این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
اگر خبرها و اتفاقات دوران انتخاب آمریکا را دنبال کرده باشید به خوبی اطلاع دارید که اکانت دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا چندین بار در توییتر و دیگر شبکهها مسدود شد و این شبکهها اقدام به حذف توییتهای ترامپ کردند. این شبکهها مانند توییتر معتقد بودند که توییتهای رئیس جمهور باعث تحریک مردم و تشویق آنها به شورش میشود اما دونالد ترامپ اعتقاد داشت که شبکههای اجتماعی باید آزادی کافی داشته باشند و باید دموکراسی اجرایی شود.
جدیدترین گوشی های اپل را میتوانید با قیمت عالی از سایت تکنولایف تهیه کنید: آیفون
خلاصه که این موضوع ادامه پیدا کرد و زمانی که آقای ثروتمند موفق نشد با توییتر و دیگر شبکههای در این جنگ پیروز شود اقدام به ساخت شبکه اجتماعی خود به نام حقیقت یا Truth کرد.
این شبکه اجتماعی چند روز قبل برای IOS در دسترس قرار گرفت و جالب است بدانید که استقبال بسیار خوبی هم از این شبکه شده است. ترامپ وعده داده که این رسانه و شبکه اجتماعی قرار نیست هیچ خبر یا موضوعی فیلتر شود و آزادی بیان و دموکراسی مطلق حکمفرما خواهد بود.
این برنامه پس از عرضه توانسته به رتبه اول دانلود چارت اپ استور راه پیدا کند و این موضوع در حالی اتفاق افتاده که بسیاری از کاربران در ساخت اکانت در این شبکه مشکل دارند و هنوز نتوانستهاند اطلاعات اکانت خود را تکمیل کنند.
ظاهرا بسیاری از کاربران در حین ساخت اکانت با ارور Something went wrong مواجه شدهاند و ممکن است ایت اتفاق به دلیل استقبال زیاد و شلوغی سرورها رخ داده باشد. شبکه اجتماعی Truth تا حد زیادی شبیه به توییتر است و میتوانیم آن را یک نمونه دیگر از توییتر بدانیم، البته با این تفاوت که دیگر توییتها و نوشتهها به دلایل نقض قوانین حذف نمیشوند.
دونالد ترامپ در اکانت خود در این شبکه اجتماعی مطلبی را پست کرده و نوشت: آماده شوید! رئیس جمهور مورد علاقه شما به زودی شما را ملاقات خواهد کرد.
فعلا برای صحبت کردن در مورد این شبکه اجتماعی و امکانات آن بسیار زود است و نمیدانیم که سیاستهای ترامپ برای پیش بردن این شبکه به چه صورت است اما موضوعی که مشخص است آزادی بیان شعار اصلی این شبکه بوده و قرار نیست گفتههای کسی حذف شوند.
نظر شما در این مورد چیست؟ به نظر شما در یک شبکه اجتماعی برخی از گفتهها و محتوا برای مراقبت از کاربران باید حذف شود یا آزادی بیان باید به طور کامل وجود داشته باشد و خود افراد تصمیم بگیرند که چه مطلبی برای آنها مناسبتر است؟
باید دید در آینده نزدیک چه چیزی در انتظار این شبکه اجتماعی است.
بیشتر بخوانید:
ورود به توییتر بدون حساب کاربری
بررسی گوشی سامسونگ اس ۲۴ اولترا به همراه تست گیمینگ و کیفیت دوربین ها