختصاص داده است. پنل دوم نسبت به نسل قبلی تغییر خاصی نداشته و همچنان شاهد پنلی ۳٫۴ اینچی سوپر امولد با رزولوشن ۷۴۸ در ۷۲۰ هستیم که البته نرخ نوسازی آن نیز به ۶۰ هرتز محدود میشود.
در دل این گوشی تراشه ۴ نانومتری اسنپدراگون ۸ نسل ۳ قرار گرفته تا شما از بابت عملکرد سخت افزاری آسوده خاطر باشید. دوربین اصلی این کهکشانی با پیشرفت خوبی مواجه شده و حالا از سنسوری ۵۰ مگاپیکسلی بهره میبرد. دوربین فوق عریض اما هنوز هم دارای سنسور ۱۲ مگاپیکسلی است و سلفی نیز از سنسوری ۱۰ مگاپیکسلی استفاده میکند. گلکسی زد فلیپ ۶ انرژی مورد نیاز خود را از یک باتری ۴۰۰۰ میلی آمپر ساعتی میگیرد و از شارژ سریع ۲۵ وات، شارژ سریع بیسیم ۱۵ وات و شارژ معکوس بیسیم ۴٫۵ وات پشتیبانی میکند.
اس 24 پلاس یکی دیگر از گوشیهای با کیفیت سری اس است که به تازگی معرفی شده است. این گوشی مشخصات مدل اولترا را با قیمتی کمتر دارد و محصولی بین نسخه پایه و اولترا محسوب میشود. صفحهنمایش این دستگاه 6.7 اینچ است و رزولوشن 1440 در 3120 پیکسل را دارد. نرخ تازهسازی این صفحهنمایش 120 هرتز و میزان روشنایی آن نیز 2500 نیت در نظر گرفته شده است. با توجه به این میزان روشنایی دیدن محتوا حتی زیر نور مستقیم نیز راحت است. دوربین سهگانه این محصول لنز 50 مگاپیکسلی واید، لنز 10 مگاپیکسلی تلهفوتو و لنز 12 مگاپیکسلی اولترا واید دارد. دوربین سلفی آن نیز لنز 12 مگاپیکسلی واید دارد و با کیفیت 4K و نرخ 60 فریم میتواند فیلمبرداری کند.
تراشه استفاده شده در این دستگاه Snapdragon 8 Gen 3 است که همانطور که گفتیم از قدرت بالایی برخوردار شده و از پس اجرای برنامهها و بازیهای به روز بر میآید. این دستگاه با حافظههای 256 و 512 گیگابایت همراه با رم 12 گیگابایت برای خرید در دسترس است. باتری 4900 میلیآمپر ساعتی انرژی مورد نیاز دستگاه را تامین میکند و برای شارژ مجدد آن نیز تنها نیاز به شارژر 45 واتی دارید.
قیمت گوشی سامسونگ گلکسی اس 24 پلاس
پرچمدار قبلی سامسونگ که اوایل سال ۲۰۲۳ میلادی وارد بازار شد، s23 ultra نام دارد. این گوشی با توجه به مشخصات و قیمتی که در حال حاضر دارد یکی از بهترین گوشیها برای خرید به حساب میآید. شاید از نظر طراحی، در نگاه اول همچون مدلهای پیشین بهنظر برسد، اما دقیقتر که نگاه کنید، هم لنز دوربینها بزرگتر شده، لبههای کناری آن تختتر شدهاند. قلم این گوشی نیز، برای طراحان یا کسانی که دوست دارند با قلم کار کنند فوقالعاده است؛ چرا که سرعت آن بسیار بالا رفته و موقع نوشتن با آن، کاربر حس میکند که دارد روی کاغذ مینویسد.
نمایشگر این دوربین ۶.۸ اینچ بوده که از رزولوشن ۳۰۸۸×۱۴۴۰ بهره برده و از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز پشتیبانی میکند که سرعت فوقالعادهای برای بازی کردن و اجرای برنامههای مختلف به کاربر عرضه میکند. اسپیکرهای موبایل نیز نسبت به مدلهای پیشین بهتر شده و از وضوح بالاتری برخوردارند. جذابترین ویژگی آن نیز، دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلیاش است که می تواند عکاسان حرفهای و کسانی که بیشترین استفادهشان از گوشی برای عکاسی است را وسوسه کند. در حال حاضر میتوانیم بگوییم که این گوشی بهترین گوشی ایران و بهترین گوشی اندروید به شمار میرود.
گلکسی S24 ارزانترین و در عین حال کوچکترین گوشی پرچمدار سامسونگ است که میتوانیم آن را بهترین گوشی کامپکت اندرویدی نیز به حساب بیاوریم. بسیاری از ویژگیهای این کهکشانی از جمله طراحی و دوربینها و سخت افزار دقیقا مانند S24 پلاس است و تفاوت عمده آنها به سایز نمایشگر و رزولوشن FHD این پرچمدار در مقایسه با رزولوشن QHD گلکسی S24 پلاس برمیگردد. نمایشگر گلکسی S24 اندازه 6.2 اینچی دارد و موفق شده بیشتر از 90 درصد بخش روبرویی را در اختیار بگیرد. اگر گوشی کامپکت اندرویدی میخواهید که در همه بخشها جذاب باشد حتما نگاهی به این کهکشانی داشته باشید.
بیشتر بخوانید: بررسی گلکسی S24
کمی بالاتر نسل جدیدتر این کهکشانی یعنی گلکسی زد فلیپ ۶ را معرفی کردیم و زد فلیپ ۵ نیز تا حدی زیادی به نسل جدید شباهت دارد و با خرید این گوشی خیلی ویژگی خاصی را از دست نمیدهید. زد فلیپ ۵ نسبت به نسل جدید مقداری روشنایی کمتری دارد و دوربین اصلی آن بهجای سنسور ۵۰ مگاپیکسلی از سنسوری ۱۲ مگاپیکسلی بهره میبرد. در نهایت شارژدهی باتری نیز مقداری کوتاهتر از نسل جدید است؛ چرا که این گوشی یک باتری ۳۷۰۰ میلی آمپر ساعتی (در مقایسه با ۴۰۰۰ میلی آمپر نسل جدید) دارد.
البته باید در نظر داشته باشید که سخت افزار این کهکشانی نیز اسنپدراگون ۸ نسل ۲ است در حالی که نسل جدید از اسنپدراگون ۸ نسل ۳ برخوردار است. در استفاده نرمال این تفاوتها چندان قابل درک نیست و تنها میتوان گفت که بهبود دوربین اصلی زد فلیپ ۶ در عمل به چشم میآید.
با توجه به این که ایفونهای سری 14 و 15 هنوز در ایران مجوز ریجستری را کسب نکردهاند، میتوانیم آخرین گوشیهای شرکت اپل را همین سری 13 بدانیم. البته که به طور کلی هم ایفون 14 نسبت به ایفون 13 خیلی تغییرات بزرگی نداشته و حتی از نظر سخت افزاری نیز از تراشه مشابهی استفاده میکند و نمایشگر یکسانی هم دارد. ایفون 13 وزنی برابر با 174 گرم و ضخامتی برابر با 7.7 میلیمتر دارد و از طراحی تخت و زیبایی بهره میبرد و گوشی بسیار خوشدستی به حساب میآید. این مدل دارای گواهی IP68 است و میتواند تا 30 دقیقه در عمق 6 متری آب دوام بیاورد.
در روبروی ایفون 13 یک پنل 6.1 اینچی از نوع Super Retina XDR OLED با رزولوشن 2532 در 1170 دیده میشود که 86 درصد از فضا را در اختیار گرفته و تراکم پیکسلی 460 را نیز مقابل دیدگان شما قرار میدهد. این نمایشگر با سرامیک شیلد مراقبت میشود و از HDR10 و Dolby Vison پشتیبانی میکند. نرخ نوسازی این صفحه نمایش 60 هرتز است و قطعا نقطه ضعف اصلی ایفون 13 در بخش نمایشگر به حساب میآید و آن را عقبتر از رقبا قرار میدهد. نماینده اپل از تراشه 5 نانومتری A15 قدرت میگیرد و توان پردازشی فوقالعاده زیادی دارد و بدون نگرانی میتوانید تا 3 سال آینده به روی عملکرد بینقص آن حساب باز کنید.
ایفون 13 مانند ایفون 12 و 11 دارای دو دوربین اصلی و فوق عریض با سنسور 12 مگاپیکسلی است که همچنان درون یک فریم مربعی شکل قرار گرفتهاند، البته با این تفاوت که حالا لنزها چیدمانی مورب دارند. دوربین سلفی این محصول هم 12 مگاپیکسلی است تا همه لنزها رزولوشن یکسانی داشته باشند. باتری 3240 میلی آمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژ سریع 20 وات، شارژ مگ سیف 15 واتی، فیس آیدی، اسپیکرهای استریو و IOS 15 به صورت پیش فرض از دیگر ویژگیهای ایفون 13 هستند.
قیمت گوشی ایفون 13 اپل 128 گیگابایت CH/A Not Active
گوشی جدید و مورد انتظار شیائومی با نام 14 تی پرو رسید تا شاهد نسل بعدی از گوشیهای قاتل پرچمدار این سازنده چینی باشیم. این محصول 209 گرمی از فریم آلومینیومی و قاب پشتی شیشهای ساخته شده و از گواهی IP68 نیز پشتیبانی میکند تا از نظر کیفیت ساخت کاملا شبیه به گوشیهای بالارده و پرچمدار باشد. صفحه نمایش این مدل اندازه 6.67 اینچی دارد و از فناوری OLED با رزولوشن FHD+ استفاده میکند تا در هر اینج 446 پیکسل دیده شود.
این پنل که موفق شده بیشتر از 89 درصد از بخش روبرویی را به خود اختصاص دهد، از نرخ نوسازی 144 هرتزی، گستره رنگی 68 میلیاردی، HDR10+ و البته دالبی ویژن پشتیبانی میکند تا هیچ ایرادی به آن وارد نباشد و با یکی از بهترین نمایشگرهای ممکن در این بازه قیمتی مواجه باشیم. روشنایی این صفحه نمایش در حالت حداکثری میتواند تا بیشتر از 1250 نیت افزایش پیدا کند که عدد خوبی به حساب میآید و شما را از هر گونه مشکلی در محیط باز مصون میدارد.
قلب تپنده Xiaomi 14T Pro تراشه 4 نانومتری دیمنسیتی 9300 پلاس است و توانی بسیار عالی را در دسترس قرار میدهد. از نظر توان cpu و gpu این تراشه را میتوان تقریبا مشابه با اسنپدراگون 8 نسل 3 در نظر گرفت، همان چیپستی که در گلکسی s24 اولترا و دیگر پرچمداران اندرویدی دیده میشود. همچنین حافظه داخلی از نوع UFS 4.0 است تا بهترین سرعت ممکن را داشته باشد و شما به سریعترین شکل بتوانید از پس هر کاری بربیایید. سرعت این گوشی واقعا بالا است و از لحظه ابتدایی متوجه این موضوع میشوید.
به روی قاب پشتی ترکیب سه دوربین واید، اولترا واید و تله فوتو با سنسورهای 50، 12 و 50 مگاپیکسلی دیده میشود و در روبرو نیز سلفی از سنسوری 32 مگاپیکسی بهره میبرد. شیائومی 14 تی پرو از شارژ سریع 120 واتی پشتیبانی میکند تا باتری 5000 میلی آمپر ساعتی آن با سرعت بسیار بالایی شارژ شود. همچنین امکان شارژ بیسیم 50 واتی نیز در دسترس قرار دارد.
رقیب مستقیم شیائومی 14 تی پرو که بالاتر معرفی کردیم، گلکسی S24 FE سامسونگ است، کهکشانی تازه نفس که از هر زمان دیگری کاملتر شده و کرهایها آن را کاملا مبتنی بر نیاز کاربران راهی بازار کردهاند. این قاتل پرچمدار تا حد بسیار زیادی شبیه به گلکسی S24 پلاس است و به احتمال قوی نمیتوانید آنها را از روی ظاهر تشخیص دهید. برای این کهکشانی گواهی IP68 در نظر گرفته شده و لایه محافظ گوریلا گلس ویکتوس پلاس نیز برای شیشه جلویی و پشتی مورد استفاده قرار گرفته است.
گلکسی S24 FE دارای صفحه نمایش 6.7 اینچی از نوع سوپر امولد با تراکم پیکسلی 385 است و تنها ار نرخ نوسازی 120 هرتزی و HDR10+ پشتیبانی میکند و خبری از موارد دیگر نیست. همین نکته سبب میشود تا بدون شک رقیبی مانند شیائومی 14 تی پرو در بخش نمایشگر دست بالاتر را داشته باشد. در دل این گوشی تراشه اگزینوس 2400e خود شرکت سامسونگ دیده میشود و در بخش نرم افزار نیز شاهد جدیدترین نسحه فعلی یعنی One UI 6.1 بر پایه اندروید 14 هستیم.
در بخش دوربین تغییر خاصی را نسبت به نسل قبل شاهد نیستیم و همچنان دوربین اصلی از سنسوری 50 مگاپیکسلی بهره میبرد و دوربین فوق عریض و تله فوتو با سنسورهای 12 و 8 مگاپیکسلی را در کنار آن شاهد هستیم. دوربین سلفی نیز سنسوری 10 مگاپیکسلی دارد. انرژی مورد نیاز این کهکشانی با یک باتری 4700 میلی آمپر ساعتی تأمین میشود و شارژ سریع 25 واتی، شارژ سریع بیسیم 15 واتی و شارژ معکوس بیسیم را شاهد هستیم. قطعا در زمینه سرعت شارژ نیز نماینده سامسونگ در برابر 120 وات شیائومی 14 تی پرو هیچ حرفی برای گفتن نخواهد داشت.
پرچمدار شرکت پوکو همین F6 پرو است که در برخی از بخشها به خوبی میتواند با گوشیهایی با قیمت دو برابری رقابت کند. قلب تپنده این گوشی تراشه اسنپدراگون ۸ نسل ۲ است که به روی گوشی مثل گلکسی S23 اولترا دیده میشود و قدرت فوق العاده زیادی دارد. پوکو اف ۶ پرو در بخش نمایشگر نیز در سطح یک پرچمدار است و از پنلی OLED با رزولوشن QHD+ و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی استفاده میکند و گستره رنگی ۶۸ میلیارد رنگی را پوشش میدهد.
سازنده چینی برای این مدل یک باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی در نظر گرفته که با شارژ سریع ۱۲۰ واتی شارژ میشود و دوام بالایی نیز دارد. تنها بخشی که باعث میشود این گوشی را یک پرچمدار کامل ندانیم، بخش دوربینها است، جایی که عملکرد خوبی را شاهد هستیم ولی در حد یک گوشی میانرده و نه پرچمدار. دوربین اصلی Poco F6 Pro سنسوری ۵۰ مگاپیکسلی دارد که با فوق عریض و ماکرو با سنسورهای ۸ و ۲ مگاپیکسلی همراهی میشود.
بالاتر شیائومی 14 تی پرو را معرفی کردیم و به همین جهت در این بخش تنها به تفاوتهای موجود بین دو گوشی میپردازیم. این مدل نسبت به نسخه پرو 16 گرم وزن کمتری دارد و ضخامت آن نیز 0.6 میلیمتر کمتر است و به نوعی میتوانیم ارگونومی آن را بهتر در نظر بگیریم. در بحش سخت افزار تراشه دیمنسیتی 9300 پلاس به دیمنسیتی 8300 اولترا تغییر میکند ولی همچنان قدرت پردازشی و گرافیکی بسیار خوبی را شاهد هستیم. در نهایت آخرین تفاوت را میتوانیم در سرعت شارژ شدن 67 واتی این گوشی در مقابل 120 وات 14 تی پرو خلاصه کنیم.
پس از سر و صدای زیادی که گوشی ناتینگ فون ۱ به پا کرد بسیاری از افراد منتظر نسل دوم این گوشی جذاب بودند تا بالاخره ناتینگ فون ۲ با بهبودهای جذابی از راه رسید تا نماینده شایستهای برای کمپانی انگلیسی باشد. بدنه این گوشی از ترکیب آلومینیوم و شیشه ساخته شده و طراحی شفاف قاب پشتی آن باعث میشود تا با یکی از خاصترین گوشیهای بازار مواجه باشیم. به قاب پشتی چراغهای LED نیز دیده میشود که در نقش چراغ اعلانها انجام وظیفه میکنند.
ناتینگ فون ۲ از تراشه اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ قدرت میگیرد، چیپستی که هنوز گزینه بسیار قوی به حساب میآید ولی ترجیح میدادیم تا در این بازه قیمتی شاهد نسخه قویتری مثل ۸ نسل ۲ باشیم. این گوشی فاقد دوربین تله فوتو است و به روی قاب پشتی آن دو لنز واید و اولتراواید با سنسورهای ۵۰ مگاپیکسلی دیده میشود. دوربین سلفی این محصول نیز سنسوری ۳۲ مگاپیکسلی دارد.
شرکت ناتینگ برای این مدل صفحه نمایشی ۶٫۷ اینچی از نوع LTPO OLED با رزولوشن FHD+ در نظر گرفته است. این پنل از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی، HDR10+ پشتیبانی میکند و گستره رنگی ۱ میلیاردی را نیز پوشش میدهد. این دستگاه از یک باتری ۴۷۰۰ میلی آمپر ساعتی انرژی میگیرد و اتفاقا شارژدهی خوبی نیز دارد. شارژ سریع ۴۵ واتی، شارژ بیسیم ۱۵ وات و شارژ معکوس بیسیم ۵ واتی از جمله دیگر ویژگیهای این گوشی هستند.
یکی از بهترین گوشی های جدید، قاتل پرچمدار سری ۱۳ شیائومی یعنی 13T pro است. این گوشی جذاب با قیمتی مناسب وارد بازار شده و برای گیمرها، کسانی که به دوربین خوب نیاز دارند و تمام افرادی که یک گوشی بسیار با کیفیت میخواهند، یکی از بهترین گوشی موبایل است.
شیائومی ۱۳ تی پرو ۲۰۰ گرم وزن دارد و ضخامت بدنه آن ۸.۵ میلی متر است. بدنه پشت گوشی شیشهای است و فریم پلاستیکی دارد. صفحه نمایش ۶.۶۷ اینچی گوشی از نوع AMOLED بوده و روشنایی آن تا ۲۶۰۰ نیت میرسد. بدین ترتیب هیچ مشکلی برای کار با گوشی در محیطهای نورانی تجربه نمیکنید. این گوشی با رابط کاربری MIUI 14 و اندروید ۱۳ راهی بازار شده و پردازندهای که شیائومی برای آن استفاده کرده، مدیاتک دایمنسیتی ۹۲۰۰ بوده که یک پردازنده ۸ هستهای است و پردازنده گرافیکی آن، G715 MC11 است.
این گوشی دوربین سه گانه بسیار با کیفیتی دارد که بهترین عکسها را میتوانید با آن بگیرید. دوربین اصلی یک حسگر ۵۰ مگاپیکسلی واید، دوربین دوم یک حسگر ۱۲ مگاپیکسلی اولترا واید و دوربین سوم یک حسگر ۵۰ مگاپیکسلی تله فوتو با قابلیت فوکوس خودکار است. دوربین جلوی گوشی نیز یک حسگر واید ۲۰ مگاپیکسلی است. شیائومی برای این گوشی ۵۱۲ گیگابایت حافظه داخلی و ۱۲ گیگابایت رم در نظر گرفته است اما امکان ارتقا حافظه وجود ندارد. یک باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی نیز برای گوشی استفاده شده که از شارژ سریع ۱۲۰ وات پشتیبانی میکند.
سامسونگ گلکسی S23 FE بهروزرسانی نسبتا محبوب نسخه قبلی خود یعنی Galaxy S21 FE است که طراحی، عملکرد و کیفیت دوربین را بهبود میبخشد. این گوشی دارای استاندارد IP68 است و ظاهری بسیار شبیه به مدل های گلکسی S23 دارد با این تفاوت که فریم آن مات است. تراشه به کار برده شده در دل این گوشی Exynos 2200 است که متشکل شده از یک هسته Cortex-X2 با سرعت 2.8 گیگاهرتز، سه هسته Cortex-A710 با سرعت 2.50 گیگاهرتز و 4 هسته Cortex-A510 با سرعت 1.8 گیگاهرتز.
برای صفحهنمایش این محصول سامسونگ از پنل Dynamic AMOLED 2X استفاده کرده است که رزولوشن 1080 در 2340 را ارائه میکند؛ همچنین این صفحهنمایش دارای نرخ تازهسازی 120 هرتز و میزان روشنایی 1450 نیت است. با استفاده از استاندارد Ip68 این محصول خیالتان از بابت ورود گرد و غبار و مقاومت دستگاه در برابر آب راحت خواهد شد. لنز 50 مگاپیکسلی، لنز 8 مگاپیکسلی تلهفوتو و لنز 12 مگاپیکسلی اولترا واید مجموع دوربینهای این دستگاه را تشکیل میدهند. باتری 4500 میلیآمپر ساعتی به همراه پشتیبانی از شارژ سریع 25 وات از دیگر ویژگیهای این دستگاه است.
قیمت گوشی سامسونگ Galaxy S23 FE
سری F از گوشیهای پوکو طی چند سال اخیر موفقیتهای خوبی را کسب کردهاند و موفق شدهاند در بازار ایران نیز به فروش بالایی دست یابند، بهخصوص در بین گیمرهایی که در یک گوشی هوشمند بیشتر به دنبال سخت افزاری قوی در دل گوشی میانرده و خوش قیمت هستند. این محصول نسبت به قبل در بخشهای مختلفی بهبود داشته و حالا از صفحه نمایشی با رزولوشن بالاتر استفاده میکند تا تراکم بهتری را پیش روی شما قرار دهد..
از سوی دیگر تراشه اسنپدراگون 8S نسل 3 با تراشه اسنپدراگون 7 پلاس نسل 2 جایگزین شده تا از نظر CPU بهبود 20 تا 30 درصدی و از نظر GPU بهبودی 50 الی 60 درصدی را شاهد باشیم. پوکو اف 6 از حافظه از نوع UFS 4.0 استفاده می که به نسبت نسل قبلی سرعت بالاتری دارد و میتواند دیتا را سریعتر جابجا کند.
این محصول با جدیدترین نسخه از سیستم عامل اندروید یعنی اندروید 14 روانه بازار شده و قرار است تا 3 سال نیز آپدیت نرم افزاری دریافت کند. دوربین سلفی این محصول از سنسوری 16 به 20 مگاپیکسل تغییر کرده و دوربین اصلی نیز بهجای سنسوری 64 مگاپیکسلی از سنسوری 50 مگاپیکسلی استفاده میکند. سازنده چینی شارژ سریع را از 67 وات به 90 وات ارتقاء داده و در پوکو اف 6 به جای IP53 شاهد گواهی IP64 هستیم.
دیگر گوشی لیست، یکی از بهترین گوشی بازار از برند آنر است. این گوشی از سیستم عامل MagicOS 7.1 استفاده میکند که براساس اندروید ۱۳ است. ابعاد گوشی برابر ۱۶۱.۹ در ۷.۸ در ۷۴.۱ میلی متر است و ۱۸۳ گرم وزن دارد. صفحه نمایش از نوع AMOLED و به نوع ۶.۷ اینچ است. این صفحه نمایش رزولوشن ۱۲۰۰ در ۲۶۶۴ پیکسل دارد و میتواند ۱.۰۷ میلیارد رنگ را نمایش دهد.
در پشت گوشی دوربین سهگانه را داریم که در دو ماژول گرد جداگانه قرار گرفتهاند. دوربین اصلی یک حسگر ۲۰۰ مگاپیکسلی واید، دوربین دوم یک حسگر ۱۲ مگاپیکسلی اولتراواید و دوربین سوم یک حسگر ۲ مگاپیکسلی تشخیص عمق است. این گوشی ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی و ۸ گیگابایت رم دارد. پردازنده اصلی آن اسنپ دراگون ۷ نسل ۱ است که پردازندهای ۸ هستهایست و پردازنده گرافیکی گوشی نیز Adreno 644 است. این گوشی برای کارهای حرفهای عملکرد خیلی خوبی دارد.
اسم گوشی جدید دیگری که در لیست قرار گرفته، شیائومی ۱۳ تی است. این گوشی نیز همچون دیگر گوشیهای سری ۱۳ عملکردی فوقالعاده دارد و جزء جدیدترین مدل گوشی در بازار است. این اسمارت فون جذاب نمایشگر ۶.۶۷ اینچی از نوع AMOLED دارد. این نمایشگر فوقالعاده ۶۸ میلیارد رنگ را قادر است که نمایش دهد و روشنایی آن تا ۲۶۰۰ نیت میرسد. همچنین نرخ نوسازی ۱۴۴ هرتز دارد.
پردازنده اصلی این گوشی دایمنسیتی ۸۲۰۰ اولترا است که پردازندهای ۴ نانومتری و ۸ هستهای است. پردازنده گرافیکی Mali-G610 MC6 نیز برای آن استفاده شده که این گوشی را به یک محصول همه فن حریف تبدیل کرده است. ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی و ۱۲ گیگابایت رم، باعث شده تا فضای کافی برای ذخیرهسازی فایلها و نرم افزارهای مختلف را داشته باشید.
دوربین سهگانه گوشی نیز عملکردی بسیار عالی داشته و عکاسی با آن رضایت بخش خواهد بود. دوربین اصلی یک لنز واید ۵۰ مگاپیکسلی با قابلیت تشخیص فوکوس خودکار است. دوربین دوم یک لنز اولترا واید ۱۲ مگاپیکسلی است و دوربین سوم یک لنز تله فوتو ۵۰ مگاپیکسلی است که عملکرد خیلی خوبی دارد. دوربین جلوی گوشی نیز یک لنز واید ۲۰ مگاپیکسلی بوده که عکسهای سلفی را به خوبی ثبت میکند. این گوشی به باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی مجهز است که از شارژ سریع ۶۷ واتی پشتیبانی میکند.
نسل جدیدتر نوا 9 به بازار عرضه شده و حالا در بازار کشور شما میتوانید نوا 10 را خریداری کنید. پیش از هر چیزی باید بگوییم که این محصول مانند نسل قبلی از سرویسهای گوگل بیبهره است و شما نمیتوانید اکانتهای خود را به روی نرم افزارهای گوگل وارد کنید. این یعنی شما مجبور خواهید بود از حالت تحت وب جیمیل، یوتیوب و نرم افزارهای دیگر استفاده کنید. نوا 10 را در بخش طراحی میتوانیم شاهکار مهندسی هواوی بدانیم؛ چرا که این مدل با وجود استفاده از نمایشگری 6.67 اینچی تنها 168 گرم وزن و 6.9 میلیمتر ضخامت دارد و ارگونومی آن بسیار خوب است.
نمایشگر این دستگاه دارای رزولوشن FHD+ است و از فناوری OLED در ساخت آن استفاده شده است. این پنل از نرخ نوسازی 120 هرتزی، HDR10 و گستره 1 میلیارد رنگ پشتیبانی میکند و حاشیههای خمیده دارد تا نسبت نمایشگر به بدنه در این محصول به عدد تحسینبرانگیز حدود 90 درصد برسد، درست مانند گلکسی S23 اولترا سامسونگ. یکی از تصمیمهای بسیار عجیب هواوی استفاده از تراشه اسنپدراگون 778 کوالکام است، اما چرا تصمیم عجیب؟ نوا 9 از این تراشه استفاده میکرد و حالا در نسل جدید هم شاهد همین تراشه هستیم و این یعنی هیچ بهبود سخت افزاری اتفاق نیفتاده است.
اتفاق بدتر این است که با وجود این بازه قیمتی خبری از فناوری 5G نیست و این گوشی از این فناوری پشتیبانی نمیکند. به روی قاب پشتی نوا 10 سه دوربین با سنسورهای 50، 8 و 2 مگاپیکسلی از نوع واید، اولتراواید و عمق میدان دیده میشود و حتی خبری از دوربین ماکرو نیست. دوربین سلفی این گوشی از نوع فوق عریض است و سنسور فوقالعاده 60 مگاپیکسلی دارد. باتری 4000 میلی آمپر ساعتی با شارژ سریع 66 واتی، شارژ معکوس سیمی 5 وات، اسپیکرهای استریو و EMUI 12 از دیگر ویژگیهای این گوشی هستند. اگر اکنون این گوشی را از تکنولایف خریداری کنید یک هواوی بند 7 هم جایزه میگیرید.
گوشی ناتینگ فون ۲ را بالاتر به شما معرفی کردیم، گوشی که بهترین نماینده حال حاضر این شرکت به حساب میآید. سازنده انگلیسی پس از ناتینگ فون ۲ نسخهای ارزانتر از این گوشی را با پسوند A راهی بازار کرد تا بخش میانی از بازار را هدف قرار دهد و کاربران بیشتری بتوانند آن را خریداری کنند. زبان طراحی این محصول مانند ناتینگ فون ۱ و ۲ است ولی با این تفاوت که چیدمان دوربینهای از حالت عمودی به حالت افقی درآمده است.
در بخش صفحه نمایش همچنان شاهد پنلی OLED با رزولوشن FHD+ هستیم که از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی نیز پشتیبانی میکند ولی دیگر خبری از LTPO بودن نمایشگر نیست که البته در استفاده روزمره تاثیری ایجاد نمیکند و برای مصرف کمتر باتری کارایی دارد. این صفحه نمایش جذاب حتی از گستره رنگی ۱ میلیاردی نیز پشتیبانی میکند و شما میتوانید با آن محتوای HDR مشاهده کنید.
اسنپدراگون ۸ پلاس ۱ نسل در ناتینگ فون 2A به مدیاتک دیمنسیتی ۷۲۰۰ پرو تغییر کرده که قدرت کمتری دارد ولی همچنان به خوبی از پس کارهای مختلف برمیآید. این چیپست انرژی مورد نیاز خود را یک باتری مرسوم ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی میگیرد و خوشبختانه شارژدهی بسیار خوبی را شاهد هستیم. ناگفته نماند که ناتینگ فون 2A از شارژ سریع ۴۵ واتی نیز پشتیبانی میکند.
این گوشی دارای دو دوربین فوق عریض و عریض با سنسور ۵۰ مگاپیکسلی است و دوربین سلفی آن سنسوری ۳۲ مگاپیکسلی دارد.
سری ردمی 13 از گوشیهای شیائومی از راه رسیدند و طبیعتا ردمی نوت 13 پرو پلاس بهترین و گرانترین گوشی این سری است. این میانرده دارای قاب پشتی شیشهای یا چرمی است و نمایشگری 6.67 اینچی خمیده از نوع OLED با رزولوشن 2712 در 1220 دارد تا در هر اینچ 446 پیکسل قرار بگیرد. این صفحه نمایش از نرخ نوسازی 120 هرتزی، گستره رنگی بینظیر 68 میلیاردی، دالبی ویژن و HDR10+ پشتیبانی میکند و روشنایی آن تا 1300 نیت قابل افزایش است.
دوربین اصلی این دستگاه سنسوری 200 مگاپیگسلی دارد و با دوربین فوق عریض و ماکرو با سنسورهای 8 و 2 مگاپیکسلی همراهی میشود و سلفی با سنسور 16 مگاپیکسلی کامل کننده این بخش است. قلب تپنده ردمی نوت 13 پرو پلاس تراشه 4 نانومتری مدیاتک دیمنسیتی 7200 اولترا است که قدرت مناسبی دارد ولی ترجیح میدادیم شاهد چیپست قویتری باشیم. وظیفه تأمین انرژی گوشی با یک باتری 5000 میلی آمپر ساعتی است که از طریق شارژ سریع 120 واتی نیز با سرعت بسیار بالایی شارژ میشود.
اگر به چند سال قبل نگاه کنیم، شما اگر بروزترین امکانات و قابلیتها را میخواستید مجبور بودید تا به سراغ پرچمداران سامسونگ بروید و به صورت کلی گوشیهای میانرده کیفیت ساخت و امکانات پایینتری داشتند. هنوز هم بهترین گوشیهای این سازنده کرهای نمایندههای سری S هستند اما با این تفاوت که گوشی میانردهای مثل گلکسی A55 حالا میتواند با قیمتی بسیار کمتر، تجربه تقریبا یکسانی را در اختیار شما قرار دهد و همین گفته نشان میدهد که این کهکشانی تا چه حد ارزش خرید دارد.
طراحی فریم کناری و قاب پشتی این محصول تماما تخت شده و شما با شکل و شمایلی مشابه گلکسی S24 پلاس مواجه خواهید شد. از طرف دیگر قاب پشتی شیشهای و فریم کناری آلومینیومی است و در کنار آنها نیز گواهی IP67 دیده میشود تا گلکسی A55 به معنای واقعی در این بخش بینقص باشد و حتی برای مراقبت از پنل و شیشه پشتی از لایه محافظ بسیار خوب گوریلا گلس ویکتوس پلاس بهره ببرد.
در بخش نمایشگر شاهد افزایش ابعاد نسبت به قبل هستیم و 6.4 اینچ به 6.6 اینچ رسیده است. این پنل همچنان سوپر امولد است و رزولوشنی FHD+ شبیه به قبل دارد، ولی در این نسل حاشیههای اطراف آن کمتر شده و حس بهتری را هنگام تماشای محتوا انتقال میدهد. نرخ نوسازی 120 هرتزی، پشتیبانی از محتوای HDR10+ و البته حداکثر روشنایی 1000 نیتی از دیگر ویژگیهای این صفحه نمایش به حساب میآیند.
دوربین اصلی بهترین میانرده سامسونگ دارای سنسوری 50 مگاپیکسلی است و با دو دوربین فوق عریض و ماکرو با سنسورهای 12 مگاپیکسلی و 5 مگاپیکسلی همراهی میشود و دوربین سلفی با سنسور 32 مگاپیکسلی نیز درون حفره بالای نمایشگر قرار گرفته است. این کهکشانی باتری با ظرفیت 5000 میلی آمپر ساعتی دارد و از شارژ سریع 25 واتی نیز پشتیبانی میکند.
قیمت گلکسی a55 نسخه 256 گیگابایت
قیمت گلکسی a55 نسخه 128 گیگابایت
در صورتی که به دنبال بهترین گوشی دنیا هستید که قیمت متوسطی را همراه با امکانات متنوع ارائه کند، پوکو ایکس 6 پرو میتواند انتخاب مناسبی برایتان باشد. این محصول تراشه مدیاتک دایمنسیتی 8300 اولترا را درون خود جای داده است. این تراشه قدرت پردازشی بسیار بالایی دارد و به راحتی میتواند بهترین بازیها و برنامههای موجود را بدون لگ و کندی اجرا کند.
این گوشی به همراه اندروید 14 و رابط کاربری HyperOS به فروش میرسد و حافظههای در نظر گرفته شده برای آن 256 و 512 گیگابایت همراه با رم 8 یا 12 گیگابایت است. مشخصات سخت افزاری این محصول جزو نقاط قوت آن به شمار میرود. پنل پشتی میزبان دوربین سهگانه است که متشکل شده از لنز اصلی 64 مگاپیکسلی، سنسور 8 مگاپیکسلی اولترا واید و لنز 2 مگاپیکسلی ماکرو. دوربین اصلی در نور کافی تصاویر با کیفیتی را به ثبت میرساند و کیفیتی نسبتا معمولی دارد. باتری 5000 میلیآمپر ساعتی وظیفه تامین انرژی دستگاه را بر عهده دارد که از شارژ سریع 67 واتی نیز پشتیبانی میکند.
ردمی نوت 13 پرو 5G نسخه ارزانتر ردمی نوت 13 پرو پلاس است که بالاتر معرفی کردیم. این گوشی در زمینه نمایشگر دقیقا مانند برادر بزرگتر خود است با این تفاوت که پنل دیگر لبههای خمیده ندارد. در زمینه دوربین نیز ترکیب کاملا یکسانی را شاهد هستیم و باتری نیز با افزایش 100 میلی آمپر ساعتی به 5100 رسیده است و شارژ سریع نیز از 120 وات به 67 وات کاهش داشته است. در دل نوت 13 پرو 5G تراشه اسنپدراگون 7s Gen 2 خودنمایی میکند که آن را به روی ریلمی 12 پرو پلاس نیز مشاهده کرده بودیم.
این گوشی، یک میان رده جذاب با قیمتی مناسب است که ویژگیهای آن توجه هر کسی را جلب میکند. گوشی پوکو اف ۵ یک نمایشگر ۶.۶۷ اینچی AMOLED دارد که قادر است ۶۸ میلیارد رنگ را نمایش دهد. بنابراین باید انتظار یک نمایشگر فوقالعاده را از این گوشی داشته باشیم. همچنین، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی نوید این را میدهد که انواع محتواهای تصویری و بازیهای گوناگون را با کیفیت بسیار خوب و بدون لگ میتوانید اجرا کنید. از دیگر مشخصههای مهم و جذاب نمایشگر، دالبی ویژن، پشتیبانی از HDR10+ و همینطور برخورداری از کورنینگ گوریلا گلس ۵ است که به طور ویژهای از نمایشگر مراقبت میکند.
در پشت گوشی، ۳ حسگر دوربین دیده میشود. دوربین اصلی یک حسگر ۶۴ مگاپیکسلی واید است. به جز آن یک حسگر ۸ مگاپیکسلی اولترا واید، و یک حسگر ۲ مگاپیکسلی ماکرو نیز وجود دارد که عکسهای خوبی را ثبت میکند. این دوربین از قابلیتهایی نظیر پانوراما و همینطور HDR نیز بهره برده است. این دوربین دارای حافظه داخلی ۲۵۶ گیگابایت و رم ۱۲ گیگابایت است و از یک باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی استفاده میکند. ماندگاری شارژ گوشی خوب است و هر زمان که خالی شود نیز، به کمک شارژر ۶۷ واتی خیلی زود میتوانید شارژ گوشی را افزایش دهید.
این گوشی از اندروید ۱۳ و رابط کاربری MIUI ۱۴ استفاده میکند. بر روی گوشی، یک تراشهی اسنپ دراگون +۷ نسل ۲ استفاده شده که ۱ هستهی Cortex-X2 با فرکانس ۲.۹۱ گیگاهرتز، ۳ هستهی Cortex-A710 با فرکانس ۲.۴۹ گیگاهرتز و ۴ هستهی Cortex-A510 با فرکانس ۱.۸ گیگاهرتز دارد. پردازندهی گرافیکی هم Adreno 725 است که خیال شما را از بابت کیفیت اجرای انواع محتوا و بازیهای سنگین راحت میکند.
گلکسی A54 را میتوانیم اولین گوشی میانرده سامسونگ بدانیم که از قاب شیشهای استفاده میکند. این کهکشانی طراحی خود را به طور کامل از پرچمداران سامسونگ وام گرفته است و ظاهری یکسان با گلکسی S23 و S23 پلاس دارد. این گوشی از صفحه نمایشی 6.4 اینچی با رزولوشن FHD+ از نوع سوپر امولد استفاده میکند و روشنایی آن به عدد بسیار عالی 1000 نیت میرسد. این پنل از نرخ نوسازی 120 هرتزی و HDR10+ هم پشتیبانی میکند تا تنها نقطه ضعف آن حاشیههای زیاد اطراف صفحه نمایش به حساب بیاید.
گلکسی A54 از تراشه اگزینوس 1380 قدرت میگیرد و توان پردازشی و گرافیکی خوبی هم دارد. در استفاده روزمره همه چیز بسیار سریع و روان است و در اجرای بازیها نیز عملکرد خوبی را از این میانرده خوشقیمت شاهد هستیم. در حین اجرای بازیها این کهکشانی خیلی داغ نمیشود و میتواند در طولانی مدت عملکرد خوب خود را حفظ کند. این دستگاه از یک باتری 5000 میلی آمپر ساعتی با شارژ سریع 25 واتی تعذیه میکند و شارژدهی بسیار خوبی هم دارد.
سامسونگ برای این مدل از یک دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی استفاده کرده که با یک دوربین فوق عریض 12 مگاپیکسلی و یک ماکرو 5 مگاپیکسلی همراهی میشود و دوربین سلفی نیز سنسوری 32 مگاپیکسلی دارد. گواهی IP67، پشتیبانی از کارت حافظه جانبی، One UI 5 بر پایه اندروید 13 و حسگر زیر نمایشگر از جمله دیگر ویژگیهای این میانرده به حساب میآیند.
لیست گوشی های ارزان قیمت مناسب برای بازی:
گوشی گیمینگ ارزان
پوکو ایکس 6 نسخه ارزانتر پوکو ایکس 6 پرو است و مشخصات بسیار نزدیکی به ردمی نوت 13 پرو 5G دارد. برای نمونه بخش سخت افزار، نمایشگر و باتری این دو محصول دقیقا یکسان است و تفاوت عمده به بخش دوربین برمیگردد، جایی که پوکو X6 دوربین اصلی با سنسور 64 مگاپیکسلی دارد، در حالی که نوت 13 پرو 5G از سنسوری 200 مگاپیکسلی بهره میبرد.
گوشی آنر X9b یکی از گوشیهای میانرده از شرکت Honor است که با ویژگیهای جذاب در دسترس قرار گرفته و میتواند نظر کاربران زیادی را به سمت خود جلب کند. در ساخت صفحه نمایش این محصول از فناوری جدیدی استفاده شده که باعث میشود تا نمایشگر مقاومت بسیار بالایی در برابر ضربه و سقوط داشته باشد و خیال شما را از بابت مقاومت آسوده میکند.
این گوشی به صفحهنمایش 6.78 اینچی OLED با وضوح Full HD+ مجهز شده و از نرخ نوسازی 120 هرتزی و گستره رنگی 1 میلیاردی پشتیبانی میکند. جالب است بدانید که این پنل بیش از 91 درصد از بخش روبرویی را به خود اختصاص داده و حاشیههای بسیار باریکی اطراف صفحه نمایش دیده میشود که جذابیت آن را دوچندان میکند.
در دل آنر X9b تراشه Snapdragon 6 Gen 1 دیده میشود که عملکرد مناسبی دارد ولی قطعا بهترین انتخاب ممکن نیست و شما میتوانید گوشیهای قویتری در این محدوده انتخاب کنید. دوربین اصلی 108 مگاپیکسلی این گوشی با لنزهای کمکی 5 مگاپیکسلی اولترا واید و 2 مگاپیکسلی ماکرو، امکان ثبت تصاویر با کیفیت بالا و جزئیات دقیق را فراهم میسازد. دوربین سلفی نیز سنسوری 16 مگاپیکسلی دارد.
آنر برای نماینده خود یک باتری 5800 میلیآمپرساعتی در نظر گرفته که باعث میشود گوشی شارژدهی بسیار خوبی را ارائه کند. همچنین شما میتوانید آن را با سرعت مناسبی شارژ کنید؛ چرا که پشتیبانی از شارژ سریع 35 واتی برای آن در نظر گرفته شده است.
طی چند سال اخیر سامسونگ همیشه جدیدترین تغییرات را به روی گلکسی A5X اعمال کرده و پس از یک سال آن را به سری A3X آورده است. گلکسی A54 برای اولین بار از قاب پشتی شیشهای استفاده کرد و حالا کرهایها این ویژگی را به A35 اضافه کردهاند. همچنین گلکسی A54 دارای تراشه اگزینوس 1380 سامسونگ بود و گلکسی A35 نیز دقیقا از همین چیپست بهره میبرد.
در بخش نمایشگر تفاوتی بین این گوشی و A55 دیده نمیشود و تنها تفاوت پشتیانی نکردن این کهکشانی از محتوای HDR است. دوربین اصلی گلکسی A35 بهجای سنسور 48 مگاپیکسلی قبلی در این نسل از سنسوری 50 مگاپیکسلی بهره میبرد و میتواند عکسهای بسیار بهتری نیز به ثبت برساند. دوربین فوق عریض و ماکرو با سنسورهای 8 و 5 مگاپیکسلی نیز در کنار دوربین اصلی دیده میشوند.
یکی از بهترین گوشیهای خوش قیمت حال حاضر بازار، ردمی نوت ۱۳ پرو نسخه فورجی است. ابعاد گوشی ۱۶۱.۱ در ۷۵ در ۸ میلی متر است و وزن آن به ۱۸۸ گرم میرسد. گوشی طراحی کاملا تخت و بروزی دارد و اصلا حس و حال یک گوشی ارزان را به شما انتقال نمیدهد. نمایشگر AMOLED گوشی کیفیت بسیار خوبی دارد و با نرخ روشنایی ۱۰۰۰ نیت (۱۳۰۰ در حالت حداکثری)، برای شما روشنایی فوقالعادهای را رقم میزند. نرخ نوسازی نمایشگر نیز ۱۲۰ هرتز است و می توانید بدون لگ و کندی، بازیهای مختلفی را روی آن اجرا کنید. ناگفته نماند که این پنل حدود 89 درصد از فضای روبرویی را در اختیار گرفته و حاشیههای بسیار اندکی هم دارد.
این گوشی، از اندروید ۱۳ و رابط کاربری MIUI 14 استفاده میکند. تراشهی به کار رفته داخل آن مدیاتک هلیو G99 اولترا است که نسخه بهبود یافته G99 به حساب میآید و قدرت قابل قبولی دارد ولی در کل ترجیح میدادیم از چیپست قویتر و جدیدتری استفاده شود. این گوشی، از نظر کیفیت دوربین و عکاسی هم فوقالعاده است و کیفیت عکاسیاش سختپسندان را هم راضی میکند. دوربین اصلی، یک حسگر واید ۲۰۰ مگاپیکسلی است.
یک لنز اولتراواید ۸ مگاپیکسلی و یک لنز ماکرو ۲ مگاپیکسلی هم برای گوشی در نظر گرفته شده. دوربین جلوی گوشی نیز، یک دوربین ۱۶ مگاپیکسلی است که عکسهای سلفی خوبی را نیز ثبت میکند. این گوشی، از یک باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی استفاده میکند. با این گوشی لازم نیست نگران خالی شدن باتری باشید؛ چرا که به کمک یک شارژر ۶۷ واتی، در زمانی کوتاه شارژ گوشی کامل میشود.
قیمت ردمی نوت 13 پرو 4G نسخه 512
قیمت ردمی نوت 13 پرو 4G نسخه 256
لیست گوشی های در رنج 20 تا 25 میلیون تومان:
گوشی تا 25 میلیون
حال که پرفروشترین گوشیها و ویژگیهای مختلفشان بررسی شد، میتوانید راحتتر گوشی بعدی را انتخاب کنید. موبایلهای انتخاب شده، همگی با توجه به قابلیتها و قیمتهایشان، در بازههای قیمتی مختلفی قرار میگیرند تا با هر بودجه و توان خریدی، گزینهای برای خرید وجود داشته باشد. چنانچه به نظرتان گوشی دیگری هم هست که در دسته پرفروشها قرار میگیرد، در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید.
بهترین گوشی بازار در مهر ماه 1403 چیست؟ پاسخ به این سوال بستگی به بودجه شما دارد. اگر محدودیتی ندارید به سراغ گلکسی S24 اولترا یا دیگر پرچمداران سامسونگ بروید. اگر بودجه کمتری دارید گوشیهایی مثل S24 FE و شیائومی 14 تی پرو را انتخاب کنید و اگر یک میانرده خوش قیمت میخواهید نگاهی به پوکو X6 پرو و گلکسی A55 داشته باشید.
کدام گوشی برای گیمینگ مناسب است؟ تمامی پرچمداران موجود در لیست سخت افزار بسیار خوبی دارند، ولی در بین مدلهای ارزانتر شیائومی 14 تی پرو، پوکو F6 پرو، پوکو F6، پوکو F5 پرو، پوکو X6 پرو و البته پوکو F5 وضعیت جذابی دارند.
بررسی گوشی سامسونگ اس ۲۴ اولترا به همراه تست گیمینگ و کیفیت دوربین ها
کاربر
در حال حاضر شیائومی ۱۲ ارزش خرید داره؟!
به خاطر خوشدست بودنش فقط میخوام برم سمتش
از وضعیت آپدیتش نگرانم
احسان نیک پی